ΠΑΟΚ-γαυρος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ-γαυρος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τεράστια νίκη ΠΑΟΚΑΡΑ, μπράβο σε όλους.
Η συνήθεια που έγινε λατρεία: ΗΡΘΑΝ, ΤΑ' ΦΑΓΑΝ & ΕΦΥΓΑΝ.Κ του χρόνου 2 φορές τουλάχιστον θα ευχηθώ.
Ψήφισα κ πάλι Κωνσταντέλια γιατί κάνει πλέον τη μεγάλη διαφορά. Όλοι θα ήθελαν να τον έχουν μαζί κ η μισή Ευρώπη.
Όπως το χαρτί έτσι κ αυτοί παίζουν κάτι.... αλλά όχι ποδόσφαιρο. Τους λείπει αυτός που την κάνει τη μπάλα ότι θέλει.
Τεράστια νίκη λέμε
Η συνήθεια που έγινε λατρεία: ΗΡΘΑΝ, ΤΑ' ΦΑΓΑΝ & ΕΦΥΓΑΝ.Κ του χρόνου 2 φορές τουλάχιστον θα ευχηθώ.
Ψήφισα κ πάλι Κωνσταντέλια γιατί κάνει πλέον τη μεγάλη διαφορά. Όλοι θα ήθελαν να τον έχουν μαζί κ η μισή Ευρώπη.
Όπως το χαρτί έτσι κ αυτοί παίζουν κάτι.... αλλά όχι ποδόσφαιρο. Τους λείπει αυτός που την κάνει τη μπάλα ότι θέλει.
Τεράστια νίκη λέμε
- DamoN
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 4 times
Μακάρι οι τραγικές χρονιές μας να είναι έτσι.
Να γυρίζω από το γήπεδο όπως σήμερα καλή ώρα και να μην έχω φωνή από το τραγούδι .
Αλλά 4 για προκριματικά τσουλου . Πάμε γερά
Να γυρίζω από το γήπεδο όπως σήμερα καλή ώρα και να μην έχω φωνή από το τραγούδι .
Αλλά 4 για προκριματικά τσουλου . Πάμε γερά
- kataramenos5
Δικε μου.Vet_eranos έγραψε:Kabamaru11 έγραψε:Παιχνιδι με παιχνιδι.Στο επομενο δεν θα παιζουν σιγουρα οι Καμαρα κ Κεντζιορα.Να δουμε τι αλλο θα μας βρει.
Στα του παιχνιδιου,οκ,μπηκαμε δυνατα,βαλαμε 2 γκολ,θα μπορουσαμε υπο προυποθεσεις να κανουμε καλυτερες τελικες πασες κ να βαλουμε κ 3ο.Φαγαμε ενα χαζο γκολ,φαγαμε κ κοκκινη κ εγινε το ματς για καρδιακους,ολα καλα στο τελος.
Το βαζελο λέει το κάρμα θα τον πηδηξει ο Σουαλιχο...
Γιατί το κάρμα ξέρει.. Θυμάται..
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
- thomas Murg
gergeo4 έγραψε:τραγική εικόνα μετά το 2-0.κανενα επιθετικο πλανο..
Εάν περιγράφεις την ομάδα του γάβρου έτσι ακριβώς ήταν το παιχνίδι τους!
- thomas Murg
Δεν θα αναφερθώ στις τιμωρίες του προπονητή και του προπονητικού τιμ καθώς και των παικτών. Αυτές τις κατάπιαμε αμάσητες. Ούτε καν στη διαιτητική εύνοια που είχε ο γάβρος από τους Έλληνες διαιτητές. Αυτή τη θεωρούμε σχεδόν δεδομένη.
Ωστόσο, ρε μάγκες εάν υπήρχε το γαμημένο το αυτόματο οφσάιντ πάλι πρωταθλητές θα ήμασταν. Μας γάμησαν το σύμπαν τα αρχίδια τύπου κουμπ@ράκι.
Ωστόσο, ρε μάγκες εάν υπήρχε το γαμημένο το αυτόματο οφσάιντ πάλι πρωταθλητές θα ήμασταν. Μας γάμησαν το σύμπαν τα αρχίδια τύπου κουμπ@ράκι.
Μεγάλη και αυτή η νίκη. Επί του παρόντος όμως παραμένουμε 4οι και πάμε να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα μιας κακής κανονικής περιόδου. Η ομάδα δείχνει πάντως να έχει ψυχολογικά αποθέματα.
Πολύ καλή νίκη, από ποδόσφαιρο λίγα πράγματα αλλά προφανώς μετράει το αποτέλεσμα. Αν δεν είχε μπει το αυτογκολ η νίκη θα ήταν εύκολη.
Μου άρεσε ο Τσάλοφ, μου άρεσε που ο Μαντύ προτίμησε να πάρει την κάρτα από το επιτρέψει ευκαιρία για γκολ.
Φοβερός Βιετέσκα σήμερα, και τον ψήφισα και για MVP.
Μου άρεσε ο Τσάλοφ, μου άρεσε που ο Μαντύ προτίμησε να πάρει την κάρτα από το επιτρέψει ευκαιρία για γκολ.
Φοβερός Βιετέσκα σήμερα, και τον ψήφισα και για MVP.
Δεν δέχομαι ότι όταν ο επιθετικός τρέχει ώμο με ωμό με τον αμυντικό σε εκείνο το σημείο του γηπέδου ότι βρίσκεται σε προφανή θέση για γκολ
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
- st4this
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
- Επικοινωνία:
3 σελιδες μονο; Τι εγινε ολοι βλεπαν βολει γυναικων;
ΠΑΟΚ ΑΘ4ΕΝΣ
στο γήπεδο φάνηκε πιο κόκκινη, αλλά τώρα που είδα τα στιγμιότυπα συμφωνώ 100%renegade έγραψε:Δεν δέχομαι ότι όταν ο επιθετικός τρέχει ώμο με ωμό με τον αμυντικό σε εκείνο το σημείο του γηπέδου ότι βρίσκεται σε προφανή θέση για γκολ
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
μου αρέσει η τελεία.
Νομίζω ότι ο αντίπαλος επιθετικός είναι σε προφανή θέση για γκολ παρά το σπριντ του Μπαμπά, και ο Καμαρά δεν παίζει καθόλου για την μπάλα - απλά τον κλωτσάει από πίσω. Πιστεύω είναι κόκκινη αν και όντως από το γήπεδο φάνηκε χειρότερο.
Θα μας λείψει πολύ ο Καμαρά με τον Παναθηναικό.
Θα μας λείψει πολύ ο Καμαρά με τον Παναθηναικό.
Δηλαδή με τον μπαμπα στο μισό μέτρο,σε μια απόσταση πάνω από 18 μέτρα , θεωρεί ο διαιτητής ότι ο επιθετικός βρίσκεται σε προφανή θέση για γκολ?

Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Μετά από τόσο μεγάλη νίκη τρεις σελίδες με το ζόρι σχόλια , εκ των οποίων ορισμένα ΑΡΝΗΤΙΚΆ.
Τα ραδιόφωνα στην πόλη κάνουν δουλειά τελικά
Χορτάσαμε μίζερους και πανηγυρτζηδες
Τα ραδιόφωνα στην πόλη κάνουν δουλειά τελικά
Χορτάσαμε μίζερους και πανηγυρτζηδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gk.box16 την Δευ 07 Απρ 2025, 02:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.