Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Παιδιά έχει γραφτεί ήδη ότι ο Ρικάρντο που δεν έχει εμπειρία από επαγγελματικό ποδόσφαιρο έρχεται για τον ΠΑΟΚ Β.
Η μεταγραφή Αντρέ Ρικάρντο είναι για την πρώτη ομάδα
Η ηλικία του Πορτογάλου αλλά και οι μέχρι τώρα παραστάσεις του, καθώς μετράει μόλις τέσσερις συμμετοχές στην πρώτη ομάδα της Φαμαλικάο και 38 στη Β' ομάδα, έκαναν πολλούς να σκεφτούν πως αποτελεί μια επιλογή που θα βρεθεί απ' ευθείας στον ΠΑΟΚ Β' όμως αυτό δεν είναι το πλάνο του Ζοσέ Μπότο. Ο αθλήτικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» τον προσμετρά για μεταγραφή της πρώτης ομάδας και ευελπιστεί πως ο Ρικάρντο θα το αποδείξει μέσω της πορείας του αρχικά στην προετοιμασία των «ασπρόμαυρων».
sportday
Αντωνης Τσακαλεας
Η ηλικία του Πορτογάλου αλλά και οι μέχρι τώρα παραστάσεις του, καθώς μετράει μόλις τέσσερις συμμετοχές στην πρώτη ομάδα της Φαμαλικάο και 38 στη Β' ομάδα, έκαναν πολλούς να σκεφτούν πως αποτελεί μια επιλογή που θα βρεθεί απ' ευθείας στον ΠΑΟΚ Β' όμως αυτό δεν είναι το πλάνο του Ζοσέ Μπότο. Ο αθλήτικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» τον προσμετρά για μεταγραφή της πρώτης ομάδας και ευελπιστεί πως ο Ρικάρντο θα το αποδείξει μέσω της πορείας του αρχικά στην προετοιμασία των «ασπρόμαυρων».
sportday
Αντωνης Τσακαλεας
Ακριβώς.sourmenetes έγραψε:Η απλή λογική λέει ότι ο δεύτερος επιτελικός θα είναι πιο έμπειρος κι όχι πάλι νεαρός.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τον Μπαζόερ που γραφτηκεNapoli4 έγραψε:Δεν ξέρω ποιοι και πόσοι θα βγουν αλλά μ'αρέσει έτσι όπως κινείται ο Μπότο.
Ο πιτσιρικάς ο Ρικάρντο φαίνεται πολύ ωραίος παίκτης. Και ελεύθερος παρακαλώ.
Για τον Μπαζόερ...μακάρι... αλλά κρατώ μικρό καλάθι... ο τύπος έχει πολλές προσφορές, δύσκολο να επιλέξει εμάς.
ποιος ο λογος ενας 22 χρονος πορτογαλος που εχει ειδη παιξει στις αντιστοιχες β ομαδες εκει να ερθει να κανει το ιδιο σε εμας?
δεν ειναι 18-19...
για μενα ειναι προφανες πως ερχεται για να ειναι στο ροστερ και να δει ο λουτσε στην προετοιμασια αν εχει το επιπεδο να σταθει και αν εχει καποιο ρολο στο ροτεισον και αν οχι τοτε θα τον στειλουμε στον παμπλο...
δεν ειναι 18-19...
για μενα ειναι προφανες πως ερχεται για να ειναι στο ροστερ και να δει ο λουτσε στην προετοιμασια αν εχει το επιπεδο να σταθει και αν εχει καποιο ρολο στο ροτεισον και αν οχι τοτε θα τον στειλουμε στον παμπλο...
1,8 για Κουαλιατα στα 22 και ένας ακόμα στην ίδια θέση στα 21,γιατί να είναι για τον ΠΑΟΚ Β αυτός;
Επειδή δεν δώσαμε χρήματα;
Εγώ δε βλέπω να έρχεται άλλος επιτελικός.
Φουλ του νιατου βλέπω,δύσκολα θα δούμε δυνατά ονόματα με πολύ καλό βιογραφικό και συμβόλαια του μυριου.
Καλά για Τζουρισιτς που έγραψε ο παπάς, ούτε απέξω από την Τούμπα με τα όπως φαίνεται δεδομένα.
Περίμενα τουλάχιστον δύο δυνατές κινήσεις στο 10 και στο αριστερό εξτρέμ,δύσκολα θα γίνουν.
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να είναι καλοί παίχτες με σύγχρονα χαρακτηριστικά και όχι Νινουες και Περειρες.
Όπως και να έχει η ομάδα πάει σε ανανέωση, όλοι το θέλαμε,ας στηρίξουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.
Επειδή δεν δώσαμε χρήματα;
Εγώ δε βλέπω να έρχεται άλλος επιτελικός.
Φουλ του νιατου βλέπω,δύσκολα θα δούμε δυνατά ονόματα με πολύ καλό βιογραφικό και συμβόλαια του μυριου.
Καλά για Τζουρισιτς που έγραψε ο παπάς, ούτε απέξω από την Τούμπα με τα όπως φαίνεται δεδομένα.
Περίμενα τουλάχιστον δύο δυνατές κινήσεις στο 10 και στο αριστερό εξτρέμ,δύσκολα θα γίνουν.
Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να είναι καλοί παίχτες με σύγχρονα χαρακτηριστικά και όχι Νινουες και Περειρες.
Όπως και να έχει η ομάδα πάει σε ανανέωση, όλοι το θέλαμε,ας στηρίξουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.
- sourmenetes
- Moderator
Στα εξηγώ όμορφα;;;JohnDag έγραψε:Ακριβώς.sourmenetes έγραψε:Η απλή λογική λέει ότι ο δεύτερος επιτελικός θα είναι πιο έμπειρος κι όχι πάλι νεαρός.
Μάθε μπαλίτσα...
Τωρα σοβαρα θα βρουμε λογικη ακομα και στο να προοριζεται για την Α; Δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο...
Οπότε κλείσαμε και στο 10 με Κουαλιατα, Ρικάρντο και Μπισε/Καντουρι.Demir έγραψε:Η μεταγραφή Αντρέ Ρικάρντο είναι για την πρώτη ομάδα
sportday
Αντωνης Τσακαλεας
Τέρμα λογικά πάμε με Κοταρσκι-Ζιβκο.
Αριστερά Σοαρες-Αντρε.
Κέντρο η 5αδα ως έχει.
Δεξιά στην άμυνα η 2αδα ως έχει.
Φορ καμία αλλαγή εκτός αν έχουμε αποχώρηση Τσολακ.
Άρα τι μένει;
Έναν βασικό εξτρεμ για αριστερά με μπακ απ Ζαμπα και Μπισε/Καντουρι (τους αναφέρω μαζί γιατί πλέον μόνο μαζί κάνουν έναν κανονικό παίχτη).
Ένα αναπληρωματικο για δεξιά πίσω από Ζιλε.
Και ένα ακόμα στόπερ.
3 παιχτες ακόμα, κοίτα που πράγματι θα πάμε με το 90% της ομάδας στην προετοιμασία τελικά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Πέμ 02 Ιουν 2022, 18:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν υπάρχει λογική να προορίζεται για την Α αλλά αν ο μποτο ειναι τέτοιος καμικαζι τότε θα έχει λογική απόλυτη να ζητάνε να μείνει ο μπισεσβαρ. 
Είναι απίστευτο το ότι η δεύτερη θέση βγάζει τσουλου και εμείς παίρνουμε αποκλειστικά 22χρονους παίκτες από τον Λεβαδειακό της Ουρουγουάης και την β ομάδα του Λεβαδειακού της Πορτογαλιας.
Ο μόνος λόγος που δεν γκρινιάζω είναι η ελπίδα ότι πρώτον δεν έχουν ανακοινωθεί και ότι δεύτερον μπορεί να μη τους παίρνουμε για την πρώτη ομάδα.
Βέβαια αν πάμε σε ένα μήνα προετοιμασία με αυτούς θα είναι πολύ αργά για γκρίνιες γιατί με οποίο χωριό κι αν κληρωθούμε για το κονφερενς θα μας λες και αουτσάιντερ.
Ελπίζω ο Μποτο αφενός να ξέρει τι κάνει και αφετέρου να μη έχει υποτιμήσει τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε.
Ο μόνος λόγος που δεν γκρινιάζω είναι η ελπίδα ότι πρώτον δεν έχουν ανακοινωθεί και ότι δεύτερον μπορεί να μη τους παίρνουμε για την πρώτη ομάδα.
Βέβαια αν πάμε σε ένα μήνα προετοιμασία με αυτούς θα είναι πολύ αργά για γκρίνιες γιατί με οποίο χωριό κι αν κληρωθούμε για το κονφερενς θα μας λες και αουτσάιντερ.
Ελπίζω ο Μποτο αφενός να ξέρει τι κάνει και αφετέρου να μη έχει υποτιμήσει τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε.
- Dark Knight
Αυτός ο Ρικάρντο λογικά θα ξεκινήσει στην Β' ομάδα και βλέπουμε. Έτσι λέγανε κάποιοι και για τον Ουεντραόγκο.