Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ότι φράγκα είχαμε, στον Φιλομένο τα δώσαμε; :?
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Ντρέπομαι σαν οπαδός να την τρώω από Κωλομπούρδες... Κρίμα. Μπράβο του πάντως που δεν έφυγε στην χρονιά μέσα. Επαγγελματίας.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Εξετάστηκαν οι προσφυγές Φατί, Κολομπούρδα

Στα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού εξετάστηκαν οι προσφυγές των Ρικάρντο Φατί και Νίκου Κολομπούρδα κατά των ΠΑΕ Άρη και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα.

Οι δύο άνδρες, στους οποίους οφείλονται χρήματα από τους δυο συλλόγους της Θεσσαλονίκης, ζητούν τις καταπτώσεις των εγγυητικών επιστολών των ομάδων καθώς ακόμη δεν έχουν εξοφληθεί από αυτές.

Η απόφαση της ΕΕΑ αναμένεται σήμερα (Τρίτη, 26/6) το απόγευμα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.balleto.gr/europi/euro_2012/exetastikan_oi_prosfuges_fati_kolompourda.html
Σε όλο το Νετ υπάρχει μόνο το παραπάνω στο balleto και ένα ίδιο σχόλειο στο sentragoal δε νομίζω να μην γραφανε τίποτα τα λόλα και24!
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Εκδικάστηκε σήμερα στα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η προσφυγή του Νίκου Κολομπούρδα κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτήν, στον πρώην προπονητή της Κ20 οφείλονται κάποια χρήματα (όχι κανένα φοβερό ποσό) και ζητάει την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ομάδας καθώς ακόμη δεν έχει εξοφληθεί από αυτήν.

Η απόφαση της ΕΕΑ αναμένεται σήμερα (Τρίτη, 26/6) αργά το απόγευμα. Αν ο Κολομπούρδας δικαιωθεί, ένα ακόμα αγκάθι έρχεται να προστεθεί στα τόσα που φυτρώνουν τις τελευταίες μέρες στο δρόμο του ΠΑΟΚ!

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως ο Βρύζας έχει διευθετήσει το θέμα και έτσι τα χειρότερα αποφεύχθηκαν...

http://paoknewserres.blogspot.gr/2012/06/blog-post_26.html
Ίσως να ήταν για σήμερα αλλά τον ψήσαν τελευταία στιγμή και δεν παρουσιάστηκε. Θα δούμε!!!
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Έχει καιρό που έγινε η προσφυγή. Έτσι όπως είναι γραμμένο στην κεντρική κάποιος θα νομίσει οτι έγινε σήμερα. Δεν είναι έτσι. Όχι βέβαια οτι αυτό, χρυσώνει το χάπι.
Τώρα γιατί την έκανε, ο Θεός και η ψυχή του. Δεν είναι μόνο τα λεφτά. Κόβεις γέφυρες με τέτοιους τρόπους. Άρα λοιπόν (λέω ΕΓΩ) ο Κολομπούρδας δεν ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝ να ξαναδουλέψει στον ΠΑΟΚ. Και αυτό είναι ακόμη χειρότερο από την προσφυγή του.

ΥΓ : την προσφυγή ως είδηση μπορείς να την "κρύψεις". Όταν όμως φτάσει στη δικαστική αίθουσα, δεν μπορείς πλέον.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

μεγαλε ΠΑΟΚ πιστολι 15 χρονια σε παιχτη αλλοι ουτε να το διανοηθουν δεν μπορουν και εσυ το καταφερες
απο νοεμβριο λεει ειναι η προσφυγη κολομπουρδα και ζηταει τα λεφτα του σαν παιχτης
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Επικοινωνήσαμε ως οφείλαμε με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να μάθουμε τη θέση της για το θέμα που προέκυψε με τον Νίκο Κολομπούρδα. Μας εξήγησαν ότι ο Κολομπούρδας είχε κερδίσει ένα δικαστήριο απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ όταν σε αυτή ήταν πρόεδρος ο Μπατατούδης. Ο ποδοσφαιριστής είχε προχωρήσει σε διακανονισμό για τις οφειλές του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια που όμως δεν είχε τηρηθεί. Ο Κολομπούρδας τον περασμένο Νοέμβρη είχε καταθέσει την αίτηση για κατάπτωση της εγγυητικής. Στον ΠΑΟΚ λένε πώς μέχρι να συζητηθεί η υπόθεση (5 Ιούλη) θα έχει διευθετηθεί το θέμα και ο Κολομπούρδας θα αποσύρει την αίτηση.

http://paokrevolution.blogspot.gr/
Άρα μιλάμε για τα γ@μησι@τικ@ του Μπατμαν!
marley 4

οχι φιλε μιλαμε οτι πλεον ψαχνουμε σε ποιον δεν χρωσταμε και αν πληρςσε κανεναν ο ζαγορακης εκτος απο τον εαυτο του
εγω λεω να ψαχτουμε ολοι μηπως μας χρωσταει τιποτα απο πουθενα η παε μονο μην κανουμε προσφυγες
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Εαν μπαίνεις μέσα και απλά γράφεις το χρεός στην επόμενη χρονιά και μετά κάνεις και άλλο χρέος και το γράφεις στην τρίτη και μετά στην τέταρτη κοκ έρχεται μέρα που δε μπορείς να πληρώσεις τίποτα.Και πάλι καλά που δεν έπαιξε κανένας αποκλεισμός από Ευρώπη και ΄ηρθαν και έξτρα λεφτά από την Εθνική αλλιώς....
marley 4

ναι οκ σωστος
το θεμα ειναι οταν χρωστας παντου ( κουτσης σου λεει κατι? ακομα χρωσταμε οπωσ και σε αγγελο και αλλους)
και δεν υπαρχουν λεφτα κανονιζεις η να ξεχρεωσεις τους παλιους η αν δεν μπορεισ να μην κανεις καινουργια χρεη εμεις τι καναμε?
10 μυρια ειναι διακανονισμενα για του χρονου και θα ξεπαγουσουν και τα υπολοιπα φετος
ξερεις τι εχει να γινει αν δεν μπει ο ιβαν?
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Maximus έγραψε:
Έχουμε χρέη τελικά και πόσα ειναι μαμω το φελεκι μου?
Για πλάκα το ρωτάς αυτό έτσι παππού;
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Το πρώτο σκέλος ναι, για το δευτερο έχω απορία όμως...

(και αν ισχύει ότι η διοικηση πρωτοδικιου ευθυνεται για τα χρέη της, τότε γιατι δεν κυνηγανε δικαστικά αυτόν που τα δημιουργησε? Αμφιβαλλω πάντως ότι είναι 12 μύρια)
marley 4

απλο ειναι νομικα μπορεισ να πας μονο για χρεη σε εφοριες ικα κτλ
για τα αλλα δεν μπορεις
και αυτα ειναι ρυθμισμενα 4 κομμα κατι προσ την εφορια για ικα δεν ξερω ποσα

http://www.sport2310.gr/%CE%BA%CE%AF%CE ... %80%CE%B1/

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η εγγυητική της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κινδυνεύει με κατάπτωση κι ο λόγος είναι η οφειλή απέναντι στον Νίκο Κολομπούρδα από την εποχή που ο τελευταίος ήταν ακόμη παίκτης και φορούσε την ασπρόμαυρη φανέλα. Δηλαδή, δεκατέσσερα (14) ολόκληρα χρόνια πριν!

Για να δώσουμε τη σωστή διάσταση του θέματος, όμως, ας εξηγήσουμε πώς ακριβώς έχει αυτό. Ο ΠΑΟΚ όφειλε ένα ποσό στον Κολομπούρδα από τότε που αυτός αγωνίζονταν στην ομάδα. Το ποσό αυτό δεν πληρώθηκε, με αποτέλεσμα στη διάρκεια αυτών των ετών ο Κολομπούρδας να το δεικδικήσει δικαστικά και να φτάσει η υπόθεση στον Άρειο Πάγο, όπου και δικαιώθηκε ο πρώην παίκτης του «Δικέφαλου».

Με την απόφαση ανά χείρας, ο Κολομπούρδας έκανε διακανονισμό με τη διοίκηση Ζαγοράκη. Ο διακανονισμός αυτός, όμως, σταμάτησε εδώ και επτά μήνες να τηρείται, με αποτέλεσμα ο Κολομπούρδας να κινηθεί νομικά εκ νέου και να φτάσει ο νομικός του εκπρόσωπος ως την αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, θέμα που όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (26/6) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα συζητηθεί την Πέμπτη 5 Ιουλίου.

Σε επικοινωνία που είχε το απόγευμα της Τρίτης (26/6) το sport2310 με τον Νίκο Κολομπούρδα, ο τελευταίος εξήγησε: «Προσωπικά, έχω σταματήσει να ασχολούμαι από καιρό με αυτή την υπόθεση. Όλες τις κινήσεις τις κάνεις ο δικηγόρος μου. Αυτός κάνει τις συνεννοήσεις με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όλες τις απαραίτητες κινήσεις. Εγώ αυτό που περιμένω είναι να αρχίσει πάλι να κινείται η διαδικασία πληρωμής. Άλλωστε, έχουν μείνει κάποιες τελευταίες δόσεις για την αποπληρωμή του χρέους».

Και συνέχισε: «Εφόσον η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήσει κάποια χρήματα στο λογαριασμό μου, θα σταματήσει και η νομική δίωξη. Νομίζω ότι δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό θέμα και ότι η λύση είναι πολύ απλή κι εύκολη. Ήδη, συμφωνήσαμε με το δικηγόρο μου να δώσουμε μια εβδομάδα παράταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ώστε να συζητηθεί στις αρχές Ιουλίου και όχι τώρα το θέμα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αν μέχρι τότε η διοίκηση του ΠΑΟΚ βάλλει κάποια χρήματα στο λογαριασμό μου, θα αποσύρω την αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής. Δεν θέλω να δημιουργήσω κανένα θέμα, παρά μόνο να εξασφαλίσω τα χρήματα που εδώ και 14 χρόνια έχω να παίρνω».
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Την έγκριση της Τρόικα για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο σε 60 χαμηλές μηνιαίες δόσεις χωρίς πλαφόν στο ύψος των χρεών θα ζητήσουν οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, το σχέδιο που επεξεργάζεται το υπουργείο, θα προβλέπει τα εξής:

Διακανονισμός της οφειλής σε 60 δόσεις για όλους αντί για 48 που ισχύει σήμερα (αλλά με αυστηρές προϋποθέσεις).

Οι οφειλές που θα υπαχθούν στη ρύθμιση δεν επιβαρύνονται περαιτέρω με προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής μέχρι την εξόφλησή τους.

Δεν θα υπάρχει κανένα πλαφόν στο ύψος των χρεών που μπορούν να μπουν σε διακανονισμό. Σήμερα μπορούν να ενταχθούν σε ρύθμιση οφειλές προς το Δημόσιο που δεν υπερβαίνουν τις 10.000 ευρώ εάν πρόκειται για φυσικό πρόσωπο ή τις 75.000 ευρώ εάν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.

Η καθυστέρηση καταβολής μιας δόσης της ρύθμισης έχει ως συνέπεια την επιβάρυνση της δόσης αυτής με 1% προσαύξηση για κάθε μήνα καθυστέρησης.

Η ένταξη στη ρύθμιση θα «παγώνει» τα όποια αναγκαστικά μέτρα είσπραξης έχουν αποφασιστεί, μετά τις δικαστικές αποφάσεις και θα αναστέλλεται και η ποινική δίωξη του φορολογούμενου. Το μέτρο ισχύει για οφειλές άνω των 5.000 ευρώ.

Πηγή: Eλεύθερος Τύπος
Κάτι τέτοιο νομίζω περιμένουν και στην παε ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

170.000 λεει χρωσταμε στον Μπαλαφα.Ημαρτο ρεεεεεεεε.Καποιοι θα επρεπε να αλλαξουν πολη και να ψαχνουν τοπο να κρυφτουν με ολα αυτα που ακουμε τις τελευταιες μερες, αλλα ακομα και σημερα υπαρχουν υποστηρικτες τους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”