ΠΑΟΚ-αεκ 9/1-19:30,CosmoteSportsHD
Re: ΠΑΟΚ-αεκ 9/1-19:30,CosmoteSportsHD
Παντελώς αδιάφορο μου είναι αυτό το ματς
Προφανώς για λόγους δικαίωσης θέλω να κερδίσουμε
Αλλά δεν βλέπω το λόγο να με καίει το ματς αγωνιστικά
Η ομάδα έχει θέματα τα οποία ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να λύσει. Έχει ανάγκες που δεν πρόκειται να καλυφθούν
Έχει πρόβλημα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας του Ιουλίου έως σήμερα
Το μόνο που ελπίζω είναι να βρεθούν κάποιες ισορροπίες και να αντέξει σε καλή θέση έως τα πλευ οφ ώστε εκεί να καταφέρει να χτυπήσει την δεύτερη σερί ΕΚΠΛΗΞΗ (βάσει ρόστερ).
Το ματς του κυπέλλου μόνο κινδύνους έχει.
Τιμωρίας, τραυματισμών, νέων καρτών, αποτυχίας και κακής ψυχολογίας
Δεν νομίζω ότι έχουμε τις απαραίτητες λύσεις στο ρόστερ, και στην κατάσταση που πρέπει, ώστε να κερδισουμε
Η ομάδα έχει θέματα τα οποία ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να λύσει. Έχει ανάγκες που δεν πρόκειται να καλυφθούν
Το μόνο που ελπίζω είναι να βρεθούν κάποιες ισορροπίες και να αντέξει σε καλή θέση έως τα πλευ οφ ώστε εκεί να καταφέρει να χτυπήσει την δεύτερη σερί ΕΚΠΛΗΞΗ (βάσει ρόστερ).
Δεν νομίζω ότι έχουμε τις απαραίτητες λύσεις στο ρόστερ, και στην κατάσταση που πρέπει, ώστε να κερδισουμε
Κρινεται ενας τιτλος και ενα καλο τικετο για του Γιουροπα Equalizer. Δεν ειναι και λιγα
-
Επειδή μαζεύτηκαν πολλά και για πολύ καιρό, σε περίπτωση που το ματς στραβώσει άσχημα, ας ευχηθούμε να μην έχουμε αναγούλες παλαιών εποχών.
Για μένα αυτός είναι ο στόχος και οχι καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι.
Αγωνιστικά δεν είμαστε καλά και μακάρι να να κάνουμε μια εξαίρεση.
Για μένα αυτός είναι ο στόχος και οχι καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι.
Αγωνιστικά δεν είμαστε καλά και μακάρι να να κάνουμε μια εξαίρεση.
- navigator11
Αν ήταν να διαλέξω παιχνίδι για να νικήσει η ομάδα στο πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη, θα διάλεγα της Πέμπτης. Πιστεύω ότι μπορεί να συμπαρασύρει την ομάδα στο να ηρεμήσει ψυχολογικά. Όχι απολύτως αλλά σε βαθμό τέτοιο, ώστε να βρει γρήγορα τον δρόμο που πρέπει. Αυτό μπορεί να γίνει βέβαια υπό την αίρεση της ενίσχυσης του ρόστερ με 2 σημαντικές προσθήκες. Καλώς ή κακώς, ως είμαστε, με δεδομένο ότι με βεργέτηδες, κουμπαρούπ@υστες, σιδηρόπ@ουστες, κροχηδαίους κλπ δεν μπορούμε να μην έχουμε απώλειες, άμεσα ή έμμεσα, φαίνεται εξαιρετικά απίθανο να διεκδικήσουμε με αξιώσεις ως το τέλος το πρωτάθλημα. Αν υπάρχει διάθεση λοιπόν να χτυπηθεί το φετινό πρωτάθλημα, πρέπει να γίνουν υπερβάσεις.
https://www.paokfc.gr/nea/20250106-ta-e ... -paok-aek/Darkm4n έγραψε:Άγνωστο.PAOK LARISSA έγραψε:Ξέρετε πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια κ για ποιες θύρες θα κυκλοφορησουν?
Sent from my iPad using Tapatalk
Εξισσοροπιστή, είσαι μέλος με βαρύνοντα λόγο και ρόλο εδώ.Equalizer έγραψε:Παντελώς αδιάφορο μου είναι αυτό το ματς
Τι σε κάνει να λες ότι η ομάδα ΔΕΝ θέλει να λύσει τα θέματα της?
Εθελοτυφλεί?
Αδυνατεί?
- Montrealiotis
Ε γιατί βλέπεις μήπως καμία προσπάθεια επίλυσης; Το χάφ τουλάχιστον έπρεπε να είναι εδώ χθες, και θα έρθει ο λίγος Πενιά στο τέλος του μήνα. Σέντερ μπακ αγνοείται. Ο προπονητής αντί των καινούργιων ακριβών επιθετικών στηρίζει τον Σαματα, που είναι με το ένα πόδι εκτός τούμπας. Στελέχη στην διοίκηση δεν υπάρχουν. Το καλοκαίρι λήγουν τα μισά συμβόλαια και καμία προεργασία δεν φαίνεται να γίνεται. Ο κόσμος απο την άλλη έχει τις δικές του ευθύνες.
- Montrealiotis
Ε γιατί βλέπεις μήπως καμία προσπάθεια επίλυσης; Το χάφ τουλάχιστον έπρεπε να είναι εδώ χθες, και θα έρθει ο λίγος Πενιά στο τέλος του μήνα. Σέντερ μπακ αγνοείται. Ο προπονητής αντί των καινούργιων ακριβών επιθετικών στηρίζει τον Σαματα, που είναι με το ένα πόδι εκτός τούμπας. Στελέχη στην διοίκηση δεν υπάρχουν. Το καλοκαίρι λήγουν τα μισά συμβόλαια και καμία προεργασία δεν φαίνεται να γίνεται. Ο κόσμος απο την άλλη έχει τις δικές του ευθύνες.
Σωστά όλα αυτά, αλλά απλά επιβεβαιώνουν τα άλυτα θέματα, όχι τους λόγους για τους οποίους αυτά δεν λύνονται/η παε δεν θέλει να τα επιλύσει.
-
Τιτλος διακυβευεται και σαν συλλογος δν μας περισσευει κανενας.Equalizer έγραψε:Παντελώς αδιάφορο μου είναι αυτό το ματς
-
- Επικοινωνία:
Συγγνώμη αλλά θα διαφωνήσω. Ματς της χρονιάς αυτό με την χάρτινη. Τους αποκλείεις και φορτώνεις αυτοπεποίθηση ώστε να ξαναμπείς σε τροχιά πρωταθλήματος. Μετά τα τελευταία αγωνιστικά & εξωαγωνιστικά που έχουν συμβεί στην ομάδα, ένας αποκλεισμός θα είναι καταδικαστικος και θα μας πνίξει στην εσωστρέφεια βλέποντας και μια διοίκηση να σφυρίζει αδιάφορα ως προς την ενίσχυση της ομάδας. Το πλέον αδιάφορο παιχνίδι αυτό με την Slavia για εμένα. Άντε και να νικήσουμε και να περάσουμε στα προκριματικά.Θα παίξουμε άλλους δύο αγώνες. Και; Θα πάρουμε κάποια χρήματα παραπάνω που ούτως ή άλλως δεν θα δοθούν για μεταγραφές και θα έχουμε καλύτερη κλήρωση του χρόνου στην Ευρώπη; Μα με την νοοτροπία που έχουν αυτοί που κάνουν τα κουμάντα είτε παίζουμε με Ajax είτε με χωριά τύπου Malmo πάντα θα μένουμε στο παρολίγο.pilotos έγραψε:Προσωπικως δεν με απασχολεί καθόλου μα καθόλου, το συγκεκριμένο ματς. Δε θα πάω.
Ελπίζω η ομάδα να μην χάσει περισσότερα, από όσα έχασε στον πρώτο αγώνα με τα καραγκιοζλικια των χάρτινων. Αν ήμουν μικρότερος, θα έλεγα το ματς της χρονιάς....
Το ματς της χρονιάς είναι η Σλάβια.-
Sent from my iPad using Tapatalk
- Σουριναμέζος
Υπό άλλες συνθήκες θα συμφωνούσα, όμως δεδομένου ότι δεν έχει καταφέρει ακόμα η ομάδα μια νίκη ορόσημο φέτος, θεωρώ ότι το μεθαυριανό ματς μπορεί να δώσει τεράστια ένεση αυτοπεποίθησης που λείπει από την ομάδα και να αντιστρέψει το κακό κλίμα.Equalizer έγραψε:Παντελώς αδιάφορο μου είναι αυτό το ματς
Πάνω σε νίκες ορόσημα κτίστηκε και η περσινή επιτυχία
Ναι
Όσα φέρνει το λεπτό ή το δευτερόλεπτο, δεν τα φέρνει όλη η χρονιά
Στο περσινό παιχνίδι στα πλέιοφ, που ήμουν μέσα, όταν φάγαμε το γκολ από τον Βίντα στο 71' νομίζω, είπα τέλειωσαν όλα
Όταν ισοφαρίσαμε με τον Ντέλια, είπα κλάιν μάιν, τι ήττα, τι ισοπαλία, αφού πάλι το χάσαμε το πρωτάθλημα
Όταν όμως ρε πστη μου, μπήκε το γκολ του Σάστρε, εκείνη τη στιγμή δεν το πίστευα, τσιμπιόμουνα και είχα μείνει αποσβολωμένος γιατί τότε έφαγα ένα φλας στον εγκέφαλο, ότι τώρα ευθυγραμμίστηκαν όλοι οι γμημένοι πλανήτες και θα πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος
Εκείνη τη στιγμή το ένιωσα
Και ας είχαμε άλλα 3 παιχνίδια
Οπότε ας μην υποτιμάμε την κρίσιμη σημασία που μπορεί να έχει, ένα παιχνίδι με την χάρτινη και πάλι, που μπορεί να φέρει τούμπα όλη αυτή τη μαυρίλα που νιώθουμε τώρα και να αλλάξει όλη η ψυχολογία
Ναι είναι πάρα πολύ κρίσιμο το παιχνίδι με τη χάρτινη και θα δείξει πώς θα πάει η συνέχεια
Είναι ορόσημο, όπως πολύ σωστά προαναφέρθηκε
Όσα φέρνει το λεπτό ή το δευτερόλεπτο, δεν τα φέρνει όλη η χρονιά
Στο περσινό παιχνίδι στα πλέιοφ, που ήμουν μέσα, όταν φάγαμε το γκολ από τον Βίντα στο 71' νομίζω, είπα τέλειωσαν όλα
Όταν ισοφαρίσαμε με τον Ντέλια, είπα κλάιν μάιν, τι ήττα, τι ισοπαλία, αφού πάλι το χάσαμε το πρωτάθλημα
Όταν όμως ρε πστη μου, μπήκε το γκολ του Σάστρε, εκείνη τη στιγμή δεν το πίστευα, τσιμπιόμουνα και είχα μείνει αποσβολωμένος γιατί τότε έφαγα ένα φλας στον εγκέφαλο, ότι τώρα ευθυγραμμίστηκαν όλοι οι γμημένοι πλανήτες και θα πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος
Εκείνη τη στιγμή το ένιωσα
Και ας είχαμε άλλα 3 παιχνίδια
Οπότε ας μην υποτιμάμε την κρίσιμη σημασία που μπορεί να έχει, ένα παιχνίδι με την χάρτινη και πάλι, που μπορεί να φέρει τούμπα όλη αυτή τη μαυρίλα που νιώθουμε τώρα και να αλλάξει όλη η ψυχολογία
Ναι είναι πάρα πολύ κρίσιμο το παιχνίδι με τη χάρτινη και θα δείξει πώς θα πάει η συνέχεια
Είναι ορόσημο, όπως πολύ σωστά προαναφέρθηκε
Πόσα ντέρμπι παίξαμε φέτος; Μόνο 2 ισοπαλίες έχουμε. Στα υπόλοιπα χάσαμε δίκαια ή άδικα.
Σε όλα αυτά τα μάτς ήμασταν μέτριοι έως κακοί. Το μήνυμα φέτος το έχουμε πάρει οτι η ομάδα ΔΕΝ είναι καλά. Υπάρχει μία αμυδρή ελπίδα με πρόκριση την Πέμπτη να κάνουμε ένα reset, αλλά ειλικρινά δεν το βλέπω. Χρειάζονται ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, προπονητικό και διοίκηση.
Τελευταία ευκαιρία για φέτος να αλλάξουν πράγματα. Μόνο πρόκριση, και μετά να αλλάξουν πράγματα στην ομάδα και ειδικά ο τρόπος (δυσ)λειτουργίας στην διοίκηση.
Σε όλα αυτά τα μάτς ήμασταν μέτριοι έως κακοί. Το μήνυμα φέτος το έχουμε πάρει οτι η ομάδα ΔΕΝ είναι καλά. Υπάρχει μία αμυδρή ελπίδα με πρόκριση την Πέμπτη να κάνουμε ένα reset, αλλά ειλικρινά δεν το βλέπω. Χρειάζονται ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, προπονητικό και διοίκηση.
Τελευταία ευκαιρία για φέτος να αλλάξουν πράγματα. Μόνο πρόκριση, και μετά να αλλάξουν πράγματα στην ομάδα και ειδικά ο τρόπος (δυσ)λειτουργίας στην διοίκηση.
- figurehead4
Δεν το θεωρώ επ ουδενί ματς της χρονιάς. Είχαμε Μάλμε, έχουμε Σλάβια, έχουμε πλέι οφ.. Ούτε δίνει τίτλο, αφού περνώντας έχουμε κι έναν δύσκολο ημιτελικό.
Ομως έγινε ματς της χρονιας αναγκαστικά λόγω των όσων έγιναν στο προποτζιδικο. Πλέον θα κρίνει το αν θα πορευτουμε ομαλά στη συνέχεια ή αν θα έχουμε κλυδωνισμους.
3 γκολ θέλουμε. Γιατί ένα τρώμε πάντα από μαλακία ή ανικανότητα. 3 γκολ μπορούμε; Φέτος που δεν έχουμε νικησει ντέρμπι; Μήπως μαζεύτηκαν πολλά φλόκια κι έρχεται η κούλα για ξαλάφρωμα; Μακάρι.
Για χίλιους λόγους μακάρι.
Ομως έγινε ματς της χρονιας αναγκαστικά λόγω των όσων έγιναν στο προποτζιδικο. Πλέον θα κρίνει το αν θα πορευτουμε ομαλά στη συνέχεια ή αν θα έχουμε κλυδωνισμους.
3 γκολ θέλουμε. Γιατί ένα τρώμε πάντα από μαλακία ή ανικανότητα. 3 γκολ μπορούμε; Φέτος που δεν έχουμε νικησει ντέρμπι; Μήπως μαζεύτηκαν πολλά φλόκια κι έρχεται η κούλα για ξαλάφρωμα; Μακάρι.
Για χίλιους λόγους μακάρι.