Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Parolos »

GINOLA έγραψε:Ρε μαν ,με έχεις κάψει.

Νομίζεις ότι μιλάω εδώ σαν διορισμένος εκπρόσωπος κάποιου;

Έγραψα έχουμε κάνει ένα ροστερ συμπαθητικό κτλ κτλ. Τι άλλο μπορεί να είναι αυτό εκτός από προσωπική αποψη;

Έγραψα ότι στην παε λένε αυτό ξέρω γω ή αφήνω υπόνοια ότι αυτό είναι διαρροή του οποιοδήποτε μέσα από την παε;

Δεν σε καταλαβαίνω πραγματικά.
Δεν έβαλες disclaimer κι έκανα μια απλή ερώτηση.

Αυτή η απαξίωση του ρόστερ, 3η χρονιά σερί, φαίνεται κάπως.

Τελος παντων.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο καθενας με τα κολληματα του...Τετοιο αγχος να μην βρεθει αλλοθι για τον Λουτσεσκου επειδη καποιοι επισημαινουν ενα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ κενο στη μεσοεπιθετικη γραμμη,λες και εγω πχ ειμαι κανα Λουτσοσκυλο...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ποιο μεσοεπιθετικό κενό, για ολο το ροστερ είπε οτι δεν είναι για τίποτα παραπάνω (από την 4η θέση λογικά?).

Καλά εσύ δε μετριέσαι, εσύ ήθελες πρωτάθλημα με αναπληρωματικό Λάμπρου εξτρέμ. :D
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

https://www.transfermarkt.com/bojan-rad ... ler/516407

Παικταράς, ας αγοραστεί το Γενάρη. Έπαιζε με εμπειρία 30χρονου χθες, και είναι 23 ετών 1,92 ύψος. Μπορεί να γίνει και καλύτερος του Πρίγιο από αυτά που εγώ είδα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν θυμαμαι να εχω γραψει η πει κατι τετοιο αλλα μεταξυ μας ο Λαμπρου ευκολα ειναι καλυτερος του Μουργκ...
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ρε μάγκες πραγματικά.

Στο φόρουμ των μεταγραφών έγραψα για μεταγραφές και ελλείψεις και έβαλα την άποψη μου ότι το ροστερ έτσι όπως εξελίχθηκε δείχνει να είναι για τρίτο τέταρτο. Δεν είπα πως ειναι κακό ή γεματο μετριους αλλα θεωρω οτι εχει σημαντικες ελλειψεις. Κάποιος μπορεί να το βλέπει για πρώτο,όλα καλά με αυτό,μακάρι να έχει δίκιο.

Ο προπονητής ειναι μια άλλη κουβέντα,που θα γίνεται και συνεχώς όσο περνάνε οι μέρες και βλέπουμε εξέλιξη ή μη.

Με τα ελαφρυντικά του,τα λάθη του ,είναι μια κουβέντα που έχει διάφορες οπτικές, για μένα η αλήθεια είναι κάπου στην μέση,τουλάχιστον σήμερα.

Αυτό τι σχέση έχει με τα φανερά κενά στο ροστερ ; και ναι τι να κάνουμε,όλοι έχουν 6 τουλάχιστον πρώτης γραμμής σε αυτές τις θέσεις και εμείς 4.αυτο δεν είναι υποκειμενικό,γεγονός είναι.

Ε ,εδώ λοιπόν, στο νήμα των μεταγραφών,αυτό τόνισα,ότι για μένα κακώς δεν έγινε εκεί μεταγραφή,και επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι το βάθος σε αυτές τις θέσεις είναι πολύ σημαντικό,ειδικά πλέον με τις 5 αλλαγές
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειδικα στη γραμμη των μεσοεπιθετικων σπανια εως ποτε δεν χρησιμοποιουνται 5 σε ενα παιχνιδι,ενω αντιθετα στην αμυνα αλλαγες γινονται αραια και που.Δεν ειναι τυχαιο οτι οι αλλοι τρεις εχουν κενα πισω αλλα και οι τρεις ειναι γεματοι πισω απο το φορ.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

GINOLA έγραψε:Γτ να αλλάξεις κάποια από τις κινήσεις;

Το πρόβλημα είναι πως φάνηκε στην πραξη οτι το δίλημμα ήταν Πέλκας ή κανενας.

Αν ήταν Πελκας ή κάποιος άλλος, αν βλέπαμε τον άλλον θα ήμουν μαζί σου.

Αν και δεν νομίζω πως μπορούμε να έχουμε πολύ υψηλότερο ταβάνι από τον πελκα στο αναπληρωματικο 10
Δεν είπα ότι δε θέλουμε παίκτη, αλλα ότι δε θέλουμε τον Πέλκα με τα λεφτά που ζητούσε. Λεφτά τα οποια δεν αποκλείεται να κοβόντουσαν από κάποια από τις άλλες (αρκετά ακριβές) κινήσεις που τελικά έγιναν.

Δε συμφωνώ ότι υπήρξε δίλημμα Πέλκας ή κανενας. Ακούστηκαν κι άλλοι παίκτες που τελικά δεν προχώρησαν και ο Πέλκαs είναι ένας από αυτούς.

Αν όντως θέλαμε παίκτη στη θέση, θα είχε έρθει. Δυστυχώς δεν το κάναμε και ας ελπίσουμε μέχρι το χειμώνα να μην κοστίσει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

nunies4 έγραψε:Αυτο το 500αρικακι που τσιμπησαμε χθες δεν το σπρωχνουμε για μια τελευταια κινηση; :D
Είναι ο μισθός του Brandon.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μια καλή μεταγραφή θα μπορούσε να είναι ο Βρακάς, όταν βέβαια αρχίσει να παίρνει παιχνίδια και να βρίσκει ρυθμό.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Η ομάδα έχει και την επιλογή να βάλει Ντεσπότοφ στο φορ, όπως έκανε η αεκ με το Λιβάι. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά ο Ντεσπότοφ: πολύ νεύρο/δύναμη, έχει έκρηξη, πολύ καλό σουτ και έχει και κεφάλι. Ως φορ πιστεύω ότι θα αφήσει εποχή, ενώ δε θα αργήσει να φέρει και πρόταση γύρω στα 20εκ. Θεωρώ πολύ πιο κομβική τη θέση του φορ. Στα εξτρέμ, έχουμε 2 τοπ παίκτες Ζίβκο και Τάισον, υπάρχει ο Βρακάς, αλλά και μπορούν οι Σαμάτα, Μπράντον.

Εναλλακτικά, μπορούμε το 3-4-1-2, που μάλλον είναι το πιο δόκιμο, γιατί θα κρύβονται οι αδυναμίες και σε επίθεση και σε άμυνα με αυτό το ρόστερ. Ντεσπότοφ με Μπράντον ή Τζίμα ή Σαμάτα θα είναι ένα καλό δίδυμο. Στην άμυνα μπορούμε να εκμεταλευτούμε τον Μιχαϊλίδη, που είναι εξαιρετικός αριστερός Κ.αμυντικός, ενώ και ο Κεντζιόρα δεξιός Κ.αμυντικός. Ο Ζίβκο και ο Βιερινία (λογικά και οι Σάστρε/Λύρατζης) παίζουν μια χαρά δεξιά χαφ, αριστερά ο Μπάμπα με Σοάρες. Ο Τάισον μπορεί και 10άρι και 2ος φορ σε αυτό το σχήμα. Το έχω πει πολλές φορές ότι δεν είμαι φαν του 3-5-2 και των παραλλαγών του, ειδικά μετά τη σεζόν Τούντορ, αλλά φέτος, με το ρόστερ που έχουμε, είναι το πιο δόκιμο.

Μεταγραφικά, για το παρών σύστημα θα ήθελα χθες τον Ραντούλοβιτς. Το καλοκαίρι είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε παίκτη στη θέση των Μουργκ και Σβαμπ, που ναι μεν προσφέρει ακόμη, αλλά τουρχόνου θα είναι αρκετά μεγάλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 22 Σεπ 2023, 12:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εγώ που είμαι φαν θα ήθελα το 3-2-4-1 (ή 3421) που έπαιζε πέρυσι ο ντε ζερμπι και ο Πεπ. Αλλά πολύ δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

εγώ θέλω Papu Gomez :(
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Στη γραμμή των μέσων πώς τους βλέπετε; Γιατί αν είχαμε εμείς τέτοιου τύπου λύσεις, είμαι σίγουρος ότι θα μιλούσαμε για τη μεγάλη ανάγκη ενίσχυσης στα χαφ, μια θέση με πολλά τρεξίματα κάρτες κλπ.

Η αλήθεια είναι ότι σε σύγκριση με τους υπόλοιπους υστερούμε σε μεσοεπιθετικές λύσεις, υπερτερούμε σε κέντρο όμως σίγουρα. Από εκεί και πέρα λύσεις μπορούν να βρεθούν εκ των έσω Οζντόεφ/Μάρκος Αντόνιο ή Βρακάς ή μπορεί το Γενάρη να πούμε παιδιά δεν βγαίνει η δουλειά πάμε για ακόμα έναν.

Αλλά το να γράφουμε στην ΑΡΧΗ της χρονιάς

"Χτες επαιξε βασικος ο Μουργκ και χρειαστηκε ισως για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια να μπει ο Βιειρινια εξτρεμ.
Ηθελα να ξερα τι σκεφτηκαν οταν αποφασισαν να μην αποκτηθει μεσοεπιθετικος... "

δεν είναι θέμα ελλείψεων στο ρόστερ. Είναι καθαρά ποδοσφαιρικές επιλογές του προπονητή. Αυτά για να μην ξανακουράσω.

Η διαφορά στην εικόνα με τους κάτω αυτή τη στιγμή, δεν είναι θέμα ρόστερ (γι' αυτό επικαλέστηκα το χανούμι χθες που ξεβρακωμένο με τις ελλείψεις/κενά έδειξε ομάδα με αρχή μέση και τέλος), είναι θέμα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.

Τώρα αν το θέμα είναι να κλαίμε μέχρι το Γενάρη για μια προσθήκη που δεν έγινε, αλλά το αποτέλεσμα αυτή της απόφασης δεν μπορεί να φανεί άμεσα, με γεια μας με χαρά μας.

Αλλά τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Η συνολική εικόνα είναι ξεκάθαρα θέμα του προπονητή.

Η αριθμητική ισορροπία στο roster που συζητάμε στις μεταγραφές δεν είναι για να ερμηνεύσει 100% την εικόνα μας, αλλα απλά μια έξτρα παράμετρος.

Αλίμονο αν μονο ένας παίκτης, η μονο μια παράμετρος καθόριζε όλη τη χρονια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”