Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από renegade »

Α οκ εντάξει τότε.
Ας έρθει να κάτσει και στον πάγκο, έτσι ώστε αν χάσουμε να είναι τουλάχιστον από δικές του μαλακίες και όχι του λουτσέσκου.
Γαμάτο
Mastermind
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Λογικό άλμα.
Άλλο να έχεις τον τελικό λόγο στις προτάσεις των στελεχών κι άλλο αυτό που γράφεις.
Η διακωμώδηση δεν είναι επιχειρηματολογία.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ο πάγκος δηλαδή αποφασίζει ποιος θα έρθει πως θα πληρωθεί και πόσο ? Όχι αυτός που θα πληρώσει ?

Ούτε εμένα μου αρέσουν αρκετές αποφάσεις μετά το καλοκαίρι , αλλά τι σημαίνει να κάτσει στον πάγκο ?

Οι ελλείψεις στο ρόστερ χρεώνονται στη διοίκηση. Δεν φταίει ο λουτσεσκου που δεν του έφεραν δεκαρι όταν ζητούσε ή φορ που ζήτησε τώρα.

Τοσες σελίδες διαβάζουμε ότι δεν πέφτουν λεφτά , ότι βγήκαμε με 200.000 στη Νίκης , ότι δεν έγιναν προτάσεις με σοβαρά λεφτα σε φορ , αλλά τελικά πέφτουν λεφτά όμως όχι πάντα στη σωστή κατεύθυνση. Σορυ αλλά δεν είναι το ίδιο.
renegade

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Λογικό άλμα.
Άλλο να έχεις τον τελικό λόγο στις προτάσεις των στελεχών κι άλλο αυτό που γράφεις.
Η διακωμώδηση δεν είναι επιχειρηματολογία.
Οκ να το θέσω λίγο πιο ολοκληρωμένα.
Παίζει η ομάδα τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, κορίτσια σου έχει βγάλει ενδεκάδα και ο Ιβάν κατεβαίνει στα αποδυτήρια κ αλλάζει τους πέντε από τους 11 που έχει επιλέξει ο προπονητής, γιατί αν είναι να χάσει το εκατομμύριο και τα έμμεσα έσοδα του κυπελλούχου Ελλάδος καλύτερα να είναι από τα δικά του λάθη παρά από κάποιου άλλου.
Να φανταστώ ότι και εδώ θα βρεις κάποιο λογικό άλμα γιατί διαφορετικά δεν θα μπορέσεις να δικαιολογήσεις την αρχική σου τοποθέτηση
renegade

astral έγραψε:Ο πάγκος δηλαδή αποφασίζει ποιος θα έρθει πως θα πληρωθεί και πόσο ? Όχι αυτός που θα πληρώσει ?

Ούτε εμένα μου αρέσουν αρκετές αποφάσεις μετά το καλοκαίρι , αλλά τι σημαίνει να κάτσει στον πάγκο ?

Οι ελλείψεις στο ρόστερ χρεώνονται στη διοίκηση. Δεν φταίει ο λουτσεσκου που δεν του έφεραν δεκαρι όταν ζητούσε ή φορ που ζήτησε τώρα.

Τοσες σελίδες διαβάζουμε ότι δεν πέφτουν λεφτά , ότι βγήκαμε με 200.000 στη Νίκης , ότι δεν έγιναν προτάσεις με σοβαρά λεφτα σε φορ , αλλά τελικά πέφτουν λεφτά όμως όχι πάντα στη σωστή κατεύθυνση. Σορυ αλλά δεν είναι το ίδιο.
Από την στιγμή που επιλέγεις να απαντάς σετα πάντα καλό είναι να διαβάζεις καλύτερα σε τι απαντάς
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω να κανω μια αλλη ερώτηση. Λετε οτι ο Ιβαν πληρωνει αρα ειναι λογικο να προκρινει τις προτασεις που θεωρει καλυτερες και με βαση το ποιους εμπιστευεται.
Μπορει να μου πει καποιος ποσους και ποιους έφερε ο Σαμπλι μεχρι σημερα στον ΠΑΟΚ, ωστε να τον καθιστουν αξιοπιστο στις προτάσεις του, και ποσοι και ποιοι ηρθαν απ τα κανάλια του ανατολικου μπλοκ π επιασαν ωστε να συνεχισουμε να τα εμπιστευομαστε?
Και μην μου πειτε τον Ματος και τον Σαχωφ. Αυτοι ηρθαν απο τον Μιχελ και σε μια πολυ συγκεκριμενη συγκυρια που εκμεταλλευτηκαμε, εν αντιθεση με την παρομοια συγκυρια π επικρατει τωρα δτην Ουκρανια, αλλα δεν δειχνουμε διατεθιμενοι να την εκμεταλλευτουμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Αυτό το "με τα λεφτά του κάνει ο,τι θέλει" είναι καινούριο φρούτο;
Είπε κανείς εδώ πέρα ότι δεν μπορεί να κάνει ο,τι θέλει με τα λεφτά του; Ο,τι θέλει ας κάνει. Δικαίωμα του είναι. Και αν κάνει μαλακια θα πούμε ότι έκανε μαλακια, τι να κάνουμε τώρα;
Δηλαδή αν την επόμενη μεταγραφική περίοδο φέρει αντί για ποδοσφαιριστές μπαλαρίνες, να μην πούμε ότι κάνει μαλακίες επειδή "δικά του λεφτά είναι".

Κάτι τέτοια "επιχειρήματα" (δικά του λεφτά είναι ή εσείς δεν ξέρετε να διοικείτε επιχειρήσεις εκατομμυρίων) δείχνουν τεράστια έλλειψη σεβασμού προς τον συνομιλητή, για τον απλούστατο λόγο πως δεν είναι επιχειρηματα αλλά προσπάθειες φίμωσης. Και επειδή δεν θες να του πεις "Σταμάτα να μιλάς, δεν γουστάρω να σε ακούω" πετάς αυτό το πασπαρτου που ταιριάζει σε ΚΑΘΕ κουβέντα και δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.

Να πας να μιλήσεις σε κάποιον για τον πόλεμο στην Ουκρανία και να σου πει "έχεις διοικήσει κράτος και ξέρεις;" ή "δικό του κράτος είναι, ο,τι θέλει κάνει".

Βρε άντε από δω τζαναμπετες.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

renegade έγραψε:Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί σαν τον τύπο ο οποίος έχει 200.000 διαθέσιμα για αγορά σπιτιού και έχει πάρει σβαρνα όλα τα παραλιακά διαμερίσματα της Νίκης και της νέας παραλίας πιστεύοντας ότι θα βρε κάποιον που πάνω στην ανάγκη ( απλήρωτα δάνεια, χρέη κτλ)θα δεχτεί την προσφορά του.
Βέβαια ο τύπος αυτός ακόμα ψάχνει σπίτι όταν οι φίλοι του με ανάλογα διαθέσιμα έχουν βρει μια χαρά κατοικία σε κάτι τριανδριες και Νέες Πολιτείες.
Πολυ ευστοχος ο παραλληλισμος σου φιλε..
Μερικα απλα παραδειγματα σαν κι αυτο,φτανουν για να περιγραψουν την κατασταση..
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

trouman έγραψε:Στο τέλος θα πάρουμε πρωτάθλημα και θα μείνετε ρε όλοι με το.... μικρόφωνο στο χέρι... :lol: :lol:
Μακαρι να παρουμε το πρωταθλημα φιλε,ποιος δεν θα το ηθελε..
Φανταζεσαι ομως να εισαι ετοιμος να το παρεις και στα τελευταια 2 ματς να το χασεις,γιατι
ξεμεινες απο το βασικο σου Φορ,ειτε απο καρτες η απο καποια κακωση η γιατι κλαταρε και δεν μπορει να παιξει
με ιδια ενταση ??
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

astral έγραψε: Οι ελλείψεις στο ρόστερ χρεώνονται στη διοίκηση. Δεν φταίει ο λουτσεσκου που δεν του έφεραν δεκαρι όταν ζητούσε ή φορ που ζήτησε τώρα.
Δεκαρι παντως ειχαμε τον Ντελια,απο οτι φανηκε τελικα..
Για το Φορ συμφωνουμε ολοι πιστευω..
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από JohnDag »

Αυτό που αδυνατείτε να καταλάβετε κάποιοι είναι ότι το «δίνουμε εδώ και 4 μεταγραφικές 1Μ+ και δεν βρίσκουμε παίχτη» είναι πολύ χειρότερο (αν τελικά ισχύει) από το απλά να μην δίνουμε τέτοια ποσά.

Στην περίπτωση του δεν δίνω ή δίνω στα λόγια υπάρχει μια απολύτως λογική εξήγηση στο γιατί δεν έρχεται παίκτης με αυτά τα λεφτά.

Στην περίπτωση που τα δίνεις πραγματικά και δεν βρίσκεις παίκτη, τότε μιλάμε για σοβαρό πρόβλημα δυσλειτουργίας.

Προσωπικά πιστεύω ότι ισχύει το πρώτο το οποίο προσφέρει (εκ του αποτελέσματος) και μια απολύτως λογική εξήγηση όπως προείπα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Πως να βρεθει παιχτης οταν μεχρι τελευταια στιγμη δεν εχουν αποφασισει ποιος θα ψαξει ποιος θα διαπραγματευθει και με ποια οικονομικα δεδομενα?
Οπως λεει και ο σοφος λαος, οπου λαλουν πολλα κοκορια αργει να ξημερωσει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

JohnDag έγραψε:«δίνουμε εδώ και 4 μεταγραφικές 1Μ+ και δεν βρίσκουμε παίχτη»
Mονο για την τελευταία γράφτηκε αυτό. Όχι για τις προηγούμενες.
Βρήκαμε μάλιστα 2 παίκτες, και δυστυχώς αποτύχαμε στον τρίτο.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Τώρα κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας μου φαίνεται astral.

Το καλοκαίρι δεν κάναμε αυτή την συζήτηση για τον Σοτελδο ο οποίος ήθελε 1Μ τον χρόνο, είχαμε συμφωνήσει, ήταν έτοιμος να ρθει και «όλως παραδόξως» την τελευταία στιγμή χάλασε η συμφωνία;

Ή να θυμηθούμε το προηγούμενο καλοκαίρι με τα «δίνουμε 1.5Μ για τον Τζιοβινκο αλλά θέλει 2» και μετά τα ίδια με τον Λιάγιτς;

Μετά από την μεταγραφή του Κουρτιτς όποιος παίκτης μας ενδιέφερε και κόστιζε πάνω από 1Μ δεν ήρθε ποτέ. Όλο κάτι συνέβαινε.

Εγώ προσωπικά εύχομαι αυτό να συμβαίνει απλά γιατί στην πραγματικότητα δεν δίνουμε τόσα λεφτά.

Γιατί αν τα δίνουμε και δεν μπορούμε μονίμως να φέρουμε κανέναν τότε κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Το δικό μου σενάριο είναι, ότι τους έχει πει ο Ιβαν, ότι δίνω «όσα» λεφτά θελετε αλλά έτσι και ο παίκτης δεν βγάλει τα λεφτά του, η ευθύνη είναι δίκη σας, με τις ανάλογες συνέπειες. Για αυτό βγαίνουμε στην αγορά για παίκτες «χαμηλού» ρίσκου, αλλα που δεν έρχονται εδώ με τις υπάρχουσες συνθήκες, και οικονομικές. Το παράδειγμα που αναφέρθηκε νωρίτερα με το διαμέρισμα στην παραλία νομίζω ότι είναι κοντά στην πραγματικότητα. Τουλάχιστον έτσι διαβάζω εγώ τα δεδομένα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”