Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από paokovios1974 »

joshua αυτο θελεις να καταλαβεις απο τα λεγομενα μου οκ παω πασο δεν ειπα κανενα ΑΝ ειπα οτι εχουμε κατσε και Βιτορ ο ενας δεν επαιζε για να μην παρεξηγηθουν οι συνεσμιτες και ο αλλος γιατι ειναι τραυματιας και τους 2 τους εχει στην ομαδα γι αυτο δεν ζητησε αλλους η ετσι λεει στους δημοσιογραφους οτι δεν ζηταει αλλους για να μην χασει και αυτους που εχει απο κει και περα σου απαντησα στο επειχηρημα σου οτι δεν υπαρχει τιποτα για να χτισεις ΥΠΑΡΧΕΙ λοιπον και παραυπαρχει ολοκληρη αναλυση σου εκανα...αλλα... ετσι ειναι αφου ετσι θελετε
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

ace79grpaok έγραψε:το γνωστο δυδυμο της συμφωρας κοκλας μιζερογλου συνεχιζουν να κανουν τα παντα για να γυρισει ο αγαπημενος τους καρπουζας απο το εστοριλ και να ξαναγυρισουν οι παλιες καλες εποχες του τα μαθαιναν ολα αραχτοι με σμσ απο την διοικηση
Δεν τους ακουω τι λενε παλι?
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Αν ο ΠΑΟΚ ακόμα επηρεάζεται από ραδιοφωνατζήδες σε βαθμό να αποτελούν και απειλή για τον Stephens τότε το πρόβλημα είναι διαφορετικό και πολύ σοβαρότερο από το αγωνιστικό και τζάμπα ασχολούμαστε με το ποιος παίζει και ποιος όχι. Έχετε δώσει πολύ μεγάλη αξια στους reporter του ΠΑΟΚ.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

chrisg4 έγραψε:Αν ο ΠΑΟΚ ακόμα επηρεάζεται από ραδιοφωνατζήδες σε βαθμό να αποτελούν και απειλή για τον Stephens τότε το πρόβλημα είναι διαφορετικό και πολύ σοβαρότερο από το αγωνιστικό και τζάμπα ασχολούμαστε με το ποιος παίζει και ποιος όχι. Έχετε δώσει πολύ μεγάλη αξια στους reporter του ΠΑΟΚ.
μηπως ομως οι ρεπορτερ μεταφερουν της σκεψεις της παε?
μηπως ετοιμαζουν το εδαφος?

δεν βλεπετε το ενδεχομενο οι συγκεκριμενοι ρεπορτερ να ειναι οργανα της παε?
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

joshua έγραψε:
nikolasf έγραψε:
joshua έγραψε:Ε πως κρινει ρε Νικολα οτι ειναι επαρκεις ενω ειμαστε η χαρα του καθε πικραμενου στην αμυνα ενω στην επιθεση και με αυτους που ειχαμε τα πηγαιναμε μια χαρα με 2 γκολ μεσο ορο;
Ρε φίλε απλά 'εχει άλλη φιλοσοφία!!! Δεν τον ενδιαφέρι πόσσα θα φάει πίσω αρκεί να βάλει περισσότερα μπροστά!!!!
Σε ένα υγιές πρωτάθλημα αυτό δουλεύει!!! Στο ελλάδα που πρέπει με της ομάδες της παράγκας να πάιζεις κοντρόλ και σφικτή άμυνα γιατί κάθε προσπάθεια για παιχνίδι κυριαρχίας είναι έρμαιο στις προθέσει του κορακιού και μου μπορεί τα χωριά με ένα κλέψιμο με υποψία φάου ή μια οφσάιτ αντεπίθεση να σου κάνουν γκολ δεν δουλέυει!
Η επιθεση ξεκινα απο την αμυνα φιλε μου.Οταν πεζουμε με αντιπαλους που μας περιμενουν πισω τοτε τα παμε μια χαρα οταν ομως παιζουμε με ομαδες που απλωνονται στο γηπεδο τοτε υποφερουμε και στις 2 πλευρες του γηπεδου γιατι η μπαλλα δεν παει σωστα απο την αμυνα στην επιθεση γιαυτο μην μου λες οτι δεν τον ενδιαφερει η αμυνα,ΕΛΕΟΣ.
Nαι ενώ επιθετικά φυσάει η ομάδα.
Άσε το χθεσινό. Όλη τη χρονιά τι κάνεις?

@ace79 οι ΑΡΔ δεν φταίνε στη συγκεκριμένη φάση. Μάτια δεν έχουμε?
Ποιός θέλει να φάει τον Στέφενς? εμένα μου φαίνεται ο εαυτός του...
Ο ''καρπουζάς'' που λες εσύ τακτικά σε θέματα πειθαρχίας και νοοτροπίας δέκα κλάσεις πάνω είναι, πλάκα κάνεις?
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

teod1980 έγραψε:Όταν ο αντίπαλος παίζει με κλωτσία και τα χέρια στο λαιμό των παικτών και
αυτοί που παίρνουν κάρτα είμαστε εμείς, τι θελατε να πει...

Όταν ξεκινάει το ματς και σε βγαζει τετ α τετ με 3 μετρα οφσαιντ πως θελετε να παιξει η αμυνα μετα...
οταν καθε φαση στις αρχες ξεκιναει με οαφσαιντ ποσα μετρα να παρει η ομαδα...
όταν καθε διεκδικηση παει αναποδα, ποσο δυνατα να παίξεις...

και στην τελική τα ελεγε και ο ρουμανος αλλα εμεις λεγαμε ποσο γελοια ειναι η αμυνα και τοτε...

Χρονο θελει και στομαχι στην αρχη για τα καλυτερα να ερθουν...

αλλά που εμείς...

εμεις θελουμε νικη παντου...γιατι ετσι

Θεοποιησατε το λαγο που χανει απο άλλα λιμα...

Αφου παζει με αντεπιθεσεις.
Πηγε να κλεισει τους χωρους ο Χουμπ για να τον χτυπησουμε στο οπλο του και αυτοι μας βγαζουν 3 4 φασεις οφφσαιν.ποσο καλα να ειναι η αμυνα.
Τα δε αλματα τους ειναι ΟΛΑ επιθετικα φαουλ...
Τα τακλιν επικινδυνα...
Καροτσακι οι παικτες μας αλλα οχι πρεπει να εχουν κατοχη με τις ταπες των αλλων ετοιμες και ατιμωρητες..
Διάβασα 20 σελίδες σχόλια στο παρόν θέμα. Πολλοί μάλιστα θεώρησαν καλό να γράψουν καμιά δεκαριά φορές την άποψή τους. :lol:
Μόνο για έναν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι είδε πραγματικά το χθεσινό ματς και αυτός είναι ο teod.
Ήμουν περίεργος να ακούσω τί θα δήλωνε ο Στέβενς και πραγματικά χάρηκα που είχε τα @@ να εστιάσει στο πραγματικό πρόβλημα.

Όσοι βλέπετε διαφορά στα ματς «εσωτερικού» και «εξωτερικού», μήν ξεχνάτε κι αυτόν τον «παράγοντα».
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

χουμπ σε παω με τα χιλια και εκτιμω το οτι προσπαθεις (εστω και αν δεν το εχω δει σε μεγαλη διαρκεια) να αλλαξεις ριζικα τον τροπο του παιχνιδιου μας.

χθες εκανες τεραστιο λαθος με τη χρησιμοποιηση νινη και σαλπι στην 11αδα. αν το καταλαβες δε θα τους ξαναβαλεις σε αγωνα που θελεις να παιχτει ποδοσφαιρο. σε αγωνα τουρλουμπουκι... βαλτους.

βγες τωρα και πες οτι η χρονια ειναι μεταβατικη και οτι απο το καλοκαιρι και μετα οταν στην ομαδα θα μεινουν ΜΟΝΟΝ ποδοσφαιριστες και οχι ημι-ποδοσφαιριστες εχουμε ελπιδες για να δουμε κατι καλο.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αυτό το όνειρο που είδες με νίνη και σαλπιγγίδη στα άκρα δεν το καταλαβαίνω

ελπίζω να έμαθες από το λάθος σου
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Για τον σαλπι υπαρχει εξηγηση ηθελε να μειωση το ντουμπλαρισμα του νανο που ειναι φορμαρισμενος,για τον νινη ομολογω και γω πως ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι τον χρησιμοποιησε χθες,ισως πιστευε πως στην πρωην του ομαδα απεναντι θα εκανε παπαδες οπως κανουν καποιοι οταν παιζουν αντιπαλοι μαζι μας και μην ξεχναμε πως εχει σε σιωπηρη τιμωρια τον Στοχ
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Χουουμπ πάρτο αλλιώς όσο είναι ακόμα καιρός. Τον χειρότερο βάζελο όλων των εποχών δεν μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια μέσα στην έδρα του. Χτες μίκρυνε η ομάδα, ότι έχτιζε όλο το χρόνο το γκρέμιζε. Έδωσες πάτημα σε όλους τους εγκάθετους να σου κοπανάνε ότι είσαι παοκάκι και μιά ζωή θα είσαι κάτω από τους 3 του ποκ και ΕΣΥ πρώτος τους το επιβεβαίωσες. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει ο καθένας στο μυαλό του, αλλά είναι κάποια παιχνίδια που δεν επιδέχονται πειράματα. Ο νο1 στόχος του ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή είναι να προσπεράσει το βάζελο και αντί να πάει και να φάει σίδερα, πάει και ανοίγει τα πόδια και εσύ λέει είπες του Τζαβέλλα να ηρεμήσει? ΤΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΡΕ ΕΧΕΙς ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΗΡΘΕΣ?
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Παλικαρε ηρεμησε φορτωνεις την ωρα που γραφεις?
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

ένα σωρό μ@λ@κίες διάβασα ας πω κι εγώ τη δικιά μου....
ενώ αρχικά να σημειώσω ότι ό 10χρονος γυιός μου δήλωσε ότι: "δεν μπορώ μπαμπά να βλέπω άλλο τον αγώνα, να παίζει έτσι ο ΠΑΟΚ απέναντι σε μια μικρή ομάδα"

με αυτό το ρόστερ ένας οποιοσδήποτε μικρός-μεσαίος-μεγάλος Έλληνας προπονητής θα έκανε παπάδες
δείτε τι υλικό διαχειρίζονται στην Καλλονή, στον Παναιτωλικό, στον Ατρόμητο (τώρα μούρθε το τελευταίο)
ποιός? ο Οτσαλάν! μπαλάρα ο Ατρόμητας!
τι φταίει ρε γμτ????
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μαλιστα βαλαμε Σαλπι για να σταματησουμε τοοοοοοοοοον ΝαααααΝοοοοοοο...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

zissos έγραψε:Χουουμπ πάρτο αλλιώς όσο είναι ακόμα καιρός. Τον χειρότερο βάζελο όλων των εποχών δεν μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια μέσα στην έδρα του. Χτες μίκρυνε η ομάδα, ότι έχτιζε όλο το χρόνο το γκρέμιζε. Έδωσες πάτημα σε όλους τους εγκάθετους να σου κοπανάνε ότι είσαι παοκάκι και μιά ζωή θα είσαι κάτω από τους 3 του ποκ και ΕΣΥ πρώτος τους το επιβεβαίωσες. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει ο καθένας στο μυαλό του, αλλά είναι κάποια παιχνίδια που δεν επιδέχονται πειράματα. Ο νο1 στόχος του ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή είναι να προσπεράσει το βάζελο και αντί να πάει και να φάει σίδερα, και εσύ λέει είπες του Τζαβέλλα να ηρεμήσει? ΤΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΡΕ ΕΧΕΙς ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΗΡΘΕΣ?
Χαλαρωσε zissos.Ολοι ειμαστε εκνευρισμενοι αλλα ας μην ξεφευγουμε..
Δικαιολογημενα τα νευρα ολωνων.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Μαλιστα βαλαμε Σαλπι για να σταματησουμε τοοοοοοοοοον ΝαααααΝοοοοοοο...
Αφου ειναι Νανος βαλαμε και εμεις τον δικο μας,μπας και αλληλοεξουδετερωθουν... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”