Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Συνεχίζοντας από το καλοκαιρινό τοπική, φέρτε Μεϊτέ χθες
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εγώ που θέλω τα πολλά (γι αυτό χάνω και τα λίγα), θα πω ότι χρειαζόμαστε και αριστερό μπακ (ή δεξί, εάν πάει στα αριστερά ο όττο)

ο μπάμπα φαίνεται ότι πηγαίνει πολύ συντηρητικά και χρειάζεται αξιόπιστο back up.

ας δοθεί ο γκόμεζ δανεικός να πάρει παιχνίδια, να μάθει την ελληνική νοοτροπία και το ελληνικό πρωτάθλημα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ξεκαθαρα η δηλωση του Ραζβαν χθες ηταν στα πλαισια της παγιας λογικης του "μην μου πειραζετε την ομαδα τωρα που το βρηκαμε"

Και το πιστευω οτι σημερα αν τον ρωτησεις ειναι πιο πιθανο να σου πει "προτιμω να μην ερθει κανεις" και να μας στειλει ολους στο τρελαδικο
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

2 χαφαρες
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ας ερθει η μια και βλεπουμε για δευτερη....

Επισης κομβικη ερωτηση. Το χαφ θα το φερουμε για να συμπληρωσουμε την παρτιδα ή για να κανει την διαφορα;

Γιατι παιζει μεγαλο ρολο ΤΙ θελουμε απο το χαφ που ψαχνουμε.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

marsantos έγραψε:Σπάνια γράφω σε τόπικ μεταγραφών.
Ας γράψω κι εγώ κάτι.
Μιας και ο τίτλος είναι "μεταγραφές χειμώνα" και όχι "μεταγραφές χειμώνα του ΠΑΟΚ", η πρώτη πρώτη μεταγραφή που θέλω να ολοκληρωθεί είναι μία.
Πινέδα στην Τσίβας.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τριγωνική μεταγραφή. Αγοράζει άμεσα από την Τσίβας τον Πινέδα ο ΠΑΟΚ. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Χαφ, ενα μεσο, ενα box to box, ενα οχταρι και ενα που να παιζει στο κεντρο .
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Αυτό που θα ήθελα να γίνει: Meite με την γαλοπούλα στο στόμα, άλλο ένα χαφ, δεξι μπακ (σοβαρές πιθανότητες να φύγουν το καλοκαίρι και οι δύο Ισπανοί), κι ένας κεντρικός αμυντικός αν ο Λούτσε δεν θέλει τον Κολλευ.

Αυτό που θα μπορούσε να γίνει: Χαφ και Λιάβας

Αυτό που θα γίνει: Δανεικός 30+ χαφ στις 31/1
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

marsantos έγραψε:Σπάνια γράφω σε τόπικ μεταγραφών.
Ας γράψω κι εγώ κάτι.
Μιας και ο τίτλος είναι "μεταγραφές χειμώνα" και όχι "μεταγραφές χειμώνα του ΠΑΟΚ", η πρώτη πρώτη μεταγραφή που θέλω να ολοκληρωθεί είναι μία.
Πινέδα στην Τσίβας.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ας κρατήσουν τον αμπελοφιλόσοφο που έχουν για προπονητή κι ας φέρουν άλλους 3 Πινέδες και 2 Μαρσιαλ. :D
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Επιστροφή Φελίπε σοαρες από δανεισμό, ενεργοποίηση μπακαγιοκο και φύγαμε για το repeat.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

1 έως 3 κινήσεις :

- Σίγουρα ένα χαφ (κατά προτίμηση Μεϊτέ)

- Αριστερό στόπερ εάν ο προπονητής έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στους Λόβρεν και Κόλεϊ. Αν πιστεύει ότι θα το βρούνε δεν χρειάζεται κίνηση

- Δεξί μπακ έαν και εφόσον προκύψει κάποια καλή ευκαιρία με παίκτη προοπτικής
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Για μένα, αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, και όχι απλά να το διεκδηκίσουμε χρειαζόμαστε:

Έναν τοπ κεντρικό αμυντικό, κάποιον που να κάνει τον Κετζιόρα να μοιάζει μετριοκαλός και όχι αναντικατάστατος, ώστε ο Μιχαϊλίδης να απελευθερωθεί σε έναν ρόλο ροτέισον και όχι βασικού. Για κάποιον περίεργο ρόλο προσπαθεί ο κόσμος να αποδείξει τι, ότι δεν έχουμε ανάγκη στη θέση αυτή; Βλέπουμε Κόλεϊ και Λόβρεν να μην είναι και πολύ ενεργοί. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν παικταρά εκεί να πάρει τη φανέλα του βασικού.

Στο κέντρο, ο Ζβαμπ μας έδειξε ότι δε μπορεί, παρά μόνο να μπαίνει για 20λεπτα στο τέλος και πάλι βαρύς είναι. Η ομάδα έχει μόλις Οτζόεφ Καμαρά. Ο Θυμιάνης δεν υπολογίζεται (από το χρόνο συμμετοχής προκύπτει αυτό που λέω). Ο Μπακαγιόκο είχε ένδοξο παρελθόν, και θα αναρωτιώμαστε αν ο αθλητής Μπακαγιόκο μπορεί να επιστρέψει. Η ομάδα εκεί θέλει 2 μεταγραφές όχι μία. Η 1η να έχει υπογράψει στις 1 Γενάρη. Ο 1/2 πρέπει να είναι παικταράς αναντικατάστατος.

Στα μπακ έχουμε 3 παίκτες + Βιεϊρίνια. Εμένα μου αρέσει ο Σάστρε ως αλλαγή του Όττο, αλλά δε βλέπουμε να ενθουσιάζεται μαζί του ο κόουτς. Ο Όττο βλέπω ότι πλέον αποδίδει πολύ καλά ως δεξιός μπακ, και όχι τόσο αριστερά, ίσως λόγω καλής συνεργασίας με Αντρίγια, αλλά και συνεχόμενων παιχνιδιών στα δεξιά. Άρα, αν κινηθούμε για μπακ, θα πρέπει να είναι ένα αξιόπιστο αριστερό μπακ, ώστε να μπορεί να πάρει ανάσες ο Μπάμπα. Εγώ δεν καίγομαι τόσο για το μπακ, αλλά να γίνει σοβαρή προεργασία για το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ιδανικά θέλουμε 3 μεταγραφές.

2 χαφ και 1 πολύ καλό σέντερ μπακ.

Εγώ δε θεωρώ κακούς παίκτες τους λοβρεν κολευ.

Ακομα και 2 κινήσεις επιπέδου πάντως είναι ικανές να μας δώσουν μεγάλο μπουστ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από pilotos »

Μάλλον Εδώ θα ανακοινωθούν πρώτα οι μεταγραφές.

https://youtu.be/EFu50zN_DVs?si=_1z8lI7qPXBPWHEs

Άλλο ένα έπος, καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο!

Sent from my iPad using Tapatalk
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Συμφωνώ, το καλό στόπερ είναι πιο σημαντικό από το αναπληρωματικό μπακ που επίσης μας λείπει. Όσο περίεργο και να ακούγεται ο αρχηγός μπορεί να δώσει πολύ ποιοτικά 30 λεπτα εκεί. Αρκεί να γίνει σωστή διαχείριση μεταξύ των τεσσάρων. Από την άλλη τώρα ο Ρασβάν να δώσει θέση βασικού ή ακόμη και 3ου στόπερ στην ομάδα σε παίκτη Ιανουαρίου μάλλον σαν ανέκδοτο μου ακούγεται. Τα 2 χαφ υπέρ απαραίτητα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”