Σε μια εβδομαδα η ομαδα θα εχει και Κρεσπο και Αουγκουστο. Δεν λεω οτι θα αλλαξουν ριζικα την ομαδα. Λεω οτι μπορει στην θεση ενος εκ των 2 στοπερ να μπει ο πιο ασφαλης αμυντικα Κρεσπο και οταν θα κανεις αλλαγη στα χαφ να μην βαλεις Εσιτι αλλα Αουγκουστο....Magpies4 έγραψε:Σε 1 βδομάδα η ομάδα θα έχει πιό πολλές δυνάμεις. Χτές για 50 με 60 λεπτά ήμασταν καλοί. Θα μπορούσε να είναι 5-0 στο πρώτο ημίχρονο. Που δείχνει οτι δεν είμαστε για τα μπάζα. Απλά χρειαζόμαστε ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις.
Μεταγραφές καλοκαιριού III
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
- sourmenetes
- Moderator
Ξαναλέω ότι σίγουρα θες μεταγραφές καλές.PaokPatraG4 έγραψε:Ας μην γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει κ θα δούμε τις αναγνώσεις....Όχι όμως να λέμε ότι δεν είναι τραγικός ο μεταγραφικός σχεδιασμός για ακόμα μια χρονιά.... Τραγικότατος θα έλεγα.....Οι 3-4 μεταγραφές που λες είναι το μίνιμουμ εάν είμαστε ρεαλιστές....sourmenetes έγραψε:Βλέπεις όσα θες και λες όσα λες.
Καμία ημιεπαγγελματικη ομάδα.
Ένα σύνολο μέτριας ομάδας ήταν σίγουρα.
Το από τύχη δεν πήγαμε παράταση είναι η μία ανάγνωση.
Ξέρω και γω ότι από τύχη δεν ήταν 4-0 στο ημίχρονο.
Επίσης τα τρεξίματα τους ήταν αρκετά καλα και η ομάδα τους είχε παιχνίδια ενώ εμείς θέλουμε ακόμα παιχνίδια.
Αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε καλά.
Θέλουμε σίγουρα 3 4 πολύ καλές μεταγραφές.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν χρειαζεται να τον δουμε τωρα, αφου μας αρεσε καποτε καλος ειναι και τωραnunies4 έγραψε:Εγω μια απορια εχω χωρις να λεω κατι για την αξια του.
Εδω και 4 χρονια που εχει φυγει τον εχει παρακολουθησει κανεις; Ειναι ο Τσιμιροτ που ηταν σε εμας; Ειναι καλυτερος; Ειναι στασιμος; Ειναι χειροτερος; Γνωριζει καποιος;
Παιρνουμε τον Τσιμιροτ και θα κανει την διαφορα η παιρνουμε την αναμνηση του;

Αντιδράσεις πανικού, ευτυχώς δεν διοικείται την εταιρεία
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pisakaipoupoula
Ωραία ερώτηση !nunies4 έγραψε:Εγω μια απορια εχω χωρις να λεω κατι για την αξια του.
Εδω και 4 χρονια που εχει φυγει τον εχει παρακολουθησει κανεις; Ειναι ο Τσιμιροτ που ηταν σε εμας; Ειναι καλυτερος; Ειναι στασιμος; Ειναι χειροτερος; Γνωριζει καποιος;
Να συμπληρώσω? Είχαμε την ίδια απορία για τον Καγκάβα τον Μπλουμ και πόσους άλλους που μας ήρθαν στα 32 και στα 33, οι περισσότεροι δε λέγανε στην Ελλάδα θ κάνουν πλάκα, με προετοιμασία θα πετάνε και τρίχες κατσαρές?
Ο Τσίμι τουλάχιστον είναι 28 πιο αθλητικός και πιο γρήγορος απ' τους υπάρχοντες
Θεωρώ ότι με 2 μπακ, επιπέδου Ματος-Βιειρινια προ 3ετιας, άσχετα με το αν γίνουν άλλες κινήσεις, η ομάδα μπορεί να πορευτεί πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα.
Εγώ προσωπικά δεν τον έχω δει.nunies4 έγραψε:Εγω μια απορια εχω χωρις να λεω κατι για την αξια του.
Από την άλλη είναι 28 χρόνων και από την στιγμή που πήγε στην Στάνταρ είναι βασικότατος κάθε χρόνο με 40 ματς σε μια από τις καλές ομάδες του Βελγικού Πρωταθλήματος.
Είναι φουλ ενεργός και για να παίζει συνεχώς προφανως κάτι κάνει καλά.
Εγω ειμαι πολύ θετικός για την συγκεκριμένη κίνηση απλα πρώτον προέχουν άλλες στην παρούσα φάση οι οποίες πιο απαραίτητες και δεύτερον θεωρώ ότι το δίδυμο Σβαμπ/Κουρτιτς μπορει να αποτελέσει σταθερά για την φετινή χρονιά.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις κάποιο ΜΒΑ σε αθλητική διοίκηση να μας επιδείξεις; Διαφορετικά μην κρίνεις τον Τάκη τον σουβλατζη και τον vdragic που περνάει πλακάκια για το πόσο εύστοχες είναι οι απόψεις τους. ΥΓ Γούμενε αγόρασε.soigol έγραψε:Αντιδράσεις πανικού, ευτυχώς δεν διοικείται την εταιρεία
-
Ο Τσιμιροτ είναι βασικός σε βελγικό πρωτάθλημα και εθνική Βοσνίας, δεν υπάρχει κανένα ρίσκο επομένως.
Για τις άλλες θέσεις δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες τώρα, ας πάμε έτσι για να δικαιωθούν όσοι λένε ότι ο Λουτσεσκου είναι κάτι μεταξύ Γκουαρντιόλα στην προπονητική και Μοντσι στην επιλογή παικτών.
Για τις άλλες θέσεις δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες τώρα, ας πάμε έτσι για να δικαιωθούν όσοι λένε ότι ο Λουτσεσκου είναι κάτι μεταξύ Γκουαρντιόλα στην προπονητική και Μοντσι στην επιλογή παικτών.
Εχω την εντυπωση οτι το θεμα που προεκυψε με τον Τσιμιροτ ειναι ουσιαστικα ενα false alarm, με περσινα δημοσιευματα που ελεγαν οτι θελει να γυρισει κτλ κτλ, που απλα αναδημοσιευθηκαν τωρα.
Μακαρι να κανω λαθος.
Ξερεις κατι GINOLA γι Τσιμιροτ;
Μακαρι να κανω λαθος.
-
sourmenetes έγραψε:Ο τσιμι από που έχει προκύψει ρε παιδες;;
Αν δοθεί εσιτι μια χαρα θα είναι ο τσιμι.
Βέβαια ξαναλεω ότι με ένα καλό εξτρεμ ο καντουρι μετατοπιζεται στα χαφ και υπάρχει μια καλή πληρότητα.
καμια πληροτητα δεν υπαρχει στα χαφ με καντουρι....δλδ θα παιξει διδυμο καντουρι κουρτιτς κα καντουρι σβαμπ ? ειναι αυτο το διδυμο καλυτερο απο το σβαμπ κουρτιτς ? το προβλημα στα χαφ δεν ειναι αριθμητικο ειναι θεμα ταχυτητας και ο αργος καντουρι που δεν αντεχει καν μετα το 60 δεν βοηθαει σε τιποτα στα χαφ...αν δεν ερθει γρηγορο χαφ ωστε να παιξει μαζι με τον κουρτιτς η τον σβαμπ τοτε τα ιδια με περυσι θα δουμε γτ το προβλημα στο τρανσισιον θα υπαρχει παλι και θα τρωμε αστεια γκολ απο το καθε χωριο γτ κανενας δεν θα εχει την ταχυτητα να καλυψει
Σου κάνει σκέτη διοίκηση;vdragic έγραψε:Έχεις κάποιο ΜΒΑ σε αθλητική διοίκηση να μας επιδείξεις; Διαφορετικά μην κρίνεις τον Τάκη τον σουβλατζη και τον vdragic που περνάει πλακάκια για το πόσο εύστοχες είναι οι απόψεις τους. ΥΓ Γούμενε αγόρασε.soigol έγραψε:Αντιδράσεις πανικού, ευτυχώς δεν διοικείται την εταιρεία
Το υ.γ. που κολλάει;
OxiDimitrisS έγραψε:Εχω την εντυπωση οτι το θεμα που προεκυψε με τον Τσιμιροτ ειναι ουσιαστικα ενα false alarm, με περσινα δημοσιευματα που ελεγαν οτι θελει να γυρισει κτλ κτλ, που απλα αναδημοσιευθηκαν τωρα.
Μακαρι να κανω λαθος.
- thanos-xanthi
η κατασταση ειναι αρρωστη
ανεβαζει αποχαιρετισμο η ΠΑΕ στον Χρηστακο, κιι απο κατω γιινεται χαμος απο κραξιμο
οχι οτι η κατασταση στο τμημα ειναι ιδεατη, αλλα καπου ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει
ανεβαζει αποχαιρετισμο η ΠΑΕ στον Χρηστακο, κιι απο κατω γιινεται χαμος απο κραξιμο
οχι οτι η κατασταση στο τμημα ειναι ιδεατη, αλλα καπου ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει