Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από aivas19 »

Asimos έγραψε:Τελικά ζει αυτός;
Τι σε ειπα χτες να μην φυγεις; Ειδες τι θα εχανες; Προχωραμε
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

astral έγραψε:Δεν ειναι 2 οι πλευρες και οι αποψεις.
Λαθος να τσουβαλιαζεται η κανονικη κριτικη και ανησυχια με επιχειρηματα που εξεφρασαν μερικοι με αγάπη, με μερικους περίεργους που εγραφαν συνεχως υποτιμητικά, μειωτικά και επιθετικά σχόλια χωρις την παραμικτη επαφη με την πραγματικότητα. Ή άλλους που δεν μπορουσαν να κρατήσουν στο ελάχιστον την ψυχραιμία τους και στον αγώνα για την προσωπική τους δικαίωση έβλεπαν φαντασματα και έγραφαν τεράστιες αδικιες για την προσπάθεια που γίνεται. Ασχετα αν πετυχει η αποτυχει..

Κανενας δεν ειπε οτι δεν ηταν ρίσκο, ή οτι δε θελουμε αλλο χαφ, η οτι ολα εγιναν καλά.
Μερικοι ουρανοκατέβατοι όμως πάτησαν σε αυτα τα υπαρκτά προβλήματα και έφερναν την καταστροφή, έκαναν τους λογιστες, έσπερναν απράδεκτες φήμες για τη διοίκηση, ακόμα και για ντου των οπαδών διαβάσαμε!
Δε θα ψάξω τα νηματα για παραδείγματα, νομιζω ειναι ξεκάθαρο.

Κανενας λοιπον δεν εχει πρόβλημα με την κριτική, ουτε με τα επιχειρήματα. Με την υστερία, την παράνοια και την τοξικότητα ειναι το πρόβλημα και δυστυχώς θα τα βρουμε παλι μπροστα μας.

Συντασομαι μαζί σου.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

icue έγραψε:Οταν με το καλο τελειωσουν οι μεταγραφες, να βρουμε και να βαλουμε και τι γραψαν ή ειπαν και οι αρδ αυτο το καλοκαιρι. Γιατι αυτοι διαμορφωνουν γνωμη, οχι 4-5 ακαουντ σε ενα φορουμ.

Οι αρδ μπορούν να λένε και να λένε. Το θέμα είναι αν θα τους ακούσουν 1, 2, 5, 10, 100.000! Η ισχύς που έχουν τα λόγια τους, είναι ανάλογη με το πόση σημασία τους δίνει ο κόσμος.

Εγώ τους γράφω στα αρχίδια μου και βρήκα την υγειά μου. Έχω μάτια και βλέπω.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
icue έγραψε:Οταν με το καλο τελειωσουν οι μεταγραφες, να βρουμε και να βαλουμε και τι γραψαν ή ειπαν και οι αρδ αυτο το καλοκαιρι. Γιατι αυτοι διαμορφωνουν γνωμη, οχι 4-5 ακαουντ σε ενα φορουμ.

Οι αρδ μπορούν να λένε και να λένε. Το θέμα είναι αν θα τους ακούσουν 1, 2, 5, 10, 100.000! Η ισχύς που έχουν τα λόγια τους, είναι ανάλογη με το πόση σημασία τους δίνει ο κόσμος.

Εγώ τους γράφω στα αρχίδια μου και βρήκα την υγειά μου. Έχω μάτια και βλέπω.

Κάποιοι όμως επηρεάζονται....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μη τα τσουβαλιαζουμε ολα.Αλλο ο τζορμπα,αλλο Τζανταρας,αλλο κολκας.Δεν ειναι ολοι ιδιοι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τι έγινε; Δεν τον πούλησε τον ΠΑΟΚ ακόμη;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Φερανε χαφ,φερανε φορ,φεραν εξτρεμ φερανε μπακ και cb .Μεχρι και αναπληρωματικο προεδρο φερανε .Τι αλλλο θελετε πχια?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Η στερνή, η πιο ιερή μορφή θεωρίας είναι η πράξη.

τάδε έφη... ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δε θα μιλήσω για εδώ μέσα. Αυτή η ευκολία ψιλοαποθέωσης του Ιβάν αρχές Σεπτέμβρη από άτομα στα σοσιαλ, που δεν έχαναν την ελάχιστη των αφορμών να τον χλευάζουν και να αμφισβητούν πως είναι ... εν ζωή ακόμα ακόμα μέχρι κανένα διβδόμαδο πριν, με ατάκες του στυλ "κι αν γράψαμε και τίποτα άδικο μωρέ Ιβάναρε σε βάρος σου, περασμένα ξεχασμένα", πέρα από το ότι μου γυρίζει τα άντερα, με τρομάζει κιόλας. Ξαφνικά τα "ομάδα δανεικών", "δεν παίζει σάλιο, μάγκες", "εξήγησέ μας ανοιχτά τι συμβαίνει", "φτάνει η κοροϊδία" και πολύ βαρύτερα από αυτά εξαφανίστηκαν από τα διαδικτυακά τζουκμποξ αναπαραγωγής πλήρους απαισιοδοξίας και απαξίωσης της οικογένειας Σαββίδη. Της λύπησης.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Σε ευχαριστουμε Πρόεδρε!!! οντως ενίσχυσες την ομάδα αλλή μία φορά !!!
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Να ρωτήσω εγώ… το κλιμα αυτό ποιος το καλλιεργούσε; Κυρίως οι αρδ. Απαντάω. Το τμήμα επικοινωνίας τι έκανε για τους αρδ; Απλά τους άφησε να εκτεθούν στο τέλος των μεταγραφών και όπως όλα, θα ξεχαστεί και αυτό, γιατί ο οπαδός έχει ανάγκη να μάθει νέα της ομάδας και να ασχολείται μαζί της πολλές φορές μέσα στην μέρα. Αφού λένε παπαριες γιατί δεν τους το κόβεις. Γιατί τούς επιτρέπεις να δημιουργούν κλιμα που επηρεάζει και τα διαρκείας- έσοδα της εταιρείας; Είναι σωστή επιχειρηματική πρακτική αυτή;

Υ.Γ. Η άποψη μου για τον Ιβαν έχει παγιωθεί πολλή καιρό πριν και δεν πρόκειται να αλλάξει από ένα (ενδεχομένως) αποτυχημένο μεταγραφικό καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Γιατί δεν έχει ποστς εδώ;

Να συζητήσουμε για τα φώτα στις σουίτες; Για τις σημαίες; Για ποιο λόγο πήρε τον ΠΑΟΚ; Για την μπουτίκ στο κέντρο της πόλης; Για το Ουκρανικό; Για τους Αμερικανούς; Για το Μυστακίδη;
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Γιατί δεν έχει ποστς εδώ;

Να συζητήσουμε για τα φώτα στις σουίτες; Για τις σημαίες; Για ποιο λόγο πήρε τον ΠΑΟΚ; Για την μπουτίκ στο κέντρο της πόλης; Για το Ουκρανικό; Για τους Αμερικανούς; Για το Μυστακίδη;
Φίλε, μπορεί να έγιναν μεγάλες μεταγραφές που φώναξαν ότι ο Σαββίδης είναι παρών αλλά αυτά τα πράγματα που αναφέρεις ήταν λάθος και δεν αναιρούνται.
Το να κλείνει η μπουτίκ με πρόφαση ότι θα ενισχυθεί το e-shop και να κυματίζουν σκισμενες σημαίες στο γήπεδο είναι ξεφτίλα για ένα κλαμπ τέτοιου μεγέθους.
Οκ, στηρίζει ο Σαββίδης και το εκτιμάμε αλλά έως εκεί, δε χρειάζονται ειρωνικά σχόλια που εξευγενίζουν τις αβλεψίες τις ΠΑΕ.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”