Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
ενας απο ξανθη εγραψε οτι ειναι πολυ μ....δουλος ...να τον προσεξουμε
Ο Ζουέλα είναι αδιαμφισβήτητα πολύ καλός παίχτης (το έχει αποδείξει άλλωστε) και γομάρι, μιας και τον είχα δει από κοντά οταν έπαιζε στην ξάνθη. Αλλά όπως και να το κάνουμε, αν φύγει ο Κοντρέρας, προσωπικα θα νιώθω μιαν ανασφάλεια στην αμυνα... Φαίνεται πως όλοι μας είχαμε συνηθίσει στην τελειότητα (για τα ελληνικά δεδομένα) του αγαπημένου μας Χιλιανού και μας κακοφαίνεται πολύ που θα φύγει, κάνοντάς μας να υποβαθμίζουμε άλλους παίχτες. Αλλά δεν πειράζει, παίχτες πάνε κι έρχονται, όμως ο Π.Α.Ο.Κ. έχει αλλάξει πια επίπεδο και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα επηρεαστεί από μια ενδεχόμενη πώληση...
περσι η ομαδα εδειξε οτι η αμυντικη τακτικη ειναι πανω απο προσωπα....σε παιχνιδι ακομα που και ο σναουτσερ επαιχε μπακ.......το μεγαλυτερο ερωτημα ειναι ο μπερετα.......
ρε αδερφια μη διωχνετε ετσι τον κοντρερας να ξερετε πως δεν ειναι καθολου ευκολο να φυγει...πολυ περισσοτερες πιθανοτητες εχει να μεινει δεν μπορω να καταλαβω πως τον εχετε τελειωμενο καποιοι...ουτε παρακαλαμε να τον πουλησουμε...απλα μαζι με τον ζλαταν ειναι οι 2 παιχτες που μπορεις να μπεις σε διαδικασια διαπραγματευσεων...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Σάβ 03 Ιούλ 2010, 11:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μεγάλο πρόβλημα ο τραυματισμός Lino. Γιατί με αυτόν μέσα θα μπορούσαμε να έχουμε έναν αμυντικογενή χαφ μπροστά του για τα παιχνίδια της Ευρώπης (βλ. Sorlin). Τώρα; Μια δικιά μου γνώμη είναι η εξής
musli
vierinha ivic salpi
garcia vitolo
sznaucner contreras zuela ?????
xalkias
Τον Savini δεν τον πιστεύω ούτε σαν CB ούτε σαν LB. Θα προτιμούσα να έφευγε και να παίρναμε ένα αριστερό μπακ στη θέση του. Ακόμα και ένα φθηνό,νεαρό ταλαντούχο παίκτη...
musli
vierinha ivic salpi
garcia vitolo
sznaucner contreras zuela ?????
xalkias
Τον Savini δεν τον πιστεύω ούτε σαν CB ούτε σαν LB. Θα προτιμούσα να έφευγε και να παίρναμε ένα αριστερό μπακ στη θέση του. Ακόμα και ένα φθηνό,νεαρό ταλαντούχο παίκτη...
ετσι ακριβως ειναι..gash04 έγραψε:Ανέκαθεν δεν μου άρεσαν οι έγχρωμοι στην άμυνα παρά μόνο σαν ελαφοκυνηγοί στην επίθεση.
Ο συγκεκριμένος είναι αυτό που λέει ο Sera.
Zooελα!
Ζώο,Γομάρι,Κτήνος!
Προτιμώ το Ζώο μ αρέσει περισσότερο.
Το Zoo λοιπόν είναι βραχύσωμο αρκετά θα μπορούσε να παίξει και ράγμπυ.
Δεν είναι ο τεχνοκράτης στυλ Κοντρέρας όμως σκαμπάζει την άμυνα εξίσου καλά.
Πολύ γρήγορος για τα κιλά του και δεν ψαρώνει εύκολα για αυτό και η υψηλή τιμή αξίας του.
Τον Σάλπι τον έκανε κουδούνι σε πολλές φάσεις και είναι αρκετά ψυχρό αίμα.
Στην Ξάνθη απο ότι παρατήρησα περισσότερο στην καρδιά της άμυνας έπαιζε και απο ότι πιστεύω θα είναι κίνηση τακτικής η απόκτηση του για να χρησιμοποιηθεί ο Σαβίνις αριστερά μετά τον τραυματισμό του Λίνο.
Στο υψηλό παιχνίδι δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει αν και το ύψος του εγγυάται και για αυτό.
Εκτίμηση ότι χωράει άνετα βασικός στην άμυνα και μακάρι να έρθει.
Ότι είναι μ....δουλος είναι αδερφέ... Πριν από 2 χρόνια που είχα πάει Ξάνθη 3ήμερη με το σχολείο και μέναμε στα Πηγάδια στο Le Chalet τον βλέπαμε κάθε μέρα με 2 διαφορετικές μ..άρες, μέσα στο ξενοδοχείο... 2 κάθε φορά ο άτιμοςMANIAKOS έγραψε:ενας απο ξανθη εγραψε οτι ειναι πολυ μ....δουλος ...να τον προσεξουμε

Ο Ζουέλα έχει έτερον ήμισυ μιά Ελληνίδα που βγάζει μάτια και που τον ακολούθησε και στη Ρωσία.
Ελευση του θα δώσει άλλο χρώμα και στις κερκίδες....
Νομίζω ότι είναι δύσκολο να πάρουμε καλό αριστερό μπακ φέτος. Ο Λίνο έχει ανανεώσει για δύο χρόνια και για τουλάχιστο τον ένα λογίζεται ως βασικός. Αριστερό μπακ καλό θα παίρναμε του χρόνου έχοντας το Λίνο ως μπακ απ την τελευταία του χρονιά. Στα δεξιά θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποιον μέτριο ο οποίος θα είναι μπακ απ του χρόνου που τελειώνει του Μίρο. Τέλος πάντων νομίζω τα σκέφτονται και τα υπολογίζουν πολύ καλύτερα οι αρμόδιοι και δε θα έχουμε πρόβλημα.MANIAKOS έγραψε:sourmenetes αν ηταν ο λινο καλα ο κοντρερας δεξια ενταξει αλλα τωρα να παιζουμε με 4 σεν μπακ στην ευθεια δεν μου φαινεται πολυ καλο....ατυχια με λινο κριμα..αλλα αυτο που λες σιγουα παιζει σαν σεναριο.
P.S.1 Αν λείπουν χρήματα πάρτε κάποιον καλό και με μια ΑΜΚ το Γενάρη τα καλύπτουμε.
P.S.2 Θα μπορούσε να καλυφθεί η απουσία του Λίνο με άλλο σύστημα, με τρία σέντερ μπακ, Σορλέν, Φωτάκη στα άκρα, Βιτόλο, Ίβιτς στα χαφ, Βιέρι, Σάλπι, Μούσλι.... έτσι για να πω και γω τη μλκ μου..........
- sourmenetes
- Moderator
Ολα εξαρτωνται απο το εκαστοτε ματς και την εκαστοτε ομαδα..Δεξια μπορει να παιξει ως αμυντικο μπακ πολυ καλα και ο σναουτσνερ..Αμυντικα ειναι σχεδον τελειος..Οταν θα πας εκτος θα σου χρειαστει...Το καλο ειναι οτι το ροστερ γεμιζει με πολυ καλες και σχετικα φθηνες λυσεις.Οταν ο λινο εβγαλε ολα τα ματς περσι ειναι λογικο στα 32 να του συμβει κατι...Αμα ειχες αντικαταστατη και τον ξεκουραζες πιθανον να μην ειχες προβλημα..Παντως μ'αρεσει που και ο μπερετα σπ'οτι λενε δινει πολυ βαση στην τακτικη της αμυνας...MANIAKOS έγραψε:sourmenetes αν ηταν ο λινο καλα ο κοντρερας δεξια ενταξει αλλα τωρα να παιζουμε με 4 σεν μπακ στην ευθεια δεν μου φαινεται πολυ καλο....ατυχια με λινο κριμα..αλλα αυτο που λες σιγουα παιζει σαν σεναριο.
Bono έγραψε:Ο Ζουέλα έχει έτερον ήμισυ μιά Ελληνίδα που βγάζει μάτια και που τον ακολούθησε και στη Ρωσία.
Γαβράκι απο την Μυτιλήνη.
Ο Αράπης Ζουέλας βρέθηκε στην Αθήνα για να παντρευτεί το μωρό και πιθανόν να κλείσει και σε εμάς.
Βίδεο με την κυρία Ζουέλα.
http://tv.yupi.gr/view/1670
υγ
Τον λέτε νουνόδουλο αλλά θα ήθελα να έβλεπα εσάς τι θα κάνατε αν σας λέγανε Ζουέλα

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
τον μαυρο τι τον πηραμε δε μπορω να καταλαβω στοπερ.. κ εμεις θελουμε 2 μπακ θα φυγει μηπως κανενας....???
αλλιως δεν εξηγιεται αυτα τα πειραματα δε θα βγουν σε καλο ποιος σαβιννι μορε .......αν παιζει ο σαβινιι πρεπει παλι
να παρουμε δεξι μπακ πολυ καλο κ αριστερο εχτρεμ που να βγαζει φωτιες .........μονο ετσι.....καλος ο μαυροςςς αλλα
στη ξανθη ριχναμε 3 αρες αν θυμασται....
αλλιως δεν εξηγιεται αυτα τα πειραματα δε θα βγουν σε καλο ποιος σαβιννι μορε .......αν παιζει ο σαβινιι πρεπει παλι
να παρουμε δεξι μπακ πολυ καλο κ αριστερο εχτρεμ που να βγαζει φωτιες .........μονο ετσι.....καλος ο μαυροςςς αλλα
στη ξανθη ριχναμε 3 αρες αν θυμασται....
μαλλον εσυ δε θυμασαι παρασανδαλε καλα...δες τι αποτελεσματα ειχαμε με την ξανθουλα του ζουελα και θα καταλαβεις...σιγουρα αν τον παρουνε κατι θα εχουν στο μυαλο τους χαζος ο ζησης δεν ειναι μια φορα..
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
καλα οχι δεν ειναι ισα ισα λες να ειναι κ εγω να ειμαι εξυπνοτερος??? ....τωρα διαβασα για το τρυματισμο του μαλεζααα ....για εκει προερχετε ο αραπης.....δε το ξερααα
αλλλα οχι οτι η απωλεια του λινο φερνει ζουελαα ειπαμε ενταξειι
αλλλα οχι οτι η απωλεια του λινο φερνει ζουελαα ειπαμε ενταξειι
καλα ενταξει αν βαφτιασουμε το ζουελα και αντι-λινο τι να πουμε