Ρεαλ Σοσιεδαδ-ΠΑΟΚ Πεμπτη 30/01 22:00 Cosmote sport 4

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
marsantos

Re: Ρεαλ Σοσιεδαδ-ΠΑΟΚ Πεμπτη 30/01 22:00 Cosmote sport 4

Δημοσίευση από marsantos »

Odi έγραψε:Όνειρο ζωής να πάω στο Μπιλμπάο και στο Σαν Σεμπαστιαν.

Ελπίζω να τα καταφέρω κάποια στιγμή.
Μπιλμπάο θα τα καταφέρεις φέτος :D
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

marsantos έγραψε:
Iznogoud4 έγραψε:Πίστευα ότι θα ήμουν ο μόνος που θα το έβλεπα έτσι το παιχνίδι μα βλέπω κάνω λάθος.

Ταμπούρι, ροτέισον για ξεκούραση και ό,τι κάτσει… Πολύ σημαντικοί οι ευρωβαθμοί δεν λέω, αλλά τη δεδομένη στιγμή πιο σημαντικό είναι το ματς της Κυριακής.
Οι ευρωβαθμοι εννοείται πως είναι απαραίτητοι. Δεν συζητιέται αυτό. Τόσα χρόνια ο Doom μας έχει εκπαιδεύσει στο τι σημαίνει έστω και ενας ευρωβαθμος. Το μέχρι 3 γκολ το λέω για μείωση των συνδυασμών των αποτελεσμάτων που μας αφήνουν έξω. Πρώτα από όλα είναι η πρόκριση. Αν δλδ έχει στραβωσει το ματς και είναι 2-0 στο 80, δε χρειάζεται να πάρουμε τρέλα ρίσκα και να κινδυνεύουμε να χαλάσουμε το goal average μας (αν τα υπόλοιπα ματσάκια εξελίσσονται περίεργα).
Και εννοείται πως είμαι αισιόδοξος ότι δε θα χάσουμε (για να μη με μαλώσει και ο Doomaros που ελπίζω πως θα εμφανιστεί Πέμπτη βράδυ).

Οι πιθανοί συνδιασμοι (αποτυχίας πρόκρισης) , ειναι τόσο λίγοι, που είναι σαν να είσαι τόσο τυχερός,ωστε να είσαι ο μοναδικός που έπιασες Τζόκερ.

Δλδ 99,99999999 % έχουμε προκριθεί κ με ήττα άνω των 4 γκολ.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Special 4 έγραψε:Εγώ αγοράζω και την ισοπαλία ως αποτέλεσμα

Με Χ Πέμπτη και Άσσο Κυριακή, θα είμαι υπέρ του δέοντος ευχαριστημένος
Με Χ προκρινομαστε αμφοτεροι..
Ισοπαλια το βλεπω.
0-0 η 1-1..
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Ρεαλ Σοσιεδαδ-ΠΑΟΚ Πεμπτη 30/01 22:00 Cosmote sport 4

Δημοσίευση από JohnDag »

Να στείλω την καλησπέρα μου από το «εξωτικό» Μπιλμπάο κι εγώ.

Για εισιτήρια όσοι ψάχνετε κοιτάξτε για hospitality μέσω του επίσημου website της Sociedad.

Εμείς έτσι βολευτήκαμε.

Έχει ακόμα, δεν είναι πολλά αλλά έχει. Βέβαια πλέον μιλάμε για 120 ευρώ plus όσα έχουν μείνει αλλά είναι VIP φάση με open bar, μπουφέ, κλπ.
marsantos

Δραμινε συμφωνώ και διαφωνώ ταυτόχρονα.
Ναι οι συνδυασμοί αποτελεσμάτων είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιβεβαιωθουν αλλά..
Δλδ 99,99999999 % έχουμε προκριθεί κ με ήττα άνω των 4 γκολ.
..αν πάρουμε ως δεδομένο ότι ικανοποιειται αυτή η απευκταια συνθήκη που αναφέρεις, πάμε να δούμε αν είναι τόσο απίθανος ένας "κακός" συνδυασμός.

Φερεντσβαρος - Αλκμααρ 1
Μακαμπι - Πόρτο 2
Τοτεναμ - Ελφσμποργκ Χ
Μιντιλαντ - Φενερμπαχτσε 2
Τβεντε - Μπεσικτας 2
Ρομα - Αιντραχτ Χ

Αυτά τα αποτελέσματα είναι πολύ δύσκολο να έρθουν ταυτόχρονα. Θα συμφωνήσω. Αν τα δεις μεμονωμένα όμως θα παρατηρήσεις πως δεν υπάρχει κανένα εξωπραγματικο. Μιλάμε για απλά αποτελέσματα χωρίς να μας ενδιαφέρουν τα γκολ.
Αφού λοιπόν κάναμε την παραδοχή πως ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ήττα άνω των 4ων γκολ διαφορά πάμε να δούμε τι γίνεται αν χάσουμε με 5-0.
Με τα παραπάνω αποτελέσματα έχουμε από κάτω μας μόνο Μιντιλαντ και Τβεντε. Τι μας μένει για να αποκλειστουμε. Το Μπραγκα - Λατσιο. Με 4-0 μένουμε εξω. Αυτό, ναι, είναι το μοναδικο ακραίο αποτέλεσμα. Όμως με την Λατσιο σχεδόν αδιάφορη (γιατι 1η με 2η θέση δεν έχουν διαφορά), εγώ δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά για Ιταλούς.
Και μιας και αναφερόμαστε σε ήττα του ΠΑΟΚ με πολλά γκολ δες τι γίνεται άμα ευθυγραμμιστουν οι πλανήτες και χάσουμε με 6-0. Αν το Μιντιλαντ - Φενερμπαχτσε έρθει διπλό με ένα γκολ διαφορά (0-1, 1-2 κτλ.) μένουμε έξω ότι κι αν γίνει στη Μπραγκα.
Οπότε καλύτερα ας έχουμε ένα χαλαρό ματσάκι στο Ανοετα, under 2.5 goals, και ο καλύτερος ας κερδίσει..
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

Έχω καλό προαίσθημα για την Πέμπτη
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Χ από δω μέχρι το Σαν Σεμπαστιαν

Προέρχονται από τρεις σερί ήττες και σκέφτονται το απαιτητικό παιχνίδι στη Παμπλόνα Κυριακή απόγευμα.
ASTNORD2

Δημοσίευση από ASTNORD2 »

Ξεκινήσαμε κι εμείς σιγά-σιγά. Στις 12 στο Bilbao κατά τις 2 San Sebastian.
Όταν τα πουλμαν ξανά θα γεμίσουμε για να φωνάξουμε ΠΑΟΚ ολέ.
Αιντε ΠΑΟΚάρα
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Για μένα ο κρίσιμος αγώνας είναι την κυριακή. Εκεί πρέπει να τα δώσουν όλα.
Και δεν θελω κυριακή βράδυ να ακούμε ότι η ομάδα επηρεάστημε από την μεγάλη υπερπροσπάθεια της Πεμπτης και έμεινε από δυνάμεις κ.λπ κ.λπ
Στη ζυγαριά νίκη με αεκ ή νίκη στην ισπανία για μένα δεν υπάρχει δίλημμα. Νίκη με αεκ.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Διπλό Πέμπτη

ΆΣΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ή και ανάποδα...
marsantos

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Για μένα ο κρίσιμος αγώνας είναι την κυριακή. Εκεί πρέπει να τα δώσουν όλα.
Και δεν θελω κυριακή βράδυ να ακούμε ότι η ομάδα επηρεάστημε από την μεγάλη υπερπροσπάθεια της Πεμπτης και έμεινε από δυνάμεις κ.λπ κ.λπ
Στη ζυγαριά νίκη με αεκ ή νίκη στην ισπανία για μένα δεν υπάρχει δίλημμα. Νίκη με αεκ.
Καλημέρα Γκουερίνο.
Όλοι οι αγώνες είναι κρίσιμοι. Επειδή έχουν χρονολογική σειρά πρέπει έτσι να αντιμετωπίσουμε και την κρισιμότητα.
Τώρα υπάρχει μόνο η πρόκριση. Μετά την πρόκριση μόνο άσος την Κυριακή.
Τώρα δεν μπορούμε να τα βάλουμε σε ζυγαριά.
Θα σου πω το εξής. Σκέφτεσαι να γίνει κανένα φλος ρουαγιάλ την Πέμπτη και να μείνουμε απ' έξω;
Είναι δυνατόν να μπουν να παίξουν την Κυριακή μετά από τέτοιο στραπάτσο;
Πρόκριση την Πέμπτη και τα υπόλοιπα την Παρασκευή.
Πρόκριση την Πέμπτη για πολλούς λόγους.
Ευρωπόντοι, έσοδα, όραμα στην ομάδα, καλή ψυχολογία, αυτοπεποίθηση, επιβεβαίωση πως μπορούμε να σταθούμε σε ψηλότερο επίπεδο, ελκυστικότερο περιβάλλον για πιθανούς στόχους, περισσότερα παιχνίδια κ.α.
Καταλαβαίνω πως στην πλειοψηφία επικρατεί η άποψη ότι το κυριακάτικο ματς προέχει καθώς της Πέμπτης φαίνεται να είναι τυπική διαδικασία. Ο Doom έχει καταβάλει δεκάδες προσπάθειες να μας πείσει το γιατί κάθε ευρωπαϊκός αγώνας δεν είναι αμελητέος. Εγώ θέλω να προσθέσω το εξής.
Μπορεί η πιθανότητα να αποκλειστούμε να είναι 0,01%.
Όποιος όμως σε προσωπικό επίπεδο ή στο στενό του κύκλο έχει τύχει να περιμένει την επιβεβαίωση ή μη μιας ελάχιστης πιθανότητας για κάτι αρνητικό, θα έχει διαπιστώσει πως το μυαλό σκαλώνει και δεν μπορεί να τη λάβει αψήφιστα.
Όλοι λοιπόν με το μυαλό στην πρόκριση και γιατί όχι με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Τετ 29 Ιαν 2025, 11:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
marsantos

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ή και ανάποδα...
Άσος Κυριακή
Διπλό Πέμπτη
:twisted:
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Επειδη δεν εχω καταλαβει η επομενη φαση ειναι με κληρωση; Στην ΟΥΕΦΑ εχει πινακα μεχρι και τον τελικο δεν ισχυει αυτος;
marsantos

Θα πραγματοποιηθεί μια μικρή κλήρωση μεταξύ συγκεκριμένων ζευγαριών.
Οι ομάδες 9-10 θα κληρωθούν με τις 23-24, οι 11-12 με τις 21-22, οι 13-14 με τις 18 και οι 15-16 με τις 17-18.
Αντιστοίχως το ίδιο θα γίνει με τις 1-2, 3-4, 5-6, 7-8 για τη φάση των 16.
Μετά δεν υπάρχει 2η κλήρωση. Προκύπτει το μονοπάτι για κάθε ομάδα μέχρι τον τελικό μέσα από μια λογική πλέι οφ άλλων αθλημάτων. Δλδ ο 1 με τον 2 μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό. Στα προημιτελικά θα συναντήσουν κάποιον από τους 7 ή 8 (το απλουστεύω κάνοντας την παραδοχή πως επικρατούν τα φαβορί βάσει κατάταξης).
Η διαφορά με άλλα αθλήματα είναι πως δεν είναι καθορισμένα τα μονοπάτια που αυστηρά ο 1 παίζει με τον 16, ο 2 με τον 15, ο 3 με τον 14 κ.ο.κ.
Υπάρχει αυτή η κλήρωση ανά ζευγάρια πριν από τα νοκ άουτ για να αποφευχθεί η επιλογή μονοπατιού από τη league phase.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”