Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ 22/03 - 19:00 Cosmote Sports 3 HD

GEOL

Re: Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ 22/03 - 19:00 Cosmote Sports 3 HD

Δημοσίευση από GEOL »

navigator11 έγραψε: Τρί 17 Μαρ 2026, 13:41 Διπλά πανηγύρια φέτος λόγω κατάκτησης μιλκομπούκαλου καπ και γιουρόπα από τους συνεπέστερους εκπροσώπους της βαλκανικής κολομπίας στας Ευρώπας!!!

Θέλω κι εγώ από αυτό που πίνεις, αδερφέ. Και σε γενναία ποσότητα κιόλας! :lol:
Κράτα λίγο και για μας! Προβλέπω πως θα το χρειαστούμε σίγουρα το επόμενο διάστημα!!!
These users thanked the author GEOL for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
thanente

Δημοσίευση από thanente »

marsantos έγραψε: Τρί 17 Μαρ 2026, 13:32

Ναι ναι. Ακριβώς μετά τον αγώνα με τον Βόλο
Παίζουμε την Κυριακή..
Διακοπή για Εθνική.
Παίζουμε 1η αγωνιστική πλέι οφ
Διακοπή για Πάσχα.
Παίζουμε 2η αγωνιστική πλέι οφ.
Διακοπή για κύπελλο.

Ξέρω πως είμαι off topic, αλλά μια γρήγορη - ίσως και ρητορική - ερώτηση:
Εφόσον υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μπλέξει το πρόγραμμα λόγω Ευρώπης, και με δεδομένο ότι στον τελικό θα είναι ο ΟΦΗ (ομάδα που δεν έχει ήδη εξασφαλισμένο ευρωπαϊκό εισιτήριο), δεν θα ήταν πιο λογικό να γίνει ο τελικός Κυπέλλου πριν την έναρξη των play off;
Παράλληλα, τα play off θα μπορούσαν να οργανωθούν σε πιο συμπαγή blocks, π.χ. 2 τριάδες αγώνων (Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή) ή έστω 3 δυάδες, ώστε να υπάρχει ρυθμός και αγωνιστική συνέχεια.
Ίσως τελικά το βασικό ερώτημα είναι αν οι κανονισμοί διεξαγωγής θα έπρεπε να είναι πιο ευπροσάρμοστοι σε τέτοιες συνθήκες;

Γιατί όπως φαίνεται, αυτό που θα δούμε φέτος είναι ένας συνειδητός συμβιβασμός μεταξύ ποδοσφαίρου και τηλεοπτικού προϊόντος, εις βάρος ρυθμού και ποιότητας.

Στα on topic, δεν έχω να προσθέσω κάτι που δεν ειπώθηκε ήδη…
Νίκη με μηδέν παθητικό. :pano:
These users thanked the author thanente for the post:
marsantos
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

thanente έγραψε: Τρί 17 Μαρ 2026, 19:13
Ξέρω πως είμαι off topic, αλλά μια γρήγορη - ίσως και ρητορική - ερώτηση:
Εφόσον υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μπλέξει το πρόγραμμα λόγω Ευρώπης, και με δεδομένο ότι στον τελικό θα είναι ο ΟΦΗ (ομάδα που δεν έχει ήδη εξασφαλισμένο ευρωπαϊκό εισιτήριο), δεν θα ήταν πιο λογικό να γίνει ο τελικός Κυπέλλου πριν την έναρξη των play off;
Παράλληλα, τα play off θα μπορούσαν να οργανωθούν σε πιο συμπαγή blocks, π.χ. 2 τριάδες αγώνων (Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή) ή έστω 3 δυάδες, ώστε να υπάρχει ρυθμός και αγωνιστική συνέχεια.
Ίσως τελικά το βασικό ερώτημα είναι αν οι κανονισμοί διεξαγωγής θα έπρεπε να είναι πιο ευπροσάρμοστοι σε τέτοιες συνθήκες;
...

Καλησπέρα φίλε thanente
Λογικό αυτό που λες. Είτε πριν την έναρξη είτε στο τέλος των πλέι οφ θα μπορούσαν να φτιαχτούν περίοδοι συνεχόμενων αγώνων.
Οι ημερομηνίες είναι γνωστές από την αρχή, οι διακοπές για Εθνική είναι γνωστές, το Πάσχα είναι γνωστό οπότε προφανώς θα μπορούσε από την αρχή να υπάρχει μελέτη για τη διεξαγωγή του κάθε γεγονότος.
Τώρα για το αν η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τις συνθήκες. Σε ένα άλλο ποδοσφαιρικό περιβάλλον θα μπορούσα να το σκεφτώ. Στην Ελλάδα θα σηκώνεται κουβέντα για το αν υπάρχει δόλος ή μεροληψία στο γιατί επιλέχθηκε η τάδε ημερομηνία και όχι η άλλη. Πχ. Θα μπορούσε να πει ο οσφπ ότι παιδιά τώρα που μου αλλάζετε τον τελικό το κάνετε για να έχει ρυθμό ο ΠΑΟΚ και εγώ να μείνω 4 εβδομάδες εκτός αγώνων. Θα μπορούσε να πει ο ΠΑΟΚ με βάζετε Σάββατο μετά από Εθνική και θα έχω λιγότερο διάστημα τους παίκτες μου στη διάθεσή μου σε σχέση με τον ΟΦΗ. Στην αλλαγή ημερομηνιών πάντα κάποιος θα βλέπει κάτι ύποπτο από πίσω.
Οπότε κλίνω προς το να υπάρχει μια σταθερή ημερομηνία εξαρχής η οποία όμως θα βγαίνει ύστερα από σοβαρή μελέτη λαμβάνοντας υπόψιν εκτός της διαθεσιμότητας και σημαντικά αγωνιστικά κριτήρια.
These users thanked the author marsantos for the post:
thanente
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”