ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1 (5-4 πεν.) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1 (5-4 πεν.) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Από εκεί που ήμασταν αμφίβολοι με την πώληση Κοταρσκι μπήκε ο Παβλενκα και καθάρισε τα πάντα, όταν τραυματίστηκε μας έπιασε ένα σφίξιμο, ήρθε ο Τσιφ και μας έκανε χαβαλε, ξαφνικά σήμερα μας δίνει χειραψία ο Μοναστρηρλής και ένα επιπλέον "πρόβλημα" στον Λουτσεσκου.
Πολύ θετικό πάντως, το ότι τα περισσότερα παιδιά από τις ακαδημίες όταν έρχεται η ώρα να παίξουν, δεν νιώθουν, τσαπου τους όλα.
Πολύ θετικό πάντως, το ότι τα περισσότερα παιδιά από τις ακαδημίες όταν έρχεται η ώρα να παίξουν, δεν νιώθουν, τσαπου τους όλα.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 4):
- leomatos88, Λεμεσος4, sakis_the_fraud, Anwnimos
- Kabamaru11
Μετα την Λιλ,δεν εχουμε καρδια,την αντικαταστησαμε με μοτερ.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 12):
- st4this, Tolaros, Γερασίμου, sakis_the_fraud, boogeyman77, Shadow, Anwnimos, Maedhros4, trouman, nouk_ and 2 more users
-
makispaspartou
Μια χαρά ήταν η ομάδα απλά πήγε πολύ χαλαρά στα τελειώματα..
Αν κάποιος υστέρησε ήταν το κέντρο , Μειτε και Οζντοεφ και ο Ζιβκοβιτς στο πρώτο ημίχρονο.
Είδα έναν παραπάνω ατομισμό στον Ντελια , παικταρα αλλά σήμερα σε κάποιες από τις πολλές φάσεις που βρέθηκε να εκτελέσει είχε καλύτερη επιλογή πάσας.
Ο Γερεμεγιεφ έπαιξε απλά και για αυτό ήταν διακριθεντας. Δεν έχει καθόλου ποιότητα μπροστά όμως.
Σωστές αλλαγές από Λουτσεσκου. Ο Ζαφειρης έμοιαζε ασύνδετος παρόλο που είναι δύο εβδομάδες ήδη. Δεν τον φοβάμαι πάντως θα παίξει αυτός.
Σήμερα με Μύθου θα έληγε 5-0 το ματς.
Μου άρεσε ο Καμαρα , φάνηκε φρέσκος και ο Τσαλοφ σαν δεύτερος επιθετικός ήταν εξαιρετικός.
Εγώ είμαι αισιόδοξος για την ομάδα.
Αλλά ας βάλει και λίγο το χέρι στην τσέπη να φέρει τους παίκτες που πρέπει . Τα είπαμε. Βάνια Γιαννούλης και εξτρέμ.
Αν κάποιος υστέρησε ήταν το κέντρο , Μειτε και Οζντοεφ και ο Ζιβκοβιτς στο πρώτο ημίχρονο.
Είδα έναν παραπάνω ατομισμό στον Ντελια , παικταρα αλλά σήμερα σε κάποιες από τις πολλές φάσεις που βρέθηκε να εκτελέσει είχε καλύτερη επιλογή πάσας.
Ο Γερεμεγιεφ έπαιξε απλά και για αυτό ήταν διακριθεντας. Δεν έχει καθόλου ποιότητα μπροστά όμως.
Σωστές αλλαγές από Λουτσεσκου. Ο Ζαφειρης έμοιαζε ασύνδετος παρόλο που είναι δύο εβδομάδες ήδη. Δεν τον φοβάμαι πάντως θα παίξει αυτός.
Σήμερα με Μύθου θα έληγε 5-0 το ματς.
Μου άρεσε ο Καμαρα , φάνηκε φρέσκος και ο Τσαλοφ σαν δεύτερος επιθετικός ήταν εξαιρετικός.
Εγώ είμαι αισιόδοξος για την ομάδα.
Αλλά ας βάλει και λίγο το χέρι στην τσέπη να φέρει τους παίκτες που πρέπει . Τα είπαμε. Βάνια Γιαννούλης και εξτρέμ.
Εχουν μαθει.στον πρωταθλητισμο και αυτό δεν αλλαζει..Παιζεις παντα για τη νικη. Το ειπε και ο Μοναστηρλης δεν ηξερα πως αλλα ημουν σιγουρος οτι θα κερδιζαμε. Μεγαλο.πραγμα.να.εχεις πιστη.
Καλή χρονιά να έχουμε όλοι με υγεία πάνω απ όλα .
Γενικά δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από την ομάδα . Παίξαμε καλά απλά δεν έμπαινε . Στο τέλος ήταν και ωραίο που έγινε έτσι για να ζήσει και την στιγμή του ο μικρός.
Για κάποιους παίχτες οι περισσότεροι από μας το έχουμε πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να προσφέρουν. Ίσα ίσα το αντίθετο, πλέον δημιουργούν και πρόβλημα . Πρέπει να το πάρει απόφαση και η ΠΑΕ κάποια στιγμή .
Μπράβο στην ομάδα .
Γενικά δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από την ομάδα . Παίξαμε καλά απλά δεν έμπαινε . Στο τέλος ήταν και ωραίο που έγινε έτσι για να ζήσει και την στιγμή του ο μικρός.
Για κάποιους παίχτες οι περισσότεροι από μας το έχουμε πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να προσφέρουν. Ίσα ίσα το αντίθετο, πλέον δημιουργούν και πρόβλημα . Πρέπει να το πάρει απόφαση και η ΠΑΕ κάποια στιγμή .
Μπράβο στην ομάδα .
- These users thanked the author chrisg4 for the post:
- hasio_john
Σκέψου τώρα λέει να σηκώσεις αυτό το κύπελλο αποκλείοντας κατά σειρά Ατρόμητο, Γαύρο, Βάζελο και Χάρτινη ή αλλιώς Περιστέρι, Πειραιά, Αρχοντοχωριάτες Αθήνας και Δεκελειακό.
Πως είπατε κυρία μου;
Ο ορισμός του ΌΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΟΚ Γ@ΜΗΜΕΝΗ.
Για να δούμε. Πλάκα θα έχει να γίνει.
Πως είπατε κυρία μου;
Ο ορισμός του ΌΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΟΚ Γ@ΜΗΜΕΝΗ.
Για να δούμε. Πλάκα θα έχει να γίνει.
- These users thanked the author wickerman for the post (total 4):
- Afanas, leomatos88, boogeyman77, paok apo epilogi
- hasio_john
70 σελίδες θα είχαμε φτάσει αν είχαμε αποκλειστεί ...
- These users thanked the author hasio_john for the post (total 8):
- gervasio artigas, Maklaz, paokkerkir, Anwnimos, trouman, PAOKevolution, Ypnos, MrSam1926apc
-
Friedrich von Friedhof
Η εμφάνιση ηταν τοσο άθλια και έδειξε τοσα πολλά προβλήματα που δεν με αφήνει καθόλου αισιόδοξο για το παιχνίδι στο τηγάνι. Για το μόνο πράγμα που χάρηκα ηταν για τον Μοναστηρλή.
Πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες ΚΑΙ σήμερα, αδικαιολόγητοι. Ευτυχώς που δεν μας τιμώρησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου στην ρωσική ρουλέτα.
Αντί για 4-0 ή 5-1 σήμερα, φάγαμε τα νύχια μας. 2-0 με τον βάζελο αντί για 4 ή 5-0, 3-1 με τον ρούλη αντί για 5-1. Αυτή η αφέλεια στην τελική προσπάθεια που στα 3 αυτά ματς δεν στοίχισε, εκτός βέβαια από τα ισχαιμικά σήμερα, θα μας στοιχίσει σε προσεχείς αγώνες αν οι παίκτες δεν βάλουν μυαλό. Όταν έχεις την ευκαιρία-ες, τον αντίπαλο τον σκοτώνεις χωρίς οίκτο.
Αντί για 4-0 ή 5-1 σήμερα, φάγαμε τα νύχια μας. 2-0 με τον βάζελο αντί για 4 ή 5-0, 3-1 με τον ρούλη αντί για 5-1. Αυτή η αφέλεια στην τελική προσπάθεια που στα 3 αυτά ματς δεν στοίχισε, εκτός βέβαια από τα ισχαιμικά σήμερα, θα μας στοιχίσει σε προσεχείς αγώνες αν οι παίκτες δεν βάλουν μυαλό. Όταν έχεις την ευκαιρία-ες, τον αντίπαλο τον σκοτώνεις χωρίς οίκτο.
- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 3):
- -keeper-, ΑποστόληςΑ, boogeyman77
Έφυγα γεμάτος από Τούμπα αντί 3-1 και πάνω 1-1...
Με άρεσε πολύ η εκπληκτική σήμερα θύρα 4 που τραγουδούσε σε όλη την διακοπή στο ημίχρονο και συνέχισε στο δεύτερο.....
Χαίρομαι πολύ για τον πιτσιρικά τέρματα μας η μέρα του είναι, και έβλεπα πώς τον εμψύχωναν μπαμπά Τάισον Θεοδωρίδης κλπ σε καλή η λάθος ενέργεια του
Απίστευτα προκλητικός μπροστά μας ο 32 του ατρόμητου ενώ τρεχανε να τον μαζέψουν οι δικοι του στο γκολ χειρονομίες μαλακίες χωρίς λόγο στον κόσμο
Με άρεσε πολύ η εκπληκτική σήμερα θύρα 4 που τραγουδούσε σε όλη την διακοπή στο ημίχρονο και συνέχισε στο δεύτερο.....
Χαίρομαι πολύ για τον πιτσιρικά τέρματα μας η μέρα του είναι, και έβλεπα πώς τον εμψύχωναν μπαμπά Τάισον Θεοδωρίδης κλπ σε καλή η λάθος ενέργεια του
Απίστευτα προκλητικός μπροστά μας ο 32 του ατρόμητου ενώ τρεχανε να τον μαζέψουν οι δικοι του στο γκολ χειρονομίες μαλακίες χωρίς λόγο στον κόσμο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 06 Ιαν 2026, 22:52, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 4):
- hasio_john, leomatos88, boogeyman77, Λεμεσος4
- Caballo Viejo
Του χρόνου στο κύπελλο να δίνουν στα τρία κόρνερ πέναλτι για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Επειδή δεν βλέπω να το γράφει κανείς αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοια γελοιότητα διεξαγωγής του κυπέλλου δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο.
- These users thanked the author Caballo Viejo for the post (total 13):
- gervasio artigas, Mica, Tolaros, Γερασίμου, sakis_the_fraud, leomatos88, chri5ti9, Anwnimos, Kabamaru11, trouman and 3 more users
-
gervasio artigas
Αυτο με τα "τελειωματα' ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ουτε ειναι ανεκτο απο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ παικτες
Πραγματικά θα προτιμουσα να ειμασταν φλυαροι και να μην δημιουργουσαμε
Θα προτιμουσα να βαζουμε 7 και να τρωμε 5
Αλλα να φτιαχνουμε 12 και να βαζουμε 1 ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ
Ρε ΝΤΕΛΙΑ αγορι μου σε 5!!!!!!φασεις εισαι μεσα
Βαλε 1 ρε πουστη μου
Ο αλλος μια φαση ειχε με σουτ στην απεναντι γωνια και εκανε το απιαστο
Και εμεις ουτε ενα στην εστια σε τουλαχιστον 10 συγκλισεις
Αυτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΑ
Πραγματικά θα προτιμουσα να ειμασταν φλυαροι και να μην δημιουργουσαμε
Θα προτιμουσα να βαζουμε 7 και να τρωμε 5
Αλλα να φτιαχνουμε 12 και να βαζουμε 1 ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ
Ρε ΝΤΕΛΙΑ αγορι μου σε 5!!!!!!φασεις εισαι μεσα
Βαλε 1 ρε πουστη μου
Ο αλλος μια φαση ειχε με σουτ στην απεναντι γωνια και εκανε το απιαστο
Και εμεις ουτε ενα στην εστια σε τουλαχιστον 10 συγκλισεις
Αυτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΑ
- These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 5):
- Γερασίμου, boogeyman77, Anwnimos, st4this, PAOK DreXleR
- Dimitris_L4
Ματς για 5-1, πηραμε ζαναξ να το βγαλουμε...Καλη χρονια αδερφια...Νταμπλ φετος ο ΠΑΟΚ..
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- Anwnimos, Ypnos