Τι σε ειπα χτες να μην φυγεις; Ειδες τι θα εχανες; ΠροχωραμεAsimos έγραψε:Τελικά ζει αυτός;
Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
-
- Mr Ξερόλας 2019
astral έγραψε:Δεν ειναι 2 οι πλευρες και οι αποψεις.
Λαθος να τσουβαλιαζεται η κανονικη κριτικη και ανησυχια με επιχειρηματα που εξεφρασαν μερικοι με αγάπη, με μερικους περίεργους που εγραφαν συνεχως υποτιμητικά, μειωτικά και επιθετικά σχόλια χωρις την παραμικτη επαφη με την πραγματικότητα. Ή άλλους που δεν μπορουσαν να κρατήσουν στο ελάχιστον την ψυχραιμία τους και στον αγώνα για την προσωπική τους δικαίωση έβλεπαν φαντασματα και έγραφαν τεράστιες αδικιες για την προσπάθεια που γίνεται. Ασχετα αν πετυχει η αποτυχει..
Κανενας δεν ειπε οτι δεν ηταν ρίσκο, ή οτι δε θελουμε αλλο χαφ, η οτι ολα εγιναν καλά.
Μερικοι ουρανοκατέβατοι όμως πάτησαν σε αυτα τα υπαρκτά προβλήματα και έφερναν την καταστροφή, έκαναν τους λογιστες, έσπερναν απράδεκτες φήμες για τη διοίκηση, ακόμα και για ντου των οπαδών διαβάσαμε!
Δε θα ψάξω τα νηματα για παραδείγματα, νομιζω ειναι ξεκάθαρο.
Κανενας λοιπον δεν εχει πρόβλημα με την κριτική, ουτε με τα επιχειρήματα. Με την υστερία, την παράνοια και την τοξικότητα ειναι το πρόβλημα και δυστυχώς θα τα βρουμε παλι μπροστα μας.
Συντασομαι μαζί σου.
- Μπαρκαρούτσος
icue έγραψε:Οταν με το καλο τελειωσουν οι μεταγραφες, να βρουμε και να βαλουμε και τι γραψαν ή ειπαν και οι αρδ αυτο το καλοκαιρι. Γιατι αυτοι διαμορφωνουν γνωμη, οχι 4-5 ακαουντ σε ενα φορουμ.
Οι αρδ μπορούν να λένε και να λένε. Το θέμα είναι αν θα τους ακούσουν 1, 2, 5, 10, 100.000! Η ισχύς που έχουν τα λόγια τους, είναι ανάλογη με το πόση σημασία τους δίνει ο κόσμος.
Εγώ τους γράφω στα αρχίδια μου και βρήκα την υγειά μου. Έχω μάτια και βλέπω.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Μπαρκαρούτσος έγραψε:icue έγραψε:Οταν με το καλο τελειωσουν οι μεταγραφες, να βρουμε και να βαλουμε και τι γραψαν ή ειπαν και οι αρδ αυτο το καλοκαιρι. Γιατι αυτοι διαμορφωνουν γνωμη, οχι 4-5 ακαουντ σε ενα φορουμ.
Οι αρδ μπορούν να λένε και να λένε. Το θέμα είναι αν θα τους ακούσουν 1, 2, 5, 10, 100.000! Η ισχύς που έχουν τα λόγια τους, είναι ανάλογη με το πόση σημασία τους δίνει ο κόσμος.
Εγώ τους γράφω στα αρχίδια μου και βρήκα την υγειά μου. Έχω μάτια και βλέπω.
Κάποιοι όμως επηρεάζονται....
- kataramenos5
Μη τα τσουβαλιαζουμε ολα.Αλλο ο τζορμπα,αλλο Τζανταρας,αλλο κολκας.Δεν ειναι ολοι ιδιοι.
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Φερανε χαφ,φερανε φορ,φεραν εξτρεμ φερανε μπακ και cb .Μεχρι και αναπληρωματικο προεδρο φερανε .Τι αλλλο θελετε πχια?
- navigator11
Δε θα μιλήσω για εδώ μέσα. Αυτή η ευκολία ψιλοαποθέωσης του Ιβάν αρχές Σεπτέμβρη από άτομα στα σοσιαλ, που δεν έχαναν την ελάχιστη των αφορμών να τον χλευάζουν και να αμφισβητούν πως είναι ... εν ζωή ακόμα ακόμα μέχρι κανένα διβδόμαδο πριν, με ατάκες του στυλ "κι αν γράψαμε και τίποτα άδικο μωρέ Ιβάναρε σε βάρος σου, περασμένα ξεχασμένα", πέρα από το ότι μου γυρίζει τα άντερα, με τρομάζει κιόλας. Ξαφνικά τα "ομάδα δανεικών", "δεν παίζει σάλιο, μάγκες", "εξήγησέ μας ανοιχτά τι συμβαίνει", "φτάνει η κοροϊδία" και πολύ βαρύτερα από αυτά εξαφανίστηκαν από τα διαδικτυακά τζουκμποξ αναπαραγωγής πλήρους απαισιοδοξίας και απαξίωσης της οικογένειας Σαββίδη. Της λύπησης.
- Montrealiotis
Ιβάν Σαββίδης VI
Να ρωτήσω εγώ… το κλιμα αυτό ποιος το καλλιεργούσε; Κυρίως οι αρδ. Απαντάω. Το τμήμα επικοινωνίας τι έκανε για τους αρδ; Απλά τους άφησε να εκτεθούν στο τέλος των μεταγραφών και όπως όλα, θα ξεχαστεί και αυτό, γιατί ο οπαδός έχει ανάγκη να μάθει νέα της ομάδας και να ασχολείται μαζί της πολλές φορές μέσα στην μέρα. Αφού λένε παπαριες γιατί δεν τους το κόβεις. Γιατί τούς επιτρέπεις να δημιουργούν κλιμα που επηρεάζει και τα διαρκείας- έσοδα της εταιρείας; Είναι σωστή επιχειρηματική πρακτική αυτή;
Υ.Γ. Η άποψη μου για τον Ιβαν έχει παγιωθεί πολλή καιρό πριν και δεν πρόκειται να αλλάξει από ένα (ενδεχομένως) αποτυχημένο μεταγραφικό καλοκαίρι.
Υ.Γ. Η άποψη μου για τον Ιβαν έχει παγιωθεί πολλή καιρό πριν και δεν πρόκειται να αλλάξει από ένα (ενδεχομένως) αποτυχημένο μεταγραφικό καλοκαίρι.
- Μπαρκαρούτσος
Γιατί δεν έχει ποστς εδώ;
Να συζητήσουμε για τα φώτα στις σουίτες; Για τις σημαίες; Για ποιο λόγο πήρε τον ΠΑΟΚ; Για την μπουτίκ στο κέντρο της πόλης; Για το Ουκρανικό; Για τους Αμερικανούς; Για το Μυστακίδη;
Να συζητήσουμε για τα φώτα στις σουίτες; Για τις σημαίες; Για ποιο λόγο πήρε τον ΠΑΟΚ; Για την μπουτίκ στο κέντρο της πόλης; Για το Ουκρανικό; Για τους Αμερικανούς; Για το Μυστακίδη;
- Patricio_4
Φίλε, μπορεί να έγιναν μεγάλες μεταγραφές που φώναξαν ότι ο Σαββίδης είναι παρών αλλά αυτά τα πράγματα που αναφέρεις ήταν λάθος και δεν αναιρούνται.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Γιατί δεν έχει ποστς εδώ;
Το να κλείνει η μπουτίκ με πρόφαση ότι θα ενισχυθεί το e-shop και να κυματίζουν σκισμενες σημαίες στο γήπεδο είναι ξεφτίλα για ένα κλαμπ τέτοιου μεγέθους.
Οκ, στηρίζει ο Σαββίδης και το εκτιμάμε αλλά έως εκεί, δε χρειάζονται ειρωνικά σχόλια που εξευγενίζουν τις αβλεψίες τις ΠΑΕ.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk