Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Τα λεφτα δεν πιστευω οτι ειναι το προβλημα.Προβλημα ειναι το τεραστιο ροστερ μας και ο χρονος που δεν υπαρχει για να γινει ξεσκαρταρισμα.Α ναι επισης και το κινητρο της Ευρωπης που για εναν παικτη που θα εκανε την διαφορα πλεον δεν υπαρχει.Απο το να αποκτηθουν μετριοτητες καλυτερα να μην ερθει κανενας και βλεπουμε τον Γεναρη.
- teo4giannitsa
Μόνο δανεικούς αν θα φέρουν πιστεύω, και κάποιες πωλήσεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τους έχω ικανούς να πάνε να δώσουν έναν σκασμό λεφτά για τον Μπρανταριτς και να έχουμε και 4ο χαφ 1.90 που κάνει τα 100 μέτρα σε 3 λεπτά.
- GiorgosAtha
Συνεχίζω να πιστέυω πως αν είναι να γίνει 1 μεταγραφή αυτή πρέπει να είναι SS
Τι μεταγραφές ρε παιδιά, ποιος θα πρωτοπαιξει?
Έχουμε και τα 3 μεγάλα συμβόλαια τους τραυματιες.
Έχουμε και τα 3 μεγάλα συμβόλαια τους τραυματιες.
Mauricio/Wernbloom+Vieirinha 1,5χαρτί ο 1 ο 2ος 1,3χαρτιά και ο αρχηγός μας 1,4χαρτιά από ότι λένε έτσι στα ράδιο είναι 2 βαρβάτες μεταγραφές με συμβόλαιο 800χιλ @@δάτους παίχτες να κάνουν πάταγο στο Πρωτάθλημα στην 11άδα να το ξαναπάρουμε αήττητοι και doubleΟύχΟι χώρια που πρέπει να φύγουν Moulin+Warda βγάζουν 1 μεταγραφή παίχτη ξεχωριστά.
-
Ας το κλειδώσουμε. Εμείς είμαστε ικανοί να πουλήσουμε Ζαμπά και Άκπομ με 5 μύρια.
Δλδ για να καταλάβω ούτως ώστε να ξενερώσω ακόμα παραπάνω. Μεταγραφές δεν πρόκειται να κάνουμε αν δεν πουλήσουμε παίχτες;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
3 δανεικους.8αρι,εξτρεμ,φορ!ιβαν βοηθα τον κοουτς εστω κ αργα!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ελευθερους- δανεικούς : susaeta ή ben arfa, coentrao και oliveira ή guarin... Ότι κάτσει..
-
Το μόνο που πρέπει έστω και τώρα να πάρουν είναι second striker.. Αλλά δυστυχώς δεν ελπίζω..
Δίνω 1 10% για μεταγραφές ο Ivan δεν υπολόγιζε αυτή την ξεφτίλα και ο ίδιος που τους εμψύχωσε στο Macedonia Palace ήταν σίγουρος για πως θα προκριθεί.
Έδωσε πόσα λεφτά ο άνθρωπος σιγά μην φέρει και άλλους που οι ίδιοι με παίχτες που ήθελαν να ξεφορτωθούμε συμβόλαια Γλύκος/Canhas/+++ έγιναν και δεν πήραμε το τι 'πρέπει' και παλεύαμε μπας και το μετανιώσει και ανανεώσει ο Varela(να τον πιάσει ο Βιειρινηα).
Για εμένα πρέπει να πέσει το πρόστημο σύννεφο γιατί παίρνουν τα φράγκα έχουν πολυτέλειες με όλο το κυρίως πιάτο στα πόδιατους στα θέλω τους και βλέπει να αποκλεινόμαστε από τα χωριά.
Δεν τους έφερε τόσο καιρό ενώ ήξερε πως έπαιζε με τον Ajax τώρα θα φέρει στο παρά '5';
Όταν έφερε Mauricio/Vieirinha τελευταία μέρα των μεταγραφών δεν είχαμε πάρει double+αήττητο και παρακαλούσαμε να πέσει η Werder Bremis τιμή να τον αφήσει ελεύθερο για να έρθει και τον άλλο έβγαζε μάτια στην Zenit και εισηγήθηκε ο Michel να έρθει με 1,5χαρτί κλειστό συμβόλαιο.
Έδωσε πόσα λεφτά ο άνθρωπος σιγά μην φέρει και άλλους που οι ίδιοι με παίχτες που ήθελαν να ξεφορτωθούμε συμβόλαια Γλύκος/Canhas/+++ έγιναν και δεν πήραμε το τι 'πρέπει' και παλεύαμε μπας και το μετανιώσει και ανανεώσει ο Varela(να τον πιάσει ο Βιειρινηα).
Για εμένα πρέπει να πέσει το πρόστημο σύννεφο γιατί παίρνουν τα φράγκα έχουν πολυτέλειες με όλο το κυρίως πιάτο στα πόδιατους στα θέλω τους και βλέπει να αποκλεινόμαστε από τα χωριά.
Δεν τους έφερε τόσο καιρό ενώ ήξερε πως έπαιζε με τον Ajax τώρα θα φέρει στο παρά '5';
Όταν έφερε Mauricio/Vieirinha τελευταία μέρα των μεταγραφών δεν είχαμε πάρει double+αήττητο και παρακαλούσαμε να πέσει η Werder Bremis τιμή να τον αφήσει ελεύθερο για να έρθει και τον άλλο έβγαζε μάτια στην Zenit και εισηγήθηκε ο Michel να έρθει με 1,5χαρτί κλειστό συμβόλαιο.
- Mauricio-8-
Άμεσα εξτρεμ ο Στοχ θα αργήσει άμεσα Χαφ η ομάδα έχει δίπλωσει στο κέντρο άμεσα επιθετικό 3 παίκτες πρώτης γραμμής!