ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-5 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-5 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Όσα μπράβο και να δώσω , είναι πολύ λίγα για αυτό που έκανε η ομάδα σήμερα,με βάση και τα δεδομένα που υπήρχαν.
Μοναδικό, πραγματικά πολύ μελανό σημείο, είναι ότι δεν πέτυχε χατ τρικ το μαύρο διαμάντι μας.
Μοναδικό, πραγματικά πολύ μελανό σημείο, είναι ότι δεν πέτυχε χατ τρικ το μαύρο διαμάντι μας.
Ο αγώνας μας πήγε περισσότερο από ότι τα πιο υγρά μας όνειρα.
Για εμένα, MVP ο Μεϊτέ, ο οποίος καθάρισε στο κέντρο ακόμη και πριν μείνουν οι άλλοι με 10.
Πολύ δυνατά μπήκε η ομάδα, πιθανολογώ λόγω μεγαλύτερου πάθους λόγω των όσων προηγήθηκαν.
Ο μόνος που έδειξε να μην καταλαβαίνει τίποτα, είναι ο Ντέλιας που ούτως η άλλως βλέπει το ποδόσφαιρο ως διασκέδαση και δεν δείχνει να πορώνεται εύκολα. Το έδειξε από πριν την έναρξη, όταν μαζεύτηκαν στο κέντρο, και ενώ μιλούσε με πάθος ο Σβάμπ στους παίχτες του, αυτός ήταν όρθιος (οι άλλοι ήταν σκυφτοί για να ακούνε).
Τα του Σαμάττα, τα αφήνω για τους υπόλοιπους.
Δυστυχώς, είναι καλύτερος από όσους έχουμε στην θεση του, δηλώνοντας πόσο χαμηλά θέσαμε στον πήχη για την συγκεκριμένη θέση.
Με εκνεύρισε ο Σορετίρε, δείχνει να κατέχει το τόπι, αλλά είναι εκνευριστικά τσαπατσούλης.
Θέλω να δω το ίδιο πάθος από όλους με Λαμία και με γαύρο στο Καραϊσκάκη.
Να δείξουμε σε όλους, πως γύρισε ο διακόπτης και θα τους πάμε πίπα-κώλο.
Αν δεν επιτρέπεται η συγκεκριμένη φράση, αλλάξτε την με ''πούτσα και ξύλο''.
Σε κάθε περίπτωση, ασάλιωτο να είναι, για να τσούζει.
Για εμένα, MVP ο Μεϊτέ, ο οποίος καθάρισε στο κέντρο ακόμη και πριν μείνουν οι άλλοι με 10.
Πολύ δυνατά μπήκε η ομάδα, πιθανολογώ λόγω μεγαλύτερου πάθους λόγω των όσων προηγήθηκαν.
Ο μόνος που έδειξε να μην καταλαβαίνει τίποτα, είναι ο Ντέλιας που ούτως η άλλως βλέπει το ποδόσφαιρο ως διασκέδαση και δεν δείχνει να πορώνεται εύκολα. Το έδειξε από πριν την έναρξη, όταν μαζεύτηκαν στο κέντρο, και ενώ μιλούσε με πάθος ο Σβάμπ στους παίχτες του, αυτός ήταν όρθιος (οι άλλοι ήταν σκυφτοί για να ακούνε).
Τα του Σαμάττα, τα αφήνω για τους υπόλοιπους.
Δυστυχώς, είναι καλύτερος από όσους έχουμε στην θεση του, δηλώνοντας πόσο χαμηλά θέσαμε στον πήχη για την συγκεκριμένη θέση.
Με εκνεύρισε ο Σορετίρε, δείχνει να κατέχει το τόπι, αλλά είναι εκνευριστικά τσαπατσούλης.
Θέλω να δω το ίδιο πάθος από όλους με Λαμία και με γαύρο στο Καραϊσκάκη.
Να δείξουμε σε όλους, πως γύρισε ο διακόπτης και θα τους πάμε πίπα-κώλο.
Αν δεν επιτρέπεται η συγκεκριμένη φράση, αλλάξτε την με ''πούτσα και ξύλο''.
Σε κάθε περίπτωση, ασάλιωτο να είναι, για να τσούζει.
Καλός χρυσός ο Καμαρά,αλλά Μειτε δεν είναι
Ο τύπος παιζει με την μία, μονο μπροστά και σπανια θα χασει κοντρολ.
Ο τύπος παιζει με την μία, μονο μπροστά και σπανια θα χασει κοντρολ.
Ο δρόμος είναι μακρύς κι ανηφορικός. Είναι ωραίο όταν σου πάνε όλα πρίμα κι σε εμάς σήμερα μια καλή εμφάνιση συνοδευτικε από μια μεγαλειώδη νίκη . Έχουμε ξαναπεί ότι πολλές φορές το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει την προσπάθεια κι το αντίστροφο.. Πάντως αυτό που αχνοφανηκε σήμερα είναι ότι η διαρκής κι επιτακτική ανάγκη για την ποιοτική ποσοτική ενίσχυση της ομάδος δεν ήταν κάποιο καπρίτσιο του προπονητή ούτε είχε αφετηρία την μεταμόρφωση του σε έναν μπερδεμένο κι ντεμεκ αλλοπρωσωπο χαρακτήρα αλλά αποκλειστικά στην ανισόρροπη δημιουργία του ρόστερ το καλοκαίρι . Η αννιση ενίσχυση κι αποδυνάμωση σε κάποιες γραμμές δημιουργήσε τρανταχτες ανισορροπίες στην λειτουργία της ομάδος . Δημιούργησε πιθανός κι μια συνθήκη στην οποία καλούμασταν να κάνουνε πρωταθλητισμό έχοντας υπεροπλία μπροστά κι λειψανδρία πίσω. Άραγε το balance που έχει μαλλιασει η γλώσσα του προπονητή πήγε περίπατο. Αυτό δημιούργησε μια έξτρα πίεση στην ομάδα γιατί είσαι αναγκασμένος να βρεις καινούργιες σταθερές κι αν δεν υπάρχουν να τις δημιουργήσεις. Πολύ πιθανών αν πχ είχε έρθει ένας πριγιοβιτς αντί ων τσαλωφ Τισουνταλι να ειμασταν σε τελείως διαφορετική θέση τώρα, κι να είχαμε προσαρμοστεί σε συνθήκες πρωταθλητισμού με κάποιο διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο. Ελπίζω ότι όσο παίρνουν οι μέρες κι τα νέα παιδιά που τόσο έχει Ανάγκη η ομάδα θα μοιράζονται με τους παλιούς ευθύνες κι ρόλους κι θα περισσέψει η αλληλοβοήθεια και το καλό mentality του γκρουπ

Παιχνίδι που έπρεπε να κερδηθεί, ως ένα τεράστιο f*ck you σε ραλίστα της συμφοράς, Superleague, ΕΠΟ, εισαγγελέα και το κακό συναπάντημα. Προσοχή στις επόμενες μπανανόφλουδες, μέχρι το τέλος της σεζόν, ότι καλύτερο βγει καλοδεχούμενο και προς Θεού, αποφυγή των ίδιων λαθών στο σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, που κανονικά πρέπει να έχει ξεκινήσει ήδη. ΑΝ δε ξέρουν πως να το κάνουν να προσλάβουν κάποιον έμπειρο να τους το μάθει ή να ασχοληθεί αυτός.
- iremidynami 4+
Aye4 έγραψε:+1000ΑποστόληςΑ έγραψε:Πες τα!nunies4 έγραψε:Τι ΚΑΝΑΤΕ μωρέ το καλοκαίρι;;; Καταλαβατε τι έγκλημα κανατε;
- ΑποστόληςΑ
Τσιγκουνευτήκαμε 300Κ επιπλέον το χρόνο.thomas Murg έγραψε:Ρε μλκ Μεϊτέ, γιατί ρε; Γιατί δεν ήρθες το καλοκαίρι να τους πάρουμε όλους παραμάζωμα;
- figurehead4
Αυτή να είναι η αφετηρία η πραγματική. Να μείνουνε όλα πίσω και όπου μας βγάλει.
ΘΕΝΕΨ που είπε κι ένας φίλος εύστοχα, αλλά τώρα είναι αργά να κλάψουν.
Παμεεεεε
Σειρά έχουν οι Ρουμάνοι για πεντάρα.
@nunies4
Σου χρωστω μια απάντηση από το live. Μου είχε πει παλιός διαιτητής κάποτε πως όταν μια "ανεπιθύμητη" ομάδα καθαρίζει ένα ματς, της δίνεις κάνα δυο ξοθφαλμες αβάντες για να έχουν οι "επιθυμητοι" να επικαλούνται όταν τη σφάζουν. Μόλις άρχισε το αρχίδι στο βαρ να τα βλέπει όλα ασπρόμαυρα, αφού από το δεκάλεπτο φάνηκε το έργο, σκέφτηκα πωςπανε για τέτοια φάση. Ότι αν ήταν 0-0 δεν θα έδιναν τίποτα υπέρ μας.
Μπορεί να είναι αρρώστια όταν βλέπω τον ΠΑΟΚ να μην σφαζεται να σκέφτομαι την ουρά της αχλάδας. Μπορεί να είμαι λάθος, όμως είμαι δικαιολογημενος μετά από τόσα βιωματα
ΘΕΝΕΨ που είπε κι ένας φίλος εύστοχα, αλλά τώρα είναι αργά να κλάψουν.
Παμεεεεε
Σειρά έχουν οι Ρουμάνοι για πεντάρα.
@nunies4
Σου χρωστω μια απάντηση από το live. Μου είχε πει παλιός διαιτητής κάποτε πως όταν μια "ανεπιθύμητη" ομάδα καθαρίζει ένα ματς, της δίνεις κάνα δυο ξοθφαλμες αβάντες για να έχουν οι "επιθυμητοι" να επικαλούνται όταν τη σφάζουν. Μόλις άρχισε το αρχίδι στο βαρ να τα βλέπει όλα ασπρόμαυρα, αφού από το δεκάλεπτο φάνηκε το έργο, σκέφτηκα πωςπανε για τέτοια φάση. Ότι αν ήταν 0-0 δεν θα έδιναν τίποτα υπέρ μας.
Μπορεί να είναι αρρώστια όταν βλέπω τον ΠΑΟΚ να μην σφαζεται να σκέφτομαι την ουρά της αχλάδας. Μπορεί να είμαι λάθος, όμως είμαι δικαιολογημενος μετά από τόσα βιωματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Σάβ 08 Φεβ 2025, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά ρε εσείς νιώστε λίγο. Ο Σου θα είναι MVP κάθε αγωνιστική. Βγάλτε τον Αλί σήμερα ρε ανιωθοι. Καρδιά δεν έχετε;
Απίστευτα σημαντική νίκη, και βαθμολογικά και ψυχολογικά, ως απάντηση και συσπείρωση, ειδικά με τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί.
Χάρηκα πολύ για το Σαματά, πραγματικά μακάρι να βγάλει κι άλλα γκολ, το χρειαζόταν.
Πέλκας και Μεϊτέ, πόσο έλειψαν τα στοιχεία τους.
Βένγκα, κινητό μόνο δόνηση, εκεί που ξέρεις και φουλ αναπάντητες.
Χάρηκα πολύ για το Σαματά, πραγματικά μακάρι να βγάλει κι άλλα γκολ, το χρειαζόταν.
Πέλκας και Μεϊτέ, πόσο έλειψαν τα στοιχεία τους.
Βένγκα, κινητό μόνο δόνηση, εκεί που ξέρεις και φουλ αναπάντητες.
Αθήνα @@@ολα, ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα
Αθήνα @@@@ένη, ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει!

ΥΓ. Καλά ρε χαρτινες μεζούρες, δεν μπορούσατε να στήσετε το ίδιο σκηνικό μια βδομάδα πριν;
Όπως και να 'χει σας ευχαριστούμε!
Αθήνα @@@@ένη, ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει!

ΥΓ. Καλά ρε χαρτινες μεζούρες, δεν μπορούσατε να στήσετε το ίδιο σκηνικό μια βδομάδα πριν;
Όπως και να 'χει σας ευχαριστούμε!
- kataramenos5
Εν τω μεταξύ αργησαμε 5-6 λεπτα να βαλουμε το ματς και με τρολαρει ο μικρος "0-1 με γκολα Σαματα" γελαω ,γελαει ανοιγει γοογλη και μου λεει "οντως 0-1 με γκολ Σαματα " Καλα ναι ,του λεω
Κι υστερα........
Κι υστερα........
-
Θα σταθώ πέρα από την εμφανή που μας δίνει ο Μειτε με την επιστροφή του, στην ένταση που παίρνουμε από τον Πέλκα. Ένα παιδί που νιώθει ΠΑΟΚ. Που θα μας βοηθήσει στο κοιμισμένο παιχνίδι. Στην οξυδέρκεια, στις σωστές τοποθετήσεις αλλά και στην ψυχολογία ολόκληρη της ομάδας. Τέλος, χρειάζεσαι κι ένα γηγενή να πιέζει διαιτητές ώστε να μην πέφτει τίποτα κάτω. Σε αυτό υστερουσαμε με τον soft και "καλό παιδί" Ντελια... Είμαι πολύ αισιόδοξος για την συνέχεια.
-
Γράφετε και ξαναγράφετε ότι δεν έδωσε 300000 και δεν είχαμε τον Μείτε . Είναι πολύ άδικο ρε παιδιά η διαφορά ήταν πολυ μεγαλύτερη . Ο παίκτης ήρθε χωρίς να χάσει λεφτά και ο ΠΑΟΚ γλύτωσε τουλάχιστον 2.000.000. Τώρα ο παίκτης και είναι εδώ και θα είναι εδώ με λιγότερα για τα επόμενα δύο χρόνια . Μπράβο στην ομάδα . Όσο βρισιμο και να έχω δώσει φέτος ακόμα πιστεύω ότι μπορούμε . Δεν θα έβριζα αν δεν πίστευα . Πάμε συνεχίζουμε την Πέμπτη είναι μεγάλος αγώνας . Πάμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα .