Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
laska4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από laska4 »

θα μπουμε κανα τσουλου και να σας πω πως θα τρεχουμε ολοι ..και στο τμημα μπουρλοτο θα παρουμε διαρκειας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Πέμ 30 Ιούλ 2020, 14:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

gika έγραψε:
K_geo έγραψε:εχουν πτυχία Ελληνικά πάντως :) :mrgreen:

τωρα, αν ειμαστε και τόσο καλοί σαν οπαδοί στο...scouting γιατρών ε τι να πω ρε φίλε! είμαστε πολύ μπροστά πια!!!! :lol:
Εγώ δεν γουστάρω τον Ιωάννη Γιγή, γιο του Παναγιώτη Γιγή. Ο μπαμπάς γαμούσε σαν γιατρός και ήταν παλιά στον ΠΑΟΚ. Ο γιος πέρα από το ότι τα βρήκε όλα στρωμένα και "κληρωνόμησε" τόσο τη θέση του μπαμπά στο ΑΠΘ όσο και την θέση του στον.. ΠΑΟΚ, είναι από τους γιατρούς που βλέπουν τους ασθενείς σαν πορτοφόλι. Σαν γιατρός δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικός είναι.
Για να μη το συνεχίζουμε σε λάθος τοπικ,ακριβώς το αντίθετο. Είναι γιατρός-άνθρωπος και στο λέω γιατί χωρίς να με ξέρει με έκανε καλά...χωρίς να γδάρει. Δε το συνεχίζω είναι λεπτό θέμα. Απλά πραγματικά βοηθάει κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:
renegade έγραψε:https://www.paokfc.gr/nea/20200730-to-neo-iatriko-epiteleio-tis-pae-paok/?fbclid=IwAR1gu90cZ9oQlMNOdRdC8zqHxZEGCCTi0vWX9dgSRaw1ocbMBGDYvbFBuYQ
Ελπίζω να εγκρίνει ο Γκοσπι
Ενα παλικαρι, δεν θυμαμαι ποιος, ειχε σχολιασει οταν ακουστηκε το ονομα του Δανιηλιδη για γυμναστη "ας φερουν και τον Ραλλη πισω αν ειναι"
Να που επανηλθε και ο Ραλλης λοιπον...
Αντιπαρερχομαι την εμμεση ειρωνια και απαξιωση μου λοιπον (δεν εχω καταλαβει τι θεμα εχεις με μενα αλλα οκ) και επιφυλασσομαι να σχολιασω μολις δω ποιοι ειναι οι αλλοι 3 του τιμ...
Περικλής Παπαδόπουλος.γιγης και διτσιος
Εγω λοιπον μονο για τον Παπαδοπουλο εχω πληροφορηση, αλλα θα την κρατησω για μενα...
Μακαρι αυτη η 4αδα να ανταπεξελθει και τα περιουσιακα στοιχεια της ομαδας να διαφυλαχθουν!
Εξαλλου χειροτερα αποτελεσματα απο τους προηγουμενους δυσκολα θα εχουμε!
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Το Αυστριακό αλάνι με το ΚΤΕΛ έρχεται;;;
Ομοίως και ο Γκαλινοβιτς..
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

καλά κάνει και βοηθάει κόσμο.
και άλλοι γιατροί βοηθάνε κόσμο και δεν ακούγονται.
η οικογένεια Γιγή ξέρω από μέσα ότι μέσα ότι έπαιρνε δωρεάν διαρκείας από τη διοίκηση , όταν κάποιοι φίλαθλοι κάνανε το σκατό τους παξιμάδι για να βοηθήσουνε τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδιά μην το πάμε αλλού το θέμα

Ας μείνουμε στα μεταγραφικα εδω

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Gospi έγραψε: Εξαλλου χειροτερα αποτελεσματα απο τους προηγουμενους δυσκολα θα εχουμε!
κανονισε μαυρογατα.. :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

milhouse777, και γω από προσωπική εμπειρία μιλάω. Αλλά είμαστε οφ τοπικ.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Κοροϊδεύετε και με χλευάζετε επανειλημμένα πόσα να αντέξω άλλο ... :mrgreen: το θέμα με το πρόστιμο της Αρσεναλ εγώ το έβγαλα πρώτος στην φόρα πριν πολύ καιρό δεν έχει σημασία πόσο είναι η ρήτρα , μπορεί να γίνανε πράγματα και άλλα που δεν τα ξέρουμε και έπεσε στο 20% όπως γράφουν... και κατηγορήσατε λανθασμένα τα ΑΡΔ... σημασία έχει ότι ο παίχτης θα υπογράψει τον Γενάρη ελεύθερος δεν ανανεώνει και εμείς και η Αρσεναλ στο τέλος θα πάρουμε τα @@ του Ακομπ.

Παρακαλάτε να γίνει ανταλλαγή με Λαριν μονο αυτό σας λέω. Σας είπα ανούσια μεταγραφή ο Ακομπ τις ίδιες ευκαιρίες στον Γαιτανίδη να έδινες θα τον πουλούσες ως νέο Καρελη 4εκ.

Δεν σέβεται κανένας την θέση του 9 ζητάτε παίχτες των 2εκ. στο 9 και στα χαφ θέλετε παίχτες με τα τριπλάσια. Δημιουργήσατε κλίμα να μείνουμε χωρίς σεντερ φορ και φέτος και να μείνουμε με τα παιδάκια εκεί. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στο 9 θα έχει παίχτη σημαία.

Next big thing με τα τον Πουκι που χάσαμε μην ψάχνετε στην Φιλανδία. :mrgreen:

Τέλος υπάρχει ένας Σελοφαν σε αυτό το φορουμ που ειρωνεύεται τους πάντες αλλά αυτόν δεν σας πειράζει εγώ αν κάνω το ίδιο παρεξηγήστε μερικοί και με πετσοκόβετε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

laska4 έγραψε:θα μπουμε κανα τσουλου και να σας πω πως θα τρεχουμε ολοι ..και στο τμημα μπουρλοτο θα παρουμε διαρκειας
+1000
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Η πτήση από Βιέννη πάντως έφτασε πριν μισή ώρα... Just sayin'... :?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

jibbie έγραψε:
Gospi έγραψε: Εξαλλου χειροτερα αποτελεσματα απο τους προηγουμενους δυσκολα θα εχουμε!
κανονισε μαυρογατα.. :lol:
Ειμαι πολλα πραγματα! Αλλα γκαντεμης ΠΟΤΕ!
:lol: :lol: :lol: :lol:
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Ήρθε ηρεμήστε.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Jeremy4 έγραψε:Η πτήση από Βιέννη πάντως έφτασε πριν μισή ώρα... Just sayin'... :?

εφτασε κι ο μαν με τη πτηση!
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

O SWAP είναι σαλονικα !
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”