65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δυστυχώς έμαθα κάποια πράγματα όχι ενθαρρυντικά για την επιρροή την καινούρια δίπλα του... Γάμος και ιστορίες για αγρίους.
Το μυαλό δεν είναι καθαρά στο ποδόσφαιρο κι αυτό φαίνεται.
Το μυαλό δεν είναι καθαρά στο ποδόσφαιρο κι αυτό φαίνεται.
Αν το ποδόσφαιρο ήταν τόσο σύνθετο όσο το έχεις στο μυαλό σου, δε θα παίζατε μπάλα εσείς αλλά χειρουργοί.
Θα γραψω κατι που στα ματια πολλων θα φανει τουλαχιστον υπερβολικο αλλα ειναι μια σκεψη...Η αποφαση που πηρε να μεινει στην ομαδα με περισσεια ευκολια το καλοκαιρι,χωρις καλα καλα ανανεωση συμβολαιου, σε συνδιασμο με την ειδηση οτι θα παντρευτει μολις στα 22, εμενα μου φανερωνει ατομο που δεν εχει διαθεση να εξαντλησει τις δυνατοτητες του ταλεντου του.Μου δειχνει ατομο σε μεγαλο βαθμο ικανοποιημενο απο οσα εχει πετυχει χωρις να αποτελει καποιου ειδους μομφη. Προσωπικες επιλογες ειναι αυτες. Καπως ετσι ειναι πολυ πιθανο ο ΠΑΟΚ να κερδισει μετα απο καιρο εναν πολυ καλο παικτη που θα μεινει για πολλα χρονια στην ομαδα,το ποδοσφαιρο ομως θα χασει την ευκαιρια να δει που θα μπορουσε να φτασει.
Το ακούω αυτό που λέει ο Joshua
Θα φανεί
Θέλω να είναι όσο καλύτερος γίνεται, όσο πάει, άλλα αν είναι ευτυχισμένος να έμενε μια ζωή στον ΠΑΟΚ, προσωπικά δεν θα με χάλαγε καθόλου
Να γινόταν δηλαδή ο νέος Κούδας του ΠΑΟΚ
Και εγώ θα συμπληρώσω, ότι δεν υπάρχει από την πλευρά μου καμία διάθεση μομφής για τον Ντέλια, που πιστεύω ότι θα ξεπεράσει σύντομα το ντεφορμάρισμα που έχει και θα γίνει πιο ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια
Θα φανεί
Θέλω να είναι όσο καλύτερος γίνεται, όσο πάει, άλλα αν είναι ευτυχισμένος να έμενε μια ζωή στον ΠΑΟΚ, προσωπικά δεν θα με χάλαγε καθόλου
Να γινόταν δηλαδή ο νέος Κούδας του ΠΑΟΚ
Και εγώ θα συμπληρώσω, ότι δεν υπάρχει από την πλευρά μου καμία διάθεση μομφής για τον Ντέλια, που πιστεύω ότι θα ξεπεράσει σύντομα το ντεφορμάρισμα που έχει και θα γίνει πιο ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια
Ο κωνσταντέλιας δείχνει ότι προσπαθεί να κάνει περισσότερα απο πέρσι, παίρνει περισσότερες ευθύνες.
Προσπαθεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας μέσα απο το παιχνίδι του.
Θα κάνουμε υπομονή για να απολαύσουμε αργότερα τους καρπούς αυτής της μετάβασης.
Προσπαθεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας μέσα απο το παιχνίδι του.
Θα κάνουμε υπομονή για να απολαύσουμε αργότερα τους καρπούς αυτής της μετάβασης.
Αμάν βρε αγόρι μου, κάθε εβδομάδα με ίωση; Τι στο διάολο διατροφή κάνεις; Με γύρους και πατατάκια τρέφεσαι;
Σαν τα παιδάκια…
Καλά λέει ο Joshua σαν να μην είναι το μυαλό σου να κάνεις καριέρα…
Σαν τα παιδάκια…
Καλά λέει ο Joshua σαν να μην είναι το μυαλό σου να κάνεις καριέρα…
Τι ανοσοποιητικό είναι αυτό, σαν τα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο και κάθε βδομάδα φέρνουν και από μία ίωση στο σπίτι.
Μάλλον δεν κάνει σωστή διατροφή, ενώ αν παρουσιάζει τόσο συχνά ιώσεις καλό θα είναι να πάρει συμπληρώματα διατροφής που θωρακίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Ένα πολύ καλό είναι αυτό με βιταμίνες C και D3 συν ψευδάργυρο, σε σκόνη.
Καλό είναι να ελεγχθεί για ασθένειες του ανοσοποιητικού. Δεν είναι δυνατόν να αρρωστά τόσο συχνά.

- Μπαρκαρούτσος
λίγο πολύ όλοι μας επιθυμούμε να γίνει ο κούδας, σαράφης, τζόρτζεβιτς, σαραβάκος, φουρτούνης της ομάδας μας....