Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Το οτι υπαρχει καν σεναριο να ερχοτανε ποτε ο Μανωλας στον ΠΑΟΚ (θα παω στο γηπεδο με τσουγκρανα και πυρσο) απο που ξεκινησε;
- sourmenetes
- Moderator
Όποιος δε θέλει να δει την αλήθεια θα κράζει κάθε μέρα.
Τα ίδια τα ίδια και πάλι τα ίδια..
Δείτε το ροστερ του ΠΑΟΚ και όταν ολοκληρωθεί κάντε κριτική!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ίδια τα ίδια και πάλι τα ίδια..
Δείτε το ροστερ του ΠΑΟΚ και όταν ολοκληρωθεί κάντε κριτική!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
O Βερετουτ εχει 3 χαρτια συμβόλαιο..Πως να τον φέρουμε?Unpsofable78 έγραψε:Η Μαρσειγ πάντως έχει Veretout και Ουναχι προς παραχώρηση όπως και η Λυών αρκετούς παίκτες. Κρίμα που δεν προσπαθήσαμε κάποιον έστω δανεικό
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μαν@λας, Ντανσο, Ρομα, βαζελος. Κατσε εξω μεχρι το τελος των μεταγραφων!proedros έγραψε:Του Ντανσό χαλασε στη Ρόμα...Ίσα - ίσα για να μην παιξει εχθες και να περασει ο Παναθηναικός.
- Unpsofable78
Από μισό το συμβόλαιοproedros έγραψε:O Βερετουτ εχει 3 χαρτια συμβόλαιο..Πως να τον φέρουμε?Unpsofable78 έγραψε:Η Μαρσειγ πάντως έχει Veretout και Ουναχι προς παραχώρηση όπως και η Λυών αρκετούς παίκτες. Κρίμα που δεν προσπαθήσαμε κάποιον έστω δανεικό
Τι Μανωλάς ρε @@@ακες; Θέλετε να μην κοιμηθούμε ούτε λεπτό από τους εφιάλτες;
Αν φέρεις Μειτε φέρε και Μανωλά, χέστηκα. Πρωτάθλημα θα πάρω αν έρθει το βουνό
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- cristiano4
Λέει ένα παιδάκι στο.τουιτερ και γίνεται πανηγύρι εδώ...ναι παιδιά.ερχεται ο Μανωλάς είναι Πόρτο Καράς με Μειτε
....
....
- Σουριναμέζος
Από ο,τι ακούγεται προτάθηκε ο ίδιος στην ομάδα.embuji έγραψε:Το οτι υπαρχει καν σεναριο να ερχοτανε ποτε ο Μανωλας στον ΠΑΟΚ (θα παω στο γηπεδο με τσουγκρανα και πυρσο) απο που ξεκινησε;
Το θέμα είναι να μην υπάρξει κάποια σκέψη του στυλ "Δεν έκλεισαν οι άλλες περιπτώσεις που κοιτούσαμε οπότε ας φέρουμε αυτόν που μπορεί να δηλωθεί και στην λίστα, έμπειρος είναι θα κάνει τα ρεπά του Κεντζιόρα" και να επικρατήσει η αυτονόητη σκέψη, δηλαδή "Τραβα γ@μήσου ρε μ*νόπανο"
-
mbison
Ξεκαθαρα εχουμε κλεισει με τους ψηλους στο κεντρο.
Καμαρά, Οζντοεφ και Μπακαγιοκο, Σβαμπ. Και Θυμιανης, όλοι ψηλοί.
Μειτέ μόνο τζάμπα ελευθερο περιμενουμε κατω από 1 χαρτι εννοειται και θα ειναι πολυτελεια.
Περιμενω εκπληξη με κοντο γρηγορο χαφ, όπως τελευταια εχουν ερθει Νταντας κ ΜΑ. Το γουρι του Λουτσεσκου
Καμαρά, Οζντοεφ και Μπακαγιοκο, Σβαμπ. Και Θυμιανης, όλοι ψηλοί.
Μειτέ μόνο τζάμπα ελευθερο περιμενουμε κατω από 1 χαρτι εννοειται και θα ειναι πολυτελεια.
Περιμενω εκπληξη με κοντο γρηγορο χαφ, όπως τελευταια εχουν ερθει Νταντας κ ΜΑ. Το γουρι του Λουτσεσκου
Αυτός ο Leonardo Lopes ακόμη ελεύθερος είναι πάντως. 1.68
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokkerkir
παιδια για να μην εχει ακουστει τιποτα τιποτα για καποιο ονομα
τα ονοματα ειναι ειτε απο ρωσια ειτε απο την πρωην ομαδα του ντεσποτοφ που ο προεδρος ειναι φιλος του ιβαν ειτε ελευθεροι
αν ηταν απο ομαδα εκτος αυτων των περιπτωσεων θα ειχε βρωμισει το ονομα-ονοματα απο τους εκει αρδ
τα ονοματα ειναι ειτε απο ρωσια ειτε απο την πρωην ομαδα του ντεσποτοφ που ο προεδρος ειναι φιλος του ιβαν ειτε ελευθεροι
αν ηταν απο ομαδα εκτος αυτων των περιπτωσεων θα ειχε βρωμισει το ονομα-ονοματα απο τους εκει αρδ
-
mbison
Τωρα που το ξανασκεφτηκα, ειδαμε χθες πως εβγαιναν οι βαζελοι στην αντεπιθεση με Τετε κλπ. Απο τους υπαρχοντες μονο ο Καμαρα και αν τους προλαβαινε.Jim_Chatz έγραψε:Αυτός ο Leonardo Lopes ακόμη ελεύθερος είναι πάντως. 1.68
Ο Μειτε παντως οχι, δεν χρειαζεται τωρα για μενα. Και στη σελιδα του στο τρανσφερ ειναι απειρες οι ομαδες που ηταν. Δεν στεριωνει πουθενα. Εχει κανα θεμα που δεν εχει βγει προς τα εξω, ισως?