Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
δε θέλουμε ρε πολλούς φορ, εναν καλό θέλουμε.
Θα μας τρελάνουν αυτοί στη διοίκηση, θα γίνει η ομάδα κουλουβάχατα....
Θα μας τρελάνουν αυτοί στη διοίκηση, θα γίνει η ομάδα κουλουβάχατα....
Ολλανδε έχεις καμμια πληροφορία για τον Καμαρά.Frans van Rooij έγραψε:Για να μας ξαναβάλω λοιπόν στο κλίμα του topic να πω ότι έχουμε προσεγγίσει φορ που παίζει στην Πορτογαλία με εξαιρετικά νούμερα τη φετινή σεζόν. Και σε πολύ καλή ηλικία επίσης, δηλαδή Under 30.paokspren έγραψε:Έντονα vibes μαμάς + ζακέτας.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ας θυμίσω ότι το topic ονομάζεται "Μεταγραφές καλοκαιριού 2024".
Είμαστε κοντά όπως ακούγεται;
- shikabala81
-
Υπομονή να δούμε που θα κάτσει η μπίλια.. σίγουρα μόνο κουλουβάχατα δε θα ειαμαστε στο τέλος τέλος. Το αντίθετο!
-
vasgias έγραψε:Παλικάρι μου Σαμάταρος μέχρι να σβήσει ο ήλιος τι δεν καταλαβαίνεις;;;!Leonardo10 έγραψε:@Vasgias τι γράφεις ρε παλικάρι μου; Τι σαματα λες. Παιχταρα είναι ο τυπος απλά είναι
τρελος και είναι 33, μόνο που έβαλες τον σαματα από δίπλα του γελάει ο κόσμος![]()
Άνευ πλάκας, προφανώς υπερβάλλω. Δεν μου γεμίζει καθόλου το μάτι άλλος ένας 33χρονος με περασμένα μεγαλεία. Παρόλα αυτά αν καταφέρει και έρθει μακάρι να κάνει παπάδες.
Πάντως με βάση τα νούμερα οι δύο τελευταίες χρονιές είναι οι καλύτερες του.
Εφόσον ο Χαρτέλ παίζει και στο 10, ελπίζω να μη συνδέεται με πιθανή αποχώρηση ντέλια
- Kabamaru11
Τρωω μακαροναδα κ διαβαζω για μεταγραφες κ αντικειμενικα καλους παικτες,τι καυλα;
- AlxNeapoli1
Είναι Καμαρά Η Χαρτελ ή και οι δύο?makispaspartou έγραψε:Υπομονή να δούμε που θα κάτσει η μπίλια.. σίγουρα μόνο κουλουβάχατα δε θα ειαμαστε στο τέλος τέλος. Το αντίθετο!
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο Χαρτελ προφανώς προέκυψε στην πορεία , προτάθηκε και αρέσει. Σίγουρα δεν έχει να κάνει με τον Καμαρα.
- Dimitris_L4
Ο Τζολάκης είναι κυπελλούχος Ευρώπης, θα θέλει 1+ χαρτί και βασικός. Μόνο αν φύγει ο Κοτάρσκι, που κατά την γνώμη μου είναι πολύ καλύτερος.AlxNeapoli1 έγραψε:Ο Τζολακης ειναι ελευθερος by the way
Παίρνουμε μια γεύση του τι σημαίνει η προοπτική του ΤΣΛ...
Φαντάσου να εισαι 1-2 ματς από ή ήδη μέσα στη league phase τι έχει να γίνει....
Φαντάσου να εισαι 1-2 ματς από ή ήδη μέσα στη league phase τι έχει να γίνει....
Αν ο Ιβαναρος εξασφαλίσει με την εκλογή του Γκαγκατση ότι δε θα τον στήσει ο κάθε γατούλης,θα τους εξαφανίσει όλους,ούτε από που τους ήρθε δεν θα καταλάβουν.