Pablo Gabriel García Pérez II
- Μπαρκαρούτσος
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Αυτό έγινε δύο χρόνια πριν.. Γιατί δέχτηκε να πάει στον ΠΑΟΚ Β';
Εκτός κι αν τελικά κρατάει μανιάτικα.
Εκτός κι αν τελικά κρατάει μανιάτικα.
- Shivaspace
η καρδιά τι λέει ?
άχχχχχχχχ ξεκινάει την απάντηση η Παυλάρα..στη συνέχεια όμως έμεινε στα καλά και τα θετικά όλων αυτών των χρόνων στην Ελλάδα, χωρίς μισή κακή λέξη ή αναφορά
Μεγάλος παικταράς και ακόμη πιο μεγάλος άνθρωπος που με λίγα λόγια πάντα κάτι σημαντικό έχει να πεί
φοβερός και στο τέλος που δείχνει την μπλούζα απ τα σεμηνάρια και λέει " τι γράφει εδώ?? "
ποιός είναι αυτός ο Ρούντι που έλεγαν και οι δύο προπονητές πως έχει έρθει στην Ελλάδα για τα μαθήματα του uefa pro??
άχχχχχχχχ ξεκινάει την απάντηση η Παυλάρα..στη συνέχεια όμως έμεινε στα καλά και τα θετικά όλων αυτών των χρόνων στην Ελλάδα, χωρίς μισή κακή λέξη ή αναφορά
Μεγάλος παικταράς και ακόμη πιο μεγάλος άνθρωπος που με λίγα λόγια πάντα κάτι σημαντικό έχει να πεί
φοβερός και στο τέλος που δείχνει την μπλούζα απ τα σεμηνάρια και λέει " τι γράφει εδώ?? "
ποιός είναι αυτός ο Ρούντι που έλεγαν και οι δύο προπονητές πως έχει έρθει στην Ελλάδα για τα μαθήματα του uefa pro??
Ας συνεχισουμε την αγαπημενη μας ασχολια να πυροβολαμε τα ποδια μας...
Παυλαρα, ενας απο μας.
Παυλαρα, ενας απο μας.
Το οποιο σηκωσε κιολας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ορίσαμε αντικαταστάτη του ενώ πήγαινε την ομάδα στα p.o και στα ημιτελικά του κυπέλλου.
- ΑποστόληςΑ
- Montrealiotis
Ήταν πισώπλατη μαχαίρια, δυστυχώς είναι γεγονός. Το «δεχτήκαμε» τότε γιατί πιστέψαμε ότι ερχεται ο Λουτσεσκου, άρα θα πέσουν λεφτά και θα πάμε πάλι για πρωτάθλημα και Νταμπλ.
Ακόμα πιο «ντροπιαστικο» ήταν ότι τον στείλαμε στην Ξάνθη να τελειώσει την καριέρα του για χάρη του Δωνη.
Ακόμα πιο «ντροπιαστικο» ήταν ότι τον στείλαμε στην Ξάνθη να τελειώσει την καριέρα του για χάρη του Δωνη.
- ΑποστόληςΑ
Να διευκρινίσω πως σαν πισώπλατη μαχαιριά εννοώ το ότι μαθεύτηκε η συμφωνία της ΠΑΕ με νέο προπονητή ενώ η ομάδα επρόκειτο να δώσει τους πιο σημαντικούς αγώνες της σεζόν.
-
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εφόσον έχει και την τυπική επαγγελματική κατοχύρωση, το πτυχίο του δηλαδή, δεν βλέπω το λόγο να μείνει στον ΠΑΟΚ Β΄.
Δηλαδή ο ΠΑΟΚ είναι το αποκουμπι του??
Όταν δεν μπορεί άλλου βολεύεται στον ΠΑΟΚ??
Εγώ νομίζω ότι αγαπάει τον ΠΑΟΚ και θα μείνει σε όποια θέση, για να προσφέρει στο μεγαλείο του ΠΑΟΚ.
- potamda
- Bet Guru 2023
Επειδή δε θυμάμαι ακριβώς, ειλικρινά το λέω όχι ειρωνικά.
Ο Πάμπλο δεν είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός μέχρι το τέλος της χρονιάς;
Του είχε υποσχεθεί κανείς ότι θα μείνει και τη νέα χρονιά;
Ο Πάμπλο δεν είχε αναλάβει ως υπηρεσιακός μέχρι το τέλος της χρονιάς;
Του είχε υποσχεθεί κανείς ότι θα μείνει και τη νέα χρονιά;
-
Εγώ θα είχα πάρει το δίπλωμα μου και δεν θα πήγαινα στην Β όταν ήρθε ο Λουτσεσκου.
Θα δοκίμαζα σε άλλη ομάδα για να αποδείξω την αξία μου.
Όπως πχ ο Ίβιτς.
Ως ΠΑΟΚτσης, όμως, μπορεί και να δεχομουν ως στρατιώτης του ΠΑΟΚ να είμαι σε οποιαδήποτε θέση αρκεί να προσφέρω για όσο καιρό με ήθελε η ομάδα.
Νομίζω κάτι τέτοιο έκανε ο αείμνηστος Καίσαρας.
Θα δοκίμαζα σε άλλη ομάδα για να αποδείξω την αξία μου.
Όπως πχ ο Ίβιτς.
Ως ΠΑΟΚτσης, όμως, μπορεί και να δεχομουν ως στρατιώτης του ΠΑΟΚ να είμαι σε οποιαδήποτε θέση αρκεί να προσφέρω για όσο καιρό με ήθελε η ομάδα.
Νομίζω κάτι τέτοιο έκανε ο αείμνηστος Καίσαρας.
Εγώ πιστεύω κακώς έχασε ο Πάμπλο δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ Β, έπρεπε να πάει εξαρχής σε κανονική ομάδα για αγροτικό, τώρα του χρόνου θα ήταν πολύ πιο έτοιμος και πιο ψημένος.
Β ομάδα με κανονική ομάδα είναι η μέρα με τη νύχτα για ένα προπονητή.
Έστω και έτσι ευκαιρία του χρόνου να προσθέσει εμπερία. Με τον Πάμπλο δε χανόμαστε έτσι και αλλιώς.
ΥΓ. Το ότι τον στείλαμε στην Ξάνθη πάντως είναι χοντρό ψέμα, κανένα δεν έστειλε η ομάδα.
Β ομάδα με κανονική ομάδα είναι η μέρα με τη νύχτα για ένα προπονητή.
Έστω και έτσι ευκαιρία του χρόνου να προσθέσει εμπερία. Με τον Πάμπλο δε χανόμαστε έτσι και αλλιώς.
ΥΓ. Το ότι τον στείλαμε στην Ξάνθη πάντως είναι χοντρό ψέμα, κανένα δεν έστειλε η ομάδα.
- Montrealiotis
Το στείλαμε σε εισαγωγικά…
Τον διώξαμε και πήγε στην Ξάνθη για 6 μήνες.
Τον διώξαμε και πήγε στην Ξάνθη για 6 μήνες.
Κανένα δε διώξαμε, ο παίκτης ήθελε να φύγει για ήθελε να παίζει και όχι να κάθεται πάγκο. Και ο ΠΑΟΚ το σεβάστηκε και τον άφησε. Άντε με τα χαζά