Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- bersekeros
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Ήρθε το ΠΑΟΚτσάκι!
[youtube]BKDgwMTI6tw[/youtube]
[youtube]xzSWwqUhI9c[/youtube]
[youtube]BKDgwMTI6tw[/youtube]
[youtube]xzSWwqUhI9c[/youtube]
O προπονητής είναι τόσο μπροστά Dim που όταν μοιρήστηκε ότι δεν θα έχει χαφ, έκανε σύστημα τη γιόμα. 3 μπροστά καλοί και γρήγοροι, 3 πίσω να κρατάμε το 0, 2 στα πλάγια για ισορροπία, 1 τερματάς με καλό βόλε και δυο στο κέντρο ότι ξέμεινε.Dimg4 έγραψε:Πολυ κριμα που δεν εγινε προτεραιοτητα η επενδυση σε χαφ υψηλου επιπεδου. Ο γαυρος ενισχυθηκε παρα πολυ στο κεντρο και πρεπει οπωσδηποτε να ενισχυθουμε.
Ο αντίπαλος κατοχή 70%, μόλις κλέβουμε τη μπάλα την πετάμε μπροστά 60 μέτρα και τρέχουμε, κάτι θα κάτσει.
Δεν θέλει χαφ.
Ποσο χρονων να ειναι αυτη η ψυχη ο Μακελελε;anekfrastos έγραψε: ...........................................................
Αυτό έπαιζε ο Μουρίνιο στην Τσέλσι το 2005 και πήρε την ταυτότητα της Μπαρτσελόνα, αλλά είχε Μακελελέ δίπλα στον Λάμπαρντ.
-
dimitris88
καταλαβαίνω πως το λες και έχεις δίκιο. Το εξετάζεις όμως καθαρά και μόνο από την άποψη την αγωνιστική. Δες το όμως και λίγο από την άποψη την οικονομική και την απόφαση που έχει παρθεί για εξορθολογισμό. Αυτήν τη στιγμή έχουμε οκτώ συμβόλαια για τις δύο θέσεις των κεντρικών χαφ (Καντουρί, Σβάμπ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Αουγκούστο, Μίσιτς, Νινούα, Μπαλογιάννης). Σκέψου το λίγο αυτό. Ναι κανένας τους δεν έχει την αθλητικότητα και αυτά τα ταχυδυναμικά χαρακτηριστικά που οπωσδήποτε χρειαζόμαστε στο κέντρο αλλά από την άλλη τι να πεις, να πάρουμε ένατο χαφ γιατί μας λείπουν τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά; Τον ξέρουν στη διοίκηση ότι πρέπει να γίνει αλλαγή χαρακτηριστικών, το έχει ζητήσει και ο προπονητής (γι' αυτό ήθελε Μενσά). Αλλά η διοίκηση έχει πάρει την απόφαση, πρώτα ξεφορτωνόμαστε συμβόλαιο και μετά προσθέτουμε καινούργιο. Βασικά θέλει να ξεφορτωθεί το 700-800χιλ συμβόλαιο του Εσίτι και το 1,1εκ του Καντουρί. Εάν μπορέσει τουλάχιστον να φύγει το ένα ή και τα δύο θα παρθεί τέτοιος παίκτης, διαφορετικά δεν είμαι σίγουρος.joshua έγραψε:Σοβαρα τωρα δεν βλεπουμε το ελλειμα αθλητικοτητας στα χαφ την ωρα μαλιστα που ΚΑΙ η τριαδα στα στοπερ ειναι μεγαλα κορμια.Τοσα παιχνιδια στην ευρωπη που δεινοπαθουμε εξαιτιας της συγκεκριμενης ελλειψης δεν μας εγιναν μαθημα.
- rade paprica
anekfrastos έγραψε:Αν πάρουμε και άλλο παίκτη από τους Πορτογάλους, Μπενφίκα Β' - Μπενφίκα Α' θα γίνει σε λίγο το ματς της Τρίτης
θα μας κατηγορήσουν και για πολυιδιοκτησία
Όσο και να αραδιάζουμε ονόματα αυτή την στιγμή ουσιαστικά έχουμε 3 χαφ. Εγώ μετράω και τον Εσιτι κανονικά, πιστεύω ότι έχει να δώσει.
Έχουμε, λοιπόν, και λέμε.
Σβαμπ, Καντουρι, Εσιτι.
Μισιτς δεν ξέρουμε καν ποτε γυρίζει και Αγκουστο θέλει τουλάχιστον 3μηνο για να γυρισει και να φορμαριστει. Σύμφωνα με την ευοιωνη πρόβλεψη.
Νινουα δεν ξέρουμε ακόμα αν μπορεί να σταθεί, μακάρι να μπορεί αλλα ειναι ερωτηματικό. Δεν είναι μεταγραφή σαν του Σβαμπ που ξέρεις ότι ήρθε για να μπει αμέσως και να προσφέρει, αυτό εννοώ.
Τσιγγαρας, Μπαλογιαννης φαίνεται ότι δεν υπολογίζονται στην παρούσα φάση.
Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Και από δω και πέρα πλέον έχει 3 ματς την βδομάδα σχεδόν ασταμάτητα.
Πείτε μου εσείς αν με 3 χαφ βγαίνουν 3 ματς την βδομάδα. Μια τιμωρία και ένα τραυματισμό και αντε μετά να κατεβάσεις 11αδα.
Θέλουμε χαφ αυτό είναι δεδομένο, όχι μόνο για να προσθέσεις ποιότητα αλλά και γιατί δεν βγαίνουμε ούτε αριθμητικά.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχουμε, λοιπόν, και λέμε.
Σβαμπ, Καντουρι, Εσιτι.
Μισιτς δεν ξέρουμε καν ποτε γυρίζει και Αγκουστο θέλει τουλάχιστον 3μηνο για να γυρισει και να φορμαριστει. Σύμφωνα με την ευοιωνη πρόβλεψη.
Νινουα δεν ξέρουμε ακόμα αν μπορεί να σταθεί, μακάρι να μπορεί αλλα ειναι ερωτηματικό. Δεν είναι μεταγραφή σαν του Σβαμπ που ξέρεις ότι ήρθε για να μπει αμέσως και να προσφέρει, αυτό εννοώ.
Τσιγγαρας, Μπαλογιαννης φαίνεται ότι δεν υπολογίζονται στην παρούσα φάση.
Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Και από δω και πέρα πλέον έχει 3 ματς την βδομάδα σχεδόν ασταμάτητα.
Πείτε μου εσείς αν με 3 χαφ βγαίνουν 3 ματς την βδομάδα. Μια τιμωρία και ένα τραυματισμό και αντε μετά να κατεβάσεις 11αδα.
Θέλουμε χαφ αυτό είναι δεδομένο, όχι μόνο για να προσθέσεις ποιότητα αλλά και γιατί δεν βγαίνουμε ούτε αριθμητικά.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- rade paprica
έχουμε 3 χαφ αλλά πληρώνουμε 7
και πλέον δε μας παίρνει
και εγώ θέλω μια ουσιαστική ποιοτική αναβάθμιση στα χαφ
αλλά πως κάνεις τη σούμα, αυτό εμείς δεν το ξέρουμε
και πλέον δε μας παίρνει
και εγώ θέλω μια ουσιαστική ποιοτική αναβάθμιση στα χαφ
αλλά πως κάνεις τη σούμα, αυτό εμείς δεν το ξέρουμε
- constadine
Από τις φώτο από την άφιξη του Pereira ,βλέπω δεν είναι κοντός.
Πρέπει να είναι γύρω στο 1,80.
Το transfermarkt δεν έχει το ύψος του παίκτη .
- zarathustra79
O Augusto από που προκύπτει οτι θα ειναι εκτός για άλλους τρεις μήνες?? Δεν έχει ξεκινήσει ηδη ατομικές προπονήσεις εδω κ καποιο καιρο?? Εγω νομιζα οτι οπου ναναι θα μπει κανονικα, απλα δε μπορει να υπολογιζεται για το ματς με benfica κ ενδεχομενως να ειναι ανετοιμος στο παιχνιδι των play off (αν προκριθουμε). Αλλα αλλους τρεις μηνες εκτος γιατι??
Παιχτης π επανερχεται απο χιαστο θελεις σιγουρα κανα 2μηνο κανονικων προπονησεων για να επανελθει...
Δεν εκανε προετοιμασια δεν εκανε τπτ...
καλα λενε, Χριστουγεννα και αν θα παιξει!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εκανε προετοιμασια δεν εκανε τπτ...
καλα λενε, Χριστουγεννα και αν θα παιξει!
- bersekeros
1.83 m και 73 kgconstadine έγραψε:Από τις φώτο από την άφιξη του Pereira ,βλέπω δεν είναι κοντός.
https://www.fifaindex.com/player/241726 ... ra/fifa20/
Το θεμα με τα χαφ ειναι μεγαλο. Ναι εχουμε 7 αλλα τα τρια υπολογιζονται. Και αυτοι οι 3 Καλουνται να παιξουν και ολοι μαζι σε καποιο ματς. Και εχουμε και ματς Τεταρτη Κυριακη μεχρι το χειμωνα. Με δεδομενο οτι οι μπαλογιαννης Τσιγγαρας δεν υπολογιζονται απο τον προπονητη εκει εχουμε τοσο μεγαλο προβλημα που θα προτιμουσα να μαζευανε οτι χρημα ειχαν και να τα ριχναν σε αυτο το χωρο. Αντι για Νινουα και περειρα ας παιρναν εναν χαφ με δυο μυρια. Τεσπα το ποδοσφαιρο Ειναι δικαιο αθλημα και οτι κανεις σου το δινει πισω. Εκτος κιαν ο Αμπελ βαλει καναν Κρεσπο 6αρι τον μπισε δεξια στα μπακ η τερμα, θα φερει Πελκα ποιο πισω στο 6μ ξερω γω Πασχαλακη στο κεντρο στο ημικυκλιο να κοβει με το υψος του τα ελευθερα του αντιπαλου, η απλα δεν παιξει με χαφ. Θα φορτωσει τις γραμμες στα πλαγια τοσο που θα ανηφοριζει το γηπεδο στο κεντρο.
Βεβαια ισως πρεπει να αναγκαστουμε να παιξουμε με καποιον πλην των 3ων για να δουμε αν τελικα μας κανουν ή αλλιως να δοθουν δανεικοι.
Δεν μπορεις να εχεις 2-3 20 χρονους στα χαφ και να πιανουν απλα θεση αν δεν ειναι σε θεση να μπουν και να ανταποκριθουν.
Ειτε λεγονται Τσιγγαρας ειτε Μπαλογιαννης ειτε Νινουα.
Ας αποφασιστει ποιοι αξιζουν να μεινουν και οι υπολοιποι ας πανε να ψηθουν.
Δεν μπορεις να εχεις 2-3 20 χρονους στα χαφ και να πιανουν απλα θεση αν δεν ειναι σε θεση να μπουν και να ανταποκριθουν.
Ειτε λεγονται Τσιγγαρας ειτε Μπαλογιαννης ειτε Νινουα.
Ας αποφασιστει ποιοι αξιζουν να μεινουν και οι υπολοιποι ας πανε να ψηθουν.
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 IΙ
Εμενα θα μου αρεσε να τους υπολογιζε τους μικρους μας για εκει. Αλλα,απο οτι ειδα μεχρι τωρα Στα φιλικα τον Μπαλογιαννη το εχει στου νου για μπακ και τον τσιγγαρα καπου εκει κιαυτον. Ουτε ενα ματς στην θεση τους
Υ.Γ. Γιατι δινουμε παιδια απο τις ακηδημιες μας σε παραρτηματα του γαυρου και των αλλων δεν το εχω καταλαβει ποτε. Τι περιμενουμε να τους εξελιξουνε?
Υ.Γ. Γιατι δινουμε παιδια απο τις ακηδημιες μας σε παραρτηματα του γαυρου και των αλλων δεν το εχω καταλαβει ποτε. Τι περιμενουμε να τους εξελιξουνε?
Μεγάλε Ρέμπε πούλα έναν απ τους δύο μπροστά και φέρε φοράρα. Είναι κρίμα τόσο γρήγορη ανάπτυξη μπροστά να μην αξιοποιείται