Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gergeo4 έγραψε:καλησπέρα παιδιά αλλη μια δύσκολη κατάσταση φενεται να περνά.Διάβασα όλα τα μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους.Αυριο λογικα θα βγω και απο το νοσοκομείο και ελπίζω να επιστρέψω χωρίς αλλα προβλήματα στη καθημερινότητά μου.Σας αγαπώ όλους συμφορουμίτες μου
στην επιθεση θελουμε παιχτες οχι στην αμυνα που θα εχουμε και επιστροφη μιχαιλιδη, πραγματικα ειναι να απορει κανεις με αυτα που συμβαινουν στην ομαδα δεν βγαζει νοημα τιποτα
fytilas έγραψε:στην επιθεση θελουμε παιχτες οχι στην αμυνα που θα εχουμε και επιστροφη μιχαιλιδη, πραγματικα ειναι να απορει κανεις με αυτα που συμβαινουν στην ομαδα δεν βγαζει νοημα τιποτα
Σιδερένιος παλίκαρε, το τελευταίο να είναι, πάντα γερός!
Είναι η ιδέα μου ή επιτέλους η οργάνωση της ομάδας έχει κάνει πλεον βήματα προς το επίπεδο στο οποίο έπρεπε ήδη να είναι? Scouting σε Αφρικανικές χώρες, συζητήσεις για "αρπαγή"/ενδιαφέρον για πιτσιρικάδες από ομάδες U-21,u-19 κτλ συλλόγων με βαρύ όνομα, κλείσιμο μεγάλου αριθμού μεταγραφών σε σύντομο χρόνο σε σεζον ανοικοδόμησης. Δεν μπορείς να παραβλέψεις την επίδραση Μπότο και της ομάδας του σε αυτό, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα. Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν υπογράφει κανείς, όταν όμως δουλεύει σωστά το πράγμα οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.
Να αρχίσουμε να ακούμε και για μεταγραφικούς στόχους πιτσιρικάδων κι από Βέλγιο μερια και τι στον κόσμο. Αυτή η χώρα είναι πραγματικό εργοστάσιο ταλέντου για το μέγεθός της. (πχ. Stroeykens, Delcroix & Ait El Hadz απο Anderlecht, De Ketelaere απο Μπριζ- τωρα πλεον Μιλαν, Balikwisha που είδαμε με Standard).
In Boto we trust....
Εγώ αν ήμουν ΠΑΕ, επειδή ο Μποτο σε κάποια λίγα ή πολλά χρόνια δεν θα είναι εδώ , θα του έβαζα 2-3 ανθρώπους από δίπλα να "μάθουν" την δουλειά..."Μεταβίβαση" τεχνογνωσίας.
Έχω έναν στον μυαλό μου αν θέλει να ασχοληθεί. Μάλλον θα ξεκινήσει αριστερό μπακ αύριο....