Τέιλορ Κυριακή, Τάισον και στα 2.
ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
-
PAOK DreXleR
Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
FORZA ΠΑΟΚΑΡΑ,
Κοντά τις γραμμές, χωρίς συνεχή πίεση ψηλά, με πολύ πάθος στο δικό μας μισό & έτοιμη να χτυπήσουμε στην κόντρα, όταν δοθούν ευκαιρίες (εκτιμώ ότι θα βρεθούν αρκετές).
Να συνεχιστεί η παράδοση εντός με Ισπανούς & φυσικά clean sheet για να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας την άλλη εβδομάδα.
ΕΜΠΡΟΣ & ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ 
Κοντά τις γραμμές, χωρίς συνεχή πίεση ψηλά, με πολύ πάθος στο δικό μας μισό & έτοιμη να χτυπήσουμε στην κόντρα, όταν δοθούν ευκαιρίες (εκτιμώ ότι θα βρεθούν αρκετές).
Να συνεχιστεί η παράδοση εντός με Ισπανούς & φυσικά clean sheet για να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας την άλλη εβδομάδα.
Οι πιθανές επιλογές είναι τα 3 μικρά και όχι ο οσφπ.Maklaz έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 11:25 @marsantos την καλημέρα μου δάσκαλε!
Λες να το σπάσει έτσι; Εγώ θα έλεγα στο εντός με την Τρίπολη.
Αστέρας, Κηφισιά, και οσφπ είναι μέσα σε μια βδομάδα. Επειδή εκεί είμαστε στο τέλος του μαραθωνίου, θα ήθελα να τους έχω όλους διαθέσιμους γιατί δεν ξέρουμε τι θα προκύψει.
Όμως αυτό είναι καθαρά υποκειμενική άποψη. Κάλλιστα μπορεί να γίνει αυτό που λες όπως και η Κηφισιά είναι επιλογή για να είναι φρέσκος με οσφπ.
Σε κάθε περίπτωση εκτιμώ πως θα δουν τι θα βγάλει το αυριανό ματς και μετά θα αποφασίσουν. Κάρτες, ενοχλήσεις κτλ. Μέχρι την Παρασκευή έχουν περιθώριο να δηλώσουν.
Πέρα από την κατανομή των παιχνιδιών όμως υπάρχει και το καθαρά αγωνιστικό.
Το πιο δεμένο δίδυμο είναι το Κεντζιόρα - Μίχα. Αν δεν παίξει Κένι ή Μπάμπα (ή και οι 2), χαλάμε κατά πολύ την τετράδα. Αν συνυπολογίσουμε την έλλειψη Μειτέ καθώς και το ότι μεσοεπιθετικά έχουμε λίγα πράγματα να προτάξουμε τότε το μόνο πράγμα που έχουμε ως σταθερά είναι το αμυντικό μας δίδυμο. Σε ένα παιχνίδι που οι τοποθετήσεις και οι αποστάσεις θα κρίνουν περισσότερα από τις προσωπικές προτιμώ να ποντάρω στη χημεία παρά στη φυσική..
- Amsterdamer_87
Θελω να βρεθουμε σε απιθανη μερα και να ξεμπουκωσουμε πανω τους..
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post (total 2):
- Χωρικός, leomatos88
Δεν είμαι απαισιόδοξος που θέλω το χι πιο πολύ ρεαλιστής Μακάρι να κερδίσουμε αυτό το θέλουμε όλοι , η ανησυχία μου πηγάζει από τις ελλείψεις και το πώς θα παίξουν τα παιδιά που θα διαχειριστούν την κατάσταση.

Αυτό!black death έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 11:57 Δεν ξερω γιατι υπαρχει μια λογική λευκης πετσετας στο φόρουμ. Πιστευω η ομαδα κατεβαίνει να το χτυπησει. Δεν παιζουμε και με καμια υπερομαδα.
Δεν ξεγράφω να παίξει αύριο ο Μεϊτέ και να κάτσει έξω με Λάρισα.
- WeWillRockYou
Το να παίξει αύριο ο Μειτέ ακούγεται υπερβολικά ριψοκίνδυνο.
Νομίζω έχει μεγαλύτερη σημασία το να είναι καλά για τον επαναληπτικό σε μια εβδομάδα.
Αν ο Μπιάνκο ήταν 10 εκ. ψηλότερος, η τριάδα με Οζντόεφ Ζαφείρη θα ήταν η ιδανική επιλογή για αύριο, δυστυχώς δυο κοντοί χαφ ταυτόχρονα σε αυτό το επίπεδο μας δημιουργούν σοβαρό μειονέκτημα.
Πάντως, ας κάνουμε όλοι μια προσευχή να ανταποκριθεί καλά ο Σάντσεθ και να ενσωματωθεί αγωνιστικά γρήγορα στην ομάδα, γιατί μπορεί να γίνει η λύση σε όλα μας τα προβλήματα. Αν μπορεί να πάρει χρόνο στα επόμενα δυο παιχνίδια ως δεξί εξτρέμ, θα βοηθήσει μαζί με τον Χατσίδη να μην σκάσουν οι Ζίβκοβιτς-Τάισον. Μετά θα μπορέσει να δώσει ανάσες και στον Κένυ (με ΑΕΛ πιστεύω και ο Σάστρε θα μπορούσε να ανταπαξέλθει).
Θα δημιουργούσε και καλό ιστορικό για μελλοντικές κινήσεις Γενάρη, καθώς μιλάμε για μεταγραφή με σεβαστό ποσό για την συγκεκριμένη θέση.
Ας μας δικαιώσει και εμάς μια φορά η ποδοσφαιρική λογική, η οποία ομολογουμένως ακολουθήθηκε αυτή τη φορά.
Νομίζω έχει μεγαλύτερη σημασία το να είναι καλά για τον επαναληπτικό σε μια εβδομάδα.
Αν ο Μπιάνκο ήταν 10 εκ. ψηλότερος, η τριάδα με Οζντόεφ Ζαφείρη θα ήταν η ιδανική επιλογή για αύριο, δυστυχώς δυο κοντοί χαφ ταυτόχρονα σε αυτό το επίπεδο μας δημιουργούν σοβαρό μειονέκτημα.
Πάντως, ας κάνουμε όλοι μια προσευχή να ανταποκριθεί καλά ο Σάντσεθ και να ενσωματωθεί αγωνιστικά γρήγορα στην ομάδα, γιατί μπορεί να γίνει η λύση σε όλα μας τα προβλήματα. Αν μπορεί να πάρει χρόνο στα επόμενα δυο παιχνίδια ως δεξί εξτρέμ, θα βοηθήσει μαζί με τον Χατσίδη να μην σκάσουν οι Ζίβκοβιτς-Τάισον. Μετά θα μπορέσει να δώσει ανάσες και στον Κένυ (με ΑΕΛ πιστεύω και ο Σάστρε θα μπορούσε να ανταπαξέλθει).
Θα δημιουργούσε και καλό ιστορικό για μελλοντικές κινήσεις Γενάρη, καθώς μιλάμε για μεταγραφή με σεβαστό ποσό για την συγκεκριμένη θέση.
Ας μας δικαιώσει και εμάς μια φορά η ποδοσφαιρική λογική, η οποία ομολογουμένως ακολουθήθηκε αυτή τη φορά.
@marsantos Έχεις απόλυτο δίκιο όσον αφορά τη χημεία και το σερί των αγώνων που έρχονται.
Η αλήθεια είναι πως το δίδυμο Μίχα - Κεντζιόρα, είναι σήμερα το πιο σταθερό.
Όμως, εξακολουθώ να πιστεύω το εντός με την Τρίπολη για δύο βασικούς λόγους
Είναι το μοναδικό εντός από τις 3 διαθέσιμες επιλογές.
Το ματς αυτό έρχεται αμέσως μετά από ταξίδι στην Ισπανία με τη Θέλτα (Πέμπτη βράδυ). Παιχνίδι τεράστιας έντασης και φουλ απαιτητικό.
Από την άλλη, θα πας να παίξεις το εντός με θέλτα με Μίχα-Βολιάκο και το εκτός με Μίχα-Κετζιορα; Δύσκολο μου ακούγεται.
Όπως και να έχει, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όλα θα φανούν μετά την Πέμπτη.
Ελπίζουμε όλοι να τη βγάλουμε καθαρή από τραυματισμούς.
Η αλήθεια είναι πως το δίδυμο Μίχα - Κεντζιόρα, είναι σήμερα το πιο σταθερό.
Το ματς αυτό έρχεται αμέσως μετά από ταξίδι στην Ισπανία με τη Θέλτα (Πέμπτη βράδυ). Παιχνίδι τεράστιας έντασης και φουλ απαιτητικό.
Από την άλλη, θα πας να παίξεις το εντός με θέλτα με Μίχα-Βολιάκο και το εκτός με Μίχα-Κετζιορα; Δύσκολο μου ακούγεται.
Όπως και να έχει, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όλα θα φανούν μετά την Πέμπτη.
Ελπίζουμε όλοι να τη βγάλουμε καθαρή από τραυματισμούς.
Μπήκε,προχθές,ο Μπιάνκο στο δέκα και έδωσε ενέργεια και ώθηση στην ομάδα με τα τρεξίματα του....Για μένα πρέπει να ξεκινήσει εκεί,αύριο....
Ας ξεκουράσει Ζαφείρη και ας πάει με Οζντοεφ,Καμαρά....
Από κει και πέρα,δεν βλέπω εντεκάδα χωρίς Μιχαηλίδη,Κένι....και πιστεύω πως ήρθε η ώρα του Σάντσες στα αριστερά...
Ποια Θέλτα,μωρέ....ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!
Γ@μησα την Άρσεναλ με Ζαφειρίου....φαντάσου τι μπορώ να κάνω τη Θέλτα..με Ζαφείρη!!!....
Ας ξεκουράσει Ζαφείρη και ας πάει με Οζντοεφ,Καμαρά....
Από κει και πέρα,δεν βλέπω εντεκάδα χωρίς Μιχαηλίδη,Κένι....και πιστεύω πως ήρθε η ώρα του Σάντσες στα αριστερά...
Ποια Θέλτα,μωρέ....ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!
Γ@μησα την Άρσεναλ με Ζαφειρίου....φαντάσου τι μπορώ να κάνω τη Θέλτα..με Ζαφείρη!!!....
- These users thanked the author mpafos4 for the post (total 4):
- Andrew R, paok apo epilogi, Χωρικός, leomatos88
Πως τα φέρνει η πουτάνα η ζωή.
Δε θα φανταζόμουν τον Αύγουστο οτι θα παιζαμε σε νοκαουτ ματς στην Ευρώπη το Φλεβάρη , μέσα στη Τούμπα και θα έβαζα ως πρώτο στόχο το να τελειώσει το ματς ανεξαρτητα απο αποτέλεσμα αλλά να μην έχω τραυματισμό.
Σκατοπαίχνιδο μας έπαιξε η τύχη φέτος.
Δε θα φανταζόμουν τον Αύγουστο οτι θα παιζαμε σε νοκαουτ ματς στην Ευρώπη το Φλεβάρη , μέσα στη Τούμπα και θα έβαζα ως πρώτο στόχο το να τελειώσει το ματς ανεξαρτητα απο αποτέλεσμα αλλά να μην έχω τραυματισμό.
Σκατοπαίχνιδο μας έπαιξε η τύχη φέτος.
Νομίζω ότι ο προπονητής θα πάει σε ένα αναγκαστικό και σε καμία περίπτωση σε ένα εκτεταμένο ροτεισιον. Πράγμα που σημαίνει ότι θα ρίξει κανονικά την ζαριά του για την πρόκριση . Ο λουτσεσκου είναι ένας πραγματιστής προπονητής που πιστεύει και στην δουλειά του και στην ομάδα . Πέρσι στον επαναληπτικό με τους Ρουμάνους ήταν στην πραγματικότητα το μοναδικό ματς της σεζόν που είχε νικηθεί τακτικά κατα κρατος , ενώ φέτος με περισσότερα όπλα δεν έχει συμβεί αυτό πουθενά . Είναι σίγουρο ότι θα αναπροσαρμόσει πολλα από την γνωστή χορογραφία της ομάδες που όμως θα έχουν να κάνουν με ις λεπτομέρειες και την μεγαλύτερη συγκέντρωση κατα την διάρκεια του αγώνα . Θα ήθελα να γυρίσει λίγο ο ποδοσφαιρικός τροχός και προς το μέρος μας , να έχουμε δηλαδή κι εμείς το μερίδιο μας σε μια ποδοσφαιρική ρέντα που μας έχει λείψει τον τελευταίο καιρό . Ελπίζω σε ανάλογη τούμπα με εκείνη την νύχτα πριν αρκετά χρόνια απέναντι στο κίτρινο υποβρύχιο , κι με ανάλογο αποτέλεσμα .
- These users thanked the author Andrew R for the post (total 2):
- PAOK DreXleR, leomatos88
- WeWillRockYou
Αναλυτικά η αποστολή της Θέλτα:
Τερματοφύλακες: Ιονούτ Ράντου, Ιβάν Βιγιάρ, Μαρκ Βιδάλ.
Αμυντικοί: Χάβι Ρουέδα, Όσκαρ ΜΙνγκέσα, Σέρχιο Καρέιρα, Μιχάιλο Ρίστιτς, Χάβι Ροντρίγκες, Μάνου Φερνάντες, Καρλ Στάρφελτ, Μάρκος Αλόνσο, Γοέλ Λάγκο, Κάρλος Ντομίνγκες
Μέσοι: Ιλάιξ Μορίμπα, Μιγκέλ Ρομάν, Ματίας Βεσίνο, Φερ Λόπες
Επιθετικοί: Ούγκο Άλβρες, Βίλιοτ Σβέντμπεργκ, Ιάγο Άσπας, Μπόρχα Ιγκλέσιας, Πάμπλο Ντουράν, Φεράν Γιουτγκλά, Γιονές Ελ-Αμπντελαουί.
Αυτό λέω κι εγώ. Δε βλέπω αύριο Βολιάκο. Βλέπω Μίχα - Κεντζιόρα και στα 2.Maklaz έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 13:15
...
...
Τώρα το που θα εκτίσει την ποινή του ο Πολωνός όλα είναι ανοιχτά.
Με τον Αστέρα είναι το μοναδικό εντός, όμως τα 2 εκτός είναι αυτά που θα έχουν κλώτσο. Στα εκτός σίγουρα θα είναι ο Λόβρεν.
Δεν ξέρω..
Κάθε επιλογή θα είναι ανοιχτή.
Είναι πολύ πιθανό να γίνει αυτό που λες.
Εγώ απλά σκέφτομαι το εξής.
Την Κυριακή ξέρεις πως τους έχεις όλους διαθέσιμους.
Αν την Παρασκευή δηλώσεις τον Κεντζιόρα για την Τρίπολη ή την Κηφισιά και σου πάθει κάτι ένα από τα τρία στόπερ θα πας χωρίς αλλαγή την άλλη βδομάδα.
Βέβαια αυτό έγινε και με τον πάο και μπήκε ο Θυμιάνης.
Anyway. Ειλικρινά δε μπορώ να βρω ισχυρό προβάδισμα σε κάποια επιλογή. Ένα είναι σίγουρο. Κάπου θα εκτίσει..
Τώρα μας νοιάζει το αυριανό.. Και εκεί βλέπω Τόμας - Μίχα.
- WeWillRockYou
Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας ενόψει του αγώνα με την Θέλτα:
Το αν κάνει πιο δύσκολο ότι αυτό το ματς με την Θέλτα είναι το τελευταίο από τα δύσκολα παιχνίδια: «Δεν είναι το τελευταίο δύσκολο παιχνίδι! Αυτό είναι το πρόγραμμα, από την αρχή της σεζόν, έχουμε ένα δύσκολο καλεντάρι και με έναν τρόπο έχουμε καταφέρει να ανταποκριθούμε. Όντας ισορροπημένοι, με σωστό τρόπο ανάλυσης και απόδοσης από την αρχή της σεζόν, είμαστε ικανοί να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Τα τελευταία ματς χάσαμε πολύ μεγάλο κομμάτι σωματικής και πνευματικής ενέργειας, είναι η αλήθεια παίζοντας από τις αρχές Γενάρη σερί, αλλά είμαστε περήφανοι και με αυτοπεποίθηση γιατί είμαστε μέσα στις τρεις διοργανώσεις και παλεύουμε ανεξαρτήτως αντιπάλου και γηπέδου. Την Κυριακή η ΑΕΚ ήταν χαρούμενη με την ισοπαλία ενώ ήταν ξεκούραστη και πιο διαθέσιμη για να προετοιμάσει ένα ντέρμπι και εμείς ήμασταν στεναχωρημένοι για την ισοπαλία, παρά το γεγονός ότι προερχόμασταν από ένα δύσκολο πρόγραμμα. Το γκρουπ μας είναι έτοιμο για να δείξει τις ικανότητες του».
Για το τι άλλαξε από την τελευταία φορά που έπαιξε με την Θέλτα: «Πέρασε πολύς καιρός από τότε. Ήταν μια πολύπλοκη διαδικασία για εμάς τότε γιατί είχαμε παίξει εκτός έδρας πριν να πάμε στην Ισπανία και μετά είχαμε εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με μόλις δυο μέρες διαφορά. Έχουμε βελτιωθεί πολύ από τότε σε νοοτροπία και σε απόδοση, η Θέλτα από την άλλη είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία σε σχέση με τον Οκτώβρη. Εμείς πρέπει να έχουμε υπομονή στον αγώνα, να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Να είμαστε ήρεμοι, να θυσιαστούμε στο γήπεδο και να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές που σίγουρα θα έρθουν στο ματς. Πιστεύω ότι θα βγάλουμε το πνεύμα που πρέπει παρά τις απουσίες που έχουμε. Να έχουμε αυτό το πνεύμα της μάχης και της θέλησης να δώσουμε τα πάντα σε κάθε πτυχή του αγώνα. Χρειάζεται υπευθυνότητα και 150% συγκέντρωσης για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Για την απουσία του από τον πάγκο στον αγώνα και το αν η περσινή εμπειρία της απουσίας τον οδηγεί να αλλάξει κάτι: «Δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτό. Η ιστορία των αγώνων που δεν ήμουν στον πάγκο, έδειξε ότι δεν το διαχειριστήκαμε καλά. Αυτό ήταν πέρσι, φέτος είναι διαφορετικό. Αποδέχομαι την τιμωρία μου και εκείνη την ώρα αντέδρασα έντονα για την αδικία από τον διαιτητή. Πρέπει να προετοιμαστούμε και δεν έχει να κάνει με το αν είμαι στον πάγκο ή όχι».
Για το πόσο δύσκολο και απαιτητικό είναι για τον ΠΑΟΚ να είναι σε όλους τους στόχους μέσα: «Πολύ λίγες ομάδες στην Ευρώπη είναι μέσα σε όλες τις διοργανώσεις, με πιθανότητες να διεκδικήσουν τίτλους. Οι περισσότερες στην Ευρώπη που παίζουν σε όλες τις διοργανώσεις δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστικές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι δύσκολο, πρέπει να πω μια ακόμα φορά πως το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι περίπλοκο. Έχω πει πολλές φορές που δεν είναι τόσο υψηλό το επίπεδο σε ποιότητα αλλά τα παιχνίδια είναι δύσκολα σε συναισθηματικό επίπεδο και με ομάδες που είναι συμπαγείς. Η έλλειψη ισορροπία από τον έναν αγώνα στον άλλον, η αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων, ο εγωισμός της κάθε ομάδας, όλο αυτό δημιουργεί μεγάλη δυσκολία. Δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθος και να χάσεις βαθμούς γιατί αν το κάνεις, θα είναι σαν... να έρθει το τέλος του κόσμου. Το Conference League πλεον ειναι φέτος πιο δυνατό από ότι τα προηγούμενα χρόνια, το Europa League είναι ανώτερο επίπεδο. Αυτό πρέπει να μάθουμε φέτος, να ανταποκρινόμαστε και να προσαρμοζόμαστε από την μια στιγμή στην άλλη».
Για την περιγραφή μιας κουβέντας με τον Τάισον για το αν... μπορεί ή δεν μπορεί: «Γιατί πιστεύετε ότι λέω κάτι ιδιαίτερο με τον Τάισον; Γενικά μιλάω με όλους τους παίκτες για την σεζόν μας μέχρι τώρα, για την ζωή γενικά, ακόμα και για προσωπικά ζητήματα. Είναι σε πολύ καλή ψυχολογία, είναι σε κορυφαίο επίπεδο πνευματικής και αγωνιστικής ετοιμότητας, τα αγωνιστικά του δεδομένα είναι ... top of the top. Μεταξύ μας δεν χρειάζεται να πούμε κάτι διαφορετικό, υπάρχει ένας πολύ ισχυρός δεσμός και αυτός ο δεσμός ισχύει και για τους περισσότερους παίκτες της ομάδας, όχι μόνο με τον Τάισον».
Για τις διαφορές της Θέλτα αγωνιστικά σε σχέση με τον Οκτώβρη: «Πάντα η Θέλτα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, με καλές εμφανίσεις αλλά αυτή την στιγμή έχουν ένα σερί χωρίς νίκη, μια δύσκολη περίοδο. Πάντως επιβάλλεται στον αντίπαλο με κυριαρχικό ποδόσφαιρο, τώρα είναι στην ζώνη για να είναι και του χρόνου στην Ευρώπη. Κάθε παιχνίδι έχει την δική του ιστορία, οπότε το πιο σημαντικό είναι η διαχείριση της κάθε στιγμής. Παίζει ρόλο η ψυχολογία που θα υπάρχει στις δυο ομάδες, η εμπειρία, η αυτοπεποίθηση και η αυτοθυσία που θα βγει στο γήπεδο σε κάθε μονομαχία, σε κάθε διεκδίκηση. Γνωρίζουμε ότι μπορείς να παίξεις καλά και να μην κερδίσεις λόγω ατυχίας, μπορείς να μην παίξεις καλά και να κερδίσεις, όλα μπορούν να συμβούν. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό πάντα».
Για τους παίκτες που είναι τραυματίες και πότε θα είναι διαθέσιμοι: «Δεν μπορώ να σας πω ξεκάθαρα πότε θα παίξει ο καθένας. Δυο εβδομάδες περίπου ο Κωνσταντέλιας και ο Μεϊτέ, ο Ντεσπόντοφ και ο Πέλκας ίσως να χρειαστούν 3-4 βδομάδες ο καθένας τους. Πρέπει να γίνει δουλειά από αυτούς στην αποθεραπεία, είναι επαγγελματίες και πρέπει να είναι έτοιμοι γρήγορα για να επανέλθουν στους αγώνες. Πρέπει να σκεφτούμε θετικά, να είμαστε ήρεμοι, άλλωστε είναι μια διαδικασία που την έχει η κάθε ομάδα που παίζει ανά τρεις μέρες για όλες τις διοργανώσεις».
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 2):
- Maklaz, Andrew R
Σωστά! Τείνω να πιστεύω το ίδιο και για τον Κένι. Θα τον έχει βασικό αύριο.marsantos έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 13:36Αυτό λέω κι εγώ. Δε βλέπω αύριο Βολιάκο. Βλέπω Μίχα - Κεντζιόρα και στα 2.Maklaz έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 13:15
...
...