Όπως και να έχει όμως θα ανέβω από Αθήνα και ας το δω απ' έξω ή όπου στήσουν οθόνη !
Πάμε ΠΑΟΚάρα!

Μιλας για μια ΚΑΕ που για χρονια,τα χρηματα που ειχε δεν εφταναν να κοψουν τα χορτα που εγιναν ...δεντρα στη στροφη του παρκινγκ.chri5ti9 έγραψε:Απαράδεκτο αυτό που έγινε με τα εισιτήρια σήμερα το πρωί .
Εχω στηθεί στο «αγορά εισιτηρίων» από τις 9:32. Μπαίνω σε ουρά και 9:41 με βάζει (προφανώς δεν ήταν ανοιχτά ) . Μέχρι τις 9:51 ισχύει το δεκάλεπτο μου για να αγοράσω . Μετά τις 9:51 έκανα refresh στην σελίδα που εμφάνιζε «καμμία εκδήλωση διάθεσιμη». Από τις 9:51-10:02 το ίδιο . Πάω στην καρτέλα της ΚΑΕ στο «αγορά εισιτηρίου» και κάνω ανανέωση . Τότε θυμάται και το άλλο στην ticketmaster να με κάνει ανανέωση και μπαίνω σε μια ακραία ουρά προφανώς ,ενώ έχω στηθεί από τις 9:32 και θεωρητικά το σύστημα με έδειχνε καθυσυχαστικα ότι είμαι μέσα . Εισιτήριό γιόκ εννοείται.
Η ΚΑΕ ας πει εκεί στους ταλαίπωρους που της έφτιαξαν την ιστοσελίδα , να βάλουν έναν timer στο κουμπί «αγορά εισιτηρίου» που θα ανανεώνει το token αυτόματα . Κάνει που κάνει trigger στην σελίδα της ticketmaster , συγχρονιστε το δεκάλεπτο του εκεί , με το κουμπί αυτό . API είναι , πόσο δύσκολο πια ;;;;Αν κάνει ο χρήστης δηλαδή ανανέωση μόνο τότε παίρνεις πάλι session . Να μπορώ δηλαδή εγώ να κάθομαι με τις ώρες και να μην εμφανίζει τα εισιτήρια αν δεν κάνω refresh μόνος μου . Αλλά να δείχνει traffic . Μια χαρά .
Αν είναι δυνατόν εν έτη 2025 σε μια μεγάλη ΚΑΕ σαν του ΠΑΟΚ , να γίνονται ιστοσελίδες με προγραμματιστικα λάθη ! Και μάλιστα λάθη 2ετη σε πανεπιστήμιο .
Αυτή η ΚΑΕ έχει δώσει ποσά χρήματα να φτιάξει αυτό το site . Δεν πρέπει κάποιος να το αναδείξει αυτό το πρόβλημα ;; Επίσης έστειλα μήνυμα στη σελίδα της ΚΑΕ να τους το φτιάξω ΤΖΑΜΠΑ. Δεν κράζω την ΚΑΕ , χαρακτηρίζω ταλαίπωρους τους προγραμματιστές που την έκαναν . Οχι την ΚΑΕ .kataramenos5 έγραψε:Μιλας για μια ΚΑΕ που για χρονια,τα χρηματα που ειχε δεν εφταναν να κοψουν τα χορτα που εγιναν ...δεντρα στη στροφη του παρκινγκ.chri5ti9 έγραψε:Απαράδεκτο αυτό που έγινε με τα εισιτήρια σήμερα το πρωί .
Εχω στηθεί στο «αγορά εισιτηρίων» από τις 9:32. Μπαίνω σε ουρά και 9:41 με βάζει (προφανώς δεν ήταν ανοιχτά ) . Μέχρι τις 9:51 ισχύει το δεκάλεπτο μου για να αγοράσω . Μετά τις 9:51 έκανα refresh στην σελίδα που εμφάνιζε «καμμία εκδήλωση διάθεσιμη». Από τις 9:51-10:02 το ίδιο . Πάω στην καρτέλα της ΚΑΕ στο «αγορά εισιτηρίου» και κάνω ανανέωση . Τότε θυμάται και το άλλο στην ticketmaster να με κάνει ανανέωση και μπαίνω σε μια ακραία ουρά προφανώς ,ενώ έχω στηθεί από τις 9:32 και θεωρητικά το σύστημα με έδειχνε καθυσυχαστικα ότι είμαι μέσα . Εισιτήριό γιόκ εννοείται.
Η ΚΑΕ ας πει εκεί στους ταλαίπωρους που της έφτιαξαν την ιστοσελίδα , να βάλουν έναν timer στο κουμπί «αγορά εισιτηρίου» που θα ανανεώνει το token αυτόματα . Κάνει που κάνει trigger στην σελίδα της ticketmaster , συγχρονιστε το δεκάλεπτο του εκεί , με το κουμπί αυτό . API είναι , πόσο δύσκολο πια ;;;;Αν κάνει ο χρήστης δηλαδή ανανέωση μόνο τότε παίρνεις πάλι session . Να μπορώ δηλαδή εγώ να κάθομαι με τις ώρες και να μην εμφανίζει τα εισιτήρια αν δεν κάνω refresh μόνος μου . Αλλά να δείχνει traffic . Μια χαρά .
Αν είναι δυνατόν εν έτη 2025 σε μια μεγάλη ΚΑΕ σαν του ΠΑΟΚ , να γίνονται ιστοσελίδες με προγραμματιστικα λάθη ! Και μάλιστα λάθη 2ετη σε πανεπιστήμιο .
Που δεν ειχε φραγκο ν αλλάξει τις λαμπες και να βαλει χαρτι στις τουαλετες.Τα βασικα δηλαδη.
Κυριως ομως μιλας για μια ΚΑΕ που ολοι τις γυρισαν την πλατη ακομα κι οταν ειδαν οτι φετος καταφερε ενα αθλο.2000 με Καρδιτσα 3000 με κουλα τα εισιτήρια .Το τελευταιο που της έλειπε ηταν να πληρωσει για να φτιαξουν το κουμπακι που ζητας.Γι αυτη την ΚΑΕ μιλας.
ΥΓ Αφηστε τη γκρινια,πλησιαζει η μερα.Μη χαλατε το Καρμα.
ΕΛΑ ΝΤΕMaurice_Escargot έγραψε:Χρηματα λαμβανει ο νικητης αλλα και οι φιναλιστς, απο τα ημιτελικα. Ειναι ενα πσοστο των κερδων της διοργανωσης εν γενει. Ο νικητης λαμβανει το υψηλοτερο.
Γνωριζει κανενας εαν ετοιμαζεται κατι ιδιαιτερο ως προς την κερκιδα? Εκτος απο τα χαρτακια. Μεγαλο πανο, κορεο, κλπ?
Ok δεν ηταν ξεκαθαρο.Design by msensis λεει το site της ΚΑΕ .Παρ τους ενα τηλεφωνο.Μπορει να σου προσφερουν και δουλεια ποτε δε ξερεις .Μαλλον ψαχνουν κοσμο.chri5ti9 έγραψε: Αυτή η ΚΑΕ έχει δώσει ποσά χρήματα να φτιάξει αυτό το site . Δεν πρέπει κάποιος να το αναδείξει αυτό το πρόβλημα ;; Επίσης έστειλα μήνυμα στη σελίδα της ΚΑΕ να τους το φτιάξω ΤΖΑΜΠΑ. Δεν κράζω την ΚΑΕ , χαρακτηρίζω ταλαίπωρους τους προγραμματιστές που την έκαναν . Οχι την ΚΑΕ .