Με το μπάτζετ που του έδωσαν απέτυχε. Φταίει αλλά να το πάρουμε κι αυτό στα υπόψιν μας. Και γενικά στη ζωή, τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κ3λους.aivas19 έγραψε:Παει και αυτος, τοσο αξιολογο βιογραφικο και δεν μπορεσε η ομαδα να τον αξιοποιησει. Ειναι Πραγματικα τοσο κριμα. Φτανει
Jose Boto
Re: Jose Boto
Εχω γραψει την κριτικη μου για τον Μποτο πολλες φορες αλλα παντα ελεγα πως δεν επρεπε να φυγει και επρεπε να στηριχθει κι αλλο. Τωρα (αν επιβεβαιωθει) τελειωσε και αυτος

Ναι τι μπάτζετ όμως; Όταν με 6 εκατομμύρια φέρνει Κουαλιάτα, Φιλίπε Σοάρες και Νάσμπεργκ, για να σου φέρει κάποιον επιπέδου Μάτος, υποθέτω θα χρειάζεται καμιά 15αριά.
Ε αυτά στον ΠΑΟΚ δεν θα τα έχει ποτέ του όμως..

Ε αυτά στον ΠΑΟΚ δεν θα τα έχει ποτέ του όμως..
- ΑποστόληςΑ
Μέχρι τώρα εμένα τουλάχιστον δεν με έχει πείσει, σε βαθμό να πιστεύω ότι είμασταν πολύ τυχεροί στην περίπτωση Kotarski.
Κρίμα!
Δεν ήθελα με τίποτε να αποτύχει ο Boto.

Κρίμα!
Το θέμα αυτό ξέρω ότι σηκώνει μεγάλη κουβέντα αλλά προσωπικά θεωρώ λογική την απομάκρυνση του.
Γέμισε την ομάδα με μετριότητες και ένας Κοτάρσκι δεν αποτελεί κολυμβήθρα του Σιλωάμ

Γέμισε την ομάδα με μετριότητες και ένας Κοτάρσκι δεν αποτελεί κολυμβήθρα του Σιλωάμ
- Mutasevic
Αν φεύγεις φερε ενα τερματοφυλακα ακόμα πρώτα... σαυτο κόβει καλά το μάτι σου. Ας το δουλεύουν Γιώργης κτλ με σύμβουλο τον μιχελ αν καπάκια έρθουν Πελκας οζντοεβ κ επιστρέψει το μαροκινό άτι θα φανεί τι παιζει. 
Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να μην ξεχνάμε το πιο σημαντικό.
Άλλο πράγμα ο υπεύθυνος σκάουτινγκ (αρχισκάουτερ κλπ) και άλλο ο τεχνικός διευθυντής. ΚΑΜΊΑ σχέση οι δυο θέσεις.
Ο Μπότο δοκίμασε για πρώτη φορά στη καριέρα του, να παίξει τον ρόλο του ΤΔ, στον ΠΑΟΚ.
Εγώ με το που αντιλαμβανόμουν το μέγεθος του "εγκλήματος" που έκανε, όταν σπατάλησε 2 χαρτιά για να φέρει έναν 23χρονο Ουρουγουανό για τη θέση που παίζει ο Κωνσταντέλιας, θα τον είχα στείλει απευθείας.
Είναι ξεκάθαρο πως δεν τσέκαρε - αξιολόγησε ΚΑΝΈΝΑΝ από την Κ20 του ΠΑΟΚ.
Αν το έκανε και δεν κατάλαβε την αξία πολλών εκεί μέσα, τότε το κακό είναι ακόμα μεγαλύτερο..

Άλλο πράγμα ο υπεύθυνος σκάουτινγκ (αρχισκάουτερ κλπ) και άλλο ο τεχνικός διευθυντής. ΚΑΜΊΑ σχέση οι δυο θέσεις.
Ο Μπότο δοκίμασε για πρώτη φορά στη καριέρα του, να παίξει τον ρόλο του ΤΔ, στον ΠΑΟΚ.
Εγώ με το που αντιλαμβανόμουν το μέγεθος του "εγκλήματος" που έκανε, όταν σπατάλησε 2 χαρτιά για να φέρει έναν 23χρονο Ουρουγουανό για τη θέση που παίζει ο Κωνσταντέλιας, θα τον είχα στείλει απευθείας.
Είναι ξεκάθαρο πως δεν τσέκαρε - αξιολόγησε ΚΑΝΈΝΑΝ από την Κ20 του ΠΑΟΚ.
Αν το έκανε και δεν κατάλαβε την αξία πολλών εκεί μέσα, τότε το κακό είναι ακόμα μεγαλύτερο..
- kataramenos5
Δεν πιστευω τιποτα ,δεν ελπιζω τιποτα .kataramenos5 έγραψε:Η τελευταια ευκαιρία. Αν φυγει νυχτα κι αυτος μην ελπιζεται αδικα.
Ειμαι ΠΑΟΚ ( και δεν αντέχω αλλο)
- Kabamaru11
Αναμενομενο,ειχε καταντησει γλαστρα,κατ εμε απετυχε,μονο Κοταρσκι εφερε και θα αποδωσει κερδος,τοσο αγωνιστικο οσο και οικονομικο,ακομα κ ο Ναρεη,δεν ειναι κατι αμαν αμαν.
Το μεταγραφικο το τρεχουν αλλοι,ας περιμενουμε να δουμε τι επιλογες θα συνεχισουμε να κανουμε.

Το μεταγραφικο το τρεχουν αλλοι,ας περιμενουμε να δουμε τι επιλογες θα συνεχισουμε να κανουμε.
Οταν μπλεκονται 10 ατομα στον ρολο του λογικο ειναι να υπαρχει συγχυση. Τα εγκληματα συνεχιζονται

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μέχρι τώρα εμένα τουλάχιστον δεν με έχει πείσει, σε βαθμό να πιστεύω ότι είμασταν πολύ τυχεροί στην περίπτωση Kotarski.
Κρίμα!
Αποστόλη, νομίζω με ότι αδικείται ως ένα βαθμό. Έφερε έναν Σοάρες αριστερά που με συμβόλαιο στα 400-500 είναι κανονικός, έναν Νάρει που βγήκε value for money και έναν Μπράντον που βγήκε κανονικός για τα λεφτά που δώσαμε και την προσφορά που είχε (μου άρεσε σαν παίχτης? ΟΧΙ....Μου άρεσαν τα νούμερά του...ΝΑΙ) κι έναν Νάσμπεργκ που σε σχέση με Κάργα το πρόσημό του είναι πιο θετικό (όχι θετικό overall)....Πλέον Κοτάρσκι αυτά....
Προσωπικά είμαι φουλ διχασμένος με Μπότο.... στην αρχή ενθουσιάστηκαν και από τότε έχει μια καθοδική πορεία στα μάτια μου, ΑΛΛΑ....
- 
				Giorgos1926
Το τρίγωνο Ιβάν Μποτο Λουτσέσκου δεν υπήρχε περίπτωση να κρατήσει. 
Καμία σύνδεση μεταξύ τους λόγω μπάτζετ, πλάνου που αλλάζει συνεχώς και ενός προπονητή που έχει αλλεργία στους κάτω των 30 παίκτες.
Το πιο εύκολο ήταν να φύγει ο Μποτο αφού ο προπονητής έχει δυστηχως μεγάλη ρήτρα.
Ολημερίς το χτιζανε το βράδυ γκρεμιζοταν

Καμία σύνδεση μεταξύ τους λόγω μπάτζετ, πλάνου που αλλάζει συνεχώς και ενός προπονητή που έχει αλλεργία στους κάτω των 30 παίκτες.
Το πιο εύκολο ήταν να φύγει ο Μποτο αφού ο προπονητής έχει δυστηχως μεγάλη ρήτρα.
Ολημερίς το χτιζανε το βράδυ γκρεμιζοταν
- Μπαρκαρούτσος
ΑΝ δεχτούμε ότι πράγματι έφυγε...
Δεν εκπλήσσομαι καθόλου. Έφαγαν τον τεράστιο Frank Arnesen, δεν θα φάνε τον Boto που είναι πρώτη του φορά στο συγκεκριμένο πόστο;

Δεν εκπλήσσομαι καθόλου. Έφαγαν τον τεράστιο Frank Arnesen, δεν θα φάνε τον Boto που είναι πρώτη του φορά στο συγκεκριμένο πόστο;