Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- ΑποστόληςΑ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Περιμένω ανακοινώσεις παικτών αργά το βράδυ, ή αύριο. Όχι για το εξτρέμ, αφού η υπόθεση εκκρεμεί, αλλά για τις άλλες δύο θέσεις που τις ξέρουμε εδώ και μήνες.
Σιγά-σιγά. Βασικό είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης επενδύει σ’ αυτό και διαθέτει απόθεμα για να περιμένει το αποτέλεσμα. Δείχνει να έχει αυτό που λέμε μακρά πνοή, κατά νου. Άλλο αν, καθ’ οδόν, μπορεί να χάνεται σε επιλογές διευθυντών και προπονητών. Κάποτε, θα δοκιμάσει, θα δοκιμάσει, θα δοκιμάσει, δεν μπορεί, θα τους…πετύχει. Θα το βάλει σε μια σειρά.
Το παραπανω ειναι η τελευταια παραγραφος απο κειμενο του Σπυροπουλου με τιτλο " Ο ΠΑΟΚ να γίνει Μπενφίκα!"
Μετα τους ΠΑΟΚαρχες αρδ ηρθε και ο ανεξαρτητος να συμβαλει στο φαγωμα,εχω την αισθηση οτι ειναι πολυ κοντα στην αληθεια ο tsou.
Και μετα σειρα εχει ο προπονητης,στο ιδιο εργο θεατες,για ολα φταινε οι κακοι προπονητες και διευθυντες και ποτε ο Ιβαν.
Ελπιζω να μην επαναληφθει η ιστορια,ελεος δηλαδη σε τι νομιζουν οτι απευθυνονται;
Το παραπανω ειναι η τελευταια παραγραφος απο κειμενο του Σπυροπουλου με τιτλο " Ο ΠΑΟΚ να γίνει Μπενφίκα!"
Μετα τους ΠΑΟΚαρχες αρδ ηρθε και ο ανεξαρτητος να συμβαλει στο φαγωμα,εχω την αισθηση οτι ειναι πολυ κοντα στην αληθεια ο tsou.
Και μετα σειρα εχει ο προπονητης,στο ιδιο εργο θεατες,για ολα φταινε οι κακοι προπονητες και διευθυντες και ποτε ο Ιβαν.
Ελπιζω να μην επαναληφθει η ιστορια,ελεος δηλαδη σε τι νομιζουν οτι απευθυνονται;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 03 Ιαν 2017, 14:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Asimos
Μ αρέσει που θέλει προεργασία το φάγωμα υπαλλήλων λες και είμαστε κανένα αυτοοργανωμενο σωματείο και λαϊκή δημοκρατία ξέρω γω...
Και ομως Γιωργο,αν παρακολουθησεις την ιστορια του στον ΠΑΟΚ αυτο γινεται,εκτος αν θεωρεις και εσυ οτι ολοι ειναι ανικανοι,και οτι το αφεντικο τα ξερει ολα.
- BlackBlockAttack
Εγω παντως δε ξερω τι να πιστεψω,το μυαλο μου εχει γινει κρεμα με ολα αυτα που γινονται.
-
Asimos
BlackBlockAttack έγραψε:Σορρυ Μπανε αλλα δικιο εχει αυτος που πληρωνει....
Asimos έγραψε:Δεν λέω αυτο ρε Πάνο, λέω πως μπορεί να κάνει ότι θέλει
Καταλαβα τι λες,απλα σου απανταω οτι το κανει συνεχεια με τον ιδιο τροπο,παντα πριν φαει καποιον εχουμε δημοσιευματα που σκοπο εχουν να φυγει η ευθηνη απο πανω του.
Θελω να πω οτι προσπαθει να προστατεψει την εικονα του,η τελος παντων ετσι νομιζει.
Ελα ρε αδερφε, και να θελουμε κ να μπορούμε, δε σημαινει οτι γίνεται κιόλας..Sick Bastard έγραψε:Όχι, simba αλλά 1ον δεν τα δίνω εγώ τα λεφτά
2ον υπάρχει και κοσμος να τον πει για το FFP (κάνει και ρίμα)
3ον σαν οπαδός, τον θέλω κολασμένα να ασελγήσει στα σώματα των αλλόθρησκων οπότε αν ο Ιβάν δεν έχει πρόβλημα να τα σκάσει εμένα τι με νοιάζει;
Δν εχουμε απεριοριστο μπατζετ, 20-22εκ ευρώ μέγιστο μπορει ναναι εφοσον ο Ιβαν συνεχιζει να ψηνεται να μπαινει μεσα καθε χρονο (το υψος εξαρταται απτις πωλήσεις που γινονται)..
Οπότε αν δωσεις πανω απτα νορμαλ πλαισια, αναγκαστικά θα υπάρχουν λιγοτερα διαθεσιμα για τις υπολοιπες αναγκες.
Και γω τον θέλω πολυ, οπως κ αλλους παικταραδες, για επιτυχιες κ ουσιαστικη αναπτυξη της ομαδας οπως ελεγε ψες ο αουρελιανο, αλλα χρειαζεται ναμαστε και πραγματιστες παράλληλα..
Υ.Γ. ωραιος ο μινγκους..
Γτ πολλοι επιλεγουν να ερμηνεύουν αρκετα πραγματα κατα το δοκουν και να ξεχνανε..πχ το οτι αποδιδουν το φαγωμα του Φρανκ στους αρδ..
Οπως τωρα που οι μονοι που θα φταινε αν δν έρθει φορ πχ, είναι ο υιος και ο κλαους, οι εύκολοι στοχοι..
Και όποιος την πει στο μιχελ, στον ιβαν ή στο βλαντο που τον βαζει, θαναι περιεργος κ θα ροκανιζει..
Υ.Γ. ισχυει αυτο που λεει ο τσου, εφοσον θιγεσαι απο κακοπροαιρετα αρθρα που βασιζονται σε αν (προσφατα τζατζαρα-πολκα), υπαρχουν χιλιοι τροποι για να προστατευθεις..
BlackBlockAttack έγραψε:Σορρυ Μπανε αλλα δικιο εχει αυτος που πληρωνει....
Μη νομιζεις οτι σε ειρωνευομαι,απλα στην περιπτωση μας αυτο που γραφεις μονο γελιο φερνει σε οποιον το διαβασει.
- Sick Bastard
ρε συ simba, σου εξηγώ ότι το ζήτημα το χρημάτων δεν με αφορά ιδιαίτερα, ότι θέλει ας κάνει ο Ιβάν, τι μπορώ να κάνω εγώ. Βλέπεις, ο άλλος γράφει, δίκιο έχει αυτός που πληρώνει, τι μπορείς να πεις μετά. Δίκιο έχει. Ε, ας πληρώνει υπεραξία που είναι και το trend στο PAOKmania για το 2017 απ ότι φαίνεται. Τι με νοιάζει εμένα, δικά του είναι, από μένα θα τα πάρει.
Εγώ περιμένω σε (άλλα) 2-3 χρόνια να πουλάμε παίχτες 10-15 μύρια όπως υποστήριξαν πολλοί εδώ, γιατί λέει FFP.
Τρέχα γύρευε.
Εγώ είμαι οπαδός, το γράφω όσο καιρό είμαι εδώ, δεν θέλω καταιγίδες τίτλων ή δυναστείες, θέλω μια ορθολογιστική πορεία πραγμάτων και δεν την βλέπω ή τέλος πάντων αργεί πάρα πολύ ενώ δεν θα έπρεπε,
ας είναι όμως. Ας φύγει ο Γκάρι, ο Μάρι κι όποιος άλλος, δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα αρκεί όμως να υπάρχει μια συνέχεια στην ομάδα. Τα χω πει, ίσαμε 1000 φορές, είναι βαρετό να επαναλαμβάνομαι.
Εγώ περιμένω σε (άλλα) 2-3 χρόνια να πουλάμε παίχτες 10-15 μύρια όπως υποστήριξαν πολλοί εδώ, γιατί λέει FFP.
Τρέχα γύρευε.
Εγώ είμαι οπαδός, το γράφω όσο καιρό είμαι εδώ, δεν θέλω καταιγίδες τίτλων ή δυναστείες, θέλω μια ορθολογιστική πορεία πραγμάτων και δεν την βλέπω ή τέλος πάντων αργεί πάρα πολύ ενώ δεν θα έπρεπε,
ας είναι όμως. Ας φύγει ο Γκάρι, ο Μάρι κι όποιος άλλος, δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα αρκεί όμως να υπάρχει μια συνέχεια στην ομάδα. Τα χω πει, ίσαμε 1000 φορές, είναι βαρετό να επαναλαμβάνομαι.
Posts of the dayMīngus έγραψε:Και με Στέφενς και με Άρνεσεν τα non paper έδιναν και έπαιρναν. Ήταν σημαντικό πριν την απόλυση να φάνε τη λάσπη, γιατί είχανε έρεισμα.tsou έγραψε:οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ είναι μια γελοία μικρογραφία και καρικατούρα της πολιτικής δημοσιογραφίας.
είναι άνθρωποι που πληρώνονται με το όνομα του ΠΑΟΚ και άνθρωποι που πληρώνονται ΚΑΙ από τον ΠΑΟΚ.
όλα τα σάιτ τους και η νέα τους εφημερίδα(φόρτσα) έχει διαφημίσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με προσφορές της μπουτίκ.
οι διαφημίσεις αυτές δεν είναι τζάμπα.
το ότι ο χοντρός πρώην αθηνάιος και το συνασπισμένο συνάφι της γελοιότητας(κόλκας, κουβεντίδης) στρέφονται εναντίον του μίχελ μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους.
και υπάρχει και μια σοβαρή πιθανότητα κάποιοι από την ΠΑΕ(υπενθυμίζω η οποία έχει οικονομικές συναλλαγές με τους ρεπόρτερ) να σιγοντάρουν αυτήν την δήθεν απόδοση ευθυνών στον μίχελ.
άνθρωπος που βιοπορίζεται στο όνομα του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να έχει άποψη ανεπηρέαστη από το οικονομικό του συμφέρον.
πιο σοβαρά θα πάρω την άποψη συνοπαδού που δεν πληρώνεται από τον ΠΑΟΚ(και ας διαφωνώ κάθετα μαζί του),
παρά την ''άποψη'' ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ακόμα και ας είναι ίδια με την δική μου.
Ειδικά στην περίπτωση Άρνεσεν η επίθεση κορυφώθηκε λίγες μέρες πριν τον φύγουν με το sdna να κρατά το λάβαρο της μπόχας με ένα άρθρο το οποίο οποιοδήποτε σοβαρό club σεβόταν τον εαυτό του και τα στελέχη του θα είχε προβεί σε μηνύσεις.
Αλλά όταν ξεκινούσε η φάση με τον κυρ Νίκο και μιλούσαμε για ενορχηστρωμένο από την ΠΑΕ σχέδιο, βλέπαμε φαντάσματα. Ήταν ο κυρ Σάββας που χρειαζόμασταν.
Ο ΠΑΟΚ παίζει μικροπολιτικά παιχνιδάκια σε φαντασιακό κλίμα ψυχρού πολέμου ακόμα και σε ανακοινώσεις τύπου Νάτχο. Και λογικό είναι όταν οι ιθαγενείς σε ορίζουν στο μυαλό τους ως μάγο της φυλής. Και είναι λογικό να το κάνουν κι εκείνοι με τη σειρά τους για πολλούς και διάφορους λόγους.
Υ.Γ. Τον Μίχελ τον βλέπω να κρατάει. Δεν παίρνει και 1,5 μύριο άλλωστε.
Tα περι FFP ειναι μπουρδες οταν η ομαδα εχει 10 εκ κερδος απο μεταγραφες.
Απλα μια δικαιολογια για να υπερασπιστουν το κοκομπλοκο που παθαινει η ομαδα οταν ειναι να δωσει πανω απο 1.5 εκ σε ομαδα ή πανω απο 800 χιλ σε εναν παιχτη.
Το οτι εχουμε ιδιο μπατζετ με τον καταχρεωμενο παο του αλαφουζου θα επρεπε να μας προβληματιζει
Απλα μια δικαιολογια για να υπερασπιστουν το κοκομπλοκο που παθαινει η ομαδα οταν ειναι να δωσει πανω απο 1.5 εκ σε ομαδα ή πανω απο 800 χιλ σε εναν παιχτη.
Το οτι εχουμε ιδιο μπατζετ με τον καταχρεωμενο παο του αλαφουζου θα επρεπε να μας προβληματιζει