Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Ψόφος στους απόγονους.
Ξερνάω με όσους λέτε μπράβο.
Αν πάνε και κανα τελικό στην μπάλα (εδώ γελάμε) πείτε πάλι μπράβο μετά τις σφαγές και τα πέτσινα.
Άκου εκεί μπράβο.Ντροπή,ντροπή και πάλι ντροπή.
Και επειδή δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά:Ψόφος και πάλι ψόφος.
Ξερνάω με όσους λέτε μπράβο.
Αν πάνε και κανα τελικό στην μπάλα (εδώ γελάμε) πείτε πάλι μπράβο μετά τις σφαγές και τα πέτσινα.
Άκου εκεί μπράβο.Ντροπή,ντροπή και πάλι ντροπή.
Και επειδή δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά:Ψόφος και πάλι ψόφος.
Ουστ και πάλι ουστ.
Οσο έχουν επιτυχίες, άλλο τόσο θα μας καβαλήσουν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο, οπότε ΟΥΣΤ....
Οσο έχουν επιτυχίες, άλλο τόσο θα μας καβαλήσουν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο, οπότε ΟΥΣΤ....

Ευχομαι μακρια , χοντρη , ψ@λη αυριο απο τους ισπανους ....
Για οσους δεν θυμουνται , παραμενει η ιδια σιχαμενη ομαδα που τις τακτικες της παραγκας που βιωνουμε ολοι στο ποδοσφαιρο , τις ειχε πρωτο-χρησιμοποιησει στο μπασκετ....
Τους τελικους της ξεφτιλας και τα καραγκιοζιλικια ( σιφωνια κλπ )μεσα στο κουραδο-ΣΕΦ δεν τα ξεχναμε ....
Ευχομαι ολοψυχα να παρουν τα @ρχιδια μου
Για οσους δεν θυμουνται , παραμενει η ιδια σιχαμενη ομαδα που τις τακτικες της παραγκας που βιωνουμε ολοι στο ποδοσφαιρο , τις ειχε πρωτο-χρησιμοποιησει στο μπασκετ....
Τους τελικους της ξεφτιλας και τα καραγκιοζιλικια ( σιφωνια κλπ )μεσα στο κουραδο-ΣΕΦ δεν τα ξεχναμε ....

Ευχομαι ολοψυχα να παρουν τα @ρχιδια μου
Εγω αντι για μπραβο, εγω θα ελεγα σκατα στους ...κηπους τους, αλλα θα φαω μπαν οποτε δεν το λεω .. 

- PAOKSaLoNiCa
hitman έγραψε:Στήριξη στο ΘΕΣΜΟ του "εκπροσώπου - πρέσβεως".![]()
![]()

θέλω gangbang από την Βασίλισσα φούστηδες γαύροι

βγαλαμε παντως αρκετους γαυρους απο το διλλημα λονδινο μπασκετ ή τελικος κυπελλου με τον αποκλεισμο μας...καμια στηριξη στην ομαδα(κοκκινη και πρασινη)που εχουν ισοπεδωσει και καταστρεψει το ελληνικο μπασκετ..
Ααααα, δεν το γλυτώνω το εγκεφαλικό με αυτά τα ρεπορτάζ του κ@λου στο κ@λοκαναλο του Π-ΟΤΕ.. Χαμόγελα, τραλαλα και τραλαλο.... Αει στο διαολο
Το πως σπρωχνει ο κορακας τον ψευτοθρυλο ειναι απαραδεκτο, αλλα συναμα απολυτα αναμενομενο και φυσιολογικο στην αφρικανοελλαντα, που σαν πεος κρεμεται στα βαλκανια.
Οποιος αναρωτιεται γιατι εφτασε εδω η ελλαντα, αντι να κατηγοραει την Μερκελ ας βαλει λιγο Ανντεννα σημερα βραδακι ξαναδει να παιζετε, υπο την μορφη τελικου ποδοσφαιρικου κυπελου, το τι γινοτανε σε τουτη την χωρα χρονια τωρα. Διαφθορα, ασεβεια, κανω οτι θελω, ψεματα, και δημοσιογραφους τρια πουλακια καθοταν και το ενα κελαιδουσε δινοντας το κυπελο στον γκευ..
Οποιος αναρωτιεται γιατι εφτασε εδω η ελλαντα, αντι να κατηγοραει την Μερκελ ας βαλει λιγο Ανντεννα σημερα βραδακι ξαναδει να παιζετε, υπο την μορφη τελικου ποδοσφαιρικου κυπελου, το τι γινοτανε σε τουτη την χωρα χρονια τωρα. Διαφθορα, ασεβεια, κανω οτι θελω, ψεματα, και δημοσιογραφους τρια πουλακια καθοταν και το ενα κελαιδουσε δινοντας το κυπελο στον γκευ..
Δεν το βλέπω, διότι θα με πιάσει τρέμουλο, αφού δεν μπορέσαμε να είμαστε εμείς εκεί... 

- potamda
- Bet Guru 2023
Απίστευτη εικόνα στους επίσημους: δίπλα δίπλα κάθονται ο μποροθρύλος, ο σαρρής, ο βουβαλάκης! 

- tera12tera
Τελικά δεν είναι κ τόοοσο χωριό ο Αστέρας όσο έλεγαν κάποιοι .......
Δυστυχώς εγώ αυτό που βλέπω είναι πως το σύστημα τον θέλει ...
Βέβαια στα play off , όλα μπορούν να τελειώσουν την πρώτη αγωνιστική

Δυστυχώς εγώ αυτό που βλέπω είναι πως το σύστημα τον θέλει ...
Βέβαια στα play off , όλα μπορούν να τελειώσουν την πρώτη αγωνιστική

Ο Αστέρας χωριό και ο γαύρος οικισμός. Αυτή είναι η εικόνα του υπερτελικού..