Γαυρος - ΠΑΟΚ 23/2 20:30 CosmoteSports
-
- Επικοινωνία:
Re: Γαυρος - ΠΑΟΚ 23/2 20:30 CosmoteSports
Kotarski
Sastre Wieteska Μιχαηλίδης Jonny
Meite Camara
Pena
Zivkovic Ντελιας( Πέλκας)
Samatta
Αλλαγές: Πέλκας ( Ντελιας) - Kedziora
Despodov- Chalov -Schwab
Και όπου βγεί!
Taison & Baba επιβάλλεται να ξεκουραστούν ψυχικά και σωματικά μιας και η συνεχή χρησιμοποίηση τους λειτουργεί εις βάρος της ομάδας μας και των ιδίων.
Meite Camara
Pena
Samatta
Despodov- Chalov -Schwab
Και όπου βγεί!
Taison & Baba επιβάλλεται να ξεκουραστούν ψυχικά και σωματικά μιας και η συνεχή χρησιμοποίηση τους λειτουργεί εις βάρος της ομάδας μας και των ιδίων.
- ΑποστόληςΑ
Δεν νομίζω ο Taison να μην ξεκινήσει. Το ίδιο και ο Baba. Εδώ δεν τον αντικατέστησε κόντρα στον τελευταίο του πρωταθλήματος, θα τον βγαλει σε derby;
Πολλά υποσχόμενη ενδεκάδα αλλά δυστυχώς ξέρουμε ότι δε θα τη δούμε...boogeyman77 έγραψε:Kotarski
Meite Camara
Pena
Samatta
Despodov- Chalov -Schwab
Και όπου βγεί!
Επειδή χέστηκα για τις δήθεν ευρωπαϊκές πορείες, ας βγάλουν αν έχουν τα καμάρια μας τα @@ τους στο γήπεδο τώρα που ο αγώνας είναι σημαντικός (σορι αλλά δεν είμαι ο λογιστής του Ιβάν ούτε πάνε στην τσέπη μου τα λεφτά της Ευρώπης). Και στατιστικά να το δεις δεν γίνεται όλα τα ντέρμπι να είναι μια τρύπα στο νερό, κάποιο θα το πάρουμε. Άντε να δούμε.
Πλέον 3+6 ματς έχουν απομείνει για το τέλος της χρονιάς, δεν υπάρχει πλέον χώρος αλλά ούτε και ανάγκη για ροτέσιον. Το ρόστερ είναι πληρέστατο και δεν έχουμε ούτε κύπελλα/ευρώπες σε αντίθεση με γαυροβάζελο.
Τέλος οι δικαιολογίες ή θολούρες, ας δώσουν όλοι ότι έχουν, σε 9 ματς θα κριθούν όλοι.
Τέλος οι δικαιολογίες ή θολούρες, ας δώσουν όλοι ότι έχουν, σε 9 ματς θα κριθούν όλοι.
με περισσότερη πίστη για νίκη μέσα στον γαύρο κατέβαινα όταν έπαιζα με Μπαλάφες, Ηλιάδηδες και Τσαουσίλες,
παρά σήμερα, σύμφωνα με τα σχόλια που διαβάζω εδώ μέσα.
Ηττοπάθεια, υποταγή στην μοίρα και υποτίμηση της ομάδας, βγάζουν τα σχόλια εδώ μέσα.
Θυμίζω πως πέρσι, μας κέρδισε ο ρούλης στην Τούμπα, και την επομένη πήγαμε και ρίξαμε 4άρα μέσα στον γαύρο.
το ξεχάσατε μάλλον ορισμένοι.
ο ΠΑΟΚ, δεν πάει για να κερδίσει, επειδή είναι πάντα η καλύτερη ομάδα.
ο ΠΑΟΚ, πηγαίνει πάντα για να κερδίσει, επειδή είναι ο ΠΑΟΚ.
Είμαι αισιόδοξος σήμερα.
Το Χ είναι αποτυχία.
Πάω για την νίκη.
Είμαστε οι Πρωταθλητές.
Ηττοπάθεια, υποταγή στην μοίρα και υποτίμηση της ομάδας, βγάζουν τα σχόλια εδώ μέσα.
Θυμίζω πως πέρσι, μας κέρδισε ο ρούλης στην Τούμπα, και την επομένη πήγαμε και ρίξαμε 4άρα μέσα στον γαύρο.
Είμαι αισιόδοξος σήμερα.
Το Χ είναι αποτυχία.
Πάω για την νίκη.
Είμαστε οι Πρωταθλητές.
Άδικα; Η απουσία του Τάισον την Πέμπτη έβγαζε μάτι. Ακόμα και του φετινού μετριου Τάισον.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν νομίζω ο Taison να μην ξεκινήσει. Το ίδιο και ο Baba. Εδώ δεν τον αντικατέστησε κόντρα στον τελευταίο του πρωταθλήματος, θα τον βγαλει σε derby;
Δεν υπήρχε μισός παίκτης να κουβαλήσει την μπάλα με ταχύτητα και ένταση
Διπλό σήμερα
Στα 9 τελευταία παιχνίδια ο ΠΑΟΚ η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι θα κάνει 3 νίκες.
Τι εγινε ρε λεβεντες γιατι τόση υποτονικότητα εδω μεσα; Εχετε συνηδειτοποιησει τι θα συμβει σε περιπτωση διπλου; Εχετε δει τα προγραμματα τους; Υπάρχει περίπτωση να μπουμε στα πλει οφ βαρια δυο τρεις βαθμους πισω τους. Πάμε ρε να τιναξουμε το πρωτάθλημα στον αερα! Μαγκικα. Όπως μόνο εμεις ξερουμε!
ΠΦΟΠ
ΠΦΟΠ

-
Κάτι τετοιες μαλακιες επρεπε να βάζουμε τους παίχτες να τις διαβαζουν γιατι εμενα ξαπλα με το κινητο μου ανέβηκε το αιμα στο κεφάλι.beyes4 έγραψε:Να αποφύγουμε ήττα με πολλά γκολ, τραυματισμούς και νέες τιμωρίες.Το μυαλό μας στους πραγματικούς ανταγωνιστές μας για φέτος.
Ακολουθεί το ντέρμπι 'αίμα κι αμμος' με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα στο οποίο παίζουμε την παραμονή στην 4αδα.
+1926gpap5 έγραψε:με περισσότερη πίστη για νίκη μέσα στον γαύρο κατέβαινα όταν έπαιζα με Μπαλάφες, Ηλιάδηδες και Τσαουσίλες,
Είμαι αισιόδοξος σήμερα.
Το Χ είναι αποτυχία.
Πάω για την νίκη.
Είμαστε οι Πρωταθλητές.
- PAOK - 1926-
- kataramenos5
https://youtu.be/wGH8epACnuQ?feature=shared
Σεβομενος την επιθυμια του giapas δε βαζω Ντελια και θα πω ξανα:
Καντο οπως ο Φανουρης
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Σεβομενος την επιθυμια του giapas δε βαζω Ντελια και θα πω ξανα:
Καντο οπως ο Φανουρης
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Η γενική εικόνα της ομάδας φέτος είναι ντεκαβλε. Μιλάμε για βούτυρα Κερκύρας αφημένα στον αυγουστιατικο ήλιο.black death έγραψε:Κάτι τετοιες μαλακιες επρεπε να βάζουμε τους παίχτες να τις διαβαζουν γιατι εμενα ξαπλα με το κινητο μου ανέβηκε το αιμα στο κεφάλι.beyes4 έγραψε:Να αποφύγουμε ήττα με πολλά γκολ, τραυματισμούς και νέες τιμωρίες.Το μυαλό μας στους πραγματικούς ανταγωνιστές μας για φέτος.
Ακολουθεί το ντέρμπι 'αίμα κι αμμος' με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα στο οποίο παίζουμε την παραμονή στην 4αδα.
Σιγά μην τους ανέβει το αίμα στο κεφάλι.
Kotarski
Kedziora
Wieteska
Otto
Baba
Meite
Mady
Zivkovic
Konstantelias
Taison
Samatta