Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
george188

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από george188 »

Θα μάθουμε σύντομα για ποια ομάδα προορίζεται. Την Πορτογαλική αγορά προφανώς την ξέρει ο Μποτο, αν του βγει θα είναι λαυράκι με μηδενικό κόστος
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Στο inpaok λένε ότι τον Ρικάρντο τον είχαμε κλεισμένο από τον Φλεβάρη!!

Για αυτό και λογικά δεν έπαιζε τους τελευταίους μήνες
ενώ τους προηγούμενους.... :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Πέμ 02 Ιουν 2022, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
george188

gika έγραψε:Είναι απίστευτο το ότι η δεύτερη θέση βγάζει τσουλου και εμείς παίρνουμε αποκλειστικά 22χρονους παίκτες από τον Λεβαδειακό της Ουρουγουάης και την β ομάδα του Λεβαδειακού της Πορτογαλιας.

Ο μόνος λόγος που δεν γκρινιάζω είναι η ελπίδα ότι πρώτον δεν έχουν ανακοινωθεί και ότι δεύτερον μπορεί να μη τους παίρνουμε για την πρώτη ομάδα.

Βέβαια αν πάμε σε ένα μήνα προετοιμασία με αυτούς θα είναι πολύ αργά για γκρίνιες γιατί με οποίο χωριό κι αν κληρωθούμε για το κονφερενς θα μας λες και αουτσάιντερ.

Ελπίζω ο Μποτο αφενός να ξέρει τι κάνει και αφετέρου να μη έχει υποτιμήσει τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε.
Αρχές Ιουνίου είναι gika. Το Λεβαδειακός Ουρουγουάης δεν ξέρω από πού προκύπτει και γιατί να απαξιώσουμε κάποιον πριν τον δούμε αλλά.οκ
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Από πού προκύπτει ότι ο πιτσιρικάς προορίζεται για την β ομάδα?
Προφανώς απ'το ότι σαν οπαδοί θα θέλαμε ένα όνομα εκεί αλλά δε ξέρουμε τι έχει στο μυαλό του ο Μπότο.
Αλήθεια τώρα αν ο πιτσιρικάς ήταν για τον ΠΑΟΚ β, χαζός είναι να μη μείνει στη β ομάδα μιας πορτογαλικής ομάδας αλλά να ξενιτευτεί για τα δεύτερα μιας ομάδας στην Ελλάδα...?
Πιστεύετε ότι θα ήταν σοβαρό κίνητρο κάτι τέτοιο για τον πιτσιρικά...?
Εγώ προσωπικά δε το νομίζω, μάλλον πισωγύρισμα μου κάνει...
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Δεν ξέρω τι ισχύει με τον Ρικάρντο αλλά καλώς ή κακώς πρέπει να καταλάβουμε ότι ο μποτο πήρε τον κουαλιατα για να παίζει και μάλιστα πανηγυρίζει που κατάφερε και τον έφερε.

Οπότε καλύτερα ας περιμένουμε να δούμε το παιδι πριν τον κρεμάσουνε
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Οι πληροφοριες που θελουν τον Ζοζε Μποτο να λεει σε πηγαδακια με συνεργατες του "Θα τους κανω να παρακαλανε να μεινουν οι 30αρηδες" δεν επιβεβαιωνονται. :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Πέμ 02 Ιουν 2022, 18:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Καλό θα ήταν να κρατάτε μια πισινή για τον Κουαλιατα γιατί παίζει να τρίβουμε τα μάτια μας σε λίγους μήνες. Πολύ υποτίμηση βλέπω και δεν την θεωρώ σωστή. Ο παίχτης είναι ατόφιο ταλέντο και μπορεί σίγουρα να εξελιχθεί σε κάτι σπέσιαλ.

Βεβαια, πισινή καλό είναι να κρατάτε και για τον Ραφα αλλά από την ανάποδη. Δεν έχω πειστεί ακόμα ότι ο συγκεκριμένος είναι αναβάθμιση σε σχέση με τον Σιντκλει αλλά θα δείξει το μέλλον αν κάνω λάθος ή όχι.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κοταρσκι/Ζιφκοβιτς/Μπαλωμένος
Λυρατζής/Σαστρε
Ινγκασον/Μιχαι
Κρεσπο/Νασμπεργκ/Μιχαϊλίδης
Σοαρες/Βιεϊρίνια/Τσαούσης
Αουγκουστο/Τσιγγαρας
Κουρτιτς/Σβαμπ
Ζιφκοβιτς/Ζαμπα/Μουργκ
Σοαρες/Κουαλιατα/Καντουρι
Μπισεσβαρ/Ρικαρντο
Ολιβέιρα/Τσολακ/Κουτσιας

Πρωτάθλημα δεν παίρνουμε,
στο κονφερενς λιγκ δεν βγαίνουμε,
τον ΠΑΟΚ μας λατρεύουμε..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

JohnDag έγραψε:Καλό θα ήταν να κρατάτε μια πισινή για τον Κουαλιατα γιατί παίζει να τρίβουμε τα μάτια μας σε λίγους μήνες. Πολύ υποτίμηση βλέπω και δεν την θεωρώ σωστή. Ο παίχτης είναι ατόφιο ταλέντο και μπορεί σίγουρα να εξελιχθεί σε κάτι σπέσιαλ.
Μου αρέσουν οι αισιόδοξοι άνθρωποι με κοντή μνήμη.

Εγώ δυστυχώς θυμάμαι τι γράφαμε κατά καιρούς για τα σούπερ ταλέντα (Ζαιρο, Νινουα, Σαμπο κτλ) που κλέβαμε από τα χέρια άλλων.
george188

Αν δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε έναν άνθρωπο που βρήκε τόσα ταλέντα ρε gika τότε γιατί γκρινιάζουμε κάθε χρόνο και λέμε αφήστε τον τεχνικό διευθυντή να δουλέψει;
Raja

Δημοσίευση από Raja »

Мир έγραψε:
Raja έγραψε:
Мир έγραψε:Δεν θα εχουμε χωρο στο ροστερ της Ευρωπης να δηλωσουμε ξενους με την τρελα αυτη.

17 ειναι το οριο με τους 2 γηγενεις που έχουμε στο ροτεσιον (Λυρατζη, Τσιγγαρας).

Θα βαλουμε και τον Ζιφκο απο πανω;

Πως θα αξιολογηθεί ποιος θα μπει στη λίστα πριν καν αρχισει η σεζον;
Τα ιδια ειχαμε και περσι και η λιστα ηταν χωρις Ιγκι, Ολιβειρα, Σαστρε και Ζαμπα.

Ο Ζιφκο οποια ευκαιρια πηρε περσυ ηταν τραγικος, πρόπερσι ακομα χειροτερα.
Ας στηρηχθουν στους Κ24 ή ας παρουν εναν μετριο Ελληνα για 2ο.

Στην τελικη αν δε βγει η 1η επιλογη τερματα θα κλαιμε με μαυρο δακρυ.
Καλησπέρα!

''Ιγκι, Ολιβειρα, Σαστρε και Ζαμπα'' ήταν να μπούν την χειμερινή περίοδο όπου υπάρχει αυστηρός περιορισμός στις αλλαγές της ευρωπαϊκής λίστας. Τελικά μπήκαν οι Ίγκι Φελίπε για ευνόητους λόγους. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει για την καλοκαιρινή ευρωπαϊκή λίστα.

17+2=19 παίκτες για ευρωπαϊκούς αγώνες + ένας κίπερ (Ταλιχμανίδης ή Μπαλωμένος) μαζί με τον βασικό ξένο κίπερ που θα αγοράσουμε. Αυτό σημαίνει πρακτικά 18 παίκτες για 10 θέσεις, χωρίς να υπολογίζω καθόλου την Β' λίστα, καθώς και το ενδεχόμενο να δηλωθεί και ο Μιχαηλίδης τον χειμώνα.

Ο Ζίφκο, εαν μείνει, προφανώς και δεν θα είναι στην ευρωπαϊκή λίστα.
Αυτο που εννουσα οτι τα καλοκαιρινα λαθη στη δηλωση της Ευρωπαικης λιστας ειναι εξαιρετικα δυσκολο να διορθωθούν στην πορεια.

Επισης θα παριεις το ρισκο να δηλωσεις μονο τον 1ο τερματοφυλακα στην Ευρωπαικη λιστα;
Αν τραυματιστει ποιος θα παιζει; Ο 20χρονος που δεν εχει δει επαγγελματική 11αδα ποτε του;

Τα 300χιλ του Ζιφκο ειναι συμβόλαιο βασικού 11αδου σε ολες τις Ελληνικες ομαδες πλυν εμας και γαυρου.

Τωρα θα τον λενε Λοντικιν, ποντικην, χ ψ δεν εχει σημασια αρκει να μην κανεις το σταυρο σου μην τραυματιστη ο βασικος σου κιπερ οπως φετος.
Καταλαβαίνω την ανασφάλεια που μπορεί να νιώθεις για μια θέση που δίνει ακόμα και κούπα τσουλού (πχ Κουρτουά), αλλά έχουμε δύο νεαρούς κίπερς, με διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους (πολυ μου αρέσει η ποικιλία αυτή), οι οποίοι έπαιξαν πέρυσι τα πρώτα τους επαγγελματικά παιχνίδια με την Β' ομάδα μας και νιώθω πως αξίζουν, ο καθένας για τα χαρακτηριστικά και το ταβάνι του, να αξιοποιηθούν ως μπακ απ πλάνο. πχ 1. Κοτάρσκι ή Σβίαρ (αναφέρω μόνο αυτους που έχουν γραφτεί) 2. Ταλιχμανίδης και Μπαλωμένος (όποιος μπει πιο δυνατά στην Ολλανδία). Αν καταφέρουμε να κάνουμε το 0 στα 3 τότε ναι ας πάρουμε έναν σταθερά μέτριο τα τελευταια χρόνια κίπερ για να μη πατώσουμε... Καλά τον Ζίφκο δεν τον θεωρώ καν σαν παικτική επιλογή.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

JohnDag έγραψε:Καλό θα ήταν να κρατάτε μια πισινή για τον Κουαλιατα γιατί παίζει να τρίβουμε τα μάτια μας σε λίγους μήνες. Πολύ υποτίμηση βλέπω και δεν την θεωρώ σωστή. Ο παίχτης είναι ατόφιο ταλέντο και μπορεί σίγουρα να εξελιχθεί σε κάτι σπέσιαλ.
Θα κρατάμε πιο εύκολα πισινή αν πάμε και σε μια πιο safe επιλογή...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

GINOLA έγραψε:Δεν ξέρω τι ισχύει με τον Ρικάρντο αλλά καλώς ή κακώς πρέπει να καταλάβουμε ότι ο μποτο πήρε τον κουαλιατα για να παίζει και μάλιστα πανηγυρίζει που κατάφερε και τον έφερε.

Οπότε καλύτερα ας περιμένουμε να δούμε το παιδι πριν τον κρεμάσουνε

Έτσι,επίσης δίνεται ένα σεβαστό ποσό,μικρός ναι αλλά δε γίνεται να έρχεται με την λογική που έρχεται πχ,ο Νασμπεργκ.
Γι'αυτό λέω ότι δύσκολα θα δούμε έναν επιπέδου Καμπελα στο 10 που όλοι προσδοκούμε,γιατί θα θαφτεί ο μικρός.
Πολύ σωστό και το επιχείρημα του papwolf για τον Ρικάρντο,γιατί να έρθει στα 21 του να παίζει στην Β ομάδα και να μην καθόταν εκεί που είναι;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Gika, γράφατε ή έγραφαν.

Εγω σπάνια είμαι αισιόδοξος για παίκτες, έχω κατηγορηθεί άλλωστε και γι αυτό παλιότερα εδω στο φόρουμ :)

Για να λέω ότι τον πιστεύω τον συγκεκριμένο κάτι έχω δει.

Από κει και πέρα, ναι πάντα υπάρχει πιθανότητα να μην πιάσει ένας παίχτης.

Κρατάτε μια πισινή είπα και μην τον υποτιμάτε.

Αυτό, ούτε υπερβολές, ούτε τίποτα.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ενα Μπάζο-ερ κι ενας πιτσιρκας να δενει τα κορδονια του Μπισε. Μποτο δερνουμε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”