Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από Photis »

toumpiotis35 έγραψε:Οκ τώρα να ηρεμήσεις όμως και να ξεκινήσεις άλλη φορά το κράξιμο αν είναι φίλε μου.Αν είναι δυνατόν και γράφε με μικρά γράμματα.Φώτης.
Τι εννοεις κραξιμο?Δεν σε πιανω.Βρηκε επενδυτη,μειωσε τα χρεη η εδωσε διοικητικη σταθεροτητα?Εχει οριζοντα σημερα που μιλαμε με την ομαδα υπο οικονομικη επιτηρηση για αγωνιστικη αναπτυξη?Εχεις καμια ενδειξη οτι δεν ειμαι ηρεμος?

από obanebane » Πέμ Ιαν 19, 2012 12:43 pm
Αν μετα απο νικη προκριση επι της αεκ εσυ μπαινεις εδω για να γραψεις την αποψη σου για τον ζαγορακη και δεν εισαι προβοκατορας τοτε τι ακριβως εισαι?
Και γραφε με μικρα γραμματα τουλαχιστον τηρησε και κανα κανονα εδω μεσα.
Αφου με ονομαζεις προβοκατορα γιατι με ρωτας τι ειμαι?Δεν νομιζεις οτι θα πρεπει να δικαολογησεις τον απρεπη σου χαρακτηρισμο προς εμενα κρινοντας αυτα που λεω και οχι την χρονικη στιγμη?

Τελος για να κρινεις καποιον και την πορεια του πρεπει απαραιτητως να τον αντικαταστησεις προσωππικα η να προτεινεις λυση?Δεν το πιανω καθολου αυτο.Τον κρινω γι αυτα που ο ιδιος ηρθε να κανει.Για να πεις οτι ο ΓΑΠ κανει λαθη πρεπει να προτεινεις και πρωθυπουργο?Και ποια ανυσηχια σας διακατεχει οτι δεν θα βρεθει καποιος με τα αναλογα προσοντα η κυριως με τα αναλογα αποτελεσματα?Δεν μπορω να καταλαβω γιατι χρειαζεται ιδιαιτερα προσοντα για να αυξησεις τα χρεη ,να μην βρεις επενδυτη κτλ κτλ για να μην τα ξαναλεω.Οσοι επικεντρωνετε στην αγωνιστικη αναταση της ομαδας(παροδικη κατ εμε) θα μπορουσατε να ζητησετε απο τον Ζ να αναλαβει υπευθυνος αγωνιστικου τμηματος.Αλλωστε θελει να βοηθησει τον ΠΑΟΚ δεν θελει?
Υπάρχει τίποτα στον ΠΑΟΚ που να σου αρέσει?
:pano:
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

MANIAKOS έγραψε: Ενταξει διαφωνουμε...Εχει κανει παρα πολλα λαθη και οι επομενοι μηνες θα δειξουν κατα ποσο εμαθε απο αυτα...Εχει κανει και παρα πολλα σωστα οπως το προπονητικο που θα μεινει...οπως και αλλα εχεις δει παικταραδες...εχεις δει 2 απο τους καλυτερους προπονητες της ιστοριας σου...κτ αρχιζει να αλλαζει στις ακαδημειες...ευρωπαικες προκρισεις...εχεις μπει στο ματι του ΠΟΚ που μας ειχαν πεταμενους..
εχει κανει πολλα και σε αλλα επιπεδα ..εχει βοηθησει κοσμο....
Και αυτο που λεει και ο Φωτης...οσοι δεν τον θελετε...
(πραγματι υπαρχουν αιτιες δε λεω αλλα και ΄΄αιτιες')....να πειτε και λυση...το ποσο χειροτερα θ μασταν με αλλους..ποιους??? ...ή το εχει ο θεος σαν λυσεις εμενα και πιστευω και αλλους δεν μας καλυπτουν...'
Δεν μπορώ παρά απλά να συμφωνήσω.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

δηλ. ρε φωτη οταν λεει αποτυχημενο τον προεδρο του ΠΑΟΚ δεν τον βριζει και αυτον και ολους μας μαζι
εγω ξερω οτι αποτυχημενος ειναι ενας ο οποιος στα 4 χρονια η ομαδα δεν ανεβηκε πανω απο την 5η θεση δεν μπηκε ποτε στα πλαυ οφ δεν επεξε ποτε ευρωπη δεν επεξε ποτε προκριματικο τσου λου δεν περασε ποτε 2η φορα στους 32 του γιουροπα δεν την σφαξανε ποτε στον θεσμο του κυπελου με τον κουκουλακη δεν εχασε ποτε 2η φορα την θεση του τσου λου με γκολ οφσαιτ του βαζελου δεν εχει δικο της πλεον προπονητικο κεντρο δεν φανηκε ποτε η δουλια στις ακαδημιες δεν εβγαλε ποτε σταφυλιδιδες αθανασιαδιδες κλπ κλπ ποτε δεν εφερε παικταραδες σαν τον ΠΑΟΚ θρησκια τον ινδιανο το αλανι
αυτα εκ του αποτελεσματος
τωρα τα αλλα γιατι εφυγε ο ενας γιατι εφυγε ο αλλος γιατι εδωσες εκει τα λεφτα γιατι ο κατσαρης ο μια φευγει και μια ερχετε .....εκ του αποτελεσματος επιδη τιποτα δεν μπορει να αποδηχθει τα ακουω βερεσε.....
εγω ξερω οτι φετος η ομαδα ειναι μεσα σε ολους τους στοχους και αν δεν κανω λαθος πρωτη φορα ειναι αυτο τα 4 χρονια .....μην πει κανεις για το πρωταθλημα εκει ρωτιστε την μιζερια μας...
και ερχετε ο αλλος και λεει... αποτυχημενος... και εσυ ρε φωτη νομιζεις οτι δεν βριζει.....

καλα κρασια
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Eνας με ειπε προβοκατορα ενας σκουλικι που γραφω συνεχεια τετοια και οταν ζητησα να φερθει αντρικα και να μιλησει συγκεκριμενα δεχτηκα και προειδοποιηση αποβολης απο τον PHOTIS.
Αλλος μου την λεει που τον θεωρω αποτυχημενο κτλ κτλ
Καλο ειναι να αλλαξει η ονομασια του θεματος απο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΙΙ σε Θετικες αποψεις για τον ΘΕΟΔΩΡΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ.
Oποτε να με συγχωρουν καποια παιδια που δεν θα απαντησω σε καποια ερωτηματα που μου εθεσαν αλλα θα αφησω τους συγκεκριμενους να ζησουν τον ερωτα τους με τον προεδρο απερισπαστοι.Αλλωστε δεν πρεπει ποτε καποιος τριτος να χαλαει εναν μεγαλο ερωτα.
Ρε θα μας τρελλάνετε???Την προειδοπίηση την πήρες για να μην συνεχίσεις την ιστορία με το geoavr.ότι θέλεις γράφε αρκεί να μην βρίζεις και να μην προκαλείς.Είπες την άποψη σου,είναι κατανοητή.Την ερώτηση μου δεν απάντησες όμως.Φώτης
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

και μην πει κανεις τιποτα για οικονομικα και εφοριες και δημοσιο και παγωμενα και.... ζεστα....
εκτος αν νομιζει οτι ο ΠΑΟΚ παιζει στην πρεμιερ λινγκ ...οπως ειπε καποιος αδερφος καπου αλλου
ο ΠΑΟΚ ειναι ενας οργανισμος που ζει μεσα σε ενα σαπιο περιβαλον
και οποιος νομιζει οτι θα σπασει αυτο το περιβαλον ευκολα ειναι καπου αλλου
εξαλλου καθολου τυχαιο δεν ειναι οτι ολες οι ομαδες πανω κατω ειναι λιγο εως πολλη χειροτερες απο εμας
οταν θα βαρεσουν οι καμπανες για την κουλα και τον βαζελο εδω ειμαστε και θ ατο γλενταμε
μην ξεχνατε εμεις ειμαστε πρωτοι γιατι εμεις παιζουμε μονο στο γιουροπα οι αλλοι κουνισαν μαντιλι
οταν ερθει η σειρα τους να δουμε τι ποιημα θα πουν και οταν ερθει και η σειρα των ομαδων του τσου λου τοτε θα δουμε το μεγαλο γλεντι του θρηνου
εαν δεν χωσει γκαφρα ο μαριδακης αχαστο θα ειναι στην ευρωπη ...οπως παντα εξαλλου :lol: :lol: :lol: ξερουν αυτοι
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

έτσι είναι φίλε abg
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Σταματηστε να μαλωνετε.
Ενωθειτε, εχουμε πολλα να καταφερουμε φετος.

Τον νου μας με τον Ατρομητο.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

abg12d34 έγραψε: οταν ερθει η σειρα τους να δουμε τι ποιημα θα πουν και οταν ερθει και η σειρα των ομαδων του τσου λου τοτε θα δουμε το μεγαλο γλεντι του θρηνου
εαν δεν χωσει γκαφρα ο μαριδακης αχαστο θα ειναι στην ευρωπη ...οπως παντα εξαλλου :lol: :lol: :lol: ξερουν αυτοι
:mrgreen:
Αν εννοείς αγωνιστικά συμφωνώ..
Αν εννοείς την αδειοδότηση, την πήραν και θα την πάρουν στο πολύ χαλαρό και τον Ιούνιο..
Μη λέμε αερολογίες για να νομίζουμε οτι είμαστε σε καλύτερη μοίρα.
Δυστυχώς ο γαύρος έχει 80εκ. έσοδα σε μία σεζόν (ή τουλάχιστον τόσα είχε επι παχιών αγελάδων), έσοδα που εμείς κάναμε σε 4ετία. Ο θείος ποτέ και καμία σεζόν δεν είχε βάλλει το χέρι στην τσέπη, κι ούτε ο Μαρινάκης πρόκειτε..

Κι όσο αναφορά τον βάζελο του λείπουν 2,5εκ. για την αδειοδότηση του Ιουνίου, που σημαίνει πουλάει Λέτο και ζούσαν.

Τελικά, από ποιον από τους δύο είμαστε καλύτερα δεν έχω καταλάβει...

Την κούλα δεν την βάζω σε σύγκριση, έλεος...
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

παιδιά αυτό το διάβασε κανείς????????/

http://www.olathessaloniki.com/2012/01/ ... st_18.html
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

δεν λέει τίποτα μην τρελλαίνεσε, κι χχχχχχχ είναι μέσα.
Ρε σεις μην γράφετε ονόματα.Φώτης.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Α,ρε,Θοδωρε.......παλι xxxxxxxx θα διαβασεις αυριο............
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

μαλακιες τουμπανα

δε θα ασχολουμαστε με την καθε καγκουρια που εν δυναμει πεταει λασπη στον ΠΑΟΚ

χιλιους δυο ανθρωπους ξερει ο ζαγορακης, ειναι υπευθυνος αυτος και κατ επεκταση ο ΠΑΟΚ για οτι κανουν στη ζωη τους?
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Σε αυτο δεν εχεις αδικο.
τρελαg4

Δημοσίευση από τρελαg4 »

ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΔΥΝΑΝΑΛΟΓΑ.ΑΠΕΤΥΧΕ
ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ".ΑΠΕΤΥΧΕ
ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΦΥΓΕ ΞΑΝΑΡΘΕ,ΑΠΕΙΛΗΣΕ 5 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.ΑΠΕΤΥΧΕ.
ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ.ΠΕΤΥΧΕ ΒΡΗΚΕ ΟΜΩΣ ΤΑΒΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΡΙ Ο ΜΑΡΑΣΜΟΣ
ΕΓΩ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟ

Είσαι λίγο άδικος με τον Ζαγορ. Καταρχάς βλέπεις μαρασμό, τη στιγμή που είσαι μέσα σε όλες τις διοργανώσεις (και στην Ευρώπη αήττητος από πέρσι), ενώ άλλες Ελληνικές ομάδες ούτε τα μισά δεν έχουν καταφέρει ( ΤΙ να πεις για τον βάζελο και τα χανούμια που ήταν ανύπαρκτοι στην Ευρώπη?).
Μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, μας έκλεψαν πρωτάθλημα και έξοδο σε CL, ταυτόχρονα όμως μας έκλεψαν και μεγάλα χρηματικά ποσά, με τα οποία θα είχε κλείσει πολλές τρύπες και τώρα δεν θα μιλούσαμε για το άνοιγμα που έχει δημιουργηθεί. Αν παίζαμε σε άλλη χώρα, τώρα τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Αλλά βέβαια αυτό έπρεπε να το ξέρει ο Ζαγοράκης, ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει αξιοκρατία και όσο καλός και αν είσαι, δεν παίρνεις με τίποτα Πρωτάθλημα γιατί το χρήμα από το CL πρέπει να πάει στο ΠΟΚ. Και φυσικά όταν έπρεπε να φτιάξεις το γήπεδο σου, για να μπορείς να πάρεις άδεια και να παίζεις στην Ευρώπη, ενώ σου είχαν υποσχεθεί κάποια χρήματα από τον ΟΠΑΠ, τελικά δεν στα έδωσαν γιατί λέει, οι οπαδοί σου έκαναν επεισόδια στο χάντ-μπολ...? Και βάζεις αναγκαστικά 1και κάτι μύριο, κάνοντας το άνοιγμα σου ακόμα μεγαλύτερο.
Όσο για τους επενδυτές που τον θεωρείς αποτυχημένο, τι να πω ? Λες και όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, μας είχε υποσχεθεί ότι θα τους έβγαζε από το μανίκι του, σαν κανέναν άσσο. Εξάλλου, πως μπορείς να τον κατηγορήσεις για ανίκανο, όταν άλλες ομάδες (βλ. βάζελο) που είχαν επενδυτές ξαφνικά, τους τελείωσαν. Ποιος λογικός επενδυτής θα διάλεγε την Ελλάδα, για να ρίξει τα χρήματα του ?
Ακόμα τον θεωρείς αποτυχημένο και ασταθή διοικητικά, γιατί έφυγε από τον ΠΑΟΚ και μετά ξαναγύρισε. Το γεγονός ότι έφυγε, νομίζω μας λέει ξεκάθαρα ότι δεν είναι μαγκωμένος στην καρέκλα (αυτό ισχύει και όσες φορές μας λέει ότι σκέφτεται να φύγει). Το γιατί έφυγε και γιατί ξαναγύρισε, δεν το ξέρω και δεν μπορώ να σου δώσω απάντηση, όμως δεν είδα διοικητική αστάθεια όπως λες, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έπαψε ποτέ να είναι ακέφαλος, ακόμη κι όταν έφυγε ( γιατί απλά φρόντισε και γι αυτό).
Η ομάδα που έφτιαξε ο Ζαγορ είναι από τις καλύτερες νομίζω. Είδαμε παίχτες που μας άνοιξαν την όρεξη για ποδόσφαιρο. Νικήσαμε ομαδάρες και κάναμε πολύ καλές πορείες στην Ευρώπη, όπου εκεί νομίζω φάνηκε ξεκάθαρα η αγωνιστική μας αξία.
Αυτά τα τέσσερα χρόνια εγώ είδα τον ΠΑΟΚ να ξαναγεννιέται, να ανοίγει φτερά και να πετάει ξανά, εκεί ψηλά όπου ανήκει. Και για να συνεχιστεί αυτό, χρειάζεται η βοήθεια όλων μας. Αν δεν είμαστε ενωμένοι τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Δεν είμαι λάτρης του Ζαγοράκη, αλλά αφού κατάφερε να μας ενώσει, του αξίζει να είναι προεδρός μας. Έκανε λάθη και θα κάνει και άλλα, γιατί όλοι μας κάνουμε και γιατί δεν ήταν ποτέ πριν παράγοντας.Τώρα μαθαίνει και όλοι μας κάνουμε λάθη όταν μαθαίνουμε, πόσο μάλλον όταν πρέπει να μάθεις να διοικείς ένα μεγάλο καράβι που λέγεται ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ δεν πρέπει στιγμή να φεύγει από το μυαλό μας. Όλοι μαζί μπορούμε, ας ενώσουμε λοιπόν τις δυνάμεις μας και να συνεχίσουμε γιατί δεν μπορούμε κάτι που ξεκινήσαμε να το αφήσουμε στην μέση.
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

ρε παιδια συγγνώμη κιόλας αλλά εμένα δε με νοιλαζει αν ελιναι αληθεια αυτή η εμπλοκή αυτο που μου έκανε περισσότερο εντύπωση είναι ότι ο ζαγορ εχει όδηγο...εγώ απο το βρύζα μέχρι το μηλιωρίδη το κυριάκο το φαρλαλή τον κονσεισαο τους έχω δει να έρχονται μόνοι ο ζαγορ γιατί δενεχει δίπλωμα? :P :P :P
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”