10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Sfinas

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από Sfinas »

@mingus

για το markiz δεν έχει να κάνει άμα το είπες μια φορα η 10 , αυτά απλά δεν λέγονται δεν έχουν καμια σχέση με ποδόσφαιρο , και ποσο μάλλον όταν δεν έχεις και αποδηξεις ....

με την λογική σου, εμμονη έχουν όσοι τριγυρνάνε στο θέμα igor τούντορ και ζητάνε αίμα σε κάθε αγωνιστική ,είτε παίξουμε καλά είτε όχι.
με την λογική σου,εμμονη έχουν όσοι ακόμα μιλάνε για χρησιμοποίηση του διαπλανητικού βέρμπα σε κάθε αγωνιστική ενώ έχει τελειώσει η χρονια και δεν πρόσφερε τίποτα.
στα ίδια σκηνικά δεν σε βλέπω να αντιδράς? όπως καταλαβαίνεις δεν θα οριοθέτησης εσύ την συζήτηση με το τι γουστάρεις να συζητιέται.

όσο για τα δικά μας παιδιά, εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω τα goal του klaus, για κανέναν βέρμπα που εν τέλη δεν πρόσφερε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Δεν οριοθετώ καμιά συζήτηση ούτε αυτή είναι η πρόθεσή μου. Ως μέλος ενός φόρουμ και τίποτα άλλο σου ζητώ απλά να σέβεσαι έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας. Το έχω κάνει και για τον προπονητή σε πληροφορώ, για τον οποίο η στάση μου είναι μια χαρά γνωστή.
Ο καθένας διατηρεί και εκφράζει τις απόψεις του. Όταν γίνεται με εμμονή, κατά την προσωπική μου κρίση, με ενοχλεί και το εκφράζω με τη σειρά μου. Τόσο απλά.
Τέλος από μένα δεν έχει νόημα να το αναλύουμε περισσότερο, μιας και δεν αντιλαμβάνεσαι τις ενστάσεις μου.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

goran 64 έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:ο μπερμπα ειναι παιχτης περιοχης
το ιδιο και ο κλαους

αν ξαναδουμε αυτους του ςδυο μαζι στην εντεκαδα,καλυτερα ο τουντορ να παραιτηθει μονος του :lol:

ολοι οι αλλοι εχουν στοχο να αποτρεπουν τον αντιπαλο και να φτανουν την μπαλα στην περιοχη
εκει αναλαμβανει μετα ο μπερμπα(κατα πρωτο λογο) και ο κλαους ως μπακ απ του

επαιξε ο ΠΑΟΚ ετσι με μπερμπα φετος; οχι

επομενως εγω λεω να παραμεινει στην ομαδα! να γινουν οι μεταγραφες που πρεπει να γινουν και θα τον δουμε του χρονου
οχι τωρα να βγαλουμε κ σκαρτο τον μπερμπατοφ,που ο ανθρωπος δνε ηρθε γι ατα ενσημα,ΘΕΛΕΙ να παιξει

ουτε να ακουω πως δεν τρεχει!ποτε ετρεχε;
απαντηση ποτε
Άποψη σου είναι φίλε μου, σεβαστή καθ όλα από μένα αλλά δεν την ενστερνίζομαι !!! Τούντορ και 2 αργοί επιθετικοί στην ενδεκάδα ταυτόχρονα και με έναν πολύ βαρύ χαφ, δεν μπορούν να βγάλουν το πολύ καλό αποτέλεσμα κατά την δική μου άποψη !!! Οπωσδήποτε χρειαζόμαστε εκρηκτικό φορ, αλλά με μεγάλες δυνατότητες στο 1 vs 1, στο σκοράρισμα από κάθετη και στην ασσίστ στο δεύτερο περιοχάτο φορ, όταν η "κάθετη" βγαίνει λίγο πιο πλάγια, τύπου Λούκας, σαν δεύτερο στο 3-5-2, ο οποίος να πλαισιώνει έναν εκ των Κλάους ή Μπερμπάτοφ !!!

Όπως καταλαβαίνεις συμφωνούμε στα βασικά αλλά ένας εκ των Κλάους και Μπερμπάτοφ αναγκαστικά πρέπει να φύγει το καλοκαίρι, γιατί είναι όχι μόνο πολυτέλεια να κάθεται στον πάγκο μας περιμένοντας την "ευκαιρία" του, αλλά και "μπέρδεμα" στις "ισορροπίες" της ομάδας !!! ;)

Υ.Γ. Κι ανάμεσα στους δύο, προτιμώ να κρατήσουμε αυτόν που έχει "περισσότερα ψωμιά" μπροστά του (έστω και όχι τόσο ποιοτικό όσο ο άλλος) κι όχι αυτόν που "έχει φάει τα περισσότερα ψωμιά του ήδη" και είναι πλέον φέτος στα 36 και του χρόνου τέτοιον καιρό στα 37, δίχως μάλιστα ποτέ στην πρότερη ποδοσφαιρική ζωή του να ήταν και κανένας "αθληταράς" !!!

μα ειπα ηδη και οι δυο μεσα δεν γινεται να παιζουν,αλλα με ενα φορ δεν εβγαλε ακνεις χρονια χρειαζεται και καποιο μπακ απ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Για μπακ απ του Κλάους μια χαρά είναι ο Κουλούρης, ο οποίος γι αυτό έφυγε τελικά, όταν ήρθε ο Μίτκο !!! ;)

Χρειαζόμαστε το καλοκαίρι έναν πολύ εκρηκτικό φορ στην θέση του Μίτκο, με μεγάλες δυνατότητες στο 1 vs 1, σκοράρισμα και ασσίστ στον "περιοχάτο" μας, εκτός κι αν "αναστηθεί" ο Ζάιρο παίζοντας σ αυτήν την θέση από δω και πέρα, ντουέτο κατά προτίμηση με τον Μακ ή τον Κλάους στα εκτός και τον Μίτκο ή τον Κλάους στα εντός αν έχουμε μεγάλο ζόρι για γκολ απέναντι σε άμυνες-πούλμαν !!! 8-)

Υ.Γ. Για δεύτερο επιθετικό, μέχρι να τον "στρώσουν" κατά την καλοκαιρινή προετοιμασία με ειδικά προγράμματα ενδυνάμωσης του σουτ και καλυτέρευσης της φυσικής του κατάστασης-αντοχής στην δύναμη, φέτος θα υπολόγιζα και τον Πέλκα, παρά να τον χαραμίζω αριστερά στον ασβέστη !!!
Άβαταρ μέλους
fwtis

10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από fwtis »

Πόσο ακομα.... :)
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Όταν θα φάει κάρτα ο Κλάους και θα εκτίσει μία αγωνιστική τότε θα δείτε τον ονειρό μας να πραγματοποιήτε,ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΜΠΕΡΜΑΤΟΦ

Sent from my iPhone 6s plus using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

+1926!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα

Εδω είναι Ντίμιταρ.
Συστημα με 6αρι , δυο 8αρια και δυο καθαροαιμα εξτρεμ.
Άβαταρ μέλους
fwtis

Δημοσίευση από fwtis »

Εύχομαι αν το δούμε στην πορεία!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο Ζερμαιν δεν ειναι καθαροαιμο εξτρεμ. πιο σεντερ φορ ειναι. :P
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μπορει να ειναι πιο σεντερ φορ αλλα στον ΠΑΟΚ εχουν δει πολλα τα ματια μας.
Το συστημα αυτο που επαιζε η Μονακό βολεψε παραπανω τον Μπερμπατοφ. Εκει θελω να καταληξω.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι ρε μη μασας. μια μλκια να χαμε να λεγαμε ειπα. :lol: :mrgreen:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Με τοση τροφοδοτηση που ειδαμε χθες, και ο κλαους και ο μπερμπατοφ θα ξεκωλιασουν πολλες αμυνες.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μακάρι να συνεχίσει ετσι η τροφοδότηση αλλα δεν ειναι τοςο εύκολο
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Αν εχεις τρία χάφ για να δένεις το κέντρο οπως χθες και τέσσερις ακραίους μαζι με τα μπακ που ανεβαίνουν μαλλον θα συνεχιστεί η τροφοδότηση του Σέντερ φορ

Ομαδα που διθετει δυο κιλερ οπως ο κλαους και ο μπερμπα ειναι αδιανόητο να μην παιζει ετσι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”