Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Bono.

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ

Δημοσίευση από Bono. »

jibbie έγραψε:βασικα ρε συ μπαρλοου, ας καναν σωστα τα αμιγως ποδοσφαιρικα, και χαλαλι τους η κακη επικοινωνια, θα το αντεχα :mrgreen:
Ε ναι,
όταν τα κάνεις σωστά, δεν πα να 'σαι και μουγκός, μιλάνε τα αποτελέσματα για σένα.

Η επικοινωνία χρειάζεται στα δύσκολα για να εξηγήσεις και να ηρεμήσεις κόσμο που ανησυχεί ή κι αν δεν ανησυχεί να εξηγήσεις τους καινούριους στόχους που τέθηκαν και να θέσεις ένα χρονοδιάγραμμα, να δείξεις ότι σέβεσαι αυτούς στους οποίους απευθύνεσαι.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Το timing της συνέντευξης Ρεμπε είναι όχι απλά λάθος, αλλά τραγικό..
Ο τδ βγαίνει και μιλάει στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου και της σεζόν, όπου θα σου αναλύσει το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας, τους αγωνιστικούς στόχους και γενικά τι να περιμένει ο κόσμος..
Τώρα να μας πει τι;;

Ότι έγιναν η τάδε κινήσεις και ότι έπρεπε να προσαρμοστούμε στην νέα κανονικότητα, όταν πριν λίγους μήνες ο κυρ κυρ έλεγε για νταμπλ πάλι;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Σφιχτή οικονομική πολιτική μου δείχνουν εμένα. Χτίσιμο από την αρχή με βαρίδια στο ρόστερ δεν υπάρχει. Οι Πέλκας, Λημνιός και Άκπομ δεν ήταν βαρίδια αλλά παίκτες που μπορούσαν να πουληθούν. Στο θέμα Μίσιτς καλώς δεν επικοινωνούν γιατί έμμεσα θα αποκάλυπταν την κατάσταση υγείας του παιδιού. Θα έπρεπε όμως να είχαν κινηθεί για αντικαταστάτη.
makispaspartou

Δεν μπορεί να λες ότι έχεις πλάνο και να μένεις με 4 δεξιά μπακ εκ των οποίων τα τρία μη κοινοτικοί. Δεν μπορεί να μην έχεις προβλέψει το θέμα των γηγενών στη μεταγραφική πολιτική σου. Δεν μπορεί να μένεις με παίκτες που παίρνουν κοντά στο εκατομμύριο συμβόλαιο και υπολογίζονται ως παίκτες ειδικού σκοπού, βλέπε Εσίτι ή σε μη φυσική θέση βλέπε Μπίσεσβαρ απλά για να χωρέσουν. Δεν μπορεί να έχεις 3 τερματοφύλακες και ο χαμηλόμισθος να ειναι βασικός. Δεν μπορεί να ακυρώνεις μία επένδυση σαν τον Ζαμπά. Αν δε σου κάνει δώστον δανεικό να παίξει σε ευρωπαική ομάδα για να μη χάσει αξία. Απλά πράγματα. Ακόμη και με σφιχτό μπάτζετ αρκούσε να κάνουν τα βασικά ποδοσφαιρικά πράγματα. Όμως η ποδοσφαιρικη λογική δυστυχώς εδώ και δύο χρόνια αγνοείται.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

jibbie έγραψε:
στα χαφ, χασαμε Μαουριτσιο και Μισιτς, και πηραμε Σβαμπ και Νινουα. δεν το λες και καλη δουλεια.
Ε φίλος, όπως αποδεικνυεται Μίσιτς δεν είχαμε ποτέ, οπότε δεν μπορείς να χάσεις κάτι που δεν έχεις.
Εικόνα

Αλλά έτσι είναι, η μίρλα δεν σας αφήνει να δείτε ούτε τα αυτονόητα
makispaspartou

Πέρσι δεν ήταν ο mvp σου???
Εκτός κι αν τρολάρεις!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Mitsospaoki4 έγραψε: Ο τδ βγαίνει και μιλάει στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου και της σεζόν, όπου θα σου αναλύσει το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας, τους αγωνιστικούς στόχους και γενικά τι να περιμένει ο κόσμος..
Αυτο το βλεπω να το λετε συνεχεια. Μπορειτε να μου δείξετε ενα παραδειγμα οποιασδηποτε ομαδας που να εκανε συνεντευξη ο ΤΔ για να πει ακριβως πιο θα ειναι το μεταγραφικο πλανο?

Ναι ρε παιδια επικοινωνια, αλλα εσεις ζητατε στην ουσια να σας δινουν ακριβη λογαριασμο ο ΤΔ, ο προπονητης κτλ για το τι κανουν λες και ειστε διοίκηση. Που το εχετε δει αυτο?
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Κόλος Κοβαλίνκα.
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Τετ 07 Οκτ 2020, 10:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγω ειμαι από αυτούς που προτιμάνε ο ΤΔ και η διοίκηση να μιλάνε με πράξεις.

Και στις πράξεις είναι που έχουμε το θέμα.

Ο αντικατάστατης του Μαου είναι ο Σβαμπ. Οκ, fair enough. Ο Αυστριακός είναι καλός παίχτης, νομίζω ότι είναι εμφανές αυτό.

Αλλα ο αντικατάστατης του Μισιτς, του περσινού σου MVP, δεν γίνεται να είναι ο Νινουα.

Ας έφερναν έναν παιχταρά στο κέντρο για αντικατάστατη του Μισιτς κι ας μην έκανε καν συνέντευξη ο Ρεμπε.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Μην γίνεσαι θρασύς σε παρακαλώ, σε έχω για καλό παλικάρι, αλλά σε παρακαλώ μην κάνεις κατάχρηση της φιλοξενίας του φόρουμ με παράλογες απαιτήσεις, κάπου λίγο σεβασμός.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

teod1980 έγραψε:Πάντως από το 2012 που ήρθε ο Σαββίδης έχει εφαρμόσει κάθε χρόνο, μα ΚΑΘΕ χρόνο διαφορετική τακτική και προσσέγγιση της ομάδας οργανωτικά και σε επίπεδο μεταγραφών.
Από Έλληνες διεθνείς, ακριβοπληρωμένους ξένους, από περίοδο λιτότητας με άγγελο, από διάφορους τεχ διευθυντές,
από τεχνοκράτες έως φίλους γνωστούς τεχ διευθυντες και μάνατζερ.
Αυτό εμένα μου δείχνει ότι μαθαίνει ή τουλάχιστον προσπαθεί να βρει το πιο σωστό.
Πολλά τα λάθη αλλά πολλά και τα καλά.
Ξαναλέω κάθε χρόνο έχει διαφορετική πολιτική σε επιλογές παικτών και στελεχών.

{...}
++++
Πάνω σε αυτό να σημειώσω επίσης ότι αυτή η ασταθεια της διοικησης στο πλάνο και στους στόχους, αντικατοπτριζεται μοιραία και στο γήπεδο...

Για παράδειγμα, ειναι αδιανόητο ομάδα που θέλει να επενδύσει σε ακαδημίες, να έχει διαφορετική τακτική και συστημα αναμεσα στις ομαδες των νεων και την πρώτη ομάδα! Αυτό το τόσο απλό πράγμα και όμως δεν εφαρμόζεται...

Με θλιβει το γεγονός ότι δοθηκαν τόσα λεφτά απο μεριας Σαββιδη, η οποία επένδυση θα επρεπε τώρα να μας έχει αλλάξει επίπεδο πολύ πανω απο τους αθηνεζους, αλλα εντουτοις διαπιστωνεται ότι ηταν μια φωτοβολιδα.

Τέλος να πω ότι με τα τωρινα δεδομενα το ρόστερ ειναι καθαρά δομημένο για μία διοργάνωση, το οποίο μου δείχνει ότι είτε θα δοθει βάση στην ευρώπη και στο πρωταθλημα θα παλεψουμε για 2η-3η θέση, είτεθα δοθει βαση στο πρωταθλημα και ο ευρωπαικος στοχος επιτευχθη, οπότε ολα όσα γραφει ο doomlord και διαπιστωνουμε ολοι εδω μέσα "φωνη βοωντος εν τη ερημω"...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Sick Bastard έγραψε:Μην γίνεσαι θρασύς σε παρακαλώ, σε έχω για καλό παλικάρι, αλλά σε παρακαλώ μην κάνεις κατάχρηση της φιλοξενίας του φόρουμ με παράλογες απαιτήσεις, κάπου λίγο σεβασμός.

:lol: :lol: :lol: θεός
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Sick Bastard έγραψε:Μην γίνεσαι θρασύς σε παρακαλώ, σε έχω για καλό παλικάρι, αλλά σε παρακαλώ μην κάνεις κατάχρηση της φιλοξενίας του φόρουμ με παράλογες απαιτήσεις, κάπου λίγο σεβασμός.
Ζητω ταπεινά συγγνώμη :)

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”