teod1980 έγραψε:Πάντως από το 2012 που ήρθε ο Σαββίδης έχει εφαρμόσει κάθε χρόνο, μα ΚΑΘΕ χρόνο διαφορετική τακτική και προσσέγγιση της ομάδας οργανωτικά και σε επίπεδο μεταγραφών.
Από Έλληνες διεθνείς, ακριβοπληρωμένους ξένους, από περίοδο λιτότητας με άγγελο, από διάφορους τεχ διευθυντές,
από τεχνοκράτες έως φίλους γνωστούς τεχ διευθυντες και μάνατζερ.
Αυτό εμένα μου δείχνει ότι μαθαίνει ή τουλάχιστον προσπαθεί να βρει το πιο σωστό.
Πολλά τα λάθη αλλά πολλά και τα καλά.
Ξαναλέω κάθε χρόνο έχει διαφορετική πολιτική σε επιλογές παικτών και στελεχών.
{...}
++++
Πάνω σε αυτό να σημειώσω επίσης ότι αυτή η ασταθεια της διοικησης στο πλάνο και στους στόχους, αντικατοπτριζεται μοιραία και στο γήπεδο...
Για παράδειγμα, ειναι αδιανόητο ομάδα που θέλει να επενδύσει σε ακαδημίες, να έχει διαφορετική τακτική και συστημα αναμεσα στις ομαδες των νεων και την πρώτη ομάδα! Αυτό το τόσο απλό πράγμα και όμως δεν εφαρμόζεται...
Με θλιβει το γεγονός ότι δοθηκαν τόσα λεφτά απο μεριας Σαββιδη, η οποία επένδυση θα επρεπε τώρα να μας έχει αλλάξει επίπεδο πολύ πανω απο τους αθηνεζους, αλλα εντουτοις διαπιστωνεται ότι ηταν μια φωτοβολιδα.
Τέλος να πω ότι με τα τωρινα δεδομενα το ρόστερ ειναι καθαρά δομημένο για μία διοργάνωση, το οποίο μου δείχνει ότι είτε θα δοθει βάση στην ευρώπη και στο πρωταθλημα θα παλεψουμε για 2η-3η θέση, είτεθα δοθει βαση στο πρωταθλημα και ο ευρωπαικος στοχος επιτευχθη, οπότε ολα όσα γραφει ο doomlord και διαπιστωνουμε ολοι εδω μέσα "φωνη βοωντος εν τη ερημω"...