ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 15/03 - 18:00 NOVASPORTS PRIME

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 15/03 - 18:00 NOVASPORTS PRIME

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:mrgreen:
Χιούμορ κάνω.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
marsantos
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 14:37 Λόγω της τιμωρίας των 3 κίτρινων καρτών δεν έρχονται στην Τούμπα οι Σεμπαστιάν Παλάσιος και Τζάλοου Λαμαράνα.
Σημαντικές απουσίες, ειδικά του Παλασιος.
Και ο Ατρόμητος δηλωσε 4 για το ματς με την αεκ.
Από ότι φαίνεται η αγωνιστική θα είναι ως μη γενομενη.
Ίσως το ΟΦΗ - οσφπ θα μπορούσε να έχει ενδιαφέρον αλλά δεν ξέρω τι παίζει με το δανεισμό Αθανασίου.
Όλα τα ματς μπορούν να έχουν ενδιαφέρον όμως από τον τρόπο με τον οποίο δηλώνουν οι μικρές ομαδες τους τιμωρημένους τις τελευταίες αγωνιστικές δείχνει ότι ξεκάθαρα δίνουν το βάρος στα υπόλοιπα παιχνίδια και όχι σε αυτά με τους μεγάλους. Δε λέω πως θα κάτσουν να χάσουν γιατί είδαμε και η Κηφισιά με μείον 5 ότι μας έβγαλε το λάδι. Όμως όπως και να το κάνουμε όταν μαζικά διαλέγεις παίκτες να εκτισουν ποινή σε έναν αγώνα μοιραία χάνεις και κομμάτι από τις δυνάμεις σου όση διάθεση και να έχεις.
Πχ. Στον Ατρόμητο οι 3 από τους 4 είναι χαφακια όπου εκεί είναι η δύναμη της αεκ. Δε θα υπάρχει και αντίκτυπο στο παιχνίδι;
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 14:40 :mrgreen:
Χιούμορ κάνω.
Κι εγώ καλέ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Το ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να δειξει αναλογα χαρακτηριστικά με την Κ,Α,Ε, και να αναβληθεί το παιχνίδι
These users thanked the author Eagle1980 for the post:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Προσωπική μου άποψη, σεβόμενος απόλυτα και την άλλη, είναι να παρακολουθήσουν οι δικηγόροι του συλλόγου ΠΑΟΚ την εξιχνίαση και την αυστηρή τιμωρία του δράστη και να μην αναβληθεί ο αγώνας με τον λεβαδειακό.

Συμφωνώ για την αναβολή του αγώνα μπάσκετ, μόνο επειδή παίζουμε με το ρούλη, για να δώσουμε χρόνο να επικρατήσει η ψυχραιμία και η λογική.
These users thanked the author DikefalosG4 for the post (total 2):
leomatos88, Hayate
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Συμφωνώ αν πρέπει να αναβληθεί αγωνας ας είναι αυτός με τον αρη στο μπασκετ...

Στα του αγώνα θέλω να δω προσέγγιση της Λειβαδιάς η οποία παραπαίει τελευταία και πως θα αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο αγώνα .Θα μεταμορφωθούν ξαφνικά ή θα συνεχίσουν την οποια πορεία τους..Προφανώς δε φοβόμαστε κάτι,πόσο μάλλον με την επιστροφή των περισσοτέρων...
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Να υπάρχει τουλάχιστον αμα γίνει ο αγώνας ενος λεπτού Σιγή για τον αδικοχαμένο συνοπαδό μας και χειροκρότημα στο 20' λεπτο .Για εμενα όμως και τον δικό μου αξιακό κώδικα το παιχνίδι πρέπει να αναβληθεί. 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΜΗΣ Π.Α.Ο.Κ. !!!
These users thanked the author Eagle1980 for the post:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Η αναβολή πρέπει να είναι ήδη δεδομένη και να είχε ζητηθεί.
Δε μπορεί να γίνει αγώνας με νεκρό οπαδό μας!
Και το ελάχιστο να αναβληθεί όλη η αγωνιστική.
Ελάχιστος φόρος τιμής πρώτα από όλα.

Για ποιο παιχνίδι και αγώνες συζητάμε τώρα!
Άμεσα έπρεπε να το ζητήσει η ΠΑΕ.
Και η πολιτεία όλους τους αγώνες σε όλα τα αθλήματα.

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ!
´ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟ ΤΩΡΑ!
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
Eagle1980, Apil44
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δεν θα σταματήσουν οι δολοφονίες επειδή θα αναβληθεί παιχνίδι. Δεν ενδιαφέρονται στην πραγματικότητα οι κπαχαλακηδες για ματς. Το πουλί τους μεγαλώνει μέσω των οπαδικων στρατών. ΓεμιΟυν τα πνευμόνια περηφάνεια.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Φίλε Taseos, κάποιοι χτίζουν πάνω σε νεκρούς παλάτια.
Εμείς πρέπει να αντισταθούμε στο ελάχιστο.
Είναι ντροπή για την κοινωνια μας να δολοφονείται ένας 19χρονος
και εμείς στην κηδεία του να παίζουμε μπάλα σαν να μην έγινε τίποτε.
Ένα παιδί νεκρό πρέπει να τιμηθεί έστω και στο ελάχιστο.
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
Eagle1980
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Κοιμήθηκα λιγάκι σήμερα το μεσημέρι, πολύ κουρασμένος και είδα στον ύπνο μου σκορ 0-0 με Λεβαδειακο να είμαι τέρμα χαλασμενος λες και το έζησα το ματς. Να πω την αλήθεια το φοβάμαι το παιχνίδι, γιατί ο ΠΑΟΚ θα κατηγορηθεί ότι είχε μια εβδομάδα να ετοιμάσει το ματς. Το πρόβλημα που εγώ εντοπίζω είναι στο ότι επιστρέφουν πολλοι παίκτες ταυτόχρονα από τραυματισμό, δίχως ρυθμό. Αν παίζαμε με Πανσερραικο θα ήμουν άνετος, αλλά ο φετινός Λεβαδειακος είναι πολύ καλή ομάδα. Θα έχει ο ΠΑΟΚ τις απαραίτητες εντάσεις, αποφασηστικοτητα;

Από την άλλη πριν λίγο διάβασα τα νέα. Έχει κουράσει πολύ αυτή η αηδία. Αν είναι δυνατόν να χάνουμε νέα παιδιά έτσι. Τεράστια θλίψη... Δυστυχώς η χώρα είναι σε πολλούς τομείς στον αυτόματο πιλότο και δυστυχώς ο πάτος είναι μακριά από αυτό που πολλοί νόμιζαν οτι πιάσαμε την περιοδο 2010-2020. Πρέπει να γίνει σοβαρή δουλειά σε πολλούς τομείς για, να αντιμετωπίσουμε τα σοβαρά κοινωνικά προβλήματα που έρχονται :(
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 20:35 Φίλε Taseos, κάποιοι χτίζουν πάνω σε νεκρούς παλάτια.
Εμείς πρέπει να αντισταθούμε στο ελάχιστο.
Είναι ντροπή για την κοινωνια μας να δολοφονείται ένας 19χρονος
και εμείς στην κηδεία του να παίζουμε μπάλα σαν να μην έγινε τίποτε.
Ένα παιδί νεκρό πρέπει να τιμηθεί έστω και στο ελάχιστο.
Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά όπως δεν λύθηκε τίποτα όταν δολοφονήθηκε ο νασος ο άλλης δεν θα λυθεί και τώρα.
Η κοινωνία νοσεί.προσωπικα δε θέλω καμία αναβολή σε κανένα άθλημα. Θέλω να μπει κόσμος φυλακή. Θέλω να κλείσουν οριστικά οι σύνδεσμοι και όσοι δημοσιεύουν θέσεις τους ή αναρτούν ανακοινώσεις τους να συλλαμβάνονται. Δεν υπάρχει πλέον καμία ανάγκη ύπαρξης συνδέσμου. Τα εισητηρια είναι ονλάιν.
Σήμερα είναι ο Κλεομένη αύριο θα είναι ο επόμενος. Δεν υπάρχει λόγος για ανώνυμα account στα σοσιαλ. ΟΛΟΙ με το ονοματάκι τους
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Το πενθος αδερφια φέτο στα 100 χρόνια ειναι τεράστιο...δεν αντεχετέ ...εσεις πως είστε τοσο δυνατοι και αυριο σε μια κηδεία του παιδιού να βλέπετε μπάλα!!! 19 χρονων ήταν τερμα σταματάω για σημερα οτι εγραψα εγραψα...
george188

Δημοσίευση από george188 »

Eagle1980 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 18:25 Το ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να δειξει αναλογα χαρακτηριστικά με την Κ,Α,Ε, και να αναβληθεί το παιχνίδι
Στο ποδοσφαιρο δεν υπαρχουν ημερομηνιες, μονο η τεταρτη ειναι διαθεσιμη θεωρητικα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”