Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVI

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Διαγράωτε με είπα με εμοτιον :mrgreen: αυτο που είπα το είπα ειρωνευόμενος ραδιοφωνο της πόλης που ακούστηκε οτι ο παιχτης δεν παιζει γιατι δεν ανανέωσε ....Μην ψάχνετε φαντάσματα σε συνοπαδούς μας. Στην Ε.Π.Ο. δεν στηριχτηκέ η επιλογη Μάκη απο τον ολυμπιακό κανω λάθος / ίσως το σύμμάχος ήταν λάθος εκφραστικό όντως,
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Eagle1980 έγραψε:
pilotos έγραψε:
Eagle1980 έγραψε:Οντως ΄τωρα πέρα απο την πλάκα στραβοπάτημα για τον σύμμαχο στην Ε.Π.Ο. ΓΑΎΡΟ.
Θα τις κόψεις τις παπαριές ή θα φάω πάλι μπαν;

Sent from my iPad using Tapatalk
Μαζί στηριξαμε την εκλογή Γκαγκάτση και δεν λέω παπαριές τώρα σοβαρά στο λέω.
Μην ακους ραδιοφωνα σου κανουν πουρε τα μυαλα.
Η αληθεια ειναι μια.
Ο γκαγκατσης ξεραμε οτι θα παει για προεδρος στην επο εδω και 2 χρονια. Και ηταν σιγουρο οτι θα εβγαινε γιατι δεν ειχε ποτε αντιπαλο.
Το οτι χωθηκε ο γαυρος στο τελος ειναι η απολυτη ξεφτιλα του και δειχνει ποσο αδυναμος ειναι, μονο και μονο για το θεαθηναι γιστι ετσι κ αλλιως θα εβγαινε.
Τι θα πει μαζι? Ο προεδρος μας ηταν και ετσι κ αλλιως πηγαινε για προεδρος.
soigol

Δημοσίευση από soigol »

Για ποιο λόγο γινεται η αναφορά όμως;;;
Να το γράφουμε όλοι αν είναι, να κόψουμε το γάβρος, το Ε.Ο. και να αρχίσουμε τα σύμμαχος.....
Συμφωνώ με giliopoulos
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

nunies4 έγραψε:Κάτι δεν πάει καλά με τον συγκεκριμένο.
Παρόλο που δεν μου αρέσει αυτό που γράφω γιατί θεωρώ ότι ο καθένας πρέπει να έχει οποία άποψη γουστάρει και να την εκφράζει ελεύθερα, είναι φανερό ότι κάτι δεν πάει καλά
Δίεγραψτε αν ξερεις τους Μοντ να με προστατευσετε , αν εχω πεί κάτι προσβλητικό αλλά ότι γράφω είναι αποδεδειγμένο . Αν έκανα κάποιο εκφραστικό σφάλμα η διατύπωση να σας ζητήσω συγνώμη . :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

soigol έγραψε:Για ποιο λόγο γινεται η αναφορά όμως;;;
Να το γράφουμε όλοι αν είναι, να κόψουμε το γάβρος, το Ε.Ο. και να αρχίσουμε τα σύμμαχος.....
Συμφωνώ με giliopoulos
Λάθος μου .Συγνώμη .
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

το Αρης με κεφαλαια μονο χρυσανθος τσαλτιδης το γραφει ....την εκανες την παπαρια :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Eagle1980 έγραψε:
nunies4 έγραψε:Κάτι δεν πάει καλά με τον συγκεκριμένο.
Παρόλο που δεν μου αρέσει αυτό που γράφω γιατί θεωρώ ότι ο καθένας πρέπει να έχει οποία άποψη γουστάρει και να την εκφράζει ελεύθερα, είναι φανερό ότι κάτι δεν πάει καλά
Δίεγραψτε αν ξερεις τους Μοντ να με προστατευσετε , αν εχω πεί κάτι προσβλητικό αλλά ότι γράφω είναι αποδεδειγμένο . Αν έκανα κάποιο εκφραστικό σφάλμα η διατύπωση να σας ζητήσω συγνώμη . :nairepaok:
Σύμμαχο στην ΕΠΟ γαύρο; Πάλι καλά που δεν είπες για νέα παράγκα που γράφουν στα σάιτ του χαρτιού
Επίσης στο ΑΡΗΣ τι σημαίνουν τα αρχικά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Σάβ 21 Σεπ 2024, 21:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

eorptol1 έγραψε:το Αρης με κεφαλαια μονο χρυσανθος τσαλτιδης το γραφει ....την εκανες την παπαρια :lol: :lol: :lol: :lol:
Πραγματικά επειδη ήθελα να γράψω γρήγορα την σκέψη μου το έκανα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μπα μπα, τι ακούω; Εγκωμιαστικά σχόλια των αρδοσκουληκαραίων για τον μέχρι και χθες ... απίθανο κορακομμάντο, που τους έστειλαν με τις ευλογίες Γκαγκατση για να τους κόψουν κάθε ελπίδα για διάκριση και φέτος, βυθίζοντάς τους στην εσωστρέφεια;;;
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Eagle1980 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:το Αρης με κεφαλαια μονο χρυσανθος τσαλτιδης το γραφει ....την εκανες την παπαρια :lol: :lol: :lol: :lol:
Γράφεις πιο γρήγορα με ΚΕΦΑΛΑΊΑ; βρε μπράβο

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

pilotos έγραψε:
Eagle1980 έγραψε:
Γράφεις πιο γρήγορα με ΚΕΦΑΛΑΊΑ; βρε μπράβο

Sent from my iPhone using Tapatalk
Πιλότε πρωσωπικά σε σέβομαι πολύ με τα αρθρά που γράφεις . Τωρα αν θες πιστεψέ με το εγραψά απο κεκτημένη ταχυτητα.Αν θες το πιστευεις αν δεν θες ΟΚ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ελπίζω να κατάλαβες ότι έκανες λάθος τουλάχιστον στην διατύπωση και τέτοιες χοντράδες δεν πρέπει ούτε για πλάκα να αναπαράγονται. Έτσι το βλέπω, μπορεί να πέφτω κι έξω, δεν έχω αλάθητο.

Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Οι Ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, με τα τραγικά λάθη του διαιτητή να κάνουν ακόμα δυσκολότερο το έργο των Πειραιωτών.
Για να δούμε παρακάτω τι εννοεί ο καλός δημοσιογράφος του ΙΕΚ φαταουλ:
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Μάνου Γκαρθία και στο 41’ έκαναν το 2-0 με τον Μορόν. Ένα γκολ που ξεκίνησε από ανύπαρκτο φάουλ του Ντόη, ενώ ο Μορόν φαίνεται να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ, όταν δέχθηκε την πάσα του Μάνου Γκαρθία.
Σφαγή !
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εντάξει, είδαμε όλοι αρειανάρα; Είδαμε και θρυλάρα; Μπράβο τα ΠΑΟΚτσάκια μου.

Μη δω κανέναν σας να έρχεται στο μπάσκετ και να κράζει ούτε αν φάμε 100 από το ληκισκού.
Θα σας αρχίσω στα πουστλούκια και θα φέρω τον snoufel στη δύσκολη θέση να με μπανάρει :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

pilotos έγραψε:ελπίζω να κατάλαβες ότι έκανες λάθος τουλάχιστον στην διατύπωση και τέτοιες χοντράδες δεν πρέπει ούτε για πλάκα να αναπαράγονται. Έτσι το βλέπω, μπορεί να πέφτω κι έξω, δεν έχω αλάθητο.

Θα αυτομπαναριστώ για δυο εβδομάδες Πιλότε . Αν δεν μπορώ να εκφράστω σωστά σε αυτα που γράφω πρέπει να το κοιτάξω .Θα το κάνω για να προστατευσω και την ομάδα και τον εαυτό μου .Κρατάμε σήμερα οτι ήμαστε πρώτοι στην βαθμολογία και αυτο το γουστάρουμε εδω μέσα όλοι μας. Επομενο σχολιό μου Σάββατο 5 Οκτωμβρίου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”