Φτανει θα παθουμε ζάχαροΜπαρκαρούτσος έγραψε:Γλυκές καλησπερέντες!
Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Γλυκές καλημερέντες!
Για τους φοβιτσιάρηδες, γλυκές καλημερέντες με στέβια.
Για τους φοβιτσιάρηδες, γλυκές καλημερέντες με στέβια.
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα σε όλους μας!
Σήμερα, μετά τη Θεία Λειτουργία τελέστηκε ο μικρός Αγιασμός, ενώ αύριο θα τελεστεί ο μεγάλος, πανηγυρικός Αγιασμός.
Και οι δύο αγιασμοί βέβαια, είναι ίσης αξίας, καθώς και οι δύο αγιάζονται από το (Ίδιο) Άγιο Πνεύμα.
Και οι δύο χρησιμοποιούνται το ίδιο καταναλώνονται δηλαδή ή/και φυλάσσονται στο σπίτι για καθημερινή κατάποση και καθημερινό αγιασμό των χώρων.
Σήμερα, μετά τη Θεία Λειτουργία τελέστηκε ο μικρός Αγιασμός, ενώ αύριο θα τελεστεί ο μεγάλος, πανηγυρικός Αγιασμός.
Και οι δύο αγιασμοί βέβαια, είναι ίσης αξίας, καθώς και οι δύο αγιάζονται από το (Ίδιο) Άγιο Πνεύμα.
Και οι δύο χρησιμοποιούνται το ίδιο καταναλώνονται δηλαδή ή/και φυλάσσονται στο σπίτι για καθημερινή κατάποση και καθημερινό αγιασμό των χώρων.
Με τρεις ήττες από βάζελο και μία από Λίβερπουλ, απορώ που βλέπετε την καλημέρα.
- potamda
- Bet Guru 2023
Φίλε Αποστόλη, αν μου επιτρέπεις μια μικρή διόρθωση. Σήμερα παραμονή και αύριο Θεοφάνια, τελείται ακριβώς η ίδια ακολουθία που είναι αυτή του Μεγάλου Αγιασμού. Ονομάζεται έτσι λόγω των μεγάλων (σημαντικών) ευχών που διαβάζονται. Στο σπίτι μπορεί να φυλάσσεται με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή και σεβασμό.
Η ακολουθία του Μικρού Αγιασμού τελείται κάθε πρώτη του μηνός στην Εκκλησία και καθημερινά σε όποια ανάγκη.
Η ακολουθία του Μικρού Αγιασμού τελείται κάθε πρώτη του μηνός στην Εκκλησία και καθημερινά σε όποια ανάγκη.
- ΑποστόληςΑ
ΟΚ
Η ενορία μου πάντως την ακολουθία του μεγάλου αγιασμού, ανήμερα των Φώτων, την τελεί έξω από Ι. Ναό, και όχι όπως σήμερα εντός αυτού. Επίσης, έχω την εντύπωση ότι η αυριανή ακολουθία είναι μεγαλύτερη χρονικά, ακριβώς λόγω των περισσότερων ευχών που διαβάζονται.
Δεν θα επιμείνω όμως.
Η ενορία μου πάντως την ακολουθία του μεγάλου αγιασμού, ανήμερα των Φώτων, την τελεί έξω από Ι. Ναό, και όχι όπως σήμερα εντός αυτού. Επίσης, έχω την εντύπωση ότι η αυριανή ακολουθία είναι μεγαλύτερη χρονικά, ακριβώς λόγω των περισσότερων ευχών που διαβάζονται.
Δεν θα επιμείνω όμως.
- ΑποστόληςΑ
Καλησπέρα!
Δεν έχω όρεξη από χθες που τελείωσε ο αγώνας!
Καλή φώτιση σε όλους!
Δεν έχω όρεξη από χθες που τελείωσε ο αγώνας!
Καλή φώτιση σε όλους!
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα και καλή εργάσιμη εβδομάδα!
Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες και τις Ιωάννες!
Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες και τις Ιωάννες!
- PAOKevolution
Καλησπέρα παλικάρια!
Μπάρκα, έχεις βαλθεί να μας το κάνεις patisserie το καφενείο;;; Φτάνει με τα μέλια ρεεεε
Μπάρκα, έχεις βαλθεί να μας το κάνεις patisserie το καφενείο;;; Φτάνει με τα μέλια ρεεεε
Καλημέρα στους πρωταθλητές...
Θέλω πολύ να σκίσουμε τους αλαζόνες χαρτινους μέχρι και βλακα τριαντάφυλλοπουλο βάλανε να λέει ένα σωρό παπαριες και στο τικ τοκ κλπ γίνεται ΠΑΝΥΓΗΡΙ με τους χαρτινους λες και μάζεψε κάποιος τα πρόβατα και τα αμόλησε μετά..... Καλά ο βεγκα βεγκα κάθε φορά που μιλάει εκτίθεται κλόουν κανονικός.....
Θέλω πολύ να σκίσουμε τους αλαζόνες χαρτινους μέχρι και βλακα τριαντάφυλλοπουλο βάλανε να λέει ένα σωρό παπαριες και στο τικ τοκ κλπ γίνεται ΠΑΝΥΓΗΡΙ με τους χαρτινους λες και μάζεψε κάποιος τα πρόβατα και τα αμόλησε μετά..... Καλά ο βεγκα βεγκα κάθε φορά που μιλάει εκτίθεται κλόουν κανονικός.....
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Γλυκα καλησπετζουρια.
Στην οικογ. βασιλόπιτα που αξιωθηκαμε να κοψουμε μολις χθες το φλουρι επεσε στον ΠΑΟΚ . Σημαδι?
Στην οικογ. βασιλόπιτα που αξιωθηκαμε να κοψουμε μολις χθες το φλουρι επεσε στον ΠΑΟΚ . Σημαδι?
αν επεφτε στον Τασο Δουση μπορει
καλη χρονια σ'ολα τα καφενεδομουτρα
κι αν ειπαμε και καμια κουβεντα νερο κι αλατι
καλη χρονια σ'ολα τα καφενεδομουτρα
κι αν ειπαμε και καμια κουβεντα νερο κι αλατι