Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
-
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Παιδια μακαρι για Cvitanich!! Αλλαζουμε επιπεδο μπροστα με αυτους που θα εχουμε!! 

- paok kerkyra
Dario Cvitanich
[youtube]f0sbsgA-Rq0[/youtube]
η Bobo
[youtube]HXlsu3D489M[/youtube]
η Maxi Lopez
[youtube]7xcuNPpx5iM[/youtube]
Και έτσι για ξενέρωμα σας έχω και............ Joaquin Larrivey
[youtube]k6DT6ZeeLiM[/youtube]
[youtube]f0sbsgA-Rq0[/youtube]
η Bobo
[youtube]HXlsu3D489M[/youtube]
η Maxi Lopez
[youtube]7xcuNPpx5iM[/youtube]
Και έτσι για ξενέρωμα σας έχω και............ Joaquin Larrivey
[youtube]k6DT6ZeeLiM[/youtube]
-
- ilovegame27
Καταλήγουν σε Λατίνο!
Σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο σε ότι αφορά την απόκτηση στράικερ που απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK οι επιτελείς του Δικεφάλου σε συνεργασία με τον Χούμπ Στέφενς έχουν καταλήξει στην επιλογή επιθετικού από τη Λατινική Αμερική.
Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται σε αξιόλογο ευρωπαικό πρωτάθλημα και στην επιλογή του οποίου κατέληξαν μετά από ενδελεχή έρευνα και αρκετές σκέψεις οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς πρώτη επιλογή ήταν να αποκτηθεί παίκτης από την κεντρική ευρώπη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με την ΠΑΕ και απομένει η συγκατάθεση της ομάδας στην οποία αγωνίζεται προκειμένου να τον αποδεσμεύσει για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.
Αυτός είναι και ο λόγος που οι Ζήσης Βρύζας και Γέρμαν Τσιστιάκοφ έμεινε στην Θεσσαλονίκη και δεν ταξίδεψαν χθες στην Αθήνα με την αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο στρατηγικός σύμβουλος περίμεναν μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής τις εξελίξεις και θα ταξιδέψουν σήμερα το μεσημέρι για τη Νέα Σμύρνη με την ελπίδα να έχουν τελειώσει την υπόθεση του Λατίνου επιθετικού.
Το θέμα είναι αρκετά λεπτό και το χειρίζονται με μεγάλη προσοχή οι επιτελείς του ΠΑΟΚ για να εξασφαλίσουν την απόκτηση του παίκτη που θα ενταχθεί άμεσα στην ομάδα για να την ενισχύσει επιθετικά όπως έγινε και με τον Μάρτενς που με μια μόλις προπόνηση συμμετέχει στην αποστολή του Δικεφάλου για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο
inpaok.com
Σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο σε ότι αφορά την απόκτηση στράικερ που απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK οι επιτελείς του Δικεφάλου σε συνεργασία με τον Χούμπ Στέφενς έχουν καταλήξει στην επιλογή επιθετικού από τη Λατινική Αμερική.
Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται σε αξιόλογο ευρωπαικό πρωτάθλημα και στην επιλογή του οποίου κατέληξαν μετά από ενδελεχή έρευνα και αρκετές σκέψεις οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς πρώτη επιλογή ήταν να αποκτηθεί παίκτης από την κεντρική ευρώπη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με την ΠΑΕ και απομένει η συγκατάθεση της ομάδας στην οποία αγωνίζεται προκειμένου να τον αποδεσμεύσει για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.
Αυτός είναι και ο λόγος που οι Ζήσης Βρύζας και Γέρμαν Τσιστιάκοφ έμεινε στην Θεσσαλονίκη και δεν ταξίδεψαν χθες στην Αθήνα με την αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο στρατηγικός σύμβουλος περίμεναν μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής τις εξελίξεις και θα ταξιδέψουν σήμερα το μεσημέρι για τη Νέα Σμύρνη με την ελπίδα να έχουν τελειώσει την υπόθεση του Λατίνου επιθετικού.
Το θέμα είναι αρκετά λεπτό και το χειρίζονται με μεγάλη προσοχή οι επιτελείς του ΠΑΟΚ για να εξασφαλίσουν την απόκτηση του παίκτη που θα ενταχθεί άμεσα στην ομάδα για να την ενισχύσει επιθετικά όπως έγινε και με τον Μάρτενς που με μια μόλις προπόνηση συμμετέχει στην αποστολή του Δικεφάλου για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο
inpaok.com
Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Εχεις δικιο φιλεkarlat85 έγραψε: Συγνώμη κιόλας, εδω δεν μπορούμε να βρούμε χορηγό για την φανέλα για παικτη θα βρούμε?
Αλλα αμα θελουμε να αλλαξουμε επιπεδο (με μεγαλυτερα κερδη για τον Ιβαν), πρεπει να κινηθουμε σε αυτα τα επιπεδα
Φτανει ρε παιδια τρεις φορες μας εχετε αναρτησει το κειμενο,οχι αλλος πονεσανε τα ματια μας.
Εγώ πάντως προτιμώ το γείτονα που μένει ελεύθερος παρά οποιονδήποτε λατινο 

το ρεπορταζ αν το συνδεσουμε με τον εμπιστο ολι τοτε μιλαμε για το καραμπααααμ!!με cvitanich!
Αν δε κανω λαθος ο olivares σταθηκε σε ενα ποστ καποιου φιλου που ειχε ποδοσφαιριστες που θα μπορουσαμε να προσεγγισουμε.
Ειπε λοιπον οτι ο τσβιτανιιτς (ηταν μεσα στη λιστα του φιλου) του αρεσει σαν παιχτης και αυτον θα διαλεγε για τον ΠΑΟΚ.
Αυτο δε σημαινει οτι ο ΠΑΟΚ ενδιαφερθηκε η οτι θελει τον παιχτη ποσο μαλλον οτι τον εκλεισε.
Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος νομιζω ομως οτι δεν κανω.
Ειπε λοιπον οτι ο τσβιτανιιτς (ηταν μεσα στη λιστα του φιλου) του αρεσει σαν παιχτης και αυτον θα διαλεγε για τον ΠΑΟΚ.
Αυτο δε σημαινει οτι ο ΠΑΟΚ ενδιαφερθηκε η οτι θελει τον παιχτη ποσο μαλλον οτι τον εκλεισε.
Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος νομιζω ομως οτι δεν κανω.
olivares έγραψε:Ωραία η ανασκόπηση σου Jr. και για να πω και εγώ το ζεβντά μου από όλους αυτούς θα ήθελα σαν τρελός λόγω του ό,τι τον παρακολουθούσα και στη Boca που την υποστηρίζω από μικρός λόγω Διέγο όπου κόλλησε το πρωταθληματικό τεμάχιο, και όχι μόνο με την All Boys για την ομάδα που κατέκτησε αήττητη την Απερτούρα του '11 και έφτασε και στον τελικό του τσου λου λιμπερταδορες όπου έχασε από την Κορίνθιανς.
(εδώ το πρωταθληματικό παστέλι στο 7'07'')
[youtube]_LUC-z4SSeQ[/youtube]
Στη Νις στην ουσία είναι μια ομάδα μόνος του μπροστά και αυτός που τους κρατάει άνετα στην κατηγορία και κυνηγάνε και Ευρώπες. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του '15 και λογικά η Νις αυτό το επερχόμενο θέρος είναι υποχρεωμένη να τον πουλήσει για να μην τον χάσει τζάμπα και πιθανώς με 2 ζεστά χαρτιά (αν και θα βρεθούν και άλλοι να δώσουν και παραπάνω γιατί τον θέλει και η Ρόμα) να μπορείς να φέρεις πραγματικά μεγάλο επιθετικό που θα είναι φαβορί για πρώτος σκόρερ πράγμα απαραίτητο για τον πρωταθλητή. Παίζει και τις 3 θέσεις μπροστά και διαθέτει στην κυριολεξία όλο το πακέτο καθώς έχει εξαιρετική τεχνική, ντρίμπλα και ταχύτητα και πολύ αποτελεσματικά τελειώματα ενώ κινείται πολύ σωστά στο χωρο και έχει και αξιοπρεπή κεφαλιά. Αν καταφέρεις να φέρεις λοιπόν αυτόν τον παίκτη τον οποίο προτείνω ανεπιφύλακτα τότε αποδεικνύεις ότι πηγαίνεις όντως για να σηκώσεις το σερβίτσιο και να μπεις ομίλους γκαραντί.
[youtube]r9aZEVRQnj0[/youtube]
-
Ο Cvitanich παραείναι ακριβός, μακάρι να'ναι αυτός αλλά πολύ χλωμό το κόβω.
- pagotatzis
Για να μπήκε ο oli σε τέτοιον κόπο να μας παρουσιάσει
τον παίχτη , εμένα μου λέει κάτι .
τεσπα ονόματα βγαίνουν αρκετά
το καλό είναι ότι όλα είναι αξιόλογα
τον παίχτη , εμένα μου λέει κάτι .
τεσπα ονόματα βγαίνουν αρκετά
το καλό είναι ότι όλα είναι αξιόλογα
Γουσταρω με χιλια λατινους γιατι ειναι παιχταραδες και ταιριαζουν με το dna του κοσμου,ειναι ομως και αληταμπουρες και αυτο δεν ταιριαζει καθολου με τον προπονητη.
Δε ξερω θα προτιμουσα χαμνταουι η μαρικα.
Θα ηθελα και εγω τον τσβιτανιτς δε το συζηταω ειναι σιγουρα καλυτερος απο ολλους τους λατινους που γραφει ο φιλος.
Και εκτος απο καλυτερος ειναι και ετοιμος να μπει αμεσα στην ομαδα σε αντιθεση με ολους τους υπολοιπους.
Τι να πω μακαρι να εχουμε ενδιαφερθει και να εχουμε κλεισει αυτον τον παιχταρα.
Δε ξερω θα προτιμουσα χαμνταουι η μαρικα.
Θα ηθελα και εγω τον τσβιτανιτς δε το συζηταω ειναι σιγουρα καλυτερος απο ολλους τους λατινους που γραφει ο φιλος.
Και εκτος απο καλυτερος ειναι και ετοιμος να μπει αμεσα στην ομαδα σε αντιθεση με ολους τους υπολοιπους.
Τι να πω μακαρι να εχουμε ενδιαφερθει και να εχουμε κλεισει αυτον τον παιχταρα.