Ετσι..thomas Murg έγραψε:Και για να μην ξεχνιόμαστε. Αποκλειστήκαμε από γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει.
Μεγαλη αληθεια..
Ετσι..thomas Murg έγραψε:Και για να μην ξεχνιόμαστε. Αποκλειστήκαμε από γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει.
Οτι μου επιτρέπουν οι γιατροί φίλε μου.deathmassious έγραψε:Τι πίνεις φίλε;chri5ti9 έγραψε: Ο Σαματτα είχε την καλύτερη παρουσία από τα 3 φορ που έπαιξαν.
Που την είδες την γκρίνια ρε αδερφέ ...renegade έγραψε:τρομακτικά επικίνδυνο το πώς κρίνει πάντα αποκλειστ με μοναδικό γνώμονα το αποτέλεσμα.
Σήμερα κούλα στο γήπεδο δεν υπήρχε.
Το ότι έγινε ήρωας ο μπρινιόλι και αυτοθ ο βάλανε γκολ στην πρώτη τους τελική στην εστία, -αφού πρώτα η μπάλα κατέληξε τυχαίας στα πόδια του μαυρούκου μετά το κόψιμο του σορετιρε - είναι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, έχεις τον μέσι είτε τον κριστιάνο.
Το ανάθεμα η γρίνια και το κράξιμο είναι στην καλύτερη εκτός τόπου και χρόνου
Συμφωνώ και μπράβο για τις ψύχραιμες γνώμες. Σήμερα κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Εγώ θα βάλω MVP Αντρίγια και Κεντζιόρα. Στην παράταση έκανε ματσάρα ο Σαμάτα. Μερικοί νόμιζαν ότι είχα κόμπλεξ με τον συγκεκριμένο ή με άλλους. Αν παίζουν καλά, θα το λέω. Όπως και ο Μιχαϊλίδης, που ξαναλέω ότι το παιδί ξέρει πολύ μπάλα. Το σώμα του να δυναμώσει και τα τρεξίματά του (τα physicals ας πω γενικά), γιατί σε αυτό το κομμάτι είναι πολύ πίσω.PAOK_Antarctica έγραψε:Όσοι παίξανε δώσανε το 100%. Μπράβο σε όλους.
Ήμασταν καλύτεροι και αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα είχαμε κερδίσει.
Το χαρτί έπρεπε να παίζει με 10 από το πρώτο ημίχρονο.
Αυτό μπορούν οι παίκτες, αυτό κάνουν, τι να κάνουμε. Να φέρναμε καλύτερους.
Πολύ λάρτζ είναι οι συνάδελφοι.chri5ti9 έγραψε:Οτι μου επιτρέπουν οι γιατροί φίλε μου.deathmassious έγραψε:Τι πίνεις φίλε;chri5ti9 έγραψε: Ο Σαματτα είχε την καλύτερη παρουσία από τα 3 φορ που έπαιξαν.
Πάρε μια δεύτερη γνώμηchri5ti9 έγραψε:Οτι μου επιτρέπουν οι γιατροί φίλε μου.deathmassious έγραψε:Τι πίνεις φίλε;chri5ti9 έγραψε: Ο Σαματτα είχε την καλύτερη παρουσία από τα 3 φορ που έπαιξαν.