ΠΑΟΚ- Fcsb 1-2, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- PAOK_Antarctica
Re: ΠΑΟΚ- Fcsb 1-2, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ειλικρινά το πιστεύω.
Το να προκριθούμε είναι typical ΠΑΟΚ.
Το να προκριθούμε είναι typical ΠΑΟΚ.
Και αυτό έρχεται και απορώ με την αισιοδοξία του κόσμου. Χρόνια χαμένη και τα σημάδια είναι πολλά.JohnDag έγραψε:Θαυμάζω την αισιοδοξία σας, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται να την συμμεριστώ.
Φέτος η χρονιά είναι μια τραγωδία. Το επαναλαμβάνω, μια τραγωδία.
Είτε παίζουμε καλά, είτε παίζουμε σκατα, είτε ο διαιτητής είναι καλός, είτε γελοίος (όπως σήμερα) πάντα κάτι γίνεται και στο τέλος χάνουμε.
Το δε ρεκόρ μας μέσα στην Τούμπα είναι ντροπιαστικό. Πραγματικά δεν ξέρω αν έχουμε κάνει ξανά στην ιστορία μας τόσες ήττες στην Τούμπα σε μια χρονιά.
Προφανώς και η κριτική δεν μπορεί να γίνει για το σημερινό ματς το οποίο κατέστη ειδικών συνθηκών, αλλά στο σύνολο έχουμε βαρεθεί να μετράμε ήττες φέτος μέσα στην Τούμπα.
Εν παση περιπτώσει, είναι κάποιες χρονιές που απλά δεν σου βγαίνει τίποτα. Εγω έτσι την αντιμετωπίζω και δεν έχω σκοπό πλέον να κάνω ιδιαίτερη κριτική σε κανέναν. Ούτε στον προπονητή, ούτε στην διοίκηση, ούτε στους παίκτες.
Το μόνο που με νοιάζει είναι να μην ζήσουμε την απόλυτη καταστροφή, την απώλεια της 4ης θέσης.
Μακάρι ο θεός του ποδοσφαίρου να μην μας κάνει να το ζήσουμε και αυτό φέτος..
- thomas Murg
Άκουγα μετάδοση του τσόχα. Λες και μετέδιδε ματς κυπριακής ομάδας στην καλύτερη. Τι παπάρας είναι ο τύπος. Και καλά αντικειμενικός του κώλου.
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο...πιστεύω θα γίνει μεγάλη μάχη στη Ρουμανία και θα περάσουμε παρότι είναι μια πολύ σκληρή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα η Στεάουα.
Το θέμα είναι να μπορέσουμε να πάρουμε και μια ισοπαλία έστω κόντρα στον ξεκούραστο Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή μετά από καταπόνηση...ευτυχώς αυτή τη φορά έχουμε 4 χαφ ενώ επιστρέφει και ο Ζίγκοβιτς
Το θέμα είναι να μπορέσουμε να πάρουμε και μια ισοπαλία έστω κόντρα στον ξεκούραστο Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή μετά από καταπόνηση...ευτυχώς αυτή τη φορά έχουμε 4 χαφ ενώ επιστρέφει και ο Ζίγκοβιτς
Δεν μπορώ να καταλάβω. Η ομάδα φέτος έχει τόσο ευθραυστή ψυχολογία που δεν δικαιολογείται. Με το παραμικρό σε κάθε παιχνίδι χάνει την αυτοπεποίθηση της, την συγκέντρωση της και βλέπεις παίκτες στα χαμένα.
Δεν γίνεται να παίζεις τέτοιο παιχνίδι τι να τρως τόσο φτηνά γκολ.
Κάτι πρέπει να γίνει
Δεν γίνεται να παίζεις τέτοιο παιχνίδι τι να τρως τόσο φτηνά γκολ.
Κάτι πρέπει να γίνει
Για εμένα, η ήττα οφείλεται στα λάθη του προπονητή μας.
Και εξηγούμε:
Πολλοί παράγοντες μπορούν να στραβώσουν την έκβαση ενός αγώνα. Διαιτητικά λάθη, λάθη ποδοσφαιριστών, ένα κωλόφαρδο γκολ, και άλλοι πολλοί.
Δεν χάνονται όμως όλα τα παιχνίδια που στραβώνουν.
Δεν χάνονται, επειδή υπάρχει ο προπονητής που θα προσπαθήσει μετά το στράβωμα του αγώνα, με 2-3-13 κινήσεις που θα κάνει, να μαζέψει την ομάδα, να την συντονίσει και να την οργανώσει, ώστε να ξεπεράσει την στραβή και να προσπαθήσει να διεκδικήσει εκ νέου τον αγώνα.
Στο σημερινή παιχνίδι, από διάφορους παράγοντες, όπως πχ η λάθος αποβολή ή το λάθος του Κοτάρσκι, το παιχνίδι στράβωσε.
Και ενώ όλο το γήπεδο έβλεπε την αντίπαλο να έχει επιβληθεί στο κέντρο, να μην μπορούμε να αλλάξουμε μπαλιά, να χάνουμε την μπάλα στην δεύτερη πάσα, ο μοναδικός που δεν το έβλεπε ήταν ο προπονητής μας.
Όλοι στο γήπεδο βλέπαμε πως με 10 παίχτες, θα έπρεπε να περάσει είτε τον Ντέσπο στην θέση του Σαμάττα, και να αλλάξουν θέση με Πέλκα, κρατώντας το ίδιο σύστημα με κρυφοεννιάρι τον Πέλκα, ώστε να μην δώσουμε όλο το γήπεδο στον αντίπαλο, ή
να μπει στη θέση του Σαμάττα ένα τρίτο χαφ, ψευτοδεκάρι (πχ Μαντί), και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε λίγο την μπαλα, ώστε τα εξτρέμ να μπορέσουν να ελευθερωθούν.
Όλο στο γήπεδο το είδαν αυτό.
Είδαμε όμως τον Λούτσε, να βγάζει Σαμάττα για να μπει ο Μπράντον.
Σε ένα παιχνίδι που λόγω δεδομένης πίεσης του αντιπάλου (παίζει με παίχτη παραπάνω), είναι δεδομένο πως οι αμυντικοί θα διώχνουν μακριά την μπάλα, επέλεξε έναν κοντό επιθετικό που δεδομένα δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει ψηλή μπαλιά.
Αν θυμάμαι καλά, σε όσα λεπτά έπαιξε ο Μπράντον, μόνο μία φορά κέρδισε μπάλα από διώξιμο ψηλά της άμυνάς μας, και αυτό έγινε όταν ο αντίπαλος δίμετρος αμυντικός πήδηξε σε λάθος χρόνο.
Ο αγώνας στράβωσε, αλλά και ο προπονητής μας δεν έκανε τίποτα σωστά για να το γυρίσει.
Συνεχίζουμε.
Λαμία και μετά επαναληπτικός.
Είμαι αισιόδοξος.
Και εξηγούμε:
Πολλοί παράγοντες μπορούν να στραβώσουν την έκβαση ενός αγώνα. Διαιτητικά λάθη, λάθη ποδοσφαιριστών, ένα κωλόφαρδο γκολ, και άλλοι πολλοί.
Δεν χάνονται όμως όλα τα παιχνίδια που στραβώνουν.
Δεν χάνονται, επειδή υπάρχει ο προπονητής που θα προσπαθήσει μετά το στράβωμα του αγώνα, με 2-3-13 κινήσεις που θα κάνει, να μαζέψει την ομάδα, να την συντονίσει και να την οργανώσει, ώστε να ξεπεράσει την στραβή και να προσπαθήσει να διεκδικήσει εκ νέου τον αγώνα.
Στο σημερινή παιχνίδι, από διάφορους παράγοντες, όπως πχ η λάθος αποβολή ή το λάθος του Κοτάρσκι, το παιχνίδι στράβωσε.
Και ενώ όλο το γήπεδο έβλεπε την αντίπαλο να έχει επιβληθεί στο κέντρο, να μην μπορούμε να αλλάξουμε μπαλιά, να χάνουμε την μπάλα στην δεύτερη πάσα, ο μοναδικός που δεν το έβλεπε ήταν ο προπονητής μας.
Όλοι στο γήπεδο βλέπαμε πως με 10 παίχτες, θα έπρεπε να περάσει είτε τον Ντέσπο στην θέση του Σαμάττα, και να αλλάξουν θέση με Πέλκα, κρατώντας το ίδιο σύστημα με κρυφοεννιάρι τον Πέλκα, ώστε να μην δώσουμε όλο το γήπεδο στον αντίπαλο, ή
να μπει στη θέση του Σαμάττα ένα τρίτο χαφ, ψευτοδεκάρι (πχ Μαντί), και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε λίγο την μπαλα, ώστε τα εξτρέμ να μπορέσουν να ελευθερωθούν.
Όλο στο γήπεδο το είδαν αυτό.
Είδαμε όμως τον Λούτσε, να βγάζει Σαμάττα για να μπει ο Μπράντον.
Σε ένα παιχνίδι που λόγω δεδομένης πίεσης του αντιπάλου (παίζει με παίχτη παραπάνω), είναι δεδομένο πως οι αμυντικοί θα διώχνουν μακριά την μπάλα, επέλεξε έναν κοντό επιθετικό που δεδομένα δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει ψηλή μπαλιά.
Αν θυμάμαι καλά, σε όσα λεπτά έπαιξε ο Μπράντον, μόνο μία φορά κέρδισε μπάλα από διώξιμο ψηλά της άμυνάς μας, και αυτό έγινε όταν ο αντίπαλος δίμετρος αμυντικός πήδηξε σε λάθος χρόνο.
Ο αγώνας στράβωσε, αλλά και ο προπονητής μας δεν έκανε τίποτα σωστά για να το γυρίσει.
Συνεχίζουμε.
Λαμία και μετά επαναληπτικός.
Είμαι αισιόδοξος.
- navigator11
Οι κατσέρ του Λιάκουρα την έβγαλαν για ένα ολόκληρο ημίχρονο με ... 1 φάουλ σε βάρος τους
Ούτε ο κοκκάλειος γαύρος απέναντι σε Πλατανιάδες και Πανηλειακούς με παπουτσέληδες, σιδηρόπ@ουστες και γιάχους στα ντεκς δεν το πετύχαινε αυτό ρε μλκες.

Ούτε ο κοκκάλειος γαύρος απέναντι σε Πλατανιάδες και Πανηλειακούς με παπουτσέληδες, σιδηρόπ@ουστες και γιάχους στα ντεκς δεν το πετύχαινε αυτό ρε μλκες.
Αν η ομάδα δεν κρατήσει δυνάμεις για το ματς στο τηγάνι το 3.60 πρόκριση ΠΑΟΚ είναι δώρο.
Βέλγιο γαμιεσαι
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βέλγιο γαμιεσαι
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- stavrospgr
Αν το έβαζε ο ντέλιας δεν θα γινόταν όλο αυτό.
Η ομάδα έχει βελτιωθεί και φαίνεται.
Πάλι καλά που δεν φάγαμε και τρίτο να μην υπάρχει καν ρεβάνς.
Είναι πολύ ελεεινή η ομάδα του Μπεκάλι, βούτες, θέατρο και καράτε.
Ας μαζέψουμε τα κομμάτια μας και ας τους σκίσουμε εκεί
Η ομάδα έχει βελτιωθεί και φαίνεται.
Πάλι καλά που δεν φάγαμε και τρίτο να μην υπάρχει καν ρεβάνς.
Είναι πολύ ελεεινή η ομάδα του Μπεκάλι, βούτες, θέατρο και καράτε.
Ας μαζέψουμε τα κομμάτια μας και ας τους σκίσουμε εκεί
- PAOK_Antarctica
omerta76 έγραψε:Και αυτό έρχεται και απορώ με την αισιοδοξία του κόσμου. Χρόνια χαμένη και τα σημάδια είναι πολλά.JohnDag έγραψε:Θαυμάζω την αισιοδοξία σας, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται να την συμμεριστώ.
Είτε παίζουμε καλά, είτε παίζουμε σκατα, είτε ο διαιτητής είναι καλός, είτε γελοίος (όπως σήμερα) πάντα κάτι γίνεται και στο τέλος χάνουμε.
Το δε ρεκόρ μας μέσα στην Τούμπα είναι ντροπιαστικό. Πραγματικά δεν ξέρω αν έχουμε κάνει ξανά στην ιστορία μας τόσες ήττες στην Τούμπα σε μια χρονιά.
Προφανώς και η κριτική δεν μπορεί να γίνει για το σημερινό ματς το οποίο κατέστη ειδικών συνθηκών, αλλά στο σύνολο έχουμε βαρεθεί να μετράμε ήττες φέτος μέσα στην Τούμπα.
Εν παση περιπτώσει, είναι κάποιες χρονιές που απλά δεν σου βγαίνει τίποτα. Εγω έτσι την αντιμετωπίζω και δεν έχω σκοπό πλέον να κάνω ιδιαίτερη κριτική σε κανέναν. Ούτε στον προπονητή, ούτε στην διοίκηση, ούτε στους παίκτες.
Το μόνο που με νοιάζει είναι να μην ζήσουμε την απόλυτη καταστροφή, την απώλεια της 4ης θέσης.
Πέρσυ αυτά τα λέγαμε 4 αγωνιστικές πριν πάρουμε πρωτάθλημα.
- BlackMagicPAOK
Το γνωστό αντί-ποδόσφαιρο από τους Ρουμάνους.
Σκληρά μαρκαρισματα, κλωτσιές, καθυστερήσεις..
Ειδατε πως πανηγύριζε ο άλλος την κόκκινη...
Ο Λουτσεκου πιάστηκε δεύτερη φορά αδιάβαστος.
Μοιραίοι Ταισον και Κοταρσκι.
Αντί για 2-0 ή 3-1.... ήττα...
Σκληρά μαρκαρισματα, κλωτσιές, καθυστερήσεις..
Ειδατε πως πανηγύριζε ο άλλος την κόκκινη...
Ο Λουτσεκου πιάστηκε δεύτερη φορά αδιάβαστος.
Μοιραίοι Ταισον και Κοταρσκι.
Αντί για 2-0 ή 3-1.... ήττα...
Re: ΠΑΟΚ- Fcb 1-2, Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Χωρικός έγραψε:Τα εξής λίγα σχετικά΄για το σημερινό παιχνίδι.
Θα περάσουμε στους 16. Είναι μικρή ομάδα οι Ρουμάνοι θα κερδίσουμε εκεί
Ο Κωνσταντέλιας θα ήταν ο χειρότερος παίχτης του γηπέδου, αν δεν υπήρχε ο Κοτάρσκι. Ούτε μια θετικη΄ολοκληρωμένη ενέργεια δεν εκανε. Με αποκορύφωμα το αστείο οφσαιντ που βγαζει τον Σαμάτα.
Ο Κοτάρσκι δεν είναι κακό να καθήσει και στον παγκο κανα παιχνίδι... την ίδια μαλακία την έχει κάνει εκατό φορές. ακόμα και σήμερα δυο φορές στο τσακ τη γλύτωσε πριν τριτώσει. Και φυσικά φταίει και για το δεύτερο. στη μικρή περιοχή τα καθαρίζεις.Στην τελική τερματοφυλακάρα έχουμε στον πάγκο. ας παίξει δυο τρία παιχνίδια κι αυτός.
ο άλλος ήταν προκλητικός, αστείος και άσχετος. διαιτητάκος της πο.τσας. Και σίγουρα τον απατάει η γυναίκα του ή ο άντρας του.
αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι οτι θα κουραστεί και θα πανηγυρίζει η ομάδα πριν το γαύρο...
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα
Δε νομίζω ότι έχουν καταλάβει οι «θα περάσουμε» πόσο κρίσιμα είναι τα επόμενα 5 παιχνίδια για την σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ. Ειδικά για τον ΠΑΟΚ του Ιβαν.omerta76 έγραψε:Και αυτό έρχεται και απορώ με την αισιοδοξία του κόσμου. Χρόνια χαμένη και τα σημάδια είναι πολλά.JohnDag έγραψε:Θαυμάζω την αισιοδοξία σας, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται να την συμμεριστώ.
Δεν έχω πρόβλημα με την αισιοδοξία τους, ούτε με την πίστη στην ομάδα.
Ίσα ίσα, τους χαίρομαι.
Απλά εδώ που φτάσαμε το διακύβευμα είναι πολύ σημαντικότερο από μια πρόκριση στους 16 του Europa League.
Ξημέρωσε Παρακευή και την Κυριακή παίζεις μέσα στην Τούμπα (που έχεις ξεχάσει τι είναι νίκη) μετά από ένα ματς που έτρεξες όσο δεν πάει, με έναν αντίπαλο που καίγεται και πρέπει να κερδίσεις αναγκαστικά.
Την άλλη Κυριακή θα πας να παίξεις για να μην χάσεις στο τηγάνι μετά από αγώνα ζωής και θανάτου μέσα στο Βουκουρεστι.
Μακάρι όλα να πάνε καλά, το ευχομαι μέσα από την ΠΑΟΚτσηδικη καρδιά μου.
Αλλά την απύθμενη αισιοδοξία αδυνατώ να την καταλάβω..
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την αισιοδοξία που προφανώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εχετε καταλάβει ότι χάσαμε; με μια ομάδα η οποία μας έχει νικήσει ήδη δύο φορες; και με τους πιο απίστευτους τροπους; τι σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν θα ξαναεπαναληφθεί; πάντως δεν ξερω, αλλά μπορεί να θεωρούμε ομαδουλα την Στεαουα αλλα το ίδιο πιστεύουν πλέον και αυτοί για την ομάδα μας.