Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από omerta76 »

Φυσικά και δεν τους ....νοιάζει το CL, τι να τα κάνουν τα 25 εκ ευρώ, την προβολή, την αύξηση των εσόδων κτλ. Απλά έχουν βίτσιο κάθε χρόνο να ρίχνουν καμιά 10αριά εκ στην αύξηση ΜΤΚ.....

Βρε τι διαβάζουμε εδώ μέσα....
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

joshua έγραψε:Εγω δεν πιστευω παντως οτι θα προχωρησει εκτος μονο αν υπαρχει ρητρα αποδεσμευσης απο τη Μπραγκα, αλλα ακομα και τοτε το υψος του κοστους μπορει να ανεβει επικυνδινα.Δεν ειναι τοσο απλο να σπας δανεισμο οσο καποιοι νομιζουν.Φανταζεστε πχ να ημασταν απολυτα ευχαριστημενοι απο τον Μισιτς και λιγες μερες πριν τους πρωτους αγωνες ,ενω ειναι ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ το πιο ετοιμο χαφ,να ερχοταν η ομαδα του και να σου ελεγε τον θελω πισω?
Τον Φερέιρα πως τον πήραμε ; Πιστεύω αν συμφωνήσει ο παίχτης όλα λύνονται
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

T16 έγραψε:οντας ερασιτεχνης ποδοσφαιριστης ειμαι πολυ κατα του να φερνει ο προπονητης πουλεν του στην ομαδα, παιζω μπαλα 14 χρονια και οσες φορες εχει γινει , γιναμε κωλος και σε πολλες περιπτωσεις τον φαγαμε κιολλας σε λιγο καιρο.
ηταν μαλιστα καποτε ενας ειχε φερει 6 δικα του παιδια, μετριοι σχεδον ολοι, και ξεκιναει στα 4 πρωτα φιλικα και τους εχει καρφι ενδεκαδα , απο το 5ο και μετα δεν σταυρωναμε νικη σε φιλικο μεχρι να φυγει
Ναι θα του κάνει μουτράκια ο εκτός ομάδας Κάτσε, οι προς το παρόν τραυματίες Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ, ο μόνιμα εν δυνάμη τραυματίας Καντουρί, ο δανεικός που μετράει μέρες Μίσιτς ή ο ολοκαίνουργιος Αουγκούστο.

Έχουμε πολλούς διαθέσιμους στη θέση του και θα τους φάει τη σειρά. :mrgreen:
ΧΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

Επίσης, Βέρνμπλουμ, θρύλος της εθνικής Σουηδίας ... . Ξεχνάω και τον διεθνή Ολλανδό που έφερε ο Στέφενς στο 6. Αυτοί φάνηκαν στο γήπεδο "λίγοι" και θα μας πάει στο CL ο δανεικός της Σπόρτινγκ/Μπράγκα ?
Sorry που προτείνω αλλά αυτός της Θέλτα π.χ. δεν μας κάνει ? https://www.transfermarkt.com/nemanja-r ... ler/168959 και είναι και ελεύθερος.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Mauricio-8- έγραψε:Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει 2 χαφ ακόμη.Και τα δυο χαφ προέρχονται απο το Πορτογαλικό πρωτάθλημα.Είναι δεδομένο ότι ενδιάφερει ο Παλίνια ο ΠΑΟΚ έκανε διερευνηση για τον παίκτη στην Σπόρτινγκ.Οι πορτογάλοι θέλουνε κοντά στα 6 εκ για να τον παραχωρήσουνε καθώς υπόλογίζουνε πολύ τον Πορτογάλο για το μέλλον η Ένα μικρό ποσό και αντάλαγμα έναν απο τους εξτρέμ που έχουμε!Η απόφαση ανήκει τώρα στον ΠΑΟΚ!
Αυτές τις "αποκλειστικές πληροφορίες" τις διαβάζουμε από χτες σε όλα τα αρδσαιτ αγαπητέ μου... :D
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πέμπτη σήμερα και αύριο, στο φιλικό της Ρουμανίας, πιθανολογώ να δούμε, τουλάχιστον για ένα ημίχρονο, τις σκέψεις του νέου προπονητή για τον βασικό σχηματισμό που θα παίζουμε και για όσους υπολογίζει για βασικούς...

Προσωπικά εκτιμώ ότι η dead line των άμεσων μεταγραφών ενίσχυσης που πιθανά ζήτησε είναι η Δευτεροτρίτη...
Αν οι όποιοι νεοαποκτηθέντες έχουν τα ζητούμενα χαρακτηριστικά και την κατάλληλη ποιότητα, τότε μια χαρά...
Από πρόπερσι το καλοκαίρι έχουμε δει και πόσες και τι μεταγραφές μπορεί να κάνει η ομάδα, μέσα σε μια μέρα...

Ελπίζω οι εκτιμήσεις του να συνάδουν σε μεγάλο ποσοστό με τα θέλω της διοίκησης και όλα να πάνε κατ' ευχήν...
Ακόμα κι έτσι όμως να μην γίνουν τα πράγματα, αισιοδοξώ ότι τελικά θα γίνουν, τουλάχιστον, κάπως έτσι...

:pano:

Υ.Γ. Γράφοντας τα παραπάνω, συνάμα προσπαθώ να διώξω έναν κόμπο που έχω στο στομάχι και μεγαλώνει όσο περνάνε οι μέρες, αργά και βασανιστικά, μιας και Π.Α.Ο.Κ. είσαι, αφού...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

laska4 έγραψε:
joshua έγραψε:Εγω δεν πιστευω παντως οτι θα προχωρησει εκτος μονο αν υπαρχει ρητρα αποδεσμευσης απο τη Μπραγκα, αλλα ακομα και τοτε το υψος του κοστους μπορει να ανεβει επικυνδινα.Δεν ειναι τοσο απλο να σπας δανεισμο οσο καποιοι νομιζουν.Φανταζεστε πχ να ημασταν απολυτα ευχαριστημενοι απο τον Μισιτς και λιγες μερες πριν τους πρωτους αγωνες ,ενω ειναι ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ το πιο ετοιμο χαφ,να ερχοταν η ομαδα του και να σου ελεγε τον θελω πισω?
Τον Φερέιρα πως τον πήραμε ; Πιστεύω αν συμφωνήσει ο παίχτης όλα λύνονται
Για τον Φερειρα μιλουσες με μια ομαδα,οχι με δυο.Προφανως βεβαια και ολα λυνονται,το θεμα ειναι ποιο ειναι το κοστος και μπορει καποιοι να μην ενδιαφερονται για αυτο,αλλα εμενα παντα θα με ενδιαφερει,παντα θα εχω στο μυαλο μου οτι ο ΠΑΟΚ και οποιαδηποτε αλλη ομαδα,μπορει να ξυπνησει μια μερα χωρις ιδιοκτητη,οπως και οτι πρεπει να υπαρχει μια λογικη κατανομη μεταξυ των θεσεων του ροστερ για τα οποια ξοδευονται καποια ποσα.Δεν μου μοιαζει λογικο να δωθουν 10 μυρια για την αγορα 2 απλα ταλαντουχων παικτων που παιζουν στην ιδια θεση.Δεν πιστευω οτι ο ΠΑΟΚ εχει την πολυτελεια για κατι τετοιο.
slowcrow

Δημοσίευση από slowcrow »

Για να ηρεμησω: Να φυγει ο Κατσε. Να ερθουν δυο χαφαρες.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Maximus έγραψε:
Mauricio-8- έγραψε:Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει 2 χαφ ακόμη.Και τα δυο χαφ προέρχονται απο το Πορτογαλικό πρωτάθλημα.Είναι δεδομένο ότι ενδιάφερει ο Παλίνια ο ΠΑΟΚ έκανε διερευνηση για τον παίκτη στην Σπόρτινγκ.Οι πορτογάλοι θέλουνε κοντά στα 6 εκ για να τον παραχωρήσουνε καθώς υπόλογίζουνε πολύ τον Πορτογάλο για το μέλλον η Ένα μικρό ποσό και αντάλαγμα έναν απο τους εξτρέμ που έχουμε!Η απόφαση ανήκει τώρα στον ΠΑΟΚ!
Αυτές τις "αποκλειστικές πληροφορίες" τις διαβάζουμε από χτες σε όλα τα αρδσαιτ αγαπητέ μου... :D
Σου μεταφέρει τι γράφουν οι αρδ αγαπητέ..δεν είναι δικό του αποκλειστικο
ΧΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΧΑΛΙΑΣ »

H σελίδα του παιδιού στο transfermarket https://www.transfermarkt.com/joao-palh ... ler/257455
1.90 ύψος τον έχει, όχι 1.81 (ούτε αυτό οι ΑΡΔ σωστά ! )
Εχει αγωνιστεί 40 λεπτά στο CL ... Την αλλαγή της Σπόρτινγκ πάνε να μας φέρουν ως παίκτη από το πάνω ράφι ... .
Δεν τα έχω με την διοίκηση, αλλά με αυτούς που πάνε να επιβάλουν την μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Εντάξει αν ειναι copy paste πάω πάσο... Αρκεί να βάζει και το λινκ ο αγαπητός...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βασικο παικτη της Σπορτινγκ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ. Τωρα επειδη ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η Σπορτινγκ μιλαει για Λαμπρου,οπως επιπλεον ειμαι σχεδον σιγουρος (προσωπηκες εκτιμησεις και οι 2),οτι δεν θα παρει ευκαιριες στον ΠΑΟΚ και δεν μπορεις να τον δωσεις ξανα δανεικο μετα απο 2,5 χρονια δανεισμου,αν ο προπονητης πιστευει τον Πορτογαλο,δεν θα ελεγα οχι σε μια δικαιη ανταλλαγη.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

και γω φοβάμαι ότι ο λάμπρου, με αυτόν τον προπονητή, θα μείνει απ'έξω
prax

Δημοσίευση από prax »

Απο thessports.gr: Το θέμα του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Ζοάο Παλίνια αποκάλυψε χθες (10/7) η ηλεκτρονική έκδοση της πορτογαλικής εφημερίδας A Bola και σήμερα συνεχίζει την αναφορά στο θέμα του Πορτογάλου μέσου της Μπράγκα.

Συγκεκριμένα η A Bola γράφει πως ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ήδη το ποσό που πρέπει να πληρώσει για τον Ζοάο Παλίνια στην Σπόρτινγκ, με τον 24χρονο αμυντικό χαφ να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Αμπέλ Φερέιρα.

"O παίκτης είναι δανεικός από την Σπόρτινγκ στην Μπράγκα, αλλά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είναι ικανό να τον φέρει στην Ελλάδα. Αν η Μπράγκα καταβάλλει το ποσό των 6.000.000 ευρώ στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας κάνει δικό της τον παίκτη, αφού αυτή είναι η ρήτρα αγοράς του Παλίνια. Με τα ίδια χρήματα ο ΠΑΟΚ μπορεί να αγοράσει τον 24χρονο μέσο", γράφει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της η A Bola.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζοάο Παλίνια έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με ρήτρα αποδέσμευσης τα 45.000.000 ευρώ!

οποτε και τον λαμπρου να δωσουμε θα χρειαστει κανα 3αρι μυρια ακομα.. δε ξερω..

απο την αλλη η μπραγκα με τα 30 μυρια που πηρε απο τις φετινες πωλησεις μπορει ανετα να δωσει τα 6 που θελει η σπορτινγκ αν πραγματι τον θελει και εχει επενδυσει πανω του.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

joshua έγραψε:Βασικο παικτη της Σπορτινγκ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ. Τωρα επειδη ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η Σπορτινγκ μιλαει για Λαμπρου,οπως επιπλεον ειμαι σχεδον σιγουρος (προσωπηκες εκτιμησεις και οι 2),οτι δεν θα παρει ευκαιριες στον ΠΑΟΚ και δεν μπορεις να τον δωσεις ξανα δανεικο μετα απο 2,5 χρονια δανεισμου,αν ο προπονητης πιστευει τον Πορτογαλο,δεν θα ελεγα οχι σε μια δικαιη ανταλλαγη.

Όχι ρε παιδιά!
Λάμπρου?! Το πουλεν μας?!

Εγώ δεν θα τον θυσίαζα... Πιστεύω θα πάρει ευκαιρίες. Θα έχουμε πολλά ματς. Δεν θα παίζουν Στόχ και Ζαμπα σε όλα... Λημνιό θα έχεις για Μπακ απ'???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”