Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Το θέμα νομίζω δεν είναι η πώληση Ντελια αλλά ότι κανείς δεν πιστεύει ότι θα αντικατασταθεί επάξια και ας ξέρουν τόσο καιρό ότι οι προτάσεις έρχονται!!! Πιστεύει κανείς ότι έχουν σχέδιο????? Με έναν βάρβαρο επιθετικό έναν καλό χαφ ένα καλό στόπερ και έναν παιχταρα αντί Ντελια πόσοι θα είχατε πρόβλημα??????
Διευκρινίστε και σε μένα τον αγράμματο ποιός είναι ο Μυστα για να ξέρω για ποιόν θα φωνάζω τα συνθήματα όταν θα είμαι μόνος μου στην Τούμπα 

Τι παράνοια είναι αυτή φέτος ρε μλκ …
Ξεκίνησε με την πιο αποτυχημένη χρονιά της ιστορίας μας,
Συνεχίστηκε με ιβαν - Ρασβαν
Πήγαμε στο ιβαν - Τελης
Και εκεί που ηρεμήσαμε λίγο έρχεται και το σίριαλ Ντελια .
Ελεος ρε
Ξεκίνησε με την πιο αποτυχημένη χρονιά της ιστορίας μας,
Συνεχίστηκε με ιβαν - Ρασβαν
Πήγαμε στο ιβαν - Τελης
Και εκεί που ηρεμήσαμε λίγο έρχεται και το σίριαλ Ντελια .
Ελεος ρε
Τώρα ανέβηκε σε γνωστό σαιτ πορτοκαλί χρώματος ότι ενδιαφέρει και την Μπρεντφορντ ο Ντελιας
Προσωπολατρες δηλαδηdev έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 18:56 πωληση Ντελια σημαινει αδειες κερκιδες γιουχα και συνθηματα υπερ Μυστα
εσυ διαλεγεις Ιβαν.
Αν ειναι να παει Αγγλια ας τον παρει και αυτον η Μπραιτον. Δεν θα καθομαστε να βλεπουμε ολα τα χωρια της Πρεμιερ Λιγκ.
- These users thanked the author icue for the post (total 5):
- PaokFiesta, aivas19, Jim_Chatz, kotorla4, Josey Wales
Όπως έχω ξαναγράψει,
το θέμα δεν είναι αν
πωλείται ο Ντελιας
Το θέμα είναι τα λεφτά
να πιάνουν τόπο.
Το θέμα είναι να υπάρχουν
ικανοί ειδικοί ΤΔ..
Το θέμα είναι τα ταλέντα
να αξιοποιούνται στο έπακρο
πηγαίνοντας από μικρά έξω.
Το θέμα είναι να έχεις
ΟΜΑΔΑΡΑ όπου εκεί
θα αναδεικνύεις ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ
τα ταλέντα όταν παίζουν για σένα
Το θέμα είναι αν φέτος
πωληθεί Ντελιας+ Τζίμας
+ Κοταρσκιι+ μεταπώληση από Κουλιερακη μιλάμε για ΜΑΖΕΜΕΝΑ
περίπου 60 ΜΥΡΙΑ.
Νομίζω ότι ένα τέτοιο
πόσο και για τον κόσμο
και για το όνομα Ντελιας
και για τα υπόλοιπα παιδιά
θα άξιζε να δεσμευτεί
σχεδόν ολόκληρο
για το ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ
ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
Αυτό είναι κάτι που και
θα ενθουσιάσει και θα δικαιολογήσει
το που πάνε τα λεφτά.
Κανείς ΠΑΟΚτσης δε θα λεγε όχι.
Αυτά για να βλέπουμε
το μέλλον και τη
μεγάλη εικόνα!
το θέμα δεν είναι αν
πωλείται ο Ντελιας
Το θέμα είναι τα λεφτά
να πιάνουν τόπο.
Το θέμα είναι να υπάρχουν
ικανοί ειδικοί ΤΔ..
Το θέμα είναι τα ταλέντα
να αξιοποιούνται στο έπακρο
πηγαίνοντας από μικρά έξω.
Το θέμα είναι να έχεις
ΟΜΑΔΑΡΑ όπου εκεί
θα αναδεικνύεις ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ
τα ταλέντα όταν παίζουν για σένα
Το θέμα είναι αν φέτος
πωληθεί Ντελιας+ Τζίμας
+ Κοταρσκιι+ μεταπώληση από Κουλιερακη μιλάμε για ΜΑΖΕΜΕΝΑ
περίπου 60 ΜΥΡΙΑ.
Νομίζω ότι ένα τέτοιο
πόσο και για τον κόσμο
και για το όνομα Ντελιας
και για τα υπόλοιπα παιδιά
θα άξιζε να δεσμευτεί
σχεδόν ολόκληρο
για το ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ
ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
Αυτό είναι κάτι που και
θα ενθουσιάσει και θα δικαιολογήσει
το που πάνε τα λεφτά.
Κανείς ΠΑΟΚτσης δε θα λεγε όχι.
Αυτά για να βλέπουμε
το μέλλον και τη
μεγάλη εικόνα!
- abc_o_ karpouzas
renegade έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:02 ..................................
Ο κωνσταντέλιας πρέπει να πουληθεί όταν θα έχεις ξεζουμίσει - εντός και εκτός εισαγωγικών - όλα όσα έχει να δώσει
αρα μετα ζητας να πουλησουμε παγο στους εσκιμωους ε?
- pagotatzis
Βρε καθήστε καλά
Φέρνεις Ταντις και Γιοβιτς πχ και εσύ αποφασίζεις να μην πας Τούμπα ! Εύγε
Ακόμα είναι νωρίς ,θα γίνουν μεταγραφές και μην ξεμένατε έχεις Βιερινια που τα τσεκάρει όλα πλέον !
Θα έρθουν παίχτες που θα αξίζουν να φοράνε την φανέλα !
Έχω κράξει πολλές φορές τα τελευταία στις μεταγραφές αλλά ας έχουμε λίγη εμπιστοσύνη φέτος για κάτι καλύτερο
-
Πουλα τον Ντελια και από τα 20 μύρια που θα πάρεις χώσε 15 να φέρεις δύο παιχταράδες και τσεπωσε τα 5. Τότε θα είσαι μάγκας Ιβάν. Και για να απαντήσω σε κάποιους δεν είναι θέμα προσωπολατρειας, είναι θέμα πληρότητας της ομάδας. Αν πουληθεί ο Ντελιας κάνα 20αρι και πάλι ελεύθερους και τελειωμενους παίρνουμε νομιζω είναι η ώρα να προχωρήσουμε παρακάτω. Θέλω να πιστεύω ότι η ιστορία με τον Τέλη θα ξυπνήσει, έστω και αργά, τον Σαββίδη.
- These users thanked the author aristeidis4 for the post:
- thios4
-
Αλήθεια, με τον Βιερίνια τι γίνεται; Έχει συμφωνήσει τι πόστο θα αναλάβει, είναι επίσημα στην ΠΑΕ;pagotatzis έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:10Βρε καθήστε καλά
Φέρνεις Ταντις και Γιοβιτς πχ και εσύ αποφασίζεις να μην πας Τούμπα ! Εύγε
Ακόμα είναι νωρίς ,θα γίνουν μεταγραφές και μην ξεμένατε έχεις Βιερινια που τα τσεκάρει όλα πλέον !
Θα έρθουν παίχτες που θα αξίζουν να φοράνε την φανέλα !
Έχω κράξει πολλές φορές τα τελευταία στις μεταγραφές αλλά ας έχουμε λίγη εμπιστοσύνη φέτος για κάτι καλύτερο
Παιδια παιδια δεν νομιζω οτι το προβλημα μας ειναι να μην πωληθει τοσο ο Ντελιας, διοτι στο συγχρονο ποδοσφαιρο ,ολα πουλιουνται ολα αγοραζονται, και η ιστορια εχει δειξει, οτι ομαδες που την χρονια που πουλησαν τα ασημικα τους, εμφανιστηκαν πιο δυνατες και πηραν πρωταθλημα μετα!!!
Προσωπικα ουτε εγω θελω να πωληθει διοτι ειναι ποδοσφαιρικη μου καψουρα,γουσταρω να τν βλεπω ρε παιδι μου, περα του οτι ο ΠΑΟΚ κανει οπαδους σε ολη την Ελλαδα εξαιτιας του....
Το προβλημα μας ειναι οτι κανεις μας δεν πιστευει οτι τα λεφτα που θα ερθουν απο την πωληση του θα πανε για πραγματικη ενισχυση της ομαδας ,αλλα για να καλυφθουν διαφορες οικονομικες τρυπες, μιας και που φετος ουτε τηλεοπτικο συμβολαιο θα εχουμε και το ντιλ με τη Ρουμανικη στοιχηματικη εταιρεια χαλασε και τα διαρκειας θα ειναι εμφανως μειωμενα...
Αν μου πεις οτι θα παρεις 20εκ συν ποσοστο απο τον Ντελια αλλα θα πεσουν και τα 20εκ για ενισχυση της ομδας και επενδυση σε νεους Ντελιες ισως το αγοραζα...
Αλλα δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος οτι θα γινει αυτο εν τελη!!!
Προσωπικα ουτε εγω θελω να πωληθει διοτι ειναι ποδοσφαιρικη μου καψουρα,γουσταρω να τν βλεπω ρε παιδι μου, περα του οτι ο ΠΑΟΚ κανει οπαδους σε ολη την Ελλαδα εξαιτιας του....
Το προβλημα μας ειναι οτι κανεις μας δεν πιστευει οτι τα λεφτα που θα ερθουν απο την πωληση του θα πανε για πραγματικη ενισχυση της ομαδας ,αλλα για να καλυφθουν διαφορες οικονομικες τρυπες, μιας και που φετος ουτε τηλεοπτικο συμβολαιο θα εχουμε και το ντιλ με τη Ρουμανικη στοιχηματικη εταιρεια χαλασε και τα διαρκειας θα ειναι εμφανως μειωμενα...
Αν μου πεις οτι θα παρεις 20εκ συν ποσοστο απο τον Ντελια αλλα θα πεσουν και τα 20εκ για ενισχυση της ομδας και επενδυση σε νεους Ντελιες ισως το αγοραζα...
Αλλα δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος οτι θα γινει αυτο εν τελη!!!
Λογική εξέλιξη με τον Ντελια. Εισπρατουμε πολλά ξοδεύουμε λίγα είναι ο στόχος.
Πρέπει να γίνουν βαρβάτες μεταγραφές και οχι ναχαμε να λέγαμε
Πρέπει να γίνουν βαρβάτες μεταγραφές και οχι ναχαμε να λέγαμε
Blackgr, πολύ νευρικά μου απάντησες για moderator. Όλα καλά όμως.
Ο Κωνσταντέλιας πριν ένα χρόνο συζήτησε προσωπικά με τον Ιβάν για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Ιβάν κάνει τόσο μεγάλο λάθος και δεν του κάνει πρόταση ανανέωσης? Κάποια στιγμή διέρρευσε η πρόθεση για πρόταση ανανέωσης του ΠΑΟΚ. Πως ξέρουμε ότι δεν την απέρριψε ο παίκτης λόγω επέκτασης χρονικής διάρκειας και μη ύπαρξης ρήτρας?
Γενικά όταν δε ξερουμε καλό είναι να μην κατηγορούμε.
Εγώ έχω και κάποιες μικρές αμφιβολίες ότι όλα είναι ρόδινα από πλευράς παίκτη. Δε μπορώ να δεχθώ ότι ο ΠΑΟΚ δε θελει να τον κρατήσει αν ο ίδιος θέλει μείνει. Μικρές αλλά τις έχω. Ψέμματα δε θα πω.
Ο Κωνσταντέλιας πριν ένα χρόνο συζήτησε προσωπικά με τον Ιβάν για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο Ιβάν κάνει τόσο μεγάλο λάθος και δεν του κάνει πρόταση ανανέωσης? Κάποια στιγμή διέρρευσε η πρόθεση για πρόταση ανανέωσης του ΠΑΟΚ. Πως ξέρουμε ότι δεν την απέρριψε ο παίκτης λόγω επέκτασης χρονικής διάρκειας και μη ύπαρξης ρήτρας?
Γενικά όταν δε ξερουμε καλό είναι να μην κατηγορούμε.
Εγώ έχω και κάποιες μικρές αμφιβολίες ότι όλα είναι ρόδινα από πλευράς παίκτη. Δε μπορώ να δεχθώ ότι ο ΠΑΟΚ δε θελει να τον κρατήσει αν ο ίδιος θέλει μείνει. Μικρές αλλά τις έχω. Ψέμματα δε θα πω.