Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Daskalos_4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Αποσυρομαστε και από Μπραθγουειτ.
Το είπε ο Κόλκας πριν λίγο.
Καλο νεο. Οχι οτι ειναι παλτο ο ανθρωπος, προς θεού, απλα κατι δεν μου καθοταν καλα με τον συγκεκριμένο. Ισως τα φραγκα που ζηταει σε αναλογια με την ηλικία του.

Υ.γ. κατι μου λέει πως εχουμε δευτερη λυση που θα κλεισει πολυ αμεσα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

navigator11 έγραψε:Ερώτηση στο πλαίσιο του κουβέντα να γίνεται. Ο παραγωγικός φέτος φορ της γειτόνισσας, μιας και δεν έχω καθόλου εικόνα του από όλη τη σεζόν, κάτι άλλο μπορεί να προσφέρει γενικώς; Το χαμαλίκι ρε παιδί μου, όταν χρειαστεί, μπορεί να το υποστηρίξει;
Στον τελικό do or die στον Βόλο, από όσο κατάλαβα, μιας κι άποψη δεν έχω, κατηγορήθηκε ότι ήταν φάντασμα.
Ο τύπος στα 30-31 του, έχει μιάμιση καλή σεζόν στη καριέρα του και μόλις 15.000 λεπτά μπάλας.
Ο Ντέλιας στα 23 του θα τον έχει περάσει σε λεπτά.
Για τόσο αστεία περίπτωση παίκτη μιλάμε. Το ότι βγήκε στο λήκι και μια χρονιά έκανε παπάδες, δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν.
Και ο Σαμάττα είχε μιάμιση καλή σεζόν στη καριέρα του..
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ο Κολκας πριν λίγο είπε ότι με τα τωρινά δεδομένα και όσο ο Μεϊτέ δεν βρίσκει την πρόταση που ήθελε, το πιθανότερο είναι να βρεθεί λύση και να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Εγώ Μεϊτέ και Κεντζιορα πάντως, ο μοναδικός λόγος που εξακολουθώ να τους θέλω είναι επειδή το θέλει ο Λουτσεσκου και το απαιτεί η ομοιογένεια.

Αν ισχύει πάντως ότι θα κάνουμε μόνο 3 μεταγραφές και ο ένας είναι ο Καμαρα, τότε θα πρέπει οι άλλοι 2 να είναι παίκτες που θα κάνουν την διαφορά.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Ανάμεσα σε Μορόν και Σαμάτα προτιμώ τον Τανζανό.
Δεν θέλω Μορόν για 3 λόγους:
1. Στα μεγάλα ματς ήταν εξαφανισμένος πέρσι με αποκορύφωμα τον τελικό κυπέλλου.
2. Μεγάλος καραγκιόζης στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Χτυπιόταν σαν το χταπόδι χωρίς λόγο προσπαθώντας να εκμαιεύσει κάρτες και πέναλτι.
3. Λόγω της σημασίας του ονόματός του στα αγγλικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Στατιστικά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένας δανεικός στο ρόστερ σε σχέση με άλλες χρονιές που δεν θυμάμαι πολλές χρονιές χωρίς έστω έναν δανεικό.

Αν μου έβαζες να ποντάρω σε κάτι , θα ήταν με βάση εμπειρίας ως πολλά χρόνια ΠΑΟΚλόγος, ότι ο ΠΑΟΚ θα φέρει παίχτες με πολύ μεγάλη αξία στην Τούμπα αλλά όχι τώρα άμεσα αλλά όταν θα είναι μία πολύ ελκυστική ομάδα να πάει κάποιος ως δανεικός όταν ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται είδη σε κάποιον όμιλο ευρωπαϊκό.

Δεν νομίζω να πάνε σε μετριότητες και συμβόλαια ρίσκου υψηλού.

Θα έχεις και έναν Ντεσποτοφ και φέτος σαν μεταγραφή.

Βλέπω ανακυκλώνεται συνέχεια τα ίδια όνοματα Μορον, Λιβαγια, Πέτροβιτς κτλ τους ίδιους σαν να κολλήσε η βελόνα στο πικ απ. Δεν οδηγεί πουθενά αυτό πέρα από μαρμότα
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Blackgr4 έγραψε:
navigator11 έγραψε:Ερώτηση στο πλαίσιο του κουβέντα να γίνεται. Ο παραγωγικός φέτος φορ της γειτόνισσας, μιας και δεν έχω καθόλου εικόνα του από όλη τη σεζόν, κάτι άλλο μπορεί να προσφέρει γενικώς; Το χαμαλίκι ρε παιδί μου, όταν χρειαστεί, μπορεί να το υποστηρίξει;
Στον τελικό do or die στον Βόλο, από όσο κατάλαβα, μιας κι άποψη δεν έχω, κατηγορήθηκε ότι ήταν φάντασμα.
Ο τύπος στα 30-31 του, έχει μιάμιση καλή σεζόν στη καριέρα του και μόλις 15.000 λεπτά μπάλας.
Ο Ντέλιας στα 23 του θα τον έχει περάσει σε λεπτά.
Για τόσο αστεία περίπτωση παίκτη μιλάμε. Το ότι βγήκε στο λήκι και μια χρονιά έκανε παπάδες, δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν.
Και ο Σαμάττα είχε μιάμιση καλή σεζόν στη καριέρα του..
Και στην Μπέτις καλός ήταν . Έτοιμος για Μεταγραφη στην μπαρτσα. Πως κατέληξε Άρη δεν έχω ιδέα.
Τρομερή επαφή με τα δίχτυα . Σουταρες και εκτός περιοχής . Γενικά πολύ καλή τεχνική . Εκτος περιοχης παίρνει κεφαλιές παίζει με πλάτη απλά τρομερα ατομιστής ( να μου πεις σε ποιον να την έδινε) και όταν δεν έχει την μπάλα περπατάει .και ταχύτητα ολιβειρα . Βασικα πιο αργος .
Για μένα το συν του είναι ότι έχει τρομερή αυτοπεποίθηση σαν τον πριγιο σε εμάς.
Στα πλην του ότι έπαιζε γειτονιά και ότι είναι λίγο ανιωθος.
Από κάτι άλλους που ακούγονται αν δεν πάμε σε τοπ ονομα χίλιες φορές .
Απλά δεν ξέρω πως παίζει να γίνει αυτό
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

https://www.paokmania.gr/podcast/241287 ... -tsatsaros

Ακούστε έναν θρύλο των ερτζιανών να ανακρίνεται από τον δικό μας Equalizer!

Που ξέρετε, μπορεί να πούμε και για καμιά μεταγραφή...

Αν σας άρεσε κάντε και like πατώντας το ανάλογο κουμπάκι.
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

thomas Murg έγραψε:Ανάμεσα σε Μορόν και Σαμάτα προτιμώ τον Τανζανό.
2. Μεγάλος καραγκιόζης στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Χτυπιόταν σαν το χταπόδι χωρίς λόγο προσπαθώντας να εκμαιεύσει κάρτες και πέναλτι.
Τα δύο πρώτα +1926
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Καλα στον αρη επαιζε αδερφε, με τους συμπαικτες σε μας θα βαλει 25 γκολ
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

:shock:
Εχεις επιχειρηματα αλλα το οτι προτιμας τον Σαματα απο τον πρωτο σκορερ του πρωταθληματος...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Απορώ πάντως πώς καταφέρνουμε και κάνουμε ολόκληρες συζητήσεις για παίκτες που δεν υπάρχει καν ένδειξη ότι είναι στην μεταγραφική λίστα.
Daskalos_4

1. 4 γκολ έβαλε στα πλει οφ ενάντια στο big4 ο άνθρωπος, παιζοντας για λογαριασμο μιας μικρομεσαιας ομαδας. Δεν τον λες και εξαφανισμενο.
2. Εχει ακουστεί παρολα αυτα πως προκειται για απίστευτα ησυχο ανθρωπο.
3. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Η ώρα του δημοσιογράφου - Κωστής Τσατσαρός

Ακούστε, σχολιάστε, κάντε like και πείτε το στους φίλους σας!
Daskalos_4

Unpsofable78 έγραψε:Απορώ πάντως πώς καταφέρνουμε και κάνουμε ολόκληρες συζητήσεις για παίκτες που δεν υπάρχει καν ένδειξη ότι είναι στην μεταγραφική λίστα.
Ανυπαρξια εξελίξεων αρα και ειδήσεων... Οποτε ειναι ας πουμε λογικο...
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Σε μας ηταν ο μονος που παλευε και μας εβαλε γκολαρα α λα Πριγιο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”