Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Χωρικέ γιατί το ψάχνεις τώρα; Με αναγκάζεις να σου επιστρέψω στο ακέραιο τα κοπλιμέντα. Αν θες ένα παίκτη που λήγει το συμβόλαιο του, τον πιάνεις ας πούμε ένα μήνα πριν, τον ψήνεις, του δίνεις και το premium σε όποια προσφορά έχει και αυτός κωλοβαράει μέχρι να πάει 1η Ιούλη. Δεν πάω εκεί, δε μου αρέσει η φανέλα, δεν τα βρίσκω στο λογαριασμό του κινητού κ.οκ. Και μόλις μπει με το καλό ο μήνας πάει όπου γουστάρει. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Εκτός αν το χοντρύνεις και μου πεις πως ο χοντρός κρατούσε όμηρο τη γυναίκα του μέχρι να υπογράψει στον Ατρόμητο......για όνομα του θεού......δηλαδή είπαμε μια εξυπνάδα και μάλιστα με άκομψο τρόπο, πρέπει να την υποστηρίξουμε μέχρι αποχαύνωσης....άστο καλύτερα, δίκιο είχες εξαρχής......
[quote="Χωρικός"][quote="cellophan"]Βρε εγώ να αφήσω κανένα πρόβλημα, αλλά και εσύ ξαναδιάβασε μία προτού την πετάξεις....και αν θες ξαναδιάβασε και ότι έχω γράψει εδώ μέσα και μετά το ξανασυζητάμε για ασχετοσύνη και τα λοιπά συμπαθητικά που έγραψες.......
[quote="Χωρικός"][quote="cellophan"]Βρε εγώ να αφήσω κανένα πρόβλημα, αλλά και εσύ ξαναδιάβασε μία προτού την πετάξεις....και αν θες ξαναδιάβασε και ότι έχω γράψει εδώ μέσα και μετά το ξανασυζητάμε για ασχετοσύνη και τα λοιπά συμπαθητικά που έγραψες.......
slidar έγραψε:
Βρε λες ???
Παιδια να μη λεμε τα ιδια,ο Στοχ δεν ειναι μ@λ@κ@ς να αφησει 1.8 το χρονο γιατι ξερει οτι δεν θα τα βρει πουθενα αλλου.
Γιαυτο γινονται ολες αυτες οι δηλωσεις οτι θελει να μεινει και να του δωθει μια τελευταια ευκαιρια κτλ
Βεβαια υπαρχει η πιθανοτητα ο ποδοσφαιρισης να τα εννοει ολα αυτα με τη λογικη οτι δεν τον χαλαει να παραμεινει στη φενερ απο τη στιγμη που θα εξασφαλιστει το συμβολαιο του.
Η φενερ ομως τον θελει? εγω λεω οχι,
Και καπου εκει ερχετε ο ΠΑΟΚ με συγκεκριμενη προταση (γνωστη να μη την ξαναγραφω) που και τα χρηματα στον ποδοσφαιριστη εξασφαλιζει και την φενερ βοηθαει να <<ξεφορτωθει>> εναν παιχτη που δεν θελει για τους δικους της λογους,ταυτοχρονα ομως αφαιρει και απο το μπατζετ της το μισο του συμβολαιο.
Οι τουρκοι το τρεναρουν γιατι θελουν να τον πουλησουν πιθανον να εχουν και προταση που ομως δεν καλυπτει τον ποδοσφαιριστη.
Οποτε καποια στιγμη θα πουν το ναι συμφωνα με τα παραπανω σεναρια δικης μου φαντασιας.
Τωρα αν με ρωτατε αν θελω τον ποδοσφαιριστη στην ομαδα θα σας πω με χιλια ο τυπος ειναι παιχταρας και πιτσιρικας που θα βρουμε καλυτερο με 900 χιλιαδες δολαρια?
- paok kerkyra
Aυτό το παιχτάκι βήτα διαλογής που φοράει το μπλουζάκι super fapa neapoli (γελάει ο κόσμος) κάποιοι το θέλουν στον Π.Α.Ο.Κ. .... στον Ατρομητάκο του λαθρέμπορου και πολύ που του είναι!

συμφωνω ομπανεμπανε...μακαρι και ειδικα αν ερθει μονιμα για να κανεις και διαφορετικη διαχειρηση,,,,εστω συνιδιοκτησια
Αν μιλάμε για το συμβόλαιο του Τάτου, ΔΕΝ έληγε φέτος. Και ναι, ο γάβρος επέλεξε να τον ξαναδώσει στον Ατρόμητο, γιατί έτσι τον βόλευε.cellophan έγραψε:Αν θες ένα παίκτη που λήγει το συμβόλαιο του
Α, κι έχουμε ήδη προσπαθήσει να πάρουμε κατά καιρούς ΤΡΕΙΣ παίκτες του γάβρου, αλλά - για διάφορους λόγους - δεν έκατσε.
200 σελίδες, δύο μεταγραφές ενώ ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος. Υποθέτω ότι όλες οι ομάδες του πλανήτη έχουν ήδη κλείσει τις μεταγραφές, τον Αύγουστο τα γραφεία των ομοσπονδιών θα είναι κλειστά, λόγω έλλειψης μεταγραφικής κίνησης και την τελευταία μέρα του Αυγούστου δεν θα γίνεται πάλι του κουτρούλη ο γάμος...
- ace79grpaok
obanebane έγραψε:slidar έγραψε:
Βρε λες ???
Παιδια να μη λεμε τα ιδια,ο Στοχ δεν ειναι μ@λ@κ@ς να αφησει 1.8 το χρονο γιατι ξερει οτι δεν θα τα βρει πουθενα αλλου.
Γιαυτο γινονται ολες αυτες οι δηλωσεις οτι θελει να μεινει και να του δωθει μια τελευταια ευκαιρια κτλ
Βεβαια υπαρχει η πιθανοτητα ο ποδοσφαιρισης να τα εννοει ολα αυτα με τη λογικη οτι δεν τον χαλαει να παραμεινει στη φενερ απο τη στιγμη που θα εξασφαλιστει το συμβολαιο του.
Η φενερ ομως τον θελει? εγω λεω οχι,
Και καπου εκει ερχετε ο ΠΑΟΚ με συγκεκριμενη προταση (γνωστη να μη την ξαναγραφω) που και τα χρηματα στον ποδοσφαιριστη εξασφαλιζει και την φενερ βοηθαει να <<ξεφορτωθει>> εναν παιχτη που δεν θελει για τους δικους της λογους,ταυτοχρονα ομως αφαιρει και απο το μπατζετ της το μισο του συμβολαιο.
Οι τουρκοι το τρεναρουν γιατι θελουν να τον πουλησουν πιθανον να εχουν και προταση που ομως δεν καλυπτει τον ποδοσφαιριστη.
Οποτε καποια στιγμη θα πουν το ναι συμφωνα με τα παραπανω σεναρια δικης μου φαντασιας.![]()
Τωρα αν με ρωτατε αν θελω τον ποδοσφαιριστη στην ομαδα θα σας πω με χιλια ο τυπος ειναι παιχταρας και πιτσιρικας που θα βρουμε καλυτερο με 900 χιλιαδες δολαρια?
Για να γραψει αυτο το μυνημα μαλλον έρχεται
όχι φίλε μου. δεν τον θέλουν στον ΠΑΟΚ. απλά κάνουν προπαγάνδα. Εδώ του στέλνεις λινκ οτι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ συμφώνησαν στην μεταγραφή, και αυτός επιμένει οτι ήταν ελεύθερος.paok kerkyra έγραψε:Aυτό το παιχτάκι βήτα διαλογής που φοράει το μπλουζάκι super fapa neapoli (γελάει ο κόσμος) κάποιοι το θέλουν στον Π.Α.Ο.Κ. .... στον Ατρομητάκο του λαθρέμπορου και πολύ που του είναι!
και μεις τα διαβάζουμε αυτά όπως ακούμε τα καραγκιοζάκια στα ραδιόφωνα της πόλης
Στέφανε, αν ήταν έτσι όπως τα λες δε θα είχα καμία αντίρρηση......ο Τάτος υπέγραψε τριετ΄ες στο Γαύρο τον Αύγουστο του 2011....δες και εδώ:
http://www.transfermarkt.co.uk/-spieler ... _id/625172
http://www.transfermarkt.co.uk/-spieler ... _id/625172
stephanos έγραψε:Αν μιλάμε για το συμβόλαιο του Τάτου, ΔΕΝ έληγε φέτος. Και ναι, ο γάβρος επέλεξε να τον ξαναδώσει στον Ατρόμητο, γιατί έτσι τον βόλευε.cellophan έγραψε:Αν θες ένα παίκτη που λήγει το συμβόλαιο του
Α, κι έχουμε ήδη προσπαθήσει να πάρουμε κατά καιρούς ΤΡΕΙΣ παίκτες του γάβρου, αλλά - για διάφορους λόγους - δεν έκατσε.
200 σελίδες, δύο μεταγραφές ενώ ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος. Υποθέτω ότι όλες οι ομάδες του πλανήτη έχουν ήδη κλείσει τις μεταγραφές, τον Αύγουστο τα γραφεία των ομοσπονδιών θα είναι κλειστά, λόγω έλλειψης μεταγραφικής κίνησης και την τελευταία μέρα του Αυγούστου δεν θα γίνεται πάλι του κουτρούλη ο γάμος...
ΠΟΙΟΣ ΤΑΤΟΣ ΡΕ πάτε καλά???
Μπα σε καλό σας..ο Τάτος λέει...
Όσο για Στοχ καλώς να μας ξανάρθει ο παιχταράς αφήσαμε κάτι στη μέση..
- ace79grpaok
Parolos έγραψε:ΠΟΙΟΣ ΤΑΤΟΣ ΡΕ πάτε καλά???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα ρε παιδιά για τον τατο μαλωνετε?
Το πιο σωστό πράγμα είπες φίλε μου. Η απάντηση είναι όχι, για την αγένεια και τον ξερολισμό λογοφέρνουμε και για το πως θα πρέπει να εκλείψει από μια ισότιμη σε ένα φόρουμ συζήτηση. Κατά τα άλλα, δεν έχω κανένα θέμα με όσους εκφράζουν αρνητική άποψη για τον παίκτη Τάτο χωρίς να προσβάλλουν αυτούς που πιστεύουν το αντίθετο...... προφανώς το πάτε καλά του Παρόλου δεν αποτελεί προσβολή, μην τρελαθούμε κιόλας.....
ace79grpaok έγραψε:Parolos έγραψε:ΠΟΙΟΣ ΤΑΤΟΣ ΡΕ πάτε καλά???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα ρε παιδιά για τον τατο μαλωνετε?![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτσε ρε συ cellophan..
Δηλαδή αύριο ανακοινώνονταν ο Τάτος.. θα ήσουν χαρούμενος??
Δηλαδή σοβαρά τον θεωρείτε επιπέδου ΠΑΟΚ?
Επιπέδου ΠΑΟΚ που στον γαύρο αν καθόταν θα ήταν 7η αλλαγή?
Εντάξει λίγο σοβαροί να μαστε.. να γκρινιάζουμε επειδή δεν κλείσαμε τον Τάτο ήταν κάτι που ειλικρινά δεν το φανταζόμουν ποτέ..
ΥΓ: Εδώ θα ξαναέρθει ο Στοχ και ασχολούμαστε με τον Τάτο της γειτονιάς...
Δηλαδή αύριο ανακοινώνονταν ο Τάτος.. θα ήσουν χαρούμενος??
Δηλαδή σοβαρά τον θεωρείτε επιπέδου ΠΑΟΚ?
Επιπέδου ΠΑΟΚ που στον γαύρο αν καθόταν θα ήταν 7η αλλαγή?
Εντάξει λίγο σοβαροί να μαστε.. να γκρινιάζουμε επειδή δεν κλείσαμε τον Τάτο ήταν κάτι που ειλικρινά δεν το φανταζόμουν ποτέ..
ΥΓ: Εδώ θα ξαναέρθει ο Στοχ και ασχολούμαστε με τον Τάτο της γειτονιάς...
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Χαχαχχαχαχαχαχα καλη τειχηjibbie έγραψε:το σχολιο απο ευανθια με συγκινησε...slidar έγραψε:
Βρε λες ???