Ηλίας Βιολίδης
- Mantzarioti
- pegasos650
- Επικοινωνία:
Παρακολουθουμε τον τελευταιο μήνα αύτα που
σύμβαινουν στον μπάσκετικο ΠΑΟΚ και μενω εκπληπτως απο ανθρώπους που τουλαχιστον μας λεν οτι ειναι ΠΑΟΚ.
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ,ΧΡΥΣΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ,ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ,και αλλα λοιπα κομματα,γιάτι 'αραγε τόσοι
πολλοι αφου ολοι ειναι ΠΑΟΚ ??????????
Γιατι αραγε τοσες πολλες γνωμες ????????
Γιατι ενδιαφερονται ολοι για την καρεκλα ???????
Μηπως λετε γιάτι σε αυτο το γωνιακο μαγαζι,δεν ερχετε καποιος φραγκατος,μα η απαντηση ειναι απλη γιατι καποιος να βαλει λεφτα να θελει να κανει κατι καλο ,και απο την αλλη να εχει αντιπολιτευση.Εσεις ολοι κυριοι γιατι χτιαξατε αυτα τα κοματα στην ομαδα μας αφου μας λετε οτι ειστε ΠΑΟΚ.
Δεκα ΚΟΜΑΤΑ στην επιτροπη για το γηπεδο που επρεπε να γινει χτες,δεκα κομματα στον ΑΣ.
Ανοιγουμε τα ραδιο και τα μοιαλα μας πονανε ο λαος μπερδεμενος ,εγω ειμαι με αυτον,εγω ειμαι μετο αλλον,εγω ειμαι με τον τριτο.
Ελοιπων ΕΓΩ δεν ειμαι με κανενα και αυτο που πρεπει να κανετε ολοι εσεις κυριοι ειναι να σταματησετε και να κλησετε ολλα αυτα τα μικρα παραμαγαζα,γιατι, Ο ΠΑΟΚ ΕΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
Και εσεις κυριε ΒΙΟΛΙΔΗ οπως εγω τρωω τις κατραπακιες στο ποδοσφαιρο και ομως συνεχιζω ακομα πιο δυνατα αγοραζοντας διαρκειας ακομα πιο πολλα ,χανω και η φωνη μου γινετε πιο δυνατη,ετσι, και εσεις, ΩΦΗΛΕΤΕ,να συνεχισετε,και να τελειωσετε οτι ξεκινησατε,ΤΩΡΑ,που ολαος ειναι μαζι σου.
ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
http://www.indianbet.bliogspot.com
σύμβαινουν στον μπάσκετικο ΠΑΟΚ και μενω εκπληπτως απο ανθρώπους που τουλαχιστον μας λεν οτι ειναι ΠΑΟΚ.
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ,ΧΡΥΣΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ,ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ,και αλλα λοιπα κομματα,γιάτι 'αραγε τόσοι
πολλοι αφου ολοι ειναι ΠΑΟΚ ??????????
Γιατι αραγε τοσες πολλες γνωμες ????????
Γιατι ενδιαφερονται ολοι για την καρεκλα ???????
Μηπως λετε γιάτι σε αυτο το γωνιακο μαγαζι,δεν ερχετε καποιος φραγκατος,μα η απαντηση ειναι απλη γιατι καποιος να βαλει λεφτα να θελει να κανει κατι καλο ,και απο την αλλη να εχει αντιπολιτευση.Εσεις ολοι κυριοι γιατι χτιαξατε αυτα τα κοματα στην ομαδα μας αφου μας λετε οτι ειστε ΠΑΟΚ.
Δεκα ΚΟΜΑΤΑ στην επιτροπη για το γηπεδο που επρεπε να γινει χτες,δεκα κομματα στον ΑΣ.
Ανοιγουμε τα ραδιο και τα μοιαλα μας πονανε ο λαος μπερδεμενος ,εγω ειμαι με αυτον,εγω ειμαι μετο αλλον,εγω ειμαι με τον τριτο.
Ελοιπων ΕΓΩ δεν ειμαι με κανενα και αυτο που πρεπει να κανετε ολοι εσεις κυριοι ειναι να σταματησετε και να κλησετε ολλα αυτα τα μικρα παραμαγαζα,γιατι, Ο ΠΑΟΚ ΕΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
Και εσεις κυριε ΒΙΟΛΙΔΗ οπως εγω τρωω τις κατραπακιες στο ποδοσφαιρο και ομως συνεχιζω ακομα πιο δυνατα αγοραζοντας διαρκειας ακομα πιο πολλα ,χανω και η φωνη μου γινετε πιο δυνατη,ετσι, και εσεις, ΩΦΗΛΕΤΕ,να συνεχισετε,και να τελειωσετε οτι ξεκινησατε,ΤΩΡΑ,που ολαος ειναι μαζι σου.
ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
http://www.indianbet.bliogspot.com
Έχουν ήδη ψηφίσει εδώ 112 άτομα και δεν βρέθηκε ούτε ένας να πεί οτι εμπιστεύεται τους λαμογιοπαλαιμάχους (που έφαγαν ψωμί απο τον ΠΑΟΚ και ορισμένοι ακόμα τρώνε και δεν δέχονται να δώσουν ούτε δραχμή στην ομάδα, έστω να πληρώσουν το εισιτήριο στο γήπεδο) και το ΜΕ.Λ.ΒΑ.!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!
ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ?
ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΗΔΙΑΣΕΙ...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!
ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ?
ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΗΔΙΑΣΕΙ...

Ποιός Καλπάκης... Ποιός Καραμβέρης... Ποιός Καναράκης... Ποιός Ζουράρις...
Κάποιοι πρέπει να πάρουν τα βουνά... Αν χαλάσει τη δουλειά με τον επιχειρηματιά απο την Αθήνα βλέπω κάποιοι να μήν μπορούν να περάσουν ούτε έξω απο την Τούμπα και το παλατάκι γιαστί οι μάπες θα πάνε σύννεφο...
Ήδη έχω πληροφορίες οτι οι πρώτες μάπες θα πέσουν στη συνέλευση του Α.Σ....
Κάποιοι πρέπει να πάρουν τα βουνά... Αν χαλάσει τη δουλειά με τον επιχειρηματιά απο την Αθήνα βλέπω κάποιοι να μήν μπορούν να περάσουν ούτε έξω απο την Τούμπα και το παλατάκι γιαστί οι μάπες θα πάνε σύννεφο...
Ήδη έχω πληροφορίες οτι οι πρώτες μάπες θα πέσουν στη συνέλευση του Α.Σ....
Ανακοίνωση στήριξης του Βιολίδη απο τους συνδέσμους!
Νομίζω πως ο λαός του ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του για ακόμη μία φορά και να βγάλει το φίδι απο την τρύπα! Θεωρώ πως η μόνη λύση είναι να συντονιστούν οι σύνδεσμοί μας και να βγάλουν μια κοινή ανακοίνωση που θα εκφράζουν την άποψή τους σχετικά με το θέμα.
Και φαντάζομαι πως η θέση τους είναι στο πλευρό του Ηλία Βιολίδη!
Αν γίνει αυτό θα δείξουμε για ακόμη μια φορά πως είμαστε συσπειρωμένοι και πιστεύω πως ο επενδυτής θα καταλάβει καλά τι σημαίνει ΠΑΟΚ και θα έρθει τελικά.
Και φαντάζομαι πως η θέση τους είναι στο πλευρό του Ηλία Βιολίδη!
Αν γίνει αυτό θα δείξουμε για ακόμη μια φορά πως είμαστε συσπειρωμένοι και πιστεύω πως ο επενδυτής θα καταλάβει καλά τι σημαίνει ΠΑΟΚ και θα έρθει τελικά.
Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν θα ήθελα να πω ότι θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα παγκόσμια.Δεν είναι άρης όπως ο σαουρίδης που έκανε την ομάδα μαγαζί του.Εμείς είμαστε κάτι άλλο.Αλλά κινήσεις σαν και αυτές που έκαναν κάποιοι το μόνο που μου δείχνει είναι ότι επειδή θα χάσουν την ΚΑΡΕΚΛΑ τους,κάνουν τα πάντα ώστε ο ΠΑΟΚ να μην προχωρήσει μπροστά...
ΟΧΙ στον οικογενειακο ΠΑΟΚ...
ΟΧΙ στον ΠΑΟΚ-μαγαζί-παράρτημα....
ΟΧΙ στους επαγγελματίες παράγοντες και στους νοσταλγούς του σαουρίδη......
ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει τον δρόμο του...Δεν ανήκει σε κανέναν μας....
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ όσο είναι νωρίς............
ΟΧΙ στον οικογενειακο ΠΑΟΚ...
ΟΧΙ στον ΠΑΟΚ-μαγαζί-παράρτημα....
ΟΧΙ στους επαγγελματίες παράγοντες και στους νοσταλγούς του σαουρίδη......
ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει τον δρόμο του...Δεν ανήκει σε κανέναν μας....
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ όσο είναι νωρίς............
-
Δεν αντέχουμε αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παιδιά σας παρακαλώ κάντε τα πάντα να συνεχίσουν τέτοιου είδους και τέτοιου χαρακτήρα άτομα να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ μας!!! Και να χαθεί η φάση με τον Αθηναίο απαγορεύεται να αφήνουμε τυχάρπαστους να διόχθουν υγειώς σκεπτόμενους παράγοντες που αγαπούν έμπρακτα τον ΠΑΟΚ μας!!!
Βιολίδη προχόρα άλλαξε τα όλα!!! Όσο κάνεις καλό στην ομάδα θα μαστε μαζί σου! Μη μασάς τίποτα και μην τρώς πρόλογο απο κανέναν! Και ο συγκεκριμένος ειναι ΚΑΝΕΝΑΣ!
Βιολίδη προχόρα άλλαξε τα όλα!!! Όσο κάνεις καλό στην ομάδα θα μαστε μαζί σου! Μη μασάς τίποτα και μην τρώς πρόλογο απο κανέναν! Και ο συγκεκριμένος ειναι ΚΑΝΕΝΑΣ!
βιολιδη προχωρα και να ακουσ μονο τον λαο του παοκ,διωξε επιτελουσ αυτα τα λαμογια μπου ζουν παρασιτικα στον παοκ τοσα χρονια.κουραστηκαμε να μας χαλανε τα ονειρα.εχεισ τα α@@@@α να το κανεισ και ειμαι σιγουρα πως θα το κανεις,αλλωστε εδς και χρονια μας εχεις αποδειξει ποιος εισαι κ τι εχεις κανει με πραξεισ για την ομαδα που αγαπασ,σε αντιθεση με τα ζωα που υπαρχουν γυρς απο τον παοκ.μελβα,χρυσοσ δικεφαλοσ και γαμωβετερανοι μονο κλωτσιδια θα παρουνε απο τον παοκ.
Πιστεύω κι εγώ ότι θα ήταν λάθος μια τέτοια κίνηση από το κ. Βιολίδη. Έκανε τόσο αγώνα για να φτάσει ως εδώ και τώρα αν τα παρατήσει θα είναι σα να προδονει ο ίδιος τις δικες του αξιες. Ο λαός, η μεγαλύτερη μάζα του ΠΑΟΚ είναι μαζί του. Αυτό δε σημαίνει τίποτε γί αυτόν?
Καταλαβαίνω την πικρία του και την αηδία που νοιώθει, αλλα, αφού πονάει τον ΠΑΟΚ πραγματικά οφείλει να συνεχίσει.
Ειδικά ΤΏΡΑ, ΣΤΑ ΔΎΣΚΟΛΑ!!!!
Καταλαβαίνω την πικρία του και την αηδία που νοιώθει, αλλα, αφού πονάει τον ΠΑΟΚ πραγματικά οφείλει να συνεχίσει.
Ειδικά ΤΏΡΑ, ΣΤΑ ΔΎΣΚΟΛΑ!!!!