ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Χαίρομαι
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το τοπικ το ανοιξα εγω,μολις το δευτερο μαζι με το αντιστοιχο περσινο που με τις προσθηκες Κρμεντσικ,Μπαμπα,Ουαρντα,Καγκαβα δεν το λες και ασχημο,οποτε μια χαρα θα παει στο τελος και αυτο.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μόνο που αυτη την φορά εκτός από καλοί παίχτες πρέπει να μείνουν στην ομάδα περισσότερο από 6 μηνες :evil:
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Joshua αν ξαναφέρεις Κρμέντσικ, ότι θέλεις από εμένα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Το τοπικ το ανοιξα εγω,μολις το δευτερο μαζι με το αντιστοιχο περσινο που με τις προσθηκες Κρμεντσικ,Μπαμπα,Ουαρντα,Καγκαβα δεν το λες και ασχημο,οποτε μια χαρα θα παει στο τελος και αυτο.
:mrgreen:
Hope dies last
snitch44

Δημοσίευση από snitch44 »

Προσωπική μου εκτίμηση (αν και ξενερώνω πολλούς τώρα) είναι ότι μπορεί να μην κάνουμε μεταγραφή εξτρέμ και να μείνουμε στους 2.
Η αγορά παικτών τον Γενάρη είναι πολύ δύσκολη και ο Μποτο ήρθε σχετικά αργά.
Δίνω ένα 50 τοις εκατό,για να πάρουμε εξτρέμ.
Η ιστορία των 9 ημερών, μέχρι τη λήξη των μεταφορών, θα δείξει...

Στάλθηκε από το M2101K7AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς.
Υπάρχει θέμα επιστροφής Πέλκα; Βρήκα έναν φίλο στον δρόμο και μου το μετέφερε.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Μετά από 200 σελίδες και 22 ημέρες μετράμε μία μεταγραφή με δανεισμό. Και μάλιστα σε θέση που το τελευταίο δίμηνο έχεις εκεί παιχτάρα που κάνει ματσάρες. Πόσο ΠΑΟΚ πια.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ποσο βολευει το παραμυθακι οτι η μεταγραφικη περιοδος του Ιανουαριου ειναι δυσκολη???
Εαν εχεις κανει σωστη προεργασια ληγουν 1000 συμβολαια παικτων που ειτε μπορεις να τους συμφωνησεις απο τωρα για το καλοκαιρι ειτε με ενα πολυ μικροτερο ποσο απο το απαιτουμενο να τους δωσει η ομαδα τους για να μη χαθουν τζαμπα...
Αλλα εχει επικοινωνηθει απο την ΠΑΕ που δεν εχει καμια διαθεση επενδυσης πλεον, οτι ειναι δυσκολη η αγορα επειδη διαρκει 1 μηνα,ενω το καλοκαιρι που θα ειναι ελευθεροι οι παικτες και θα μπουνε αλλες 10 ομαδες στην διεκδηκηση των παικτων που θες,και ο παικτης θα καθυστερει για το ποια ομαδα θα του δωσει τα περισσοτερα ειναι πιο ευκολη...
Το πορισμα ειναι ενα παιδες μην κοροιδειμαστε...εχει γκαφρα παιρνεις παικτες,βγαζεις απο την μυγα ξιγκη την βγαζεις με δανεικους και ελευθερους αμφιβολου αξιας,αυτο ειναι πλεον το ποδοσφαιρο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Metagrafakias την Σάβ 22 Ιαν 2022, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Πώς να έχεις σωστή προεργασία ρε όταν ο τεχνικός σου διευθυντής μετράει ενάμιση περίπου μήνα στην ομάδα;! Άντε μας τα επρηξες! Γκρίνια!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

joshua έγραψε:Το τοπικ το ανοιξα εγω,μολις το δευτερο μαζι με το αντιστοιχο περσινο που με τις προσθηκες Κρμεντσικ,Μπαμπα,Ουαρντα,Καγκαβα δεν το λες και ασχημο,οποτε μια χαρα θα παει στο τελος και αυτο.
Καλά πήγε αυτό. Ούτε 12 μήνες αργότερα και ούτε ένας παίκτης από αυτούς δεν είναι στην ομάδα. Αλλά κάποιοι χαίρονται με δανεικούς γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να τους δοκιμάσουμε. :mrgreen:
snitch44

Δημοσίευση από snitch44 »

Metagrafakias έγραψε:Ποσο βολευει το παραμυθακι οτι η μεταγραφικη περιοδος του Ιανουαριου ειναι δυσκολη???
Εαν εχεις κανει σωστη προεργασια ληγουν 1000 συμβολαια παικτων που ειτε μπορεις να τους συμφωνησεις απο τωρα για το καλοκαιρι ειτε με ενα πολυ μικροτερο ποσο απο το απαιτουμενο να τους δωσει η ομαδα τους για να μη χαθουν τζαμπα...
Αλλα εχει επικοινωνηθει απο την ΠΑΕ που δεν εχει πλεον καμια διαθεση επενδυσης πλεον, οτι ειναι δυσκολη η αγορα επειδη διαρκει 1 μηνα,ενω το καλοκαιρι που θα ειναι ελευθεροι οι παικτες και θα μπουνε αλλες 10 ομαδες στην διεκδηκηση των παικτων που θες,και ο παικτης θα καθυστερει για το ποια ομαδα θα του δωσει τα περισσοτερα ειναι πιο ευκολη...
Το πορισμα ειναι ενα παιδες μην κοροιδειμαστε...εχει γκαφρα παιρνεις παικτες,βγαζεις απο την μυγα ξιγκη την βγαζεις με δανεικους και ελευθερους αμφιβολου αξιας,αυτο ειναι πλεον το ποδοσφαιρο...
Κανένα παραμύθι απολύτως!
Η χειμερινή περίοδος μεταγραφών ήταν πάντα δύσκολη και ο Μποτο έχει πολύ λίγο καιρό στην ομάδα, για να λειτουργήσει όπως θέλει.
Οι ακριβοί και πολύ καλοί παίκτες δεν έρχονται ούτως η άλλως εύκολα στην Ελλάδα και θα πρέπει να πληρώσεις υπεραξίες.
Εκτός αν θέλεις να πάρουμε μετριότητες, εκεί είναι άλλη κουβέντα.
Πληρώνουμε όπως ήταν αναμενόμενο τα λάθη του καλοκαιριού.
Ας ελπίσουμε να μην γίνουν άλλα...

Στάλθηκε από το M2101K7AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σουριναμέζος έγραψε:Απορίας άξιο γιατί τόση εμμονή με τον Τσιφτσή που βάση των xGoals vs Goals είναι ο τρίτος χειρότερος τερματοφύλακας της Superleague φέτος
Πόσους Έλληνες τερματοφύλακες ξέρεις που μπορούν να σταθούν ως δεύτεροι στον ΠΑΟΚ με μια σχετική άνεση χωρίς την απαίτηση να παίζουν πάντα βασικοί; Νομίζω κάπως έτσι το σκέφτονται για τον Τσιφτση. Χρειαζόμαστε και Έλληνες στο ρόστερ και αν δεν μπορούμε να βρούμε τέτοιους για βασικούς, τουλάχιστον να βρούμε για δεύτερες φθηνές λύσεις.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

PAOKevolution έγραψε:Πώς να έχεις σωστή προεργασία ρε όταν ο τεχνικός σου διευθυντής μετράει ενάμιση περίπου μήνα στην ομάδα;! Άντε μας τα επρηξες! Γκρίνια!

Eλα ρε χαλαρε εσυ που τα βλεπεις ολα τελεια και για ολα εχετε δικαιολογιες καποιοι....γιατι να μετραει 1 μηνα ο τεχνικος διευθυντης στην ομαδα???Απο τον Αυγουστο ξερεις τις ελειψεις σου,αποφασιζεις να ακολουθησεις μοντελο χωρις ΤΔ ,συμφωνα με λογια του Ιβαν τις μεταγραφες τις αναλαμβανει το τμημα σκαουτινγκ σε συμφωνια με τον προπονητη,υποτιθεται εχεις κλειδωσει καποιες υποθεσεις και τελη Δεκεμβρη τελικα παιρνεις ΤΔ και θελει να κανει επαναξιολογηση το ροστερ και να φερει τους παικτες που θελει αυτος και πολυ καλα κανει θα σου πω εγω...
Απ'οτι καταλαβες το προβλημα δεν ειναι ο Μποτο ,προφανως τι να προλαβει κανει σε ενα μηνα με 20 ανοικτες υποθεσεις, αλλα το προβλημα διαχρονικα ειναι της διοικησης που δεν χει ενα σταθερο πλανο και καθε χρονο αποφασιζει να ακολουθησει διαφορετικο μοντελο, με θυμα παντα το αγωνιστικο κομματι...Αμα τα βλεπεις ολα ροδινα καλα κανεις, εγω βλεπω μια μονιμη δυσλειτουργια...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Metagrafakias έγραψε:
PAOKevolution έγραψε:Πώς να έχεις σωστή προεργασία ρε όταν ο τεχνικός σου διευθυντής μετράει ενάμιση περίπου μήνα στην ομάδα;! Άντε μας τα επρηξες! Γκρίνια!

Eλα ρε χαλαρε εσυ που τα βλεπεις ολα τελεια και για ολα εχετε δικαιολογιες καποιοι....γιατι να μετραει 1 μηνα ο τεχνικος διευθυντης στην ομαδα???Απο τον Αυγουστο ξερεις τις ελειψεις σου,αποφασιζεις να ακολουθησεις μοντελο χωρις ΤΔ ,συμφωνα με λογια του Ιβαν τις μεταγραφες τις αναλαμβανει το τμημα σκαουτινγκ σε συμφωνια με τον προπονητη,υποτιθεται εχεις κλειδωσει καποιες υποθεσεις και τελη Δεκεμβρη τελικα παιρνεις ΤΔ και θελει να κανει επαναξιολογηση το ροστερ και να φερει τους παικτες που θελει αυτος και πολυ καλα κανει θα σου πω εγω...
Απ'οτι καταλαβες το προβλημα δεν ειναι ο Μποτο ,προφανως τι να προλαβει κανει σε ενα μηνα με 20 ανοικτες υποθεσεις, αλλα το προβλημα διαχρονικα ειναι της διοικησης που δεν χει ενα σταθερο πλανο και καθε χρονο αποφασιζει να ακολουθησει διαφορετικο μοντελο, με θυμα παντα το αγωνιστικο κομματι...Αμα τα βλεπεις ολα ροδινα καλα κανεις, εγω βλεπω μια μονιμη δυσλειτουργια...
Εγώ πάλι που μέσα σε ένα μήνα έχει αποχωρήσει ο Καγκάβα, ο Ροντρίγκο, ο Σβι, οσονουπω ο Βαρελά και ο Ζιβκοβιτς και έχει και συνέχεια τα βλέπω όντως όλα πολύ καλά και ωραία. Η ανανέωση της ομάδας που όλοι ζητούσαμε συμβαινει, είναι εδώ και βρίσκεται σε εξελιξη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”