Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
-
mbison
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Στην προετοιμασία ήταν ο Παναγιωτου, δεξιοποδαρος νομίζω. Ο Κουλιε ξεχωρίζει λόγω δύναμης, τσαγανού, τρομερής αυτοπεποίθησης. Αν μάθει κ τακτική ειδικά στην Ιταλία, θα εκτοξευτεί. Ας βάλουμε κ 20% μεταπώληση και 10 εκ και είμαστε οκ. Δεν μπορούμε να του κλείσουμε το δρόμο. Εδώ έκανε καριέρα ο Μανωλάς που φοβάται (τα λιοντάρια)
για κουλιερακη συμφωνω κανεις δεν μπορει να πει σε ενα νεο παιδι κατσε να παιζεις με τις λαμιες και μην πας στη μιλαν.
δυστηχως ομως τα λεφτα δεν επενδυονται πισω στην ομαδα. τοσε πωλησεις και φερνουμε δανεικους ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ.
ετσι δεν μπορουμε να χτυπησουμε πρωταθλημα αλλα ουτε καν πανω απο την 4η θεση
πουλα κουλιερακη αλλα αγορασε μαξιμοβιτς και ενα πολυ καλο εξτρεμ . ετσι ναι .
αντε ξεκιναμε για το γηπεδο .
Κουλιερακη βαλε και μια γκολαρα σημερα
δυστηχως ομως τα λεφτα δεν επενδυονται πισω στην ομαδα. τοσε πωλησεις και φερνουμε δανεικους ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ.
Πάντως το laziopress.it γράφει οτι είμαστε πολύ κοντά στον Μ.Αντόνιο.
Νομίζω οτι έχει ήδη κλείσει ανεξάρτητα αποτελέσματος. Δεν νομίζω οτι αυτή η κίνηση σχετίζεται με Μαξίμ και ας γράφουν έτσι κάποιοι στα μήντια.
Edit: Πιό συχνή του θέση CM και όχι 6άρι.
Νομίζω οτι έχει ήδη κλείσει ανεξάρτητα αποτελέσματος. Δεν νομίζω οτι αυτή η κίνηση σχετίζεται με Μαξίμ και ας γράφουν έτσι κάποιοι στα μήντια.
Edit: Πιό συχνή του θέση CM και όχι 6άρι.
Μακάρι να είναι ο αντιΣβααμπ και αύριο το πρωί με την πρόκριση να σκάσει και ο Σέρβος
- loukas karadimos
Ο εξαιρετικός αλλά διαφορετικός του κουλιερακη Κώττας.Nikos 74 έγραψε:Υπάρχει ο Κώττας στην β ομάδα, που έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Κουλιεράκη. Είναι 18 ετών. Έπαιξε και σαν αρχηγός της β ομάδας αν θυμάμαι καλά.dev έγραψε:στην περιπτωση μεταγραφης κουλιερακη υπαρχει απο την β ομαδα παικτης ταλεντο να προωθηθει πισω απο Μιχαηλιδη? στην προεταοιμασια ηταν και ενας νεος στοπερ νομιζω
Επίσης υπάρχει και ο Μορικελι ο οποίος είναι άλλου επιπέδου αμυντικός και αν δουλευτεί θα αφήσει εποχή.
Ο κουλιερακης καλά θα κάνει να φύγει αν υπάρχει τέτοια πρόταση και για αυτόν και για την ομάδα
Για να φτάσουμε σε σημείο να επενδύουμε τα λεφτά των μεταγραφών, πρέπει πρώτα να έχουμε εξασφαλίσει τα αναγκαία για την συντήρηση της ομάδας έσοδα και όχι να εξαρτομαστε από τον κάθε μεγαλομέτοχο να τσοντάρει με αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίουdev έγραψε:για κουλιερακη συμφωνω κανεις δεν μπορει να πει σε ενα νεο παιδι κατσε να παιζεις με τις λαμιες και μην πας στη μιλαν.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Θα υπενθυμίσω σε πολλούς ότι ακόμη και σε εποχές αυτάρκειας (και αν θεωρήσουμε δεδομένη την απόκτηση του Μάρκου του Αντώνη) έχουμε στο ρόστερ 7 παίκτες με συμβόλαιο στο 1 εκατ. (πάνω - κάτω)
Με οικονομικά δεδομένα αν το δει κάποιος, αυτό αντιστοιχεί σε ρόστερ πρωταθλητισμού και όχι σε ρόστερ απλά 4ης θέσης.
Με οικονομικά δεδομένα αν το δει κάποιος, αυτό αντιστοιχεί σε ρόστερ πρωταθλητισμού και όχι σε ρόστερ απλά 4ης θέσης.
Παιχταραδες εχουμε και λογικα 2 με 3 παικταραδες θα παρουμε ακομη..Ας κερδισουμε για να ειμαστε ακομη πιο ανετοι...
Και εγώ δεν πιστεύω τα δέκα μυρια. Ίσως του χρόνου μετά την καλή πορεία στην Ευρώπη.Magpies4 έγραψε:Μην πιστεύετε αυτά για Κουλιεράκη.
+ 4Psaras έγραψε:άλλοι βολεύονται με υποθετα.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:ΓεγονόςAsimos έγραψε:Το πρόβλημα μας είναι πως δεν περνουμε όλοι τα ίδια χάπια.
Τα τραύματα στην πεζογέφυρα ήταν και είναι μεγάλα !
Έλεος δώστε όσα θέλουν οι Ισπανοί να πάρουμε Maximovic , δεν παλεύονται τα χαφ μας. Οποιος και να παίξει με Ozdoev από αυτούς που έχουμε θα τον θάψει.
Από αύριο καμία δικαιολογία. Βοηθειστε την ομάδα με ποιότητα να πάμε περίπατο ομίλους να τσιμπήσουμε μια 10αρα.
Αυτό είναι αυτάρκεια/επένδυση.
Άντε μπράβο
Αυτό είναι αυτάρκεια/επένδυση.
Άντε μπράβο