Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών
- pegasos650
- Επικοινωνία:
- paoki_sweden
- trelogiatros
aparadektos έγραψε:Αυτό λέει πολλά νομίζω για την απόδοση των υπόλοιπων παικτών μας!
Sad but true, που λέει και το τραγούδι...
Έρχεται ο τύπος απ το τοπικό πρωτάθλημα βραζιλίας που τον φέρανε οι λαμογιο-μάνατζερς του Γουμενοβεζυρτζή που υπήρχαν για να παρασιτούν απ τον ΠΑΟΚ με τις μίζες και το παλικάρι αποδεικνύεται καλύτερος από όλα τα υπάρχοντα χαφ σου...
Μετά τι να πεις και τι απαιτήσεις να έχεις από τέτοιους παίκτες...
Τέλος πάντων. Όσο για τις επόμενες αποδεσμεύσεις λογικά Κνολ και Μαλεζάς φαίνονται να είναι οι επόμενες κινήσεις. Ο Μπαλάφας δεν νομίζω να φύγει γιατί είναι εξελίξιμος και έχει ελάχιστο συμβόλαιο συνεπώς δεν επιβαρύνει το μπάτζετ μας (ο Ορφανός που είναι τρις-χειρότερος είχε το τριπλάσιο). Εγώ προσωπικά χωρίς να θέλω να γίνω κακός θέλω να φύγει ο Βαγγελής που μου έχει βγάλει την ψυχή, μια πενταετία ταλέντο...
-
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
- trelogiatros
Ανακεφαλαιώνοντας έχουν φύγει:
Τοχούρογλου, Γκονζάλες, Σάλμον, Φρούντζα, Ορφανός, Χαραλάμπους
έχει ήδη αποσυρθεί από την ενεργό δράση και έχει αναλάβει ρόλο σκάουτερ ο Γεωργιάδης
απ ότι φαίνεται επόμενος στην λίστα είναι ο Κνολ
άρα μέχρι στιγμής 7 άτομα και πάμε για 8. Έχουμε ακούσει για διψήφιο αριθμό αποχωρήσεων άρα περιμένουμε και άλλες αποχωρήσεις να ακολολουθήσουν. Και ρωτώ:
Ο Κωνσταντινίδης δεν ακούστηκε καθόλου! Θα συνεχίσει; Ο Μαλεζάς; Ο Βαγγελής;
Με τους μικρούς τι θα γίνει; Πεχλιβάνης - Δελήμπασης - Γεωργίου θα πάνε δανεικοί ή θα μείνουν; Οι ήδη δανεικοί θα επιστρέψουν;
Τοχούρογλου, Γκονζάλες, Σάλμον, Φρούντζα, Ορφανός, Χαραλάμπους
έχει ήδη αποσυρθεί από την ενεργό δράση και έχει αναλάβει ρόλο σκάουτερ ο Γεωργιάδης
απ ότι φαίνεται επόμενος στην λίστα είναι ο Κνολ
άρα μέχρι στιγμής 7 άτομα και πάμε για 8. Έχουμε ακούσει για διψήφιο αριθμό αποχωρήσεων άρα περιμένουμε και άλλες αποχωρήσεις να ακολολουθήσουν. Και ρωτώ:
Ο Κωνσταντινίδης δεν ακούστηκε καθόλου! Θα συνεχίσει; Ο Μαλεζάς; Ο Βαγγελής;
Με τους μικρούς τι θα γίνει; Πεχλιβάνης - Δελήμπασης - Γεωργίου θα πάνε δανεικοί ή θα μείνουν; Οι ήδη δανεικοί θα επιστρέψουν;
- steliospaoknikaia
-