Το πρώτο σας ματς του Π.Α.Ο.Κ.
tsef4 έγραψε:...ηταν Αθηνα με τον Ακρατητο στα Λιοσια το 2002 και ειχαμε νικησει 1-2...
αυτο εννοεις????
http://www.youtube.com/watch?v=Zv9XFd4VAd4
χαχαχαχαχαχα
Εχω διαβασει πανω απο 50 ποστ εδω στο τοπικ κι εχω τρελαθει !!!
Οχι τοσο απο την ποικιλια και την ημερομηνια των αγωνων, οσοι απο τα greeklish και τα κεφαλαια που εβλεπα...εχω βαρεθει να κολλαω ταμπελακια...
Λοιπον κι επειδη υπαρχουν και κανονες που πρεπει να τηρουνται απο δω και μπρος οποιος δε διαβαζει και δε συμμορφωνεται με τους κανονες του φορουμ θα τρωει ενα σβησιματακι του ποστ του... Νεος ή παλιος...
Να εξηγιομαστε...
Φιλικα
Platon
Οχι τοσο απο την ποικιλια και την ημερομηνια των αγωνων, οσοι απο τα greeklish και τα κεφαλαια που εβλεπα...εχω βαρεθει να κολλαω ταμπελακια...
Λοιπον κι επειδη υπαρχουν και κανονες που πρεπει να τηρουνται απο δω και μπρος οποιος δε διαβαζει και δε συμμορφωνεται με τους κανονες του φορουμ θα τρωει ενα σβησιματακι του ποστ του... Νεος ή παλιος...
Να εξηγιομαστε...
Φιλικα
Platon
- PAOK_NORTH_ARMY
Πρώτη φορά live την ΠΑΟΚΑΡΑ το 1992 στο γήπεδο της Δόξας (Δραμινοί γαρ). Προημιτελικά κυπέλλου, είχαμε χάσει 2-0. Βέβαια στη ρεβάνς ρίξαμε 4αρα και φτάσαμε ως τελικό. Πιτσιρικάς τότε, ήμουν μαζί με τον νονό του αδερφού μου (σκουληκαντέρα) και τον πατέρα μου (άρρωστο Παοκτσάκι, ακόμα και τώρα πωρωμένος κ όποτε μπορεί έρχεται ναό).
Πρωτο ματς πρεπει να ημουν στα 6, Λαρισα-ΠΑΟΚ στο αλκαζαρ 1979,ο πατερας μου επαιζε στην ΑΕΛ, δεν θυμαμαι και πολλα απο εκεινο τον αγωνα.......Γενικα απο την εναρξη των φοιτητικων μου χρονων το 1991 δεν εχανα ματς.....ααα και πρωτη μερα που εμεινα μονος Θεσσαλονικη παιζαμε με τιν Μαλιν στο Βελγιο....ειδα το ματς και μετα βγηκα εξω επαιρνα τηλ στο σπιτι απο περιπτερο για να τους πω τι χαμος γινοταν με τους πανηγυρισμους!!!!!
Τι ωραια χρονια!!!!
Τι ωραια χρονια!!!!
-
- fireblade4