Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
laska4

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X

Δημοσίευση από laska4 »

ναι και νομιζετε εσεις , ολοι στην εεα απο την πειρεα και δεν θα το λαβουν υποψη τους τις κατηγοριες ...που ζουμε ρε παιδια και ποιες μασκες τις σκευωριας θα πεσουν ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Σάβ 11 Ιαν 2020, 18:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Το θέμα είναι η ισονομία. Όταν ο Ιβάν απαίτησε δίκαιους όρους, τον γράψανε. Αυτοί έβαλαν τους κανόνες του παιχνιδιού. Όταν ακούμπησε το δαχτυλάκι του ο Ιβάν και πήγε να παίξει, όπως οι βρωμιάρηδες όρισαν, ξεκίνησε η επανάσταση ( βλέπε δανεικούς). Ενώ αυτοί έχουν κάνει τα απίστευτα. Και θέλουν να πείσουν τώρα το κοινό τους, τα πρόβατα, ότι έχουν και ηθικό πλεονέκτημα και ότι ο Ιβάν είναι το τέρας της υπόθεσης. Σιχαματα...
gpap

Δημοσίευση από gpap »

μην ξεχνάμε πως σχεδιάζεται συνάντηση των παραγόντων των 4 μεγάλων ομάδων με την Ουέφα.
Εκεί λοιπόν, ο γαύρος επιδιώκει να φανεί πως είναι τόσο διεφθαρμένος όσο και οι υπόλοιποι.
Μην το ξεχνάμε.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

gpap έγραψε:γενικά, αν υπάρχουν στοιχεία, αλλά λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορεί να γίνουν δεκτά, δεν συμφωνώ.

Είναι σαν να έχουμε video τον Μαρινάκη να στέλνει το Polo στην Λάρισα, αλλά επειδή είναι προϊόν υποκλοπής δεν γίνεται δεκτό στα δικαστήρια.
Δεν είναι έτσι ακριβώς. Με αυτό που λες επιβραβεύουμε εγκληματικές ενέργειες προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός μας. Με την ίδια λογική, μπορεί κάποιος να απειλήσει, να κλέψει, να εκβιασει, να σκοτώσει κλπ ώστε να επιτύχει αυτό που θέλει στο δικαστήριο. Γι αυτό το λόγο στοιχεία και αποδείξεις που αποκτήθηκαν με παράνομο τρόπο δεν γίνονται δεκτά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γερασίμου έγραψε:Μαρούπα:
...πρόκειται για κλοπή τραπεζικών εγγράφων και παραβίαση του τραπεζικού απορρήτου. Καταλαβαίνουμε όλοι πως και ποιος το έκανε (δημοσιεύονται στο Β{λ}ήμα).
Καταλαβαίνουμε όλοι μας. Πρακτικές μαφίας. Σε κανένα δικαστήριο, από Πταισματοδικείο μέχρι Συμβούλιο Επικρατείας δεν γίνονται αποδεκτά ανώνυμα έγγραφα ή ανώνυμες καταγγελίες. Περιμένει κάποιος να διωχθούν ποινικά οι υπεύθυνοι; Πιθανότερο είναι το να κατοικηθεί σε 2-3 χρόνια από γήινους ο Κρόνος.
Μαρούπα:
...παρακαλώ τους φιλάθλους και οπαδούς, να μην κρίνουν με γνώμονα τα συμφέροντα και την αγάπη για την ομάδα τους, αλλά τα εθνικά, πατριωτικά κλπ, κλπ.
Αν δηλαδή εξυπηρετήσετε αγαπητή κυρία τα ποταπά συμφέροντα ενός υποδίκου για τον μισό+ ποινικό κώδικα, να κατεβάσουμε τα παντελόνια και να καθήσουμε στα τέσσερα; Από μικρό παιδί μπόρεσα να καταλάβω πόσο "επαρχία" μας θεωρούσαν οι "πρω(κ)τευουσιάνοι. Πως έπρεπε οι πατεράδες μας ή και παππούδες μας και μετέπειτα εμείς να δουλεύουμε προκειμένου να τα τρώει όλα το αδηφάγο λεκανοπέδιο. Για την Ολυμπιάδα του 2004 πληρώσαμε όλοι οι Έλληνες για να φάει 15 δις ευρώ η πρωτεύουσα. Και ντροπή και αμαρτία και σε μένα, που τη μέρα που άκουσα για την ανάληψη της Ολυμπιάδας εκείνης από την Αθήνα, με έπιασε συγκίνηση και υπερηφάνεια, χωρίς να σκεφτώ τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις για όλους. Τόσο μ@@@κας!,
Θέλουν λοιπόν πόλεμο-διαίρεση της χώρας; Ας το σκεφτούν. Αιλλάντα από το αυλάκι και κάτω, ανεξάρτητη Μακεδονία εμείς. Παίρνω κι άλλη αμαρτία, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να είμαστε και υπό τον σουλτάνο της Άγκυρας, γιατί αν μη τι άλλο, αυτός νοιάζεται πραγματικά για την πατρίδα του.
Κάνετε το λάθος να υπερτιμήσετε το ποδόσφαιρο.

Εδώ δεν γεμίζουμε την Τούμπα εκτός ντερμπί. Ακόμα και στα ντέρμπι πουλάμε 30.000 εισητήρια κι άλλοι τόσοι να είμαστε στο παοκ τιβι. Και είμαστε η πιο λαοφιλής ομάδα στην Ελλάδα μαζί με τον γαύρο. Δεν λέω ότι εμείς είμαστε λίγοι. Λίγοι είναι όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά.

Εδώ δεν έγινε τίποτα με το σκοπιανό, πιστεύετε θα γίνει κάτι αν ρίξουν τον ΠΑΟΚ; Πρωτάθλημα σου κλέψανε και στους δρόμους βγήκαν 500-1000 άτομα. Το 2007 με τον Ζαγοράκη ήταν 10.000. Κάθε δεκαετία πέφτουμε και μια τάξη μεγέθους σε φανατικούς.

Αυτά τα "συνορα στα Τέμπη" είναι για άλλες δεκαετίες. Σήμερα ο κόσμος έχει άλλες καύλες από το να πάει σε πόλεμο για το ποδόσφαιρο.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

ας τιμωρηθουν οι παραβατες οπως αρμοζει και ας ληφθουν και οι κατηγοριες ..αφου δεν φοβομαστε ...ετσι δεν ειναι ;;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ποιος θα τον σκίσει τον μαρινακη ; αυτοί που όταν ζορίζονται μεταναστευουν στην Αμερική η παραιτούνται της υπόθεσης;

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gpap

Δημοσίευση από gpap »

tolis14 έγραψε:
gpap έγραψε:γενικά, αν υπάρχουν στοιχεία, αλλά λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορεί να γίνουν δεκτά, δεν συμφωνώ.

Είναι σαν να έχουμε video τον Μαρινάκη να στέλνει το Polo στην Λάρισα, αλλά επειδή είναι προϊόν υποκλοπής δεν γίνεται δεκτό στα δικαστήρια.
Δεν είναι έτσι ακριβώς. Με αυτό που λες επιβραβεύουμε εγκληματικές ενέργειες προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός μας. Με την ίδια λογική, μπορεί κάποιος να απειλήσει, να κλέψει, να εκβιασει, να σκοτώσει κλπ ώστε να επιτύχει αυτό που θέλει στο δικαστήριο. Γι αυτό το λόγο στοιχεία και αποδείξεις που αποκτήθηκαν με παράνομο τρόπο δεν γίνονται δεκτά.
Παράνομος τρόπος θεωρείται να προσάψεις πχ εσύ στοιχεία των τραπεζικών μου λογαριασμών, χωρίς την έγκρισή μου.
Αν σε αυτές τις τραπεζικές συναλλαγές, φαίνεται πως εγώ πλήρωσα τους τύπους που έδειραν τον Τζήλο, θεωρείς πως είναι ηθικό να χρησιμοποιηθεί η μη έγκρισή μου για την δημοσίευση των τραπεζικών μου λογαριασμών, ως βάση της απαλλαγής μου;

Οκ, νομικά θα είμαι αθώος, εφόσον δεν θα υπάρχουν στοιχεία εις βάρος μου,
αλλά ηθικά φίλε μου, όλοι θα με θεωρείτε ένοχο.
Και πάντα θα φοβάμαι μην βγει κάποια στιγμή κάποιος από αυτούς που πληρώθηκαν, και αυτοβούλως δώσει τις δικές του τραπεζικές συναλλαγές σε όσους με κυνηγάνε.

Πιστεύω να γίνομαι κατανοητός σε ότι γράφω.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Θυμίζω παρόμοιες περιπτώσεις που δεν υπολογίστηκαν ως στοιχεία, παρόμοιες περιπτώσεις:
α) video του Χαϊκαλη όταν προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν από την κυβέρνηση Σαμαρά για να ψηφίσει για πρόεδρο δημοκρατίας ώστε να μην πέσει η κυβέρνηση. Η προσπάθεια δωροδοκίας είχε γίνει μέσα σε εστιατόριο και ο ηθοποιός-πολιτικός (τότε) είχε ζητήσει την βοήθεια του Λαζόπουλου
β) video του Κασιδιάρη όπου φαίνεται ο Μπαλτάκος, δεξί χέρι τότε του Σαμαρά, να αποδέχεται πως η υπόθεση της δίκης της χρυσής αυγής, ήταν εντολή του Σαμαρά
γ) ηχητικό ντοκουμέντο του Σαμαρά που επιβεβαιώνει τα παραπάνω
δ) ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο Ζαφειρόπουλος αποδέχεται πως η γυναίκα του Καραμανλή πήρε πτυχίο Ιατρού χωρίς να δώσει εξετάσεις (είχε περάσει ως Βρεφονηπιοκόμος αν θυμάμαι καλά).
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

τοπική κυβέρνηση στην Ελλάδα θα έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα απ' ότι είναι σήμερα..
Δώσε στον Έλληνα εξουσία και άλλο τίποτα..
Αν και έχουμε παραβγεί offtopic ..θεωρείς δηλαδή πως είμαστε ενωμένος λαός και δεν κοιτάζουμε αποκλειστικά το συμφέρον μας;
Σε όλο τον κόσμο όλοι οι άνθρωποι κοιτούν πρώτα τον εαυτό τους ΑΛΛΑ, όταν ο νόμος είναι αυστηρός και μπορεί να εφαρμοστεί, δες της Γερμανία, απέναντι στο νόμο εκτός μεγάλων εξαιρέσεων είναι όλοι ίσοι.
Όσον αφορά το αν πιστεύω ότι είμαστε ενωμένος λαός φυσικά και όχι, ούτε ομοιογενείς είμαστε, οι ντόπιοι εμάς τους Πόντιους σε μεγάλο βαθμό μας θεωρούν ξένους, δες τα βιβλία ιστορίας που γράφονται στις μέρες μας, τους Πομάκους επίσης, για τους Θράκες τι θες να σου πω, με κορυφαίο παράδειγμα την Κύπρο, την παρατήσαμε στο έλεος της τότε που ο εθνάρχης είπε πως η Κύπρος κοιτε μακρά... Να μιλήσω για Ήπειρο;
Προσωπική μου άποψη είναι πως ο μόνος νόμος που πήγε στη σωστή κατεύθυνση για εμένα ήταν το σχέδιο Καποδίστριας, στην αρχική μη εφαρμοσμένη του μορφή, που έλεγε πως οι φόροι μένουν στην κάθε περιφέρεια και ένα ποσοστό ανάλογα τον πληθυσμό θα πηγαίνει στο κεντρικό κράτος το οποίο θα το μοίραζε ανάλογα τις εκάστοτε ανάγκες.
Ξέρεις πως οι πρώην γιουγκοσλαβικες χώρες σήμερα έχουν καταργήσει τις βίζες και τα διαβατήρια μεταξύ τούς; Κροατία Σλοβενία ανυπαρκτα σύνορα Σερβία Βοσνία το ίδιο Σερβία Σκόπια κοινά, Μαυροβούνιο Σερβία μια από τα ίδια... Επίσης εμπορικα έχουν συνάψει σχετικές συμφωνίες για ελεύθερη μετακίνηση προϊόντων.
Δε θέλω να γίνουμε Γιουγκοσλαβία αλλά μια ένωση στη μορφή που έχει το Νόβισαντ με την υπόλοιπη Σερβία δε με χαλάει καθόλου...
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

gpap έγραψε:
tolis14 έγραψε:

Παράνομος τρόπος θεωρείται να προσάψεις πχ εσύ στοιχεία των τραπεζικών μου λογαριασμών, χωρίς την έγκρισή μου.
Αν σε αυτές τις τραπεζικές συναλλαγές, φαίνεται πως εγώ πλήρωσα τους τύπους που έδειραν τον Τζήλο, θεωρείς πως είναι ηθικό να χρησιμοποιηθεί η μη έγκρισή μου για την δημοσίευση των τραπεζικών μου λογαριασμών, ως βάση της απαλλαγής μου;

Οκ, νομικά θα είμαι αθώος, εφόσον δεν θα υπάρχουν στοιχεία εις βάρος μου,
αλλά ηθικά φίλε μου, όλοι θα με θεωρείτε ένοχο.
Και πάντα θα φοβάμαι μην βγει κάποια στιγμή κάποιος από αυτούς που πληρώθηκαν, και αυτοβούλως δώσει τις δικές του τραπεζικές συναλλαγές σε όσους με κυνηγάνε.

Πιστεύω να γίνομαι κατανοητός σε ότι γράφω.
Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν είναι αποτέλεσμα υποκλοπής. Οπότε ναι, είναι παράνομο να χρησιμοποιηθούν. Να σου το θέσω αλλιώς. Πες ότι δουλεύεις κάπου και το αφεντικό σου το αντιπαθείς και το βρίζεις όλη μέρα. Το αφεντικό σου όμως το υποπτεύεται ότι τον βρίζεις και τον κατηγορείς και βάζει έναν τύπο να μπει στο σπίτι σου κρυφά ώστε να εγκαταστήσει κάμερα και να σε πιάσει να τον βρίζεις. Πιστεύεις ότι αυτό που θα δείχνει η κάμερα, δηλαδή εσύ να τον βρίζεις, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο? Είναι παράνομο αλλά ηθικό? Όχι, είναι απλά παράνομο. Δεν υπάρχει ναι μεν αλλά. Ο νόμος έχει κάποια όρια για να πριστατευονται κάποια πράγματα.
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Ντουρμισαι ούτε 18αδα σήμερα...δανεικός για ένα παιχνίδι ήταν απ' τον πρεζεμπορα?
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Σε όλο αυτό το παραμύθι πάντως, μην ξεχνάτε ότι ο Μαρινάκης έχει καταδικαστεί ήδη με απαγορευση ενασχόλησης με το ποδοσφαιρο...
gpap έγραψε:μην ξεχνάμε πως σχεδιάζεται συνάντηση των παραγόντων των 4 μεγάλων ομάδων με την Ουέφα.
Εκεί λοιπόν, ο γαύρος επιδιώκει να φανεί πως είναι τόσο διεφθαρμένος όσο και οι υπόλοιποι.
Μην το ξεχνάμε.
Άλλο και τούτο!

Ο Αυγενάκης (το Ελληνικό κράτος δηλαδή) θα καλέσει/συμμετάσχει σε συναντηση με τον Μαρινάκη, ο οποίος εχει καταδικαστεί (από το Ελληνικό κράτος ντε) με απαγορευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο...!!!!!!

Για πόσο ηλίθιους μας περνάνε ρε πούστη μου?

Οκ, ας πούμε και ότι γινεται υπό την αιγίδα της Ουεφα, που ο Μαρινάκης δεν έχει θέμα.
Ο υπουργός πρέπει κανονικά να απαγορευσει την είσοδο στον Μαρινακη ή να μην παρευρίσκεται ο ίδιος...
Για να δούμε...
burbu έγραψε:Ντουρμισαι ούτε 18αδα σήμερα...δανεικός για ένα παιχνίδι ήταν απ' τον πρεζεμπορα?
Φοβούνται μην έγινε ματζακονιά με την απαγόρευση της Ουεφα για μεταγραφές?
Εγώ εκεί το αποδίδω πάντως...
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

έχουμε πλάκα που προσπαθούμε να εξηγήσουμε τα ανεξήγητα με καθαρά επιστημονικούς νομικούς όρους.
Λες και δε ζήσαμε στο πετσί μας τι έγινε πριν 2 χρόνια (με άλλη κυβέρνηση).

Και ΝΑΙ μας θεωρούν πως απλά πρέπει να υπάρχουμε. Και τα σκουλήκια κι οι γριές της πόλης (ανεξαρτήτως κόμματος) θα κοιτάξουν να ψοφήσει κι η δικιά μας κατσίκα και να μείνει η Σαλονίκη χάλια.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

O ΟΑΡΗΣ έχει επίσημα μπαν μεταγραφών. Είχε προθεσμία 30 ημερών να εξοφλήσει παίκτη και δεν το έκανε. Και μην νομίζετε ότι επειδή το Ελλαδικό κράτος έβγαλε νόμο ότι τα χρέη δεν βαρύνουν το σκουλήκι η ΟΥΕΦΑ είναι αναγκασμένη να το δεχτεί. Υπάρχει δεδικασμένο από την υπόθεση Βάλνερ του 2008 . Παίκτης που δεν είχε δικαίωμα να παίζει , έβγαλε δελτίο η ΕΠΟ και 3-0.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”