Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Ναι για το rain αναφέρομαι. Ασύλληπτη διαφορά υπερ της ποντκαστ παρουσιας. Που βέβαια αυτό είναι αφορμή για να κάνει ο καθένας την ενδοσκοπηση του γιατί υποπτεύομαι ότι συχνά, αδίκως, περνάμε εικόνα μέσα εδώ διαφορετική από αυτή που ισχύει. Και αυτό, πρώτα από όλα, πηγαίνει στο γράφοντα
- Μπαρκαρούτσος
Αυτό ισχύει γενικά στο ιντερνέτ. Κι εμένα που πολλοί με θεωρείτε μουνόπανο, είμαι καλό παιδάκι από κοντά, απλώς λίγο τρομακτικός στη φάτσα
Θυμάμαι κι άλλους ανθρώπους που είχα παρεξηγήσει στο φόρουμ και όταν τους είδα από κοντά, άλλοι άνθρωποι..
Εσείς που είστε πολλοί σε μια πόλη, είτε Αθήνα, είτε Θεσσαλονίκη, κάντε καμιά συνάντηση ρε να τα πείτε από κοντά. Θα είναι καλύτερο και για εσάς και για το φόρουμ συνολικά.
Εδώ Ολλανδία είμαστε (προς το παρόν) 5 άτομα από το φόρουμ που βρισκόμαστε και βλέπουμε τους αγώνες. Μαζευτείτε κι εκεί κάτω!

Θυμάμαι κι άλλους ανθρώπους που είχα παρεξηγήσει στο φόρουμ και όταν τους είδα από κοντά, άλλοι άνθρωποι..
Εσείς που είστε πολλοί σε μια πόλη, είτε Αθήνα, είτε Θεσσαλονίκη, κάντε καμιά συνάντηση ρε να τα πείτε από κοντά. Θα είναι καλύτερο και για εσάς και για το φόρουμ συνολικά.
Εδώ Ολλανδία είμαστε (προς το παρόν) 5 άτομα από το φόρουμ που βρισκόμαστε και βλέπουμε τους αγώνες. Μαζευτείτε κι εκεί κάτω!
- ΑποστόληςΑ
Συμφωνώ.Special 4 έγραψε:...Του Equalizer ο προφορικος λογος απεχει απο τον γραπτο
Εχει εξαιρετικη φωνη, μιλαει αψογα στο podcast, με καταπληκτικη ευφραδεια, πλουσιο λεξιλογιο, ευγενεια κ κοσμιοτητα
Ακομα κ να διαφωνεις, τα λεει πολυ ωραια
Στο γραπτο λογο δινει μια αισθηση επιθετικοτητας π νομιζεις οτι προκειται για αλλο ανθρωπο
Με το μικρόφωνο ακούγεται σαν άψογος επαγγελματίας.
- Μπαρκαρούτσος
Τον καλοπιάνετε για να μη κλείνει το topic την ώρα του αγώνα ρε; 

Επιβεβαιώνω ότι ο Μπαρκαρούτσος είναι το καλύτερο παιδί
Κωστή που να στείλω IBAN;
Κωστή που να στείλω IBAN;
- Μπαρκαρούτσος
Όχι Πέτρο, εσύ είσαι ακόμα καλύτερο παιδί!
Να στείλω εγώ ΙΒΑΝ;
Να στείλω εγώ ΙΒΑΝ;
Ο anchorman των podcast έχει κάνει σίγουρα στον Ερωτικό FM...standard!
Ο Odi εξαιρετική παρουσία και όσων αφορά τον κύριο με το αποτυχημένο χιουμοράκι, που τυχαίνει να είναι και γκαντέμης, ας μην ξανασυμμετάσχει μπας και ορθοποδήσει κανα τμήμα του οργανισμού ΠΑΟΚ...
Πέρα από την πλάκα, πολύ καλή προσπάθεια, απολαυστικες συζητήσεις.
Κι ειδικά μετά από αποτυχή αποτελέσματα, όπου δεν χρειάζεσαι "επαγγελματίες" είτε να σου χρυσώσουν το χάπι, είτε να σε καθοδηγούν με την γνώμη τους.
Συνεχίστε έτσι και να κάνετε και live στο ΥΤ, να παίρνουν τηλέφωνα τα μέλη και να τους μπανάρει ο Μπαρκαρούτσος!
Μπράβο παίδες!
Ο Odi εξαιρετική παρουσία και όσων αφορά τον κύριο με το αποτυχημένο χιουμοράκι, που τυχαίνει να είναι και γκαντέμης, ας μην ξανασυμμετάσχει μπας και ορθοποδήσει κανα τμήμα του οργανισμού ΠΑΟΚ...
Πέρα από την πλάκα, πολύ καλή προσπάθεια, απολαυστικες συζητήσεις.
Κι ειδικά μετά από αποτυχή αποτελέσματα, όπου δεν χρειάζεσαι "επαγγελματίες" είτε να σου χρυσώσουν το χάπι, είτε να σε καθοδηγούν με την γνώμη τους.
Συνεχίστε έτσι και να κάνετε και live στο ΥΤ, να παίρνουν τηλέφωνα τα μέλη και να τους μπανάρει ο Μπαρκαρούτσος!

Μπράβο παίδες!
Απολύτως σεβαστές οι κριτικές και ευχαριστούμε για τα θετικά λογιαΑποστόληςΑ έγραψε:Συμφωνώ.Special 4 έγραψε:...Του Equalizer ο προφορικος λογος απεχει απο τον γραπτο
Εχει εξαιρετικη φωνη, μιλαει αψογα στο podcast, με καταπληκτικη ευφραδεια, πλουσιο λεξιλογιο, ευγενεια κ κοσμιοτητα
Ακομα κ να διαφωνεις, τα λεει πολυ ωραια
Στο γραπτο λογο δινει μια αισθηση επιθετικοτητας π νομιζεις οτι προκειται για αλλο ανθρωπο
Με το μικρόφωνο ακούγεται σαν άψογος επαγγελματίας.
Μια διόρθωση μόνο, επιθετικότητα βγαίνει στο φόρουμ
Να διαβάζετε και τα κείμενα στην κεντρική ομως
Και μια έξτρα διόρθωση σχετικά με την κεντρική, το λάιβ τσατ κλπ:
Παιδιά ο λόγος που πιέζουμε για εκεί ΔΕΝ είναι αποκλειστικά ένας ούτε έχει να κάνει με το να στηρίξουν με το ζόρι τα μέλη.
Έχει να κάνει με την ΑΠΟΛΥΤΗ διάθεση να φτιάξουμε κάτι σύγχρονο, πλούσιο, παραγωγικό και ασπρόμαυρο
Όλα ένα πακέτο είναι. Τα ποντκαστ, οι συνεντεύξεις που έρχονται, οι ασπρόμαυρες ιστορίες, τα λάιβ κλπ
Άμα το πρώτο σχόλιο που βλέπω είναι "μου πήρατε το μπισκότο μου, είστε μαλακες φεύγω" Ε εκεί αντιδράω
Στόχος της σελίδας ήταν είναι και θα είναι η στήριξη του ΠΑΟΚ και άρα θέλουμε να κάνουμε σύγχρονα πράγματα που να συμμετέχει ο κόσμος
Δείχνουμε τη διάθεση, δείξτε και εσείς (γενικά μιλαω όχι σε κάποιον συγκεκριμένο)
Η οικονομική επιβίωση του εγχειρήματος είναι ένα παρακλάδι, όχι το πρώτιστο
Παιδιά ο λόγος που πιέζουμε για εκεί ΔΕΝ είναι αποκλειστικά ένας ούτε έχει να κάνει με το να στηρίξουν με το ζόρι τα μέλη.
Έχει να κάνει με την ΑΠΟΛΥΤΗ διάθεση να φτιάξουμε κάτι σύγχρονο, πλούσιο, παραγωγικό και ασπρόμαυρο
Όλα ένα πακέτο είναι. Τα ποντκαστ, οι συνεντεύξεις που έρχονται, οι ασπρόμαυρες ιστορίες, τα λάιβ κλπ
Άμα το πρώτο σχόλιο που βλέπω είναι "μου πήρατε το μπισκότο μου, είστε μαλακες φεύγω" Ε εκεί αντιδράω
Στόχος της σελίδας ήταν είναι και θα είναι η στήριξη του ΠΑΟΚ και άρα θέλουμε να κάνουμε σύγχρονα πράγματα που να συμμετέχει ο κόσμος
Δείχνουμε τη διάθεση, δείξτε και εσείς (γενικά μιλαω όχι σε κάποιον συγκεκριμένο)
Η οικονομική επιβίωση του εγχειρήματος είναι ένα παρακλάδι, όχι το πρώτιστο
Κι ο μπαρκαρουτσος καλά τα ελεγε χτες. Κι αυτά που είπατε για Σαματά σωστά κατά τη γνώμη μου.
Γενικά, για τα δικά μου γούστα, το podcast ως τωρα είναι πολύ πάνω από το φόρουμ σε επίπεδο αισθητικής, ποιότητας λόγου . Βλέποντας ότι πολλοί δημοσιογράφοι-εκπομπές αθλητικού περιεχομένου έχουν στραφεί εκεί, σωστά το επιλέξατε. Νομίζω έχει μέλλον, μπορείτε να κάνετε παπάδες αρκεί να κρατήσετε το ύφος ( πχ νομίζω κάποιος ανέφερε πάνω στη κουβέντα, τον γαμησαμε τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο, κάτι τέτοιο. Νομίζω αχρείαστος χαρακτηρισμος,αν και μάλλον του ξεφυγε) . Μέχρι στιγμής είναι διαφήμιση για τον ΠΑΟΚ αυτό που κάνετε
ΥΓ : βγες τζος ...
Γενικά, για τα δικά μου γούστα, το podcast ως τωρα είναι πολύ πάνω από το φόρουμ σε επίπεδο αισθητικής, ποιότητας λόγου . Βλέποντας ότι πολλοί δημοσιογράφοι-εκπομπές αθλητικού περιεχομένου έχουν στραφεί εκεί, σωστά το επιλέξατε. Νομίζω έχει μέλλον, μπορείτε να κάνετε παπάδες αρκεί να κρατήσετε το ύφος ( πχ νομίζω κάποιος ανέφερε πάνω στη κουβέντα, τον γαμησαμε τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο, κάτι τέτοιο. Νομίζω αχρείαστος χαρακτηρισμος,αν και μάλλον του ξεφυγε) . Μέχρι στιγμής είναι διαφήμιση για τον ΠΑΟΚ αυτό που κάνετε
ΥΓ : βγες τζος ...
- Μπαρκαρούτσος
Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά χαίρομαι πολύ να διαβάζω τα σχόλιά σας για το podcast!
Πάνε δες ποιος άνοιξε το topic του Μελιόπουλου...
Τι δηλαδή, επειδή ο ΠΑΟΚ σήκωσε το αήττητο πρωτάθλημα όταν ήμουν μπάρκο; Τς, σιγά...
Μετά Χριστόν προφήτες δεν δεχόμαστε, κύριε! Χρόνια έλεγα για την γκαντεμιά μου, εσείς με θυμηθήκατε το 2024!Minority4 έγραψε:όσων αφορά τον κύριο με το αποτυχημένο χιουμοράκι, που τυχαίνει να είναι και γκαντέμης, ας μην ξανασυμμετάσχει μπας και ορθοποδήσει κανα τμήμα του οργανισμού ΠΑΟΚ...
Πάνε δες ποιος άνοιξε το topic του Μελιόπουλου...
Τι δηλαδή, επειδή ο ΠΑΟΚ σήκωσε το αήττητο πρωτάθλημα όταν ήμουν μπάρκο; Τς, σιγά...
-
Ναι ,ε;
Μπορείς να γίνεις καναδυό χρόνια και αστροναύτης; θέλω να δώ κάτι
Μπορείς να γίνεις καναδυό χρόνια και αστροναύτης; θέλω να δώ κάτι

- Μπαρκαρούτσος
Θέλεις να ζήσεις real life το Armageddon, ε;

Το ζήτησε μέλος!alexgarcia6 έγραψε:Μλκ τι εικονιδιο εβαλες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το αβαταρ ταιριαζει Μπαρκα, γιατι μολις σε ακουσα στο podcast ειπα οτι εισαι ο Σαματα του μικροφωνου [FACE WITH TEARS OF JOY]